Oklada poluvrijeme/kraj – Raj za lovce na velike kvote

Nakon što su se pojavile prve kladionice u Hrvatskoj prije dvadesetak godina, uz klađenje na ishod utakmica nismo imali mnogo dodatnih opcija razrade ponude, a jedna od prvih bila je prijelaz iz poluvremena u kraj, oklada koju naši igrači vrlo dobro poznaju.

Opcija poluvrijeme/kraj s vremenom je postala sinonim ne samo za uvećavanje koeficijenta na pobjedu favorita, već i za lov na velike kvote koje u slučaju preokreta stoje pred vama i samo čekaju da ih uzmete. Ova oklada uvijek će imati svojih obožavatelja, a mi smo ovdje da je detaljno analiziramo i predstavimo sve opcije i strategije koje imate na raspolaganju!

Lista Najboljih Kladionica za Oklada Poluvrijeme/Kraj
Rank Kladionica Ocjena Klađenje uživo Cash Out Sportovi Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 Nema Da 38+ do 122€ Posjetite 22bet recenzija
2.
20bet
4/5 Da Da 30+ do 100€ Posjetite 20bet recenzija
3.
Palmslots
4/5 Da Da 50+ do 100€ Posjetite Dolazi uskoro
4.
Mozzart
5/5 Da Da 20+ do 400€ Posjetite Mozzart recenzija
5.
bet365
4/5 Da Da 42+ do 50€ Posjetite bet365 recenzija
*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.
6.
Rabona
4/5 Da Da 42+ do 100€ Posjetite Rabona recenzija
7.
Unibet
4/5 Da Da 36+ do 50€ Posjetite Unibet recenzija
8.
Zodiac Bet
4/5 Da Da 32+ do 100€ Posjetite Zodiac Bet recenzija
9.
Favbet
4/5 42+ do 130€ Posjetite Favbet recenzija
10.
Germania
4/5 40+ do 1000€ Posjetite Germania recenzija
11.
Mr Play
4/5 Da Da 30+ do 100€ Posjetite Mr Play recenzija
12.
CampoBet
3/5 Da Da 35+ do 100€ Posjetite CampoBet recenzija
13.
Touch Casino
4/5 Da - do 1000€ Posjetite Dolazi uskoro

Poluvrijeme/kraj nije isto što i poluvrijeme ili kraj

Oklada Poluvrijeme/kraj dostupna u svakoj kladionici

Za one koji još uvijek ne znaju što znači poluvrijeme/kraj (eng.”half time/full time”), evo kratkog objašnjenja. Riječ je o kombinacijskoj okladi klađenja na ishod prvog poluvremena i cijele utakmice, a da biste ostvarili dobitak, morate pogoditi i jedno i drugo. Na primjer, ako je vaš favorit poveo u prvom poluvremenu i očuvao vodstvo do samog kraja, vi ćete pospremiti novac u džep. Iako se javlja i kod drugih sportova, primarno je kladitelji vežu uz nogomet.

Okladu poluvrijeme/kraj nemojte pomiješati s okladom “poluvrijeme ili kraj” na koju ćete također naići u ponudi domaćih priređivača igara na sreću. U ovoj alternativnoj varijanti dovoljno je pogoditi ishod jedne od ove dvije oklade i već ste ostvarili pravo na dobitak, ali uz znatno manje koeficijente.

Naići ćete i na okladu “ishod prvog i drugog poluvremena” koja se također doima sličnom, ali zapravo se razlikuje od poluvrijeme/kraj opcije. U njoj vaš favorit mora pobijediti i u jednom i u drugom segmentu igre, nije dovoljno da sačuva prednost u nastavku utakmice, što je značajno teže za pogoditi.

Ponuda oba tima daju gol

.

Devet osnovnih opcija poluvrijeme/kraj oklade

Kad govorimo o poluvrijeme/kraj okladi, ona se pojavljuje u devet varijanti. Najsigurnija opcija obično je 1/1, odnosno da će domaćin povesti u prvom dijelu i na kraju pobijediti. To možete igrati i na gosta kao 2/2, ali i na remi kao X/X.

Opcije veće vjerojatnosti još su poluvrijeme kraj X/1 i X/2, odnosno da će na poluvremenu biti neriješeno, a na kraju jedan od suparnika pobijediti. No, tu su i dvije manje vjerojatne, ali popularne varijante 1/X i 2/X, da će domaćin ili gost voditi u prvom dijelu, a na kraju sve završiti remijem.

Kao šlag na tortu, tu su famozni prijelazi poluvrijeme kraj 1/2 i 2/1, odnosno da će jedna momčad voditi na poluvremenu, a druga na kraju slaviti, što omogućuje i najveću zaradu za igrača ako se ostvari.

