Ekesh klađenje – Diskretna metoda uplate novca na korisnički račun

Novac je iza ugla, trebaš ga samo pokupiti! Tako tvrde tvorci Ekesh prepaid kartica, u današnje vrijeme sve popularnije alternativne metode online plaćanja, pogotovo među onima koji ne žele koristiti bankovne kartice prilikom kupovine na Internetu.

Dostupan praktički na svakom koraku u svim najvećim hrvatskim gradovima, Ekesh svakako spada među najjednostavnije načine provođenja internetskih transakcija, a polako se probija i kao jedna od mogućnosti uplate na korisnički račun kod online kladionica.

Najbolje Ekesh kladionice
Rank Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Sportovi Detalji
1.
germania
do 1000€ 4/5 40+ PosjetiteGermania recenzija

Mi ćemo ovom prilikom analizirati dobre i loše strane Ekesh kartica i bonova kad je u pitanju online klađenje, kako bi strastveni igrači mogli lakše donijeti odluku isplati li se ovu metodu plaćanja koristiti u svojoj hvalevrijednoj misiji unovčenja vlastitog sportskog znanja.

Što je zapravo Ekesh kartica?

Ekesh usluga je poput Corvus Paya, još jedan hrvatski projekt u svijetu novčanih transakcija na Internetu, iza kojeg stoji tvrtka Emoneta.net, sa sjedištem u Zagrebu.

Ekesh kartica

Korisnicima su ponuđena dva različita proizvoda. Prvi je Ekesh Visa Poklon kartica, namijenjena onima koji traže više privatnosti i anonimnosti prilikom plaćanja na Internetu te nikako ne žele odlaziti u minus na svojim bankovnim računima, nego su spremni trošiti samo onaj novac koji su već zaradili.

Dakle, riječ je o prepaid kartici s kojom možete kupovati i kod offline i kod online trgovaca, a može poslužiti i kao poklon dragoj osobi, s 250, 500 ili 1000 kuna već spremnih za potrošnju na njoj.

Jedan od glavnih partnera Ekesha je Tisak koji nudi ove prepaid Visa kartice na više od tisuću svojih kioska i ostalih prodajnih mjesta, uključujući i Tisak media centre. Moguće ih je kupiti i u Super ili Maxi Konzum prodavaonicama, a sve to jasno govori da je riječ o priznatoj i sigurnoj metodi plaćanja.

U svakom slučaju, valja naglasiti da iako je riječ o Visa kartici, ona služi samo za plaćanje i na bankomatima je ne možete koristiti za isplatu novca. Anonimna je i ne postoji PIN, a na njoj je onoliko novca koliko ste se pobrinuli da bude.

Dobra je stvar što je Ekesh registracija s ovom karticom moguća na PayPalu. Ekesh – PayPal partnerstvo značajno povećava broj mjesta na Internetu na kojoj možete koristiti ovu uslugu.

Novčano stanje na kartici moguće je pak provjeriti ili pozivom na besplatni broj ili registracijom na službenoj stranici ove transakcijske platforme. Ekesh porez i provizija? Skrivenih troškova zapravo nema i to je jedna od jačih strana ove metode plaćanja.

Ekesh bon kao još diskretnija opcija za plaćanje

Ekesh bon

Osim spomenute kartice, Ekesh je razvio još jednu uslugu, vrlo slično onome što nudi u svijetu klađenja globalno popularni paysafecard. Naime, postoji i prepaid bon pomoću kojeg također diskretno i anonimno plaćate na Internetu.

Kao i karticu, bonove je moguće kupiti u Tiskovim kioscima, a na njima ćete naći 16-znamenkasti kod kojeg upišete prilikom online plaćanja kako biste obavili kupovinu bez potrebe upisivanja svojih podataka povezanih s bankovnom karticom.

Ekesh nudi mogućnost spajanja različitih bonova u jedan, za još bolje iskustvo online transakcija, a provjera stanja na vašem bonu moguća je upisivanjem serijskog broja. Najviše se zasad ovi bonovi koriste u online gamingu, pogotovo na društvenim mrežama.

