Klađenje na zbroj golova – Vaša prilika za uvećanje dobitka

Hoće li se utakmica pretvoriti u golijadu ili će golmani minimalan broj puta vaditi loptu iz mreže? Dvojba je to koja muči hrvatske igrače već puna dva desetljeća, otkad se klađenje populariziralo u našoj zemlji, a upravo ovaj tip oklade postao je gotovo neizostavan na listićima, kako na klađenju prije početka utakmice, tako i na uplatama uživo.

Nema sumnje, zbroj golova (eng. “number of goals”) jedno je od temeljnih tržišta klađenja pri razradi svakog od sportskih događaja i nudi brojne prilike za dolazak do dobitka, a ovdje ćemo predstaviti sve varijante ove oklade te strategije koje igrači mogu koristiti kako bi unovčili svoje sportsko znanje. Neka analiza počne!

Lista Najboljih Kladionica za Klađenje na Zbroj Golova
Rank Kladionica Ocjena Klađenje uživo Cash Out Sportovi Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 Nema Da 38+ do 122€ Posjetite 22bet recenzija
2.
LegendPlay
5/5 Da Da 35+ do 250€ Posjetite Dolazi uskoro
3.
Mozzart
5/5 Da Da 20+ do 400€ Posjetite Mozzart recenzija
4.
20bet
4/5 Da Da 30+ do 100€ Posjetite 20bet recenzija
5.
bet365
4/5 Da Da 42+ do 50€ Posjetite bet365 recenzija
*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.
6.
Palmslots
4/5 Da Da 50+ do 100€ Posjetite Dolazi uskoro
7.
Rabona
4/5 Da Da 42+ do 100€ Posjetite Rabona recenzija
8.
Unibet
4/5 Da Da 36+ do 50€ Posjetite Unibet recenzija
9.
Zodiac Bet
4/5 Da Da 32+ do 100€ Posjetite Zodiac Bet recenzija
10.
Favbet
4/5 42+ do 130€ Posjetite Favbet recenzija
11.
Germania
4/5 40+ do 1000€ Posjetite Germania recenzija
12.
Mr Play
4/5 Da Da 30+ do 100€ Posjetite Mr Play recenzija
13.
CampoBet
3/5 Da Da 35+ do 100€ Posjetite CampoBet recenzija
14.
Touch Casino
4/5 Da - do 1000€ Posjetite Dolazi uskoro

Ponuda zbroja golova različita u svakoj kladionici

Zbroj postignutih golova, poena, gemova, koševa ili drugih mjernih jedinica koje određuju konačnog pobjednika popularna je oklada u svim sportovima, ali u nogometu je igrači najviše vole stavljati na svoj listić i zaista mnogo obećava.

Valja ipak naglasiti da se mogućnosti igranja ove oklade razlikuju od kladionice do kladionice pa recimo da Betfair nudi mogućnost igranja na više od 8.5 golova na koeficijent 50, što nitko drugi nema, a 1xbet ima više stotina varijanti zbroja golova za svaku utakmicu, dok se i ostali pokušavaju istaknuti svojim specifičnim ponudama pa prije odluke o uplati svaki igrač prvo treba pogledati što nude ugledni priređivači igara na sreću i potražiti ono što mu najviše odgovara.

Ponuda zbroja golova

.

Sve kreće od tri bazne varijante ove oklade

Možemo reći da postoje tri osnovne varijante u ponudi. Zbroj golova ½ ima jednostavno značenje i najpopularniji je među igračima. Radi se o klađenju na manje ili više od polovične granice (0.5, 1.5, 2.5, itd.), sa samo dva moguća ishoda. Ovisno o broju postignutih golova i postavljenoj granici, oklada će vam biti dobitna ili gubitna.

Naići ćete također na ponuđene granice punih brojeva (1, 2, 3), što znači da gubite ako padne manje, a dobivate ako padne više golova, dok u slučaju zbroja golova u visini ponuđene granice obračunava vam se kvota 1.0 i vraća ulog.

Tu je i treća mogućnost poznata kao zbroj golova -2+, pri kojem postoje tri mogućnosti. Naime, -2 znači manje od dva gola, 2+ više, a najveći koeficijent u visini oko 4 dobit ćete ako se kladite da će pasti točno 2 pogotka.

Što je to azijski zbroj golova?

Kad hrvatski igrači pomisle da znaju sve o ovoj okladi, u ponudi vide azijski zbroj golova 2.75 i nije im jasno što je sad to! Zapravo, objašnjenje je prilično jednostavno i radi se o vrlo popularnoj varijanti među profesionalnim kladiteljima.

Naime, azijski zbroj golova koji u pravilu nudi postavljene granice u četvrtinama znači da ćete ako se okladite zapravo podijeliti svoj ulog na dvije različite oklade. Spomenuti zbroj 2.75 je prosjek između dvije granice koje zapravo igrate: 2.5 i 3.

