Najbolje klađenje uživo u domaćim online kladionicama

Klađenje uživo vrlo je popularno među kladioničarima, a posebno se njegov rast osjetio razvojem tehnologija. Primarno tu mislimo na mogućnost gledanja prijenosa uživo jako velikog broja sportskih događaja. Radi se o vrsti klađenja za vrijeme utakmice, a moguće je igrati različite ishode.

Nakon što utakmica započne, otvara se posebno tržište koeficijenata za taj susret. Kako se mijenja tijek utakmice, te kako se ista bliži kraju, bilježe se različite uplate, a koeficijenti se mijenjaju, što ovaj način klađenja čini vrlo atraktivnim i primamljivim.

Portal SportArena donosi vam najdetaljnije informacije vezane za klađenje uživo. Uz naše savjete i trikove, lakše je ostvariti zaradu na ovoj vrsti klađenja.

Lista najbolje kladionice za klađenje uživo
Rank Kladionica Ocjena Videoprijenos Turniri Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 Nema Nogomet Kosarka Tenis Baseball Moto 100% do 122€ Posjetite 22bet recenzija
2.
LegendPlay
5/5 Da Nogomet Golf Kosarka Tenis Hockey 100% do 250€ Posjetite Dolazi uskoro
3.
Mozzart
5/5 Da American Football Hockey Nogomet Kosarka Tenis 100% do 400€ Posjetite Mozzart recenzija
4.
20bet
4/5 Da Nogomet Golf Kosarka Tenis Hockey 100% do 100€ Posjetite 20bet recenzija
5.
bet365
4/5 Da Nogomet Tenis Kosarka Golf Hockey 100% do 50€ Posjetite bet365 recenzija
6.
Palmslots
4/5 Da Kosarka Baseball Nogomet Golf 200% do 100€ Posjetite Dolazi uskoro

Koje su kladionice najbolje za klađenje uživo

SuperSport kladionica jedna je od najrazvijenijih kladionica u Hrvatskoj, ali i u regiji. Svoju internet stranicu redovito ažuriraju, te se mogu pohvaliti širokom ponudom na klađenje uživo. Osim nogometa, kod njih rado svrate i ljubitelji klađenja na košarku i tenis. Posebno treba istaknuti tenis, za koji često imaju i prijenose uživo. Prisutni su i drugi sportovi, ali s nešto manjom ponudom i razradom. Korisnička podrška im je na hrvatskom, a kako se radi o kladionici koja ima fizičke poslovnice diljem Hrvatske, uplate i isplate bit će još lakše. Dostupni su i bonusi na prvu uplatu.

do 100€

NedostupanSuperSport recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prva sportska kladionica također ulaže velike napore i trud kako bi svojim igračima pružila maksimalno korisničko iskustvo. Ponuda na klađenje uživo vrlo je slična onoj koju ima SuperSport kladionica. Slična je stvar i s prijenosima utakmica, jer i kod njih je moguće gledati prijenose uživo dok se kladite. Te dvije kladioničarske kuće, najveće u Hrvatskoj po pitanju sportskog klađenja, konstantno se nadmeću ne bi li jedna drugoj preotele igrače. Stoga se često može naići na slučaj da su koeficijenti na određene susrete znatno veći u jednoj od spomenutih kladionica. Naravno, bonus dobrodošlice je i kod njih dostupan.

do 100€

NedostupanPSK recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Bet365 je strana online kladionice, te ako niste opterećeni time da želite fizički uplatiti novac, kladiti se i zatražiti isplatu u fizički postojanoj poslovnici, ovo bi mogao biti vaš najbolji odabir. Osim što ima nevjerojatno široku ponudu za klađenje uživo, a veliku većinu utakmice moći ćete pratiti uživo uz prijenos ili statistiku, ovu kladionicu krase i neke posebnosti koje druge kladionice nemaju. Tako ćete moći sami kreirati svoje oklade, mijenjati svoju okladu za vrijeme utakmice ili pak zatražiti isplatu prije kraja utakmice. Zvuči nevjerojatno, zar ne? Dodamo li tome da su koeficijenti iznad prosjeka domaćih kladionica, te da nude bonuse – ovo je kladionica kojoj je nužno pružiti šansu.

do 50€

Posjetitebet365 recenzija

*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.

