1xbet kladionica – Mirror Link 2024

Kladionica ne prihvaća igrače iz Hrvatske1xBet trenutno nije dostupan pa preporučujemo u međuvremenu klađenje u kladionici 22Bet: 22bet Registracija

Trenutni status 1xBet kladionice u Hrvatskoj i kako se ulogirati

Posljednjih dana igrače iz Hrvatske koji su pokušali pristupiti bogatoj ponudi 1xBet kladionice dočekala je poruka “Ova web-stranica nije dostupna u vašoj zemlji”, uz veliki lokot na sredini ekrana.

Međutim, u ovom trenutku otežan je put do 1xBet kladionice, što je posebno zabrinulo one hrvatske igrače koji su već otvorili svoje račune kod ovog priređivača igara na sreću i uz pomoć velikodušnog bonusa umnožili novac te polako dalje razvijali svoju dugoročnu strategiju klađenja.

Ipak, razloga za brigu – nema. 1xBet kladionica trenutno je u fazi osiguravanja licenci u različitim europskim zemljama kako bi mogla legalno poslovati te će ovaj problem pokušati riješiti što je brže moguće.

Ono što posebno valja naglasiti je to da svi oni koji su već otvorili korisnički račun na 1xBet i dalje mogu do svojeg korisničkog sučelja i novca, ako se posluže pouzdanim VPN poslužiteljima koje ćemo ovdje preporučiti.

Uz kvalitetan VPN bez problema do svog 1xBet računa

Kako doznajemo, problem je u tome što se poruka “Ova web-stranica nije dostupna u vašoj zemlji” ne javlja samo hrvatskim igračima, već i kladiteljima iz još 26 europskih zemalja: Austrije, Belgije, Bugarske, Mađarske, Grčke, Njemačke, Danske, Italije, Irske, Španjolske, Cipra, Luksemburga, Latvije, Litve, Malte, Nizozemske, Portugala, Poljske, Rumunjske, Slovenije, Slovačke, Francuske, Finske, Češke, Švedske i Estonije.

Do svojeg računa i novca na 1xBet kladionici možete doći bez problema, ali samo uz kvalitetnu VPN uslugu, na kojoj možete sami birati zemlju u kojoj se želite virtualno nalaziti. Naravno, izabrat ćete jednu od država koje nisu navedene na ovdje spomenutom popisu i problem je riješen.

Bilo da želite isplatiti svoj novac ili nastaviti zarađivati na 1xBet kladionici, to možete napraviti uz pomoć TOP3 VPN-a koje preporučujemo:

U svakom slučaju, vaš novac je i dalje na sigurnom na vašem 1xBet računu i postoji elegantan način da ga se dokopate!

.
1xbet brzi pregled
100€ Bonus za nove igrače
Nedostupan
Pojedinosti o kladionici 1xbet
Broj sportova: 36+
Mobilna aplikacija: Android, iOS
Minimalna oklada: 0.2€
Zaštita igrača: SSL
Korisnička podrška: Telefon, E-Mail, Chat uživo
Ponuda: 100% do 100€
Licenca:
..

Visoki koeficijenti, primamljivi bonusi i reklamiranje gdje god je to moguće. Tako 1xbet kladionica u posljednjem desetljeću širi broj online korisnika koji se polako približava brojci od pola milijuna, a svojom izdašnom ponudom skrenula je pozornost na sebe i u Hrvatskoj gdje ima sve više registriranih igrača.

Riječ je o priređivaču igara na sreću koji ima ambiciju zavladati što većim brojem svjetskih tržišta u budućnosti, a zbog svojih niskih limita uplata, kao i brojnih zanimljivih opcija kako stići do dobitka zaslužuje pozornost i detaljnu analizu onoga što svojim kladiteljima nudi.

