EuroMillions – Raskošni loto s bogatom razradom ponude

Dosadilo vam je pogađanje isključivo koji će brojevi biti izvučeni na lotu i želite bogatiju ponudu od toga? Onda se definitivno trebate okrenuti onome što kladionice nude na izvlačenju EuroMillions lota, jednog od najraskošnijih u današnjoj Europi.

Bilo da ganjate stotine milijuna ili želite sebe povremeno nagraditi s pokojom tisućom kuna, EuroMillions nudi za svakog ponešto, a mi smo ovdje da predstavimo sve blagodati igranja ove bogate i popularne igre, kao i eventualnih strategija koje možete upotrijebiti kako biste došli do zasluženog profita!

Ugledna igra u kojoj se nekad dijele i milijarde

Kako igrati EuroMillions?

Osnovan 2004. godine od strane francuske, španjolske i britanske lutrije, EuroMillions su ubrzo prigrlile austrijska, irska, belgijska, luksemburška i portugalska lutrija, kreiravši igru za velik dio Europe, s mogućnošću ogromne zarade onih najsretnijih.

Odgovor na pitanje kako se igra EuroMillions je jednostavan. U svom originalnom obliku igrači biraju pet brojeva od 1 do 50 te još dva dodatna koje bi trebalo biti lakše pogoditi, od 1 do 12.

Listić s jednom kombinacijom košta 2.5 EUR i mogu ga igrati i igrači iz zemalja koje nemaju svoje nacionalne lutrije uključene u projekt, pod uvjetom da su stariji od 18 godina. Iako su izgledi za dobitak jackpota 1 naprema 139 milijuna, s obzirom na čak 14 milijuna uplaćenih kombinacija po kolu nije iznenađenje da glavna nagrada bude izvučena ponekad i dvaput u nizu.

EuroMillions se izvlači utorkom i petkom, a iako se jackpot često dijeli, znaju se dogoditi razdoblja kada ostaje netaknut i raste, sve do vrtoglavih 190 milijuna eura koje su najuspješniji igrači u nekoliko navrata strpali u džep. Dakle, gotovo milijardu i pol kuna iskrcanih na račun sretnika među nama!

Hrvatske kladionice i sistemsko klađenje na EuroMillions

Ako vam se ganjanje jackpota čini prekomplicirano i dugoročno preskupo, hrvatske kladionice nude zadovoljavajuću alternativu. Naime, iako ovaj loto nije bio među prvima ponuđenima na našem tržištu, s godinama se udomaćio u ponudi svih lokalnih priređivača igara na sreću koji i vama dvaput tjedno daju priliku na njemu zaraditi.

Sistemsko klađenje na EuroMillions

Na našim kladionicama pogađate samo brojeve 1 do 50, dok su oni dodatni izostavljeni. Možete ih staviti čak 15 na svoj listić, s ciljem da pogodite njih pet, no sistem 5/15 svakako nije najoptimalniji da bi vam EuroMillions donio profit.

U svakom slučaju, koeficijent na jedan pogođeni broj iznosi 8.5, dva pogotka uvećavaju dobitak čak 100 puta, tri 1.750 puta, četiri 20.000 puta, a petica vam donosi koeficijent od pola milijuna za koji vam Prva Sportska Kladionica nudi najveći mogući ulog od svih, 4 HRK i eventualni dobitak 1.382.001 HRK nakon odbitka poreza.

Detaljna razrada EuroMillions lota na inozemnim kladionicama

Prognoziranje izvučenih brojeva može biti mukotrpno, no na inozemnim kladionicama servirana je i dodatna razrada ponude, samo za vas. Naime, bet365 ne samo što nudi koeficijent 9 na jedan pogođeni broj, što je više nego što ćete dobiti u Hrvatskoj, već se možete kladiti i koji će prvi broj biti izvučen tijekom ždrijeba, uz kvotu 46 te mogućnost pogađanja hoće li biti paran ili neparan.

Također se možete kladiti za svaki od pet brojeva hoće li biti paran ili neparan, odnosno veći ili manji od 25, uz ukupnu kvotu 26, kao i koliko će biti ukupan zbroj svih brojeva. Nudi se i sistemska igra, ali s najviše četiri pogotka po kombinaciji.