Uz sve to, tu je i Ekesh aplikacija u obliku online novčanika koju na službenoj stranici ove usluge opisuju kao “virtualnu čarapu”, stvorenu za pohranjivanje novca i bolju kontrolu nad vašim financijama. Zasad je dostupna samo za mobitele koji koriste iOS operativne sustave, a mi se nadamo da će uskoro biti dostupna i za Android uređaje.

.

U kojim kladionicama je dostupno Ekesh klađenje?

Bonovi i prepaid kartice kao sredstva uplate novca na korisničke račune već su dugo prisutni u svijetu online klađenja, a Ekesh na početku novog desetljeća pokušava pronaći svoje mjesto.

Iako je riječ o hrvatskom brendu, zasad ni Ekesh kartica ni bon nisu uspjeli postati metoda plaćanja kod najpoznatijih domaćih priređivača igara na sreću. Pa se tako digitalni novčanik sličnog imena, Aircash, našao u ponudi SuperSporta, Hrvatske lutrije, Germanije i PSK, dok Ekesh kao opcija za uplatu novca još uvijek nije.

Ipak, poznati regionalni priređivač igara na sreću iz susjedne Banja Luke, kladionica Wwin odavno je uvrstila Ekesh kao jednu od prepaid opcija koju imaju pravo koristiti njezini igrači, čime je ova platforma za internetsko plaćanje ipak pronašla svoje mjesto u svijetu klađenja.

S obzirom da se na domaćem terenu još uvijek nije uspjela nametnuti konkurenciji, nije iznenađenje da Ekesh kartica još uvijek nije u ponudi niti među vodećim europskim kladionicama. Tamo najpopularnija alternativa bankovnim karticama i dalje ostaju Skrill, NETELLER i paysafecard, uz kriptovalute koje polako kucaju na vrata kao jedna od mogućnosti uplate i isplate novca.

..

Ekesh ima aduta u svijetu klađenja, ali i žestoku konkurenciju

Hrvatski igrači suočeni s različitim restrikcijama vezanima uz klađenje, poput potrebe korištenja VPN-a kako bi se dokopali svojih korisničkih računa kod mnogih odličnih inozemnih priređivača igara na sreću, svakako cijene mogućnost anonimnih i diskretnih novčanih transakcija, bilo da su u pitanju isplate ili uplate.

Baš zbog toga Ekesh platforma kao metoda plaćanja ima značajan potencijal u svijetu online kladionica, jer daje vrijednu alternativu domaćim zaljubljenicima u klađenje.

Najbolje online kladionice
do 122€5/5Posjetite
LegendPlayDolazi uskoro
do 250€5/5Posjetite
Mozzart Čitaj više
do 400€5/5Posjetite

Međutim, s druge strane postoji i jaka konkurencija koja nudi sličnu uslugu, a već je učvrstila svoje mjesto na europskom tržištu. Paysafecard koji jamči jednaku anonimnost korisnicima je usluga iza koje stoji multinacionalna tvrtka vrijedna milijardu dolara i nezaobilazna je danas metoda plaćanja među vodećim online kladionicama pa Ekesh teško može pronaći svoje mjesto pokraj nje.

U svakom slučaju, Ekesh kao hrvatski proizvod trebao bi ojačati svoju poziciju na domaćem tržištu kladionica, no zasad gubi bitku u odnosu na Aircash i A-bon usluge te može reći da je ostvario prisutnost tek u online klađenju u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Ipak, uz malo vještog marketinga i pokoju inovaciju u odnosu na konkurenciju, situacija bi se u godinama koje dolaze mogla značajno promijeniti pa Ekesh prepaid kartice ni bonove nikako ne bismo trebali otpisati, kao jednu perspektivnu metodu plaćanja u online sportskom klađenju.

.
..
Back to Top
UEFA Euro 2024