Drugim riječima, ako uplatite 100 HRK na “dvojku”, odnosno više od 2.75 golova uz koeficijent 2, to znači da su potrebna četiri pogotka da biste prebacili obje granice, 2.5 i 3, i dobili puni dobitak koji zajedno s ulogom iznosi 200 HRK. Ako padnu tri gola, dobitno vam je pola uloga, dok za drugu polovicu dobivate nazad ulog i to je na kraju 150 HRK, uz 50 HRK profita. Za dva gola ili manje gubite sav ulog.

Ako ste odigrali azijski zbroj golova manje od 2.75, kladeći se zapravo na granice 2.5 i 3, sa 100 HRK na recimo isti koeficijent 2, tada udvostručavate ulog ako padnu dva gola ili manje, dok za tri postignuta gola jednu okladu gubite, a na drugoj vraćate pola uloga pa izlazite iz oklade s 50 HRK, odnosno 50 HRK minusa. Četiri ili više golova znači da gubite kompletan ulog.

Azijski zbroj golova može biti izuzetno zahvalan za klađenje, pogotovo ako gađate velike koeficijente, uz mogućnost povrata dijela uloga u slučaju polovičnog pogotka.

..

Ostale varijacije koje nude dodatnu mogućnost zarade

Klasični zbroj golova na utakmici koji neki zovu europskim, kao i onaj azijski nisu jedine mogućnosti koje imate. Možete se također kladiti na broj golova pojedine momčadi, kao i na zbroj u prvom poluvremenu, uz vrlo privlačne koeficijente.

Klađenje na zbroj golova

Naići ćete i na ponuđena po tri različita zbroja golova na koja možete staviti svoj novac i dobivate povrat u slučaju svakog od njih, a tu su i kombinacijske oklade s ishodom utakmice, hendikepom ili oba tima daju gol opcijom koje dodatno povećavaju vaš koeficijent i daju vam šansu dugoročno profitirati. Mogućnosti za zaradu je pregršt!

Zbroj golova idealan za klađenje uživo

Ako i nemate osjećaj hoće li strijelci biti raspoloženi prije početka susreta, dobit ćete ga kad vidite što se događa na terenu. Baš zbog toga zbroj golova postaje idealna oklada za klađenje uživo, s pregršt prilika za zaraditi, ovisno o onome što vidite na vašem ekranu.

Igrati da će pasti još jedan gol u zadnjih 20 minuta uz koeficijent oko 2 ili čak azijski zbroj na još 2 gola u završnici uz izuzetno visoku kvotu, kao i slične varijante u prvom poluvremenu samo su neke od mogućnosti pred vama, dok je zbroj izuzetno popularan pri live klađenju i na drugim sportovima, poput rukometa, hokeja, košarke i tenisa te se razvio u jedno od glavnih oružja kladitelja prilikom praćenja live streaminga.

Uz zbroj golova idu obećavajući dugoročni sustavi

Istina je, mnogi igrači upravo na ovoj okladi grade svoj put do dugoročnog profita. Nekoliko je opcija kojom stazom krenuti. Igrati ‘single’ oklade, s koeficijentima oko 2 ili iznad uvijek je dobar put kod zbroja golova, pogotovo pri klađenju uživo, ako znate pravilno raspoređivati vaš ulog.

‘Double’ iliti dvije vezane oklade na zbroj golova primjerenija je strategija klađenju prije početka utakmice, s ukupnom kvotom najmanje 3, dok ova oklada nudi i sjajne mogućnosti onima koji love vrlo visoke koeficijente. Bilo da koriste sistemske listiće 2 od 4 i 3 od 4 ili koriste dugoročni sustav s pametnim raspoređivanjem uloga, baš uz zbroj golova mogli biste jako lijepo zaraditi.

Praćenje trendova i prave reakcije donijet će vam dobitak

Zbroj golova definitivno je jedna od najboljih oklada za klađenje, jer kladionice znaju pogriješiti i ponuditi velikodušan koeficijent, a i moguće je praćenjem aktualnih trendova uloviti trenutak prekida neke serije ili predvidjeti njezin nastavak.

Klađenje uživo svakako je najbolja opcija za pogađanje zbroja golova, ali uz dobar osjećaj za vjerojatnost te biranje samo kvota koje se dugoročno moraju isplatiti, uz ovu okladu moguće je ozbiljno profitirati u svakoj varijanti te bi je svaki igrač treba detaljno istražiti kako bi vidio odgovara li njegovom stilu klađenja.

Ostale recenzije kladionica
Kladioničar Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 1000 kn. Da Da 5/5 1.5 HRK Recenzija
100% do 100€ Da Da 5/5 6€ Recenzija
50% do 200€ Da Da 5/5 10€ Recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024