Bet-at-home je još jedna u nizu stranih kladionica, ali jedna od prednosti ove kladionice je činjenica da su već dugo na našem tržištu, te su svoju internet stranicu prilagodili regionalnom tržištu (može se koristiti na hrvatskom, srpskom, ili pak slovenskom jeziku). Oni su svoje poslovanje fokusirali na najpopularnije sportove u Europi, stoga i klađenje uživo u svojoj ponudi sadrži samo navedene sportove. Primarno su to nogomet, košarka, tenis, hokej i odbojka. Koeficijenti su nešto viši od domaćih kladionica, ali nešto niži od prosjeka stranih online kladionica. Dodajmo još kako ova kladionica konstantno nudi bonuse za svoje igrače, kako za nove, tako i za postojeće.

do 200€

NedostupanBet at Home recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Wwin je regionalna kladionica, ali svakako jedna od kladionica koje možemo preporučiti za klađenje uživo. Web stranica je vrlo jednostavna za korištenje, većinu ponude koju nude u običnoj ponudi imaju i opciji klađenja uživo, a neke susrete moći ćete pratiti putem prijenosa uživo. Istina, većina prijenosa odnosi se na tenis, ali ako imate druge izvore preko kojih možete pratiti utakmicu, ova kladionica je pristojan odabir. Koeficijenti se mogu mjeriti s ostalim lokalnim kladionicama, a pozitivna stvar je što korisničku podršku možete kontaktirati na hrvatskom. I oni će vas nagraditi ako se odlučite kladiti kod njih preko aktivnih bonusa dobrodošlice ili na nove uplate.

do 200€

NedostupanWwin recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Sportsko klađenje uživo

.

Ovo su kladionice koje imaju najširu ponudu prijenosa uživo

Betfair se, osim nevjerojatno široke ponude i razrade na klađenje uživo, može pohvaliti i činjenicom da imaju vrlo širok izbor sportova i liga koje možete gledati uživo, a u isto vrijeme kladiti se na njih. Do sada su prenosili sve jače sportove, a mogu se pohvaliti i prijenosima utrka konja i pasa, kriketa, kuglanja i sličnih sportova, koje rijetko kada gledamo, a još manje se na njih kladimo. Uvjet za gledanje prijenosa je korisnički račun koji ima novca, s izuzetkom na utrke konja i pasa, na koje se morate kladiti da bi dobili pristup prijenosu.

do 100€

NedostupanBetfair recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unibet je još jedan u nizu stranih kladionica koje imaju jako široku ponudu klađenja uživo, ali i prijenosa utakmica. Svakako se mogu pohvaliti činjenicom da su prenosili gotovo sve sportove koje imaju u ponudi, a imaju ih jako, jako puno. Od utrka konja i biljara, pa sve do najpopularnijih sportova na svijetu – oni imaju sve! Njihovo sučelje vrlo je jednostavno za korištenje. Za prijenos uživo potrebno je imati registrirani račun s novcima na računu (za određene sportove je potrebno i izvršiti okladu, kao što su utrke konja), ali kada pogledamo omjer onoga što nam pružaju i traže – svakako su favorit za kladionicu koju treba odabrati za klađenje uživo.

do 50€

PosjetiteUnibet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kladionice bet365 jedna je od najrazvijenijih kladionica na svijetu, a ističe se i po pitanju ponude prijenosa utakmica uživo koje imaju u svojoj ponudi klađenja uživo. Primjetno je odmah da je jako zastupljen nogomet. Vjerojatno imaju najširu ponudu nogometa na tržištu, ali se tu može pronaći i neki drugi sportovi, kao što su košarka ili tenis. Ma, može se tu naći za svakoga po nešto. Bitno je znati - da bi mogli pokrenuti prijenos utakmice potrebno je imati na računu bilo koji iznos (čak je i 1 cent je dovoljan), ili barem jednu uplatu u posljednja 24 sata. Sučelje je vrlo jednostavno, a prijenosi se mogu gledati i na mobitelu.

do 50€

Posjetitebet365 recenzija

*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.

SuperSport kladionica je definitivno vodeći pružatelj usluge prijenosa uživo na domaćem tržištu online kladionica. Baš kao i u svim ostalim segmentima u svojoj djelatnosti, jednostavno nude najširu ponudu i mogućnosti. Kod njih je moguće gledati sve, a osim nogometa, tu je vrlo dobro zastupljen tenis, rukomet i košarka. No to ne znači da drugih sportova nema, dapače, jer ponekad se dogodi da je moguće gledati i badminton! Kao i većina drugih kladionica, i SuperSport će od vas tražiti da se prijavite na svoj račun, te da imate dostupna sredstva za klađenje kako bi mogli pokrenuti „streaming“.