1xbet se uspješno bori protiv blokade u Hrvatskoj

S obzirom da se reklamira po cijelom Internetu i nudi igračima bolju mogućnost dolaska do profita od hrvatske konkurencije, nije iznenađenje da se kladionica 1xbet našla tijekom 2019. godine na listi blokiranih stranica od Porezne uprave, jer nema licencu izdanu od mjerodavnih tijela za operacije na našem teritoriju.

1xbet
Dizajn i funkcionalnost
  • Prijenos uživo
  • Jednostavnost pristupa
  • Statistika prije utakmice
  • “Cash out” opcija

Neko vrijeme hrvatski igrači nisu imali izbora nego koristiti VPN kako bi se dokopali primamljive 1xbet ponude i zatim potražiti pomoć korisničke službe ove kladionice kako bi im još dodatno bio olakšan pristup stranici.

Međutim, 1xbet kladionica zaista želi naše korisnike pod svojim okriljem pa je u uvodnim tjednima 2020. godine vješto poveznicu koja vam se pojavi u vašim pretraživačima preusmjerila na alternativnu, uz koju VPN nije potreban, kao niti 1xbet clone stranice. Zasad to odlično funkcionira, a ako bude kakvih promjena, pratite novosti na našoj stranici gdje ćemo ih svakako objaviti.

Licenca države Curaçao, uredi na Cipru

1xbet kladionica nalazi se u vlasništvu tvrtke 1X Corp N.V. koja je u posao organiziranja sportskog klađenja ušla 2007. godine na ruskom tržištu i zatim se nakon zakonskih limita u matičnoj zemlji širila na ostatak svijeta. Licenca za online klađenje joj je izdana u srednjoameričkoj državi Curaçao, a kao predsjednik firme navodi se Anthony Novac, dok u javnosti istupa Jevgenij Kirjušin, kao razvojni direktor ovog projekta. Poslove vodi iz ureda na Cipru, a dio njih je prenesen na firmu Exinvest Limited.

Ovaj priređivač igara na sreću u sklopu svoje globalne reklamne kampanje potpisao je partnerske ugovore s brojnim uglednim nogometnim kolektivima, uključujući Cardiff City, Tottenham, Barcelonu i nigerijsku nogometnu reprezentaciju, sponzorira i talijansku Seriju A, a svojim igračima nudi stranicu prevedenu na 58 jezika, među kojima su čak i kmerski, mongolski, svahili te tadžikistanski, a naravno i hrvatski.

1xbet Bonus100€ Brzina isplateDo 3 dana Nedostupan

1xbet kladionica naglašava kako je predana promociji odgovornog klađenja, a savjetuje onima s maloljetnicima pod istim krovom korištenje programa poput NetNanny i Cyber Patrol kako bi im ograničili pristup igri koja je zabranjena mlađima od 18 godina. Na svojoj službenoj stranici ne navodi pak svjetske ni europske organizacije za integritet klađenja s kojima surađuje, niti neovisne partnere za pomoć ovisnicima o kocki.

Brza 1xbet registracija, verifikacija nije nužna

1xbet registracija nesumnjivo je najjednostavnija koja postoji u svijetu klađenja, jer od vas čak niti ne traže niti jedan osobni podatak prilikom izrade računa. Prvo što morate odabrati je zemlja iz koje dolazite i valuta s kojom se želite kladiti, a ponuđena je i hrvatska kuna (HRK).

Kako se registrirati na 1xbet

Nakon toga dobivate svoj korisnički broj i lozinku za ulazak na stranicu koju možete zatražiti da vam pošalju na email ili ne morate i već ste unutra s postojećim računom, a da praktički još niste unijeli ništa.

Naravno, da biste mogli igrati i zarađivati potrebno je ispuniti osobne podatke do kojih dolazite na linku koji se pojavljuje stavljanjem kursora miša na link “Moj račun”. Tu postoji i mogućnost povezivanja računa s emailom i telefonom kojom dovršavate registraciju.