Najbolje online kladionice
do 122€5/5Posjetite
do 100€5/5Posjetite
PalmslotsDolazi uskoro
do 100€5/5Posjetite

Po svom običaju, 1xBet razradio je ponudu EuroMillions lota do najsitnijeg detalja, pa se možete kladiti hoće li neki od izvučenih brojeva biti djeljiv s brojevima od 3 sve do 25, uz zanimljive kvote te još bezbroj mogućnosti vezanih uz parne i neparne brojeve, a također i ukupan zbroj te razradu skupina po 10 brojeva u nizu.

Bogata je razrada i Marathonbeta koji nudi pet razina ukupnog zbroja brojeva za pogađanje manje ili više od postavljene granice te sličan tip oklada na pitanje kolika će biti razlika između najnižeg i najvišeg izvučenog broja te koliko će zajedno davati u zbroju.

Svejedno vas nije privuklo da se okušate? Nema problema, za vas imamo i najbolje savjete o sportskom klađenju, uključujući i recenzije najpouzdanijih i najboljih kladionica te njihovih atraktivnih bonusa!

Koji su to EuroMillions brojevi dosad najčešće izvlačeni?

Za one koji vjeruju da nije slučajnost da se neki brojevi u određenom razdoblju izvlače češće od ostalih, valja spomenuti da je u posljednjih pet godina broj 20 najviše puta bio dio dobitne kombinacije, čak 53 put.

EuroMillions najčešći brojevi

Slijede ga 23, 27, 44 i 18, a 2 i 3 najčešći su par dodatnih brojeva. S druge strane, u istom razdoblju 40 je izvučen samo 27 puta, a među najrjeđe izvlačenima još su 33, 18, 22 i 36, dok se 1 i 7 najrjeđe nalaze među dodatnima. Ti vam podaci o trendovima mogu pomoći pri sastavljanju listića, ali matematički se naravno ne može dokazati da prethodna izvlačenja utječu na ona buduća.

Kako pokušati zaraditi na EuroMillions lotu? Strateški!

Već smo spomenuli da imate izglede 1 naprema 135 milijuna da pogodite EuroMillions jackpot i budete financijski mirni do kraja života, što nije baš izgledno, kao niti biti u plusu na duge pruge klasičnom lotom igrom, čak i ako povremeno pogađate četvorke i trojke.

Ako ste nešto skromniji igrač, najbolje da se odlučite igrati sistemski u online kladionicama, s mogućnošću promašaja. Sistem 2 od 5 uz 5 od 5 za 10 HRK može vam donijeti solidan džeparac za dva ili tri pogotka, a gomilu love za sve pogođene. Sistem 3 od 5 uz 5 od 5 za isti ulog ozbiljnija je i optimalnija igra, s potencijalnim dobicima u tisućama kuna. Vrlo ambiciozni pokušat će igrati 5 od 7 ili 5 od 8 s potencijalnim stotinama tisuća kuna u džepu ako pogode.

Naravno, na inozemnim kladionicama imate dodatne opcije, s koeficijentima oko 2 na zanimljive razrade vezane uz djeljivost brojeva, njihov zbroj te par/nepar dvojbu. Tu možete koristiti progresiju uloga kao taktiku poznatu iz igara poput ruleta, nadajući se da ćete pritom od stotinjak različitih tržišta na 1xBet, bet365 i Marathonbet kladionici pronaći zakonitost koju bookmakeri nisu uočili.

EuroMillions donosi uzbuđenje i zabavu, a samo rijetkima i profit

Igrati se strateških uplata na EuroMillions nije loše stvar, ali loto ostaje loto, igra u kojoj su zakoni vjerojatnosti na stranih priređivača koji dok god imaju zainteresirane igrače, ne mogu nikako gubiti novac.

Zbog toga sportsko klađenje ipak treba biti vaš prvi izbor u želji za dugoročnim unovčenjem svojeg znanja i ostvarivanjem zasluženog profita, a EuroMillions tek dodatno uzbuđenje i zabava, uz minimalna očekivanja i maksimalno zadovoljstvo ako sreća unatoč svemu ipak bude na vašoj strani.

.
..
Back to Top