do 100€

NedostupanSuperSport recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Prva sportska kladionica nije na razini SuperSporta, definitivno je jedna od rijetkih (ako ne i jedina uz SS) kladionica vrijednih spomena na domaćem tržištu po pitanju prijenosa uživo. Iako na prvu mnogi pomisle da se ove dvije kladionice međusobno kopiraju, jer često imaju slične prijenose, to nije tako jer se PSK drži samo bitnijih događaja, za koje im je isplativo zakupiti pravo prijenosa. Ali, barem se trude širiti ponudu i svakako im treba pružiti šansu. Oni također imaju nogomet, košarku, tenis i rukomet u ponudi, ali i neke manje popularne sportove koji se nađu u ponudi. Također, za gledanje je potrebno imati korisnički račun i nešto novaca na njemu.

do 100€

NedostupanPSK recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

..

Ovo su prednosti klađenja uživo

Nakon što utakmica počne, koeficijenti se prebacuju na posebno tržište oklada, koje se kontinuirano mijenja zavisno od mnogih parametara. Primjerice, koeficijent se može drastično promijeniti zabije li određeni tim gol, povrijedi li se neki bitan igrač, ako neki tim znatno dominira terenom ili slično.

Koeficijenata može se promijeniti kad se kladi uživo

Također, omjer koeficijenata može se promijeniti i zbog velikog broja uplata na određeni ishod. To se često može iskoristiti, jer činjenica da mnogo ljudi uplaćuje na neki tim, ne znači da je to sigurnija oklada, već kladionica radi omjer uplata kako bi ostala u profitu bez obzira na ishod. Takve stvari su velika prednost u klađenju uživo, u odnosu na uplatu prije početka susreta.

Bitne značajke klađenja uživo

Kako se utakmica odigrava, tako se koeficijent kontinuirano mijenja što donosi dvije bitne stvari – uzbuđenje, i veću vjerojatnost da pogodite točan ishod utakmice. Uz klađenje uživo zanimljivije je pratiti rezultat, a opcija prijevremene isplate omogućit će vam da prije nego utakmica završi, zatražite isplatu, te izbjegnete eventualnu katastrofu u samom smiraju utakmice.

Uzbuđenje neće izostajati niti kod samog podnošenja zahtjeva za uplatu, jer su mnoge hrvatske kladionice taj dio drastično usavršile posljednjih godina, te se vaša uplata najčešće prihvati odmah. I ako se tijekom klađenja zabrinete što ćete kada ta utakmica završi, sve kladionice ponudit će vam kompletan raspored prijenosa, kako bi uvijek mogli znati koju utakmicu možete iduću gledati. I na nju se, naravno, kladiti.

Klađenje uživo putem pametnog telefona (mobitela)

Kako se kladiti uživo s mobitela?

Osim na računalu, bilo stolnom ili prijenosnom, klađenje je postalo dostupno i putem pametnih telefona – smartphonea. To vam omogućuje maksimalnu fleksibilnost po pitanju kada i gdje se želite kladiti. Fantastična je stvar da se na taj način možete kladiti čak i kada ste prisutni na utakmici na kojoj se kladite. Ovih dana možete igrati i u live casino putem svog mobitela.

U početku je takve stvari bilo moguće iskoristiti protiv kladionica, no, nemojte se zavarati da i danas možete biti brži od kladionice, Ipak su oni svoj sistem razvili gotovo do savršenstva. Štoviše, na određenim turnirima je jasno zabranjeno klađenje na stadionu, pa bi zbog takvih ideja mogli imati problema.

Najbolji bonusi na klađenje uživo

Baš kao što se svaka kladionica trudi privući igrače raznim bonusima, s dodatnim bonusima žele ih privući da se klade uživo. Navedeni bonusi vrlo su slični standardnim bonusima. Tako će vam neke kladionice ponuditi nekoliko besplatnih oklada, povećanje koeficijenata pri okladi uživo, povrat novca ili će vam dati osiguranje u određenom postotku novca koji uložite.

Ovo zapravo i nisu standardni bonusi u pravom smislu te riječi. Naime, te bonuse kladionice daju periodično, a može ih dobiti i samo određen broj igrača, odabranih u zavisnosti o tome jesu li u prošlosti koristili opciju klađenja uživo, te kako im je to išlo. Ne, to ne znači da vam kladionica neće dati bonus ako nikada niste igrali uživo, jer se može dogoditi da vas takvim bonusom žele motivirati da isprobate ovu uzbudljivu opciju.

.