1xbet registracija je završena, a kada nakon toga kontaktirate chat službu, reći će vam da verifikacija nije nužna i naglasiti kako je potrebna samo ako to zatraži njihova sigurnosna služba.

Molba za verifikaciju će stići pri isplati veće količine novaca, a iako su se u prošlosti korisnici žalili na zaista bizarne zahtjeve kako bi mogli izvući svoj zasluženi dobitak, stvari idu na bolje i trenutno bi fotografija osobne iskaznice trebala biti dovoljna. Svejedno, korisnička služba priznaje kako još uvijek postoji šansa u nekim slučajevima da će vas tražiti da dokumentaciju šaljete poštom, nešto što igrači najviše zamjeraju ovoj kladionici.

Nizak limit uplate idealan za skromne igrače

1xbet kladionica zaista želi privući nove korisnike pod svaku cijenu pa nudi minimalnu uplatu na račun od samo 7.5 HRK, što spada među najmanja ograničenja na koja ćete naići na tržištu.

Uplata je moguća uz pomoć Visa ili Mastercard kartice, kao i mnogih virtualnih novčanika poput NETELLER-a i Skrilla, dok postoji i mogućnost plaćanja bitcoinom, ali ne za hrvatske korisnike.

Kad je 1xbet isplata u pitanju, ona se odvija istim kanalom, uz minimalnu isplatu na Visa kartici od 150 HRK, a samo 15 HRK za Skrill ili NETELLER.

1xbet Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, tenis i još mnogo toga 1€ Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Skrill Neteller Bank transfer

“1xBet je pouzdana kladionica koja teži dugoročnoj suradnji sa svakim korisnikom. Jamčimo osobni pristup, djelujemo u vašem najboljem interesu i jamčimo jednostavne metode plaćanja te, što je najbitnije, 100%-tne isplate svih dobitnih oklada! Neka vas sreća uvijek prati!”, stoji poruka korisnicima na naslovnoj stranici.

Primamljivi 1xbet bonus dobrodošlice i akcija svaki petak

1xbet bonusi spadaju među atraktivnije na europskom tržištu, a sve počinje izdašnim 1xbet First Deposit bonus ponudom iliti bonusom dobrodošlice koji vam nudi udvostručavanje uplaćenog novca do svote od 100 EUR koju treba odigrati na kombinacijski listić od tri događaja uz koeficijent 1.40 i okrenuti uplaćeni iznos pet puta, prije nego što ga možete isplatiti, što svakako ne spada među neizvedive zahtjeve za jednog uspješnog kladitelja.

Zanimljiva je i akcija svakog petka u kojoj 1xbet kladionica nudi do 100 EUR bonusa za one koji uplate taj dan novac na svoj račun i unutar 24 sata odigraju tri kombinacijska listića s tri ili više događaja i koeficijentom od najmanje 1.40 te završe u pozitivi.

Bonus za nove igrače na 1xbet

Pregršt je još različitih akcija i promocija koje 1xbet nudi na sportskom klađenju, kao i kasinu te virtualnim igrama, uz mogućnost skupljanja bodova i njihovog mijenjanja za promo code 1xbet, što čini 1xbet jednim od boljih priređivača igara na sreću kad su u pitanju bonusi i nagrade igračima.

Sportovi dostupni u 1xbet

.

Tisuće mogućih oklada samo na jednoj utakmici

Nema sumnje, 1xbet kladionica spada među svjetske rekordere kad je u pitanju razrada ponude na svojim utakmicama, a posebno je to vidljivo na nogometu gdje na dvobojima najjačih liga postoji nevjerojatnih više od 1500 mogućih različitih oklada.

Kladitelji imaju na raspolaganju ogroman broj europskih i azijskih hendikepa te različitih granica zbroja golova, kao i točnih rezultata koji idu do toga da možete uplatiti čak i da će dvoboj završiti rezultatom 10-10, na koeficijent 500!