Većina kladionica nudi vam upravo tih devet varijanti oklade, a neki još i malo više. Pa tako 1xBet ima i mogućnost igranja 1/2X i 2/1X, s prijelazima u dvoznak, a Germania Sport zna kombinirati poluvrijeme/kraj sa svojim specijalima.

Oklada koja nudi poboljšane, ali i izuzetno visoke kvote

Dva su razloga zašto je poluvrijeme/kraj opcija razrade ponude toliko popularna. Prvi što mnogi igrači žele podebljati koeficijent na svog favorita, računajući da će sve riješiti već u prvom poluvremenu, igrajući na njega 1/1 ili 2/2.

Drugi su izuzetno visoke kvote koje neki ganjaju. Prijelazi 1/X i 2/X nude koeficijente od 14 na više, dok 1/2 i 2/1 počinju kvotom oko 20 i idu sve do 75, što je idealno za strelovito brzi rast vašeg profita!

Koja su najbolja natjecanja za igranje poluvrijeme/kraj?

Ako tražimo visoke koeficijente na ovoj okladi, onda bez ikakve sumnje poluvrijeme/kraj treba igrati u nokaut fazi Lige prvaka, na važnim reprezentativnim natjecanjima, ali i u derbijima nacionalnih prvenstava, što igrači željni velike zarade na ovoj okladi i rade.

Oni koji pak samo žele podebljati kvote na svoje favorite igrajući 1/1 i 2/2 profit bi trebali tražiti u momčadima s dobro posloženom ofenzivnom igrom ili značajno slabijim suparnikom na terenu, što je obično najlakše naći u nizozemskoj, njemačkoj, austrijskoj i portugalskoj ligi, ali i kad igraju aktualne megamomčadi, a ovih dana to su PSG, Barcelona, Bayern Munich, Liverpool i Manchester City.

..

Nije najbolja opcija za klađenje uživo

Treba naglasiti da je poluvrijeme/kraj primarno oklada koja se igra prije početka utakmice, dok pri klađenju uživo ne nudi tako primamljive izglede za zaradu. Neke kladionice to čak tijekom video prijenosa uopće ni ne nude, dok recimo na Betfair Exchange platformi, gdje igrači igraju jedni protiv drugih, vrlo brzo tijekom prvog poluvremena ponestane dobrih mogućnosti za zaradu.

Baš zbog toga poluvrijeme/kraj nikad neće biti jedno od glavnih oružja borbe igrača protiv bookmakera pri live klađenju, ali ostaje itekako moćna varijanta ako se kladite na stabilne koeficijente prije početka nogometnog susreta.

Poluvrijeme/kraj nudi niz različitih dugoročnih strategija

Strategija za kladnje na Poluvrijeme/kraj

Riječ je o okladi koja nudi igračima potpuno različitih stilova priliku graditi sustav za zaradu na duge pruge i to je ono što je čini posebnom. Naime, oni koji vole igrati koeficijente oko 2 mogu uz pomoć poluvrijeme/kraj podebljati kvote na favorite u odnosu na klađenje na ishod utakmice te zatim ‘single’ igrom ili ‘double’ kombinacijskim listićem uz mudro raspoređivanje uloga tražiti dugoročni profit.

Na svoje dolaze i lovci na velike kvote. Oni također imaju mogućnost igranja dva događaja na ‘double’ kombinacijskom listiću, uz dobitak koji uvećava ulog za više od 200 puta, što omogućuje streloviti rast i daje vam ogromnu marginu za pogreške, ali traži i strpljenje.

Poluvrijeme/kraj također je jedna od najboljih opcija za sistemske listiće 2 od 4 ili 2 od 5, pogotovo ako igrate kvote od 14 na više, s izgledima za ogromnu zaradu ako se poklopi da se više od dva događaja odigraju onako kako ste zamislili.

Strpljenje, praćenje trendova i osjećaj za vjerojatnost nužni

Poluvrijeme/kraj i u novom desetljeću ostaje jedna od zanimljivijih opcija razrade ponude nogometnih utakmica i svatko bi trebao iskušati može li oko nje izgraditi dugoročni profit.

Da bi se to moglo ostvariti potrebno je temeljito praćenje trendova oko pojedinih ekipa, kao i dobar osjećaj za vjerojatnost, ali prije svega strpljenja, jer ako igrate na velike kvote bit će dužih razdoblja u kojima neće imati uspjeha i treba izdržati i ne odustati, jer s ovim tipom igre moguće je u dva dana nadoknaditi sve promašene listiće u zadnja dva mjeseca i pritom udvostručiti sve što ste uložili!

Ostale recenzije kladionica
Kladioničar Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 50€ Da Da 5/5 10 € Recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 10€ Recenzija
100% do 100€ Da Da 5/5 1€ Recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024