Prednosti i mane klađenja uživo na nogomet

Nogomet je sasvim sigurno najpopularniji sport na ovom kontinentu. Samim time privlači najveći broj kladioničara u našoj državi. Upravo zbog toga, kladionice su maksimalno prilagodile svoju ponudu potrebama tržišta.

Kako se kladiti uživo na nogomet?Standardna ponuda u nogometu obuhvatit će oklade na ishod meča, prvo poluvrijeme, opcija daje/ne daje gol, gol u oba poluvremena, oba daju gol, oba daju gol i 3+, poluvrijeme / kraj, poluvrijeme ili kraj i zbroj golova. No kod popularnijih liga ta ponuda je znatno veća.

Ponuda i razrada koja vam je bila dostupna prije početka meča, često će biti kompletna i u ponudi klađenja uživo. Izuzetak su najniže lige jer je njih najteže kontrolirati, što je sasvim razumljivo. No, ako ste ljubitelj najjačih liga i natjecanja, ne trebate strepiti, jer ponuda je razrađena do najsitnijeg detalja.

Većinu utakmica iz najjačih liga nećete moći gledati putem Internet stranica kladionica, ipak su prava prijenosa na takve utakmice jako skupa. No, za to postoje razni specijalizirani portali koji će vam omogućiti prijenos gotovo svih utakmica koje bi vas mogle zanimati.

Uz prijenos utakmice bit će vam potrebno naći i kladionicu u kojoj se najviše isplati kladiti uživo. Kod nogometa to nije problem, jer ponudu nogometa imaju svi vrlo dobro razrađeno. Eventualno vas može privući neka kladionica koja ima veće koeficijente, a za to ćemo vas usmjeriti na kladionice kao što su bet365, Betfair ili bet-at-home.

Rukometno klađenje uživo

Čak i klađenje na rukomet je vrlo dobro pokriveno u domaćim online kladionicama. Dok s druge strane, inozemne kladionice su to digle na još viši nivo iz nekoliko razloga. Osim što će najveće strane kladionice ponuditi najbolju razradu na klađenje na rukomet, ponudit će vam vrlo često i prijenose utakmica.

Kako se kladiti uživo na rukomet?

Istina je, i domaće kladionice imaju prava na neke prijenose, no više ih je moguće gledati na stranim kladionicama. Standardnu ponudu na rukomet obuhvatit će oklada na pobjedu, hendikep, zbroj golova, dupla pobjeda i slično, dok će se na većim natjecanjima, kao što su svjetska i europska prvenstva, ta ponuda znatno proširiti.

U tim slučajevima moguće je kladiti se čak i na broj golova svakog igrača, a i ponuda klađenja uživo obuhvatit će veću razradu. Konačno, takve utakmice možete često pratiti i na televiziji. Ako ne možete, postoje portali koji vam to mogu omogućiti, ako to vaša kladionica već nije osigurala.

Ako vam glavobolju zadaje pitanje koju kladionicu odabrati za klađenje na rukomet, i u tome ćemo vam pomoći. Svakako u prvom redu treba istaknuti Betfair i bet365. Kada je klađenje na rukomet u pitanju, svakako je dobra opcija provjeriti ponudu BetVictor kladionice.

Gdje se kladiti uživo na košarku

Klađenje na košarku vrlo je popularno u Hrvatskoj, a najpopularnija liga na svijetu, NBA, niti malo nije zakinuta za pažnju naših kladioničara. Štoviše, potražnja za kvalitetnom kladionicom je velika, stoga ćemo vam predstaviti neke od stvari koje su bitne kod klađenja uživo na košarku.

Kako se kladiti uživo na košarku?

Kao i u situaciji kod svih sportova, svaka kladionica koja ima široku ponudu prije početka utakmice, vrlo je vjerojatno da će ponuditi dobru razradu i uživo. Osim na standardnu ponudu koja uključuje okladu na konačan ishod, prvo poluvrijeme, hendikep i zbroj poena, na najatraktivnije susrete možete se kladiti na zbroj poena igrača, a margine hendikepa i zbroja poena su dodatno razrađene.

Naravno, kod stranih online kladionica kao što su bet365 i Betfair, čak i kod utakmica slabijih liga su razrade puno bolje. Stoga je klađenje kod njih puno prihvatljivije. Naravno, tu svakako treba spomenuti i činjenicu da su kod stranih kladionica često koeficijenti veći, a nerijetko se na njihovim stranicama može gledati prijenos utakmice uživo.

Klađenje uživo na tenis – gdje se isplati

Ako vas je ikada zanimalo što ljude privlači klađenju na tenis, otkrit ćemo vam samo dvije bitne stvari. Prije svega, kada većina drugih sportova miruje, a tu primarno mislimo na nogomet, tenis je najaktivniji. Konkretno, početkom tjedna kreću novi turniri, a količina ponude na tenis je ne Druga velika pogodnost klađenja na tenis je što u ovom sportu nema neriješenog rezultata. Da, sigurno vas već boli glava od mečeva u kojima vaš tim dominira, a suparnik bunkerom uzima bod i vama ruši listić. Tenis je možebitno rješenje za vas.zmjerljivo veća nego za vikend, jer se tada igraju završnice turnira.

Kako se kladiti uživo na tenis?

Druga velika pogodnost klađenja na tenis je što u ovom sportu nema neriješenog rezultata. Da, sigurno vas već boli glava od mečeva u kojima vaš tim dominira, a suparnik bunkerom uzima bod i vama ruši listić. Tenis je možebitno rješenje za vas.

I ako ste mislili da je tenis samo klađenje na pobjednika susreta, i to na najvećim turnirima na svijetu, to svakako nije istina. Teniskih turnira ima svakog vikenda, po cijelom svijetu, tijekom cijele godine, a zbog malih troškova prava prijenosa, kladionice su često u mogućnosti prenositi čak i one turnire za koje nikada niste čuli. Treba li vam veći motiv?

I dok će vam kladionice na najmanjim turnirima ponuditi minimalnu ponudu, koja uključuje konačan ishod, prvi set, zbroj gemova u prvom setu, 1.set/meč, točan rezultat 2:0 ili zbroj gemova, na većim turnirima moći ćete se kladiti i na početni udarac, ili pak broj neforsiranih grešaka ili as servisa.

Odličnu razradu na tenis nudi kladionica Betfair, u istoj rečenici može stajati bet365, ali i William Hill, koji bi vas mogao privući dobrim koeficijentima. Sve navedene kladionice imaju u svojoj ponudi prijenose utakmica, a za određene turnire koji nisu dostupni, postoje i specijalizirani portali za prijenos uživo.

Klađenje na Moto GP

Ako ste fan velikih brzina na dva kotača, klađenje na Moto GP sigurno vam nije strano. Može li utrka biti uzbudljivija kada je gledate s listićem u rukama? Naravno da je osjećaj uzbuđenja sasvim veći, a kada na kraju dana pogodite, zadovoljstvu nema kraja.

Kako se kladiti uživo na Moto GP?

Treba iskreno priznati da ova kategorija klađenja nema veliku razradu ponude, već se u većini kladionica možete kladiti na pobjednika, ili raspon u kojem će pojedini vozač završiti utrku (npr. između prvog i trećeg mjesta i slično). Ok, tu su i dueli vozača, ali više od toga teško je naći.

Slična stvar je i s live klađenjem. Štoviše, situacija je dosta loša. Većina kladionica koja u ponudi ima klađenje uživo na MotoGP, jedino što će u toj ponudi imati jest prognoza konačnog pobjednika utrke. Svakako, bit će zanimljivo vidjeti hoće li kladionice ovo u budućnosti popraviti, a sve će ovisiti o zainteresiranosti igrača na oklade.

Kladiti se uživo možete u domaćim kladionicama kao što je SuperSport. Ali samo kada je ponuda na druge sportove mizerna, pa zbog toga ponudu prošire s Moto GP utrkama. No, u stranim kladionicama kao što su bet365 ili William Hill, to je vrlo često regularna opcija.

..

Hrvati vole gledati utakmicu i kladiti se uživo

Da se ljudi u Hrvatskoj vole kladiti, to već „i vrapci na grani znaju“. Vole se i kladiti uživo, jer time povećavaju adrenalin prilikom gledanja utakmica, što je sasvim normalna pojava. Činjenica je da se najviše kladimo na nogomet, ali niti drugi sportovi nisu u potpunosti zanemareni.

Dapače, velik broj igrača igraju košarka, tenis i hokej, dok je rukomet u Hrvatskoj najpopularniji samo kada reprezentacija igra neko veliko natjecanje. Ne, nismo zaboravili i Moto GP, koji svakako bilježi rast igrača u posljednje vrijeme, ali se nikako ne može nositi s drugim sportovima. No, tko zna što nam donosi budućnost, zar ne?!

Najbolje online kladionice
do 1000 kn.5/5Posjetite
do €255/5Posjetite
CampobetČitaj više
do 100€5/5Posjetite
Back to Top
UEFA Euro 2024