Možete se također kladiti na stanje na utakmici u različitim 15-minutnim intervalima susreta, a zanimljiva je oklada na manje ili više minuta sudačke nadoknade od ponuđene granice, dok kombinacijske oklade poput pobjede bez primljenog gola obećavaju potencijalni dobitak.

Stotinjak tržišta klađenja dobit ćete i na tenisu, uz mogućnost oklade hoće li biti ‘tie-breaka’ ili ne i tko će kome prvi oduzeti servis. Još bogatija ponuda čeka vas na košarci uz detaljno razrađene hendikepe te skoro tisuću mogućih oklada na hokeju na ledu, uključujući i mogućnost klađenja da će ekipa zabiti gol u sve tri trećine ili neće te hoće li bar jedan hokejaš postići hat-trick na što je koeficijent velikih 15. U svojoj ponudi zaista ima ponešto za svakog.

1xbet klađenje na sportove koje rijetko tko nudi

1xbet kladionica zbilja se pokušava istaknuti u odnosu na konkurenciju u svim segmentima pa tako i po ponuđenim sportovima, među kojima su i neki na koje rijetko nailazimo, poput boba, crossfita, hurlinga, floorballa i bendija.

Naravno, razrada ponude na njima nije ni približno bogata kao na najpopularnijim sportovima, a očito je da se oko nogometa bazira strategija ovog priređivača igara na sreću, na kojem pokušava dati više opcija igračima nego itko drugi, dok visok nivo drži i na američkim profesionalnim sportskim natjecanjima te u Rusiji omiljenom hokeju na ledu.

Vjerovali ili ne, 1xbet nudi i klađenje na vremensku prognozu koje se svodi na pogađanje temperature u zračnim lukama diljem svijeta, više ili manje od ponuđene granice. Tu su i brojne političke oklade vezane uz Rusiju, SAD, Ukrajinu, Veliku Britaniju i Australiju, a sve zaokružuju kontroverzne borbe pijetlova koja su također u ponudi.

..

Sjajni koeficijenti i moguće klađenje protiv drugih igrača

Možda ima silno razrađenu ponudu koja je čini posebnom, ali 1xbet kladionica prije svega je poznata po svojim visokim koeficijentima na kojima na nogometu uopće ne štedi. Uvijek je pri samom vrhu po ponuđenom na važnim susretima, a postavlja kvote prilično rano i daje vam priliku uhvatiti dobru okladu prije nego zakoni tržišta smanje neočekivano visoku ponudu.

Uplatni listić nalazi se s desne strane, a minimalni ulog je 1.5 HRK. Možete odigrati single ili kombinaciju, ali i sistemski s 20 parova te razne varijacije na njega, a tu je i “cash out” koji su na hrvatski preveli “prodaj” listić, uz mogućnost da postavite iznos do kraja susreta koji ste spremni uzeti da biste izbjegli dramu u završnici.

1xbet kladionica također nudi i burzu među igračima poput Betfair Exchange platforme, ali s manjim brojem zainteresiranih korisnika što put do pristojnog koeficijenta čini težim, a za eventualne nostalgičare tu je i Toto 15 igra u kojoj je cilj pogoditi ishod 15 ponuđenih susreta i dobro zaraditi, kao u vremena dok još sportske kladionice nisu došle u Hrvatsku.

Klađenje uživo uz solidan 1xbet live streaming

Kako se kladiti uživo u 1xbet?

1xbet stream usluga također je na visokom nivou. Ova kladionica nudi vam skidanje programa SportZone za ugodan doživljaj gledanja utakmica iz raznih sportova, uključujući nogomet, tenis, košarku, bejzbol i mnoge druge.

Što se 1xbet uživo klađenja tiče, ono nudi brojna tržišta klađenja na popularnim sportovima, kao uostalom i na okladama prije početka susreta, uz detaljnu statistiku kao pomoć u lijevom vrhu ekrana, a na nogometu od primamljivih ponuda izdvajamo brojne azijske i europske hendikepe, klađenje na zbroj golova jedne ekipe te klađenje na strijelca pogotka čak i na izvaneuropskim ligama. Sasvim dovoljno za okušati svoje znanje i sreću, a 1xbet live stream sučelje mora dobiti pozitivnu ocjenu.

