Radost loptanja pod koševima – Kako se kladiti na košarku?

Nema sumnje, od samih početaka sportskog klađenja košarka je bila i ostala jedan od temeljnih sportova u ponudi kladionica, a u Hrvatskoj je posebno cijenjena i imamo pregršt specijalista za uplate na NBA ligu, kao i one koji tijekom tjedna vole okušati svoje znanje kladeći se na lokalne, europske i američke dvoboje ispod koševa.

Mi vam pak donosimo sve informacije potrebne da biste sastavili listić baziran na košarkaškim utakmicama. Ovdje ćete saznati koju su natjecanja popularna za klađenje, u kojim kladionicama uplatiti novac te na koje strategije i tržišta klađenja treba obratiti posebnu pažnju. Vrijeme je za analizu!

Lista najboljih kladionica za Košarku
Rank Kladionica Ocjena Videoprijenos Turniri Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 Nema NBA ABA Euro liga Premijer liga 100% do 122€ Posjetite 22bet recenzija
2.
LegendPlay
5/5 Da NBA ABA Euro liga Premijer liga 100% do 250€ Posjetite Dolazi uskoro
3.
Mozzart
5/5 Da NBA ABA Euro liga Premijer liga 100% do 400€ Posjetite Mozzart recenzija
4.
20bet
4/5 Da NBA ABA Euro liga Premijer liga 100% do 100€ Posjetite 20bet recenzija
5.
bet365
4/5 Da NBA ABA Euro liga Premijer liga 100% do 50€ Posjetite bet365 recenzija
6.
Palmslots
4/5 Da NBA ABA Euro liga Premijer liga 200% do 100€ Posjetite Dolazi uskoro

Šest kladionica čija ponuda za klađenje na košarku obećava

Germania Sport - zaista bogata razrada ponude u domaćim okvirima, s gotovo stotinu različitih mogućnosti za okladu na košarci. Na NBA i ABA ligi naići ćete na više od 15 različitih razina hendikepa, kao i granica zbroja koševa, što profesionalni igrači znaju cijeniti. Fale oklade na učinak igrača i koeficijenti bi mogli biti izdašniji, no dovoljno je mogućnosti za ostvariti dobitak.

do 1000€

PosjetiteGermania recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

SuperSport - najpopularniju hrvatsku kladionicu i na košarci krase solidni koeficijenti, kao i uvijek poželjna ponuda klađenja na učinak košarkaša u gotovo svakoj važnoj lokalnoj ili američkoj utakmici. Razrada ponude nije najbogatija moguća, ali možete se kladiti na broj poena pojedine ekipe, ponešto hendikepa, kao i poluvrijeme/kraj opciju koja može značajno povećati kvotu na vašem listiću.

do 100€

NedostupanSuperSport recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Hrvatska Lutrija - jedan od sportova u kojem HL nudi mnogo svojim igračima, prije svega visoke koeficijente na favorite, ali i barem tri razine hendikepa, na kojima je moguće uloviti i koeficijent 3.6, ako se stvari razviju kako ste prognozirali. Nema mnogo ponuđenih tržišta klađenja, ali dovoljno za pronaći obećavajuću okladu.

Nema

NedostupanHL recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

bet365 - solidni koeficijenti na favorite i razrada učinka pojedinih košarkaša do savršenstva. Nigdje nećete naći bogatije mogućnosti klađenja na učinak NBA zvijezdi: broj koševa, asistencija, skokova, blokada, ubačenih trica i izgubljenih lopti te kombinaciju ovih oklada. Odlični poznavatelji košarke ovdje će vjerojatno prvo potražiti dobitnu kombinaciju.

do 50€

Posjetitebet365 recenzija

*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.

1xbet – visoki koeficijenti i beskrajna ponuda. Ova ruska kladionica nudi po tridesetak različitih razina zbroja koševa i hendikepa te oko 300 različitih mogućnosti za klađenje na samo jednu utakmicu NBA lige, s poštenim kvotama na ishod susreta i nešto skromnijima pri razradi.

do 100€

Nedostupan1xbet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

William Hill - tradicionalni britanski priređivač igara na sreću također ima opsežnu ponudu košarke, s mogućