O nama

Mi smo tim prijatelja i velikih sportskih entuzijasta koji su dugo godina u svijetu klađenja te smo odlučili pokrenuti ovu stranicu kako bi s vama podijelili znanje i iskustvo iz sportske betting industrije. Sve ono što inače razmatramo i promišljamo, kada je u pitanju kladionica i sve ostalo što ima veze s internet klađenjem, ubuduće će biti dostupno i vama na ovim stranicama, nadamo se na obostranu korist i zadovoljstvo. Gdje su najbolje ponude, a gdje su najbolji bonusi u industriji sportskog klađenja, kako se kladiti na određene manje popularne sportove te koje su prednosti, a koje su mane kladiteljskih kuća na tržištu, samo su neka od mnogobrojnih pitanja na koja ćemo se potruditi dati odgovor na našem novom sajtu. Na ovom mjestu voljeli bi vam se predstaviti s nekoliko rečenica, svatko o sebi.

Marjan (32)

MarjanSportski, a prije svega nogometni fanatik. Kladim se od početka ovog stoljeća, najprije kroz Hrvatsku lutriju i kultne TOTO 13 i TOTO 10, zatim i u fizičkim kladionicama, a posljednjih desetak godina isključivo sam u online kladionicama. Trenutačno imam šest otvorenih naloga u svjetskim kladionicama pa bi se moglo reći da sam freak po pitanju klađenja i gledam da od svakoga izvučem najbolji koeficijent. U posljednje vrijeme mi je glavni hobi Texas Holdem poker, bilo da je u pitanju online igra ili turniri uživo. Sudjelovao sam na nekoliko turnira European Poker Tour serije, no i dalje mi je sportsko klađenje glavna preokupacija i strast. O dobitcima i zaradama radije ne bih javno.

Zlatko (31)

ZlatkoU timu me zovu Lovac na bonuse. Znam napamet uvjete ostvarivanja bonusa kod barem 20 najpoznatijih svjetskih kladionica. Vjerujte, mnogi od njih nisu tako idealni kao što se čine na prvi pogled. To je bio i jedan od razloga zašto smo pokrenuli ovu stranicu. Da sve ono što znamo, podijelimo s vama, da se ne opečete na mjestima na kojima smo se mi opekli, a da vam otkrijemo sve one dobre stvari na koje smo naišli u betting svijetu. Osobno se najviše volim kladiti na tenis, košarku te sve američke sportove. Osim toga što sam ekspert za bonuse, mogu se pohvaliti i s činjenicom da u ekipi znam najviše o loto igrama.

Krešimir (43)

KrešimirOvom timu sam se priključio u završnom stadiju pokretanja stranice. Radim kao programer i front end developer, a klađenje mi je hobi skoro dvadesetak godina. Ne mogu zamisliti svoj vikend bez barem pet listića. Nekad su ti listići bili u rukama, a danas su na zaslonu mog računala. Od Mariа, Zlatka i Marjana sam u vrlo kratkom periodu pokupio dosta fora i skinuo nekoliko fantastičnih koeficijenata. Projekt pokretanja ove stranice doživljavam kao osobni izazov i radujem se što imam priliku raditi s takvim poznavateljima betting industrije.
Back to Top