1xbet dizajn sasvim je solidan

Kad vidimo na što sve korisnici nailaze čak i kod najpoznatijih priređivača igara na sreću, moramo reći da 1xbet kladionica nudi desktop sučelje koje zadovoljava svojim dizajnom i sasvim je funkcionalno, a kombinacije boja s bijelom ispod ponude olakšava pronalazak željene oklade.

Vrlo se lako snaći i dokopati popularnih utakmica, kao i dvoboja koji se odigravaju uživo pa korisnici na svom računalu moraju biti zadovoljni ponuđenim sučeljem.

Mobilno sučelje funkcionalno, ali zatrpano mogućnostima

1xbet mobilna aplikacija

1xbet nudi i svoju mobilnu aplikaciju za Android i iOS sustave koja je u skladu s modernim standardima, a jedini problem u svemu tome je što zaista nudi bezbroj tržišta klađenja, sportova, promocija i načina igre.

U svim tim opcijama ponekad se nije lako snaći i potrebno je vremena kako bi igrač ovladao poveznicama i uvijek brzo dolazio do željene ponude.

Lako do 1xbet korisničke podrške, malo teže do velike zarade

Kao podršku svojim igračima 1xbet kladionica nudi nekoliko načina kako dobiti pomoć, a najbrža opcija je chat čiji se prozor može otvoriti na svakoj podstranici. Također postoji i kontakt obrazac, kao i jasno naznačeni email na koji se možete javiti, a odgovor stiže relativno brzo.

Što se sigurnosti tiče, SSL enkripcija štiti vaše podatke, kao i Secure Trading Ltd prilikom uplate novca, ali ne može sve ni biti idilično. Naime, 1xbet nudi atraktivne ponude svojim igračima, ali brani se od onih koji su u stanju mnogo zaraditi svojim sportskim znanjem ponekad limitirajući nakon nekog vremena njihove uloge te kompliciranom verifikacijom koja je preduvjet za ozbiljne isplate. No, za one sa skromnijim ambicijama problema nema i moraju biti vrlo zadovoljni ponuđenim od ove kladionice.

Podaci o tvrtki
Ime: 1X Corp N.V./Exinvest Limited
Sjedište: Xirosima 2, Limassol, Cipar
Direktor: Jevgenij Kirjušin
Osnovana: 2007
Licence: 1668/JAZ
Telefon: +44127325-69-87
Email: [email protected]
Chat uživo: Ima
Kontakt obrazac: Ima
Facebook: facebook.com/1xBet.info/
Twitter: twitter.com/1xbet_eng

1xbet ima potencijal postati najbolja kladionica, ali to još nije

Kada samo pogledamo odlične bonuse i promocije, izuzetno visoke koeficijente na važnim utakmicama, kao i silno bogatu ponudu sportova te brojna tržišta klađenja na svakom sportskom događaju, moramo priznati da 1xbet kladionica ima potencijal postati najbolja na svijetu, jer igračima svakodnevno nudi barem jednako, ako ne i više od onih najuglednijih.

No, neke stvari igračima smetaju i treba ih popraviti. Način registracije i verifikacije ostaju izvan normi ostalih uglednih priređivača igara na sreću, dok zahtjev za slanjem dokumenata poštom nešto je što bi 1xbet trebao odbaciti. Ne bi škodilo ni više objavljenih informacija na stranici o samoj firmi koja stoji iza kladionice. Kada to ispravi, zadobit će povjerenje kladitelja i zasigurno postati moćna sila na svjetskom tržištu.

Ostale recenzije kladionica
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 400€ Da Da 5/5 10 EUR recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 5 EUR recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024