22bet Hrvatska – Kladionica s odličnim bonusima

Iznimno bogata ponuda, velikodušni bonusi te koeficijenti koji na najatraktivnijim utakmicama djeluju zaista obećavajuće. To je dobitna formula za streloviti uspon prema vrhu ako nemaš dugu tradiciju priređivanja igara na sreću, što jako dobro zna 22bet, jedna od novijih kladionica na europskom tržištu koja polako postaje sve značajniji faktor i u Hrvatskoj.

22bet link za Hrvatsku 22bet mirror link
.
22bet brzi pregled
122€ Bonus za nove igrače
Kladite se sada
Pojedinosti o kladionici 22bet
Broj sportova: 38+
Mobilna aplikacija: Android, iOS
Minimalna oklada: 0.2€
Zaštita igrača: SSL
Korisnička podrška: Phone, Email, Live Chat
Ponuda: 100% do 122€
Licenca:
..

Iako je započela s online radom tek 2017. godine, 22bet net kladionica vještim vođenjem poslovanja već je skrenula pozornost strastvenih kladitelja na sebe i pokazala da ima što ponuditi onima koji žele unovčiti svoje sportsko znanje. Svakako zaslužuje detaljnu recenziju svojeg rada, nakon koje će svaki igrač moći lakše odlučiti odgovara li mu ono što mu ovaj priređivač igara na sreću nudi…

22bet link za Hrvatsku – Kako pristupiti na web stranicu

Kada je Porezna uprava krenula u akciju blokiranja inozemnih priređivača igara na sreću sredinom 2019. godine, 22bet kladionica nije bila među prvima na udaru, ali s vremenom se kod hrvatskih teleoperatera i ona našla na dugačkom popisu blokiranih stranica.

Ipak, 22bet i Hrvatska svoju romansu uspješno su nastavili unatoč svemu. Možda je izravni pristup blokiran, ali brzo se pojavio funkcionalan alternativni link kao i “mirror” stranice pa su naši igrači mogli nesmetano nastaviti uživati u bogatoj ponudi, a ako ništa drugo, uvijek pomaže VPN.

22bet Alternativni Link

Riječ je o kladionici čija je stranica većim dijelom prevedena na hrvatski jezik pa nije iznenađenje da se nema namjere odreći naših korisnika, a svakako niti oni nje, s obzirom na odlične mogućnosti za zaradu koje im nudi.

Licencu izdao Curaçao, Kuranyi i Gomes zaštitna lica

Kuranyi i Gomes zaštitna lica na 22bet kladionica

22bet kladionica izrazito je na tržištu ofenzivno orijentirana, što potvrđuje izborom svojih ambasadora. Sjećate se Kevina Kuranyija i Nuna Gomesa? Naravno da se sjećate. Riječ je o dva vrsna strijelca uz čije majstorije smo uživali početkom novom milenija, a sada su zaštitna lica upravo ovog priređivača igara na sreću.

Inače, tvrtka koja vodi 22bet com zove se Techsolutions N.V., a registrirana je na otoku Curaçao, poznatoj poreznoj oazi gdje joj je i izdana licenca za priređivanje igara na sreću.

Neovisno tijelo koje kontrolira integritet rada ove kladionice je kanadski Kahnawake Gaming Commission, a u prilog njezinom kredibilitetu ide bezbroj različitih načina plaćanja koje igrači imaju na raspolaganju, kao i nagrade koje je dobila za sigurnost svoje stranice.

Tri jednostavna koraka do 22bet registracije

Ako igrači išta mrze, onda su to komplicirani formulari za registraciju i bezbroj podataka koje moraju upisati ne bi li dobili priliku kladiti se kod nekog priređivača igara na sreću.

22bet registracija nešto je sasvim drukčije. Naime, postoje tri iznimno laka koraka da se dokopate svog korisničkog računa. Za početak trebati upisati ime i prezime, email adresu i željenu lozinku, uz izbor države iz koje dolazite i valute s kojom želite igrati.

22bet Bonus122€ Brzina isplateDo 3 dana Kladite se sada

Već to je dovoljno da dobijete svoj ID broj i lozinku te ćete dobiti link za aktivaciju na svoj mail, preko kojeg možete ući u korisničko sučelje.

Kada se jednom uspješno ulogirate, pozdravit će vas još jednom ambasadori kladionice i sugerirati vam da uplatite novac te počnete ostvarivati svoj plan dugoročnog zarađivanja od klađenja.

Plaćanje kriptovalutama i svim ostalim popularnim metodama

Ono po čemu se 22 bet izdvojio već na svom samom početku, brojne su metode uplate i isplate sredstava, uključujući i sve popularnije kriptovalute. Na raspolaganju imate čak 26 različitih kriptovaluta, s Bitcoinom, Etheriumom, Litecoinom i Dashom kao najzvučnijima.

Naravno, novac možete uplatiti i bankovnim karticama poput Vise i Mastercarda, a tu su i alternativni načini transakcija, uz pomoć Skrilla, NETELLER-a i paysafecarda.

22bet Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, tenis i još mnogo toga 1€ Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Skrill Neteller Bank transfer

Riječ je o kladionici koja zaista želi dati priliku za igru svakome pa je minimalna uplata na račun samo 1 EUR, jedna od najmanjih na tržištu što je dobra prilika iskušati mogućnosti koje su pred vama, bez straha od velikog gubitka novca.

Međutim, što više uplatite, to su vam veći izgledi da ćete dobro zaraditi, a pogotovo kad je u pitanju prva uplata, uz koju se veže i iznimno privlačan bonus…

22 bet bonus dobrodošlice privlači mnoge igrače

22bet Bonus

Nema sumnje, 22bet bonus koji možete dobiti na početku svoje kladiteljske avanture jedan je od razloga zašto popularnost ove kladionice iz godine u godinu raste.

Naime, radi se o bonusu od čak 122 EUR za hrvatske igrače kojim mogu udvostručiti svoju prvu uplatu, uz uvjete ispunjenja koji i nisu tako dramatični. Traži se od vas da dodijeljenu količinu novca odigrate pet puta na kombinacijske listiće s najmanje tri događaja uz ukupni koeficijent najmanje 1.40, što definitivno neće odbiti iskusnog i vještog kladitelja.

22bet kladionica - Bonus dobrodošlice

Najjači je to adut promotivnog odjeljka sportskog klađenja, a naići ćete još i na 22bet bonus code i vaučer opcije uz koje možete podebljati svotu na svom računu. Promocije uključuju različite ponude koje se stalno mijenjaju, a oni koji su vješti u kartaškim igrama, ruletu ili na slotovima, mogu ugrabiti iznimno izdašni bonus, čak 300 EUR na prvu uplatu u online casinu.

22bets - Dostupni Sportovi

.

Bezbroj tržišta klađenja na najpopularnijim utakmicama

Kad na utakmicama španjolske, engleske ili talijanske nogometne lige imate na izbor više od 1500 različitih oklada, onda je jasno da se kladite u raskošnoj i maštovitoj kladionici, u kojoj je svaki segment sportskog događaja pretvoren u mogućnost za zaradu.

22 bet jedan je od rekordera po razrađenosti ponude u Europi, s bezbroj različitih zbrojeva golova, europskih i azijskih hendikepa, kao i oklada na rezultat ponuđenih igračima koji se vole kladiti na nogomet. Tko detaljno prouči ponuđeno, zasigurno će ovdje naći koeficijent kojeg će moći pretvoriti u dobitak, a posebno izdašne djeluju kombinacijske oklade, poput one na pobjednika susreta i hoće li biti više ili manje postignutih pogodaka od ponuđene granice.

Ako mislite da će vam više od tisuću oklada biti dostupno samo na nogometnim utakmicama, varate se. Ista je stvar i s hokejom na ledu, prije svega na NHL-u i KHL-u, gdje se možete kladiti na ishod, brojne hendikepe i granice koliko će golova pasti, a čak je ponuđen i koeficijent 1000 na pogodak jednog od golmana.

Više od 500 oklada pred vama će biti i na važnim košarkaškim utakmicama, a ponuda je sasvim solidno razrađena i na drugim sportovima, uključujući u Hrvatskoj uvijek popularne rukomet, tenis i motosport.

U svakom slučaju, 22bet online kladionica ima jednu od bogatijih ponuda na tržištu i igrač koji raspolaže širokim sportskim znanjem ima dobre izglede pronaći okladu uz koju će dobro zaraditi.

22 bet – Nudi široku lepezu sportova i neke lude oklade

Iako naglasak stavlja na popularne sportove kao što su nogomet i hokej na ledu, u ponudi 22bet kladionice naći ćete i zanimljive oklade na egzotične sportove poput floorballa, utrka hrtova ili snookera.

Ljubitelji motosporta bit će zadovoljni kad vide da osim Formule 1 i MotoGP-a novac mogu uložiti i na druge ugledne serije, uključujući WRC, američki NASCAR pa čak i australski Supercars. Uvijek je u ponudi i stotinjak esport dvoboja, ponajviše CS:GO, Dota i League of Legends.

Sve u svemu, na raspolaganju imate tridesetak različitih sportova, među kojima su i svi oni na koje se hrvatski igrači obožavaju kladiti, ali tu su i neke sasvim neobične oklade. Pa tako dobar poznavatelj politike može pokušati zaraditi klađenjem na izbore u Francuskoj, Njemačkoj ili SAD-u, ali i na ishod referenduma o marihuani na Novom Zelandu.

Kao šlag na tortu, tu je još pedesetak posebnih oklada na kojima se možete kladiti tko će biti sljedeći papa, a tko pobijediti na Euroviziji te hoće li nas vanzemaljci posjetiti još ove godine. Sasvim dovoljno da svatko pronađe nešto za sebe.

..

Obećavajuće kvote na igračima omiljenim okladama

22bet definitivno svoju strategiju gradi na popularnim sportskim događajima, gdje igračima pri klađenju na ishod utakmice pokušava dati koeficijente u rangu najdarežljivijih u Europi, jer radi se o tipu klađenja koji privlači široke mase.

Što je najbolje, na raspolaganju imate i “cash out” opciju pa ne morate strepiti za svoj listić do posljednjeg sučevog zvižduka, a kad znamo da je minimalni ulog samo 0.2 EUR, onda je jasno da je riječ o priređivaču igara na sreću koji želi privući i skromne i ambiciozne kladitelje.

Samo iskustvo uplate je sasvim solidno, s vašim listićem koji se pregledno pokazuje na desnoj strani ekrana, a kad jednom izaberete svoju kombinaciju i ugledate svotu potencijalnog dobitka, shvatit ćete da vam zaradu neće umanjiti ni manipulativni troškovi niti porez i bit ćete jako sretni zbog toga.

Pregledno i uzbudljivo 22bet klađenje uživo

Kladiteljski listić u 22bet

Današnje kladionice ne mogu opstati ako igračima ne ponude zadovoljavajuće iskustvo live klađenja, a 22bet je otkupio prava za više od 30 tisuća sportskih prijenosa mjesečno. Međutim, njihova dostupnost ovisi o televizijskim pravima u pojedinim zemljama pa je ta brojka u Hrvatskoj ipak značajno manja.

Klađenje uživo svejedno je izuzetno uzbudljivo kod ovog priređivača igara na sreću, jer zaista igračima nudi pregršt različitih mogućnosti za zaradu, uključujući i brojne zbrojeve golova na nogometu, kao i azijske zbrojeve koji postaju primamljivi u završnicama utakmica.

Više od 200 različitih oklada ponuđeno je pred vama uživo na popularnim sportskim događajima poput nogometa, hokeja, košarke i tenisa pa onaj tko zna izabrati pravi trenutak za uplatu svog novca, svakako će cijeniti ono što 22 bet nudi na live klađenju.

Solidno dizajnirana desktop verzija mogla bi biti i brža

Mora se priznati da je 22bet kladionicu dizajnirao netko tko ima dobar osjećaj za izbor boja, što povećava i preglednost sučelja u kojem se nije problem snaći.

Klađenje prije utakmice i klađenje uživo jasno je odijeljeno navigacijom, a s lijeve strane naći ćete i pregledni popis ponuđenih sportova, ako tražite neki manje popularan. Na početnoj stranici uvijek se nalaze sportski okršaji koji privlače široke mase, ali nije problem pronaći niti manje ugledne lige ili sportove.

Ipak, postoji jedna zamjerka na funkcionalnost 22beta, jer stranica koja je nakrcana ponuđenim opcijama za klađenje nije jedna od najbržih i svakako bi na tome trebalo poraditi u budućnosti.

22bets – Prednosti i nedostaci

  • Prednosti
  • Velikodušni bonus za nove igrače
  • Velik izbor metoda za uplatu i isplatu sredstava
  • Nizak minimalni depozit
  • Odlična korisnička služba
  • Nedostaci
  • Nema bonusa i promocija usmjerenih na specifične sportove
  • PayPal nije među dostupnim metodama plaćanja

Mobilni 22 bet nudi puno bolje korisničko iskustvo

22bet App

22bet kladionica ima svoju mobilnu aplikaciju

Klađenje u pokretu postalo je među igračima još popularnije od sjedenja doma uz upaljeni laptop, a toga su čini se svjesni u 22bet kladionici, jer su im funkcionalnost i dizajn mobilnog sučelja korak ispred onog što ćete dobiti na desktopu.

Utakmice izgledaju preglednije, navigacija je bolje riješena i već na naslovnici ćete naći jasno izlistane dvoboje uživo, kao i one koji uskoro počinju. Posebno dobro izgleda klađenje uživo uz efektno smanjivanje i povećanje koeficijenata, praćeno zelenim i crvenim treperenjem.

Naravno, 22bet nudi i aplikacije koje su također vrlo dobro posložene. Onu za Android možete skinuti na samoj stranici priređivača igara na sreću, a za iOS u App Storeu.

Sigurnost podataka zajamčena, verifikacija dolazi naknadno

22bet je jedna od kladionica koje posebnu pažnju pridaju zaštiti osjetljivih podataka svojih igrača koji ne moraju brinuti, jer su njihovi korisnički računi zaštićeni najmodernijom SSL enkripcijom.

Što se pak verifikacije tiče, ovaj priređivač igara na sreću odlučio se za drukčiju praksu od većine pa će vas tražiti da potvrdite svoj identitet tek kad počnete ozbiljno zarađivati, što nekim korisnicima može zasmetati, ali kad jednom prođete taj proces, spremni ste potpuno se posvetiti dugoročnom zarađivanju.

Uvijek dostupna 22bet korisnička služba

Kad naiđete na probleme, važno je dobiti korisničku podršku koja će vam što prije dati adekvatne odgovore, zbog čega je 22bet ponudio svojim igračima čitav niz različitih načina kako doći do pomoći kad zapnete.

Uz email i kontakt obrazac, svakako je najbolja opcija chat koji radi 24 sata dnevno. Na odgovor ćete katkad morati malo pričekati, ali stići će u razumnom roku, a to je najvažnije.

Podaci o tvrtki
Ime: Techsolutions N.V
Sjedište: Mendez Chumaceiro Boulevard 50, Curaçao / Parthenonos 5, Nicosia, Cipar
Direktor: Dmitrij Arabuli
Osnovana: 2017
Licence: 8048/JAZ
Telefon: +357 99 816806
Email: [email protected]
Chat uživo: Ima
Kontakt obrazac: Ima
Facebook: facebook.com/22betke/
Twitter: twitter.com/22bet_official

22bet kladionica je odlično krenuo i ima potencijal biti na vrhu

Nema sumnje, 22bet kladionica ugodno je osvježenje na europskom tržištu, sa svojim izdašnim bonusom dobrodošlice, bezbroj različitih ponuđenih oklada, kao i dobrim kvotama na popularnim utakmicama.

Naravno, ima i stvari koje treba popraviti, prije svega brzinu same stranice, no ne smijemo zaboraviti da je 22bet jedna od najnovijih kladionica na velikoj sceni pa nije čudno da mjesta za napredak još uvijek ima. U svakom slučaju, veliki potencijal ova kladionica je već pokazala i treba je imati na oku u godinama koje dolaze…

Ostale recenzije kladionica
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 100€ Da Da 4/5 5 EUR recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 10 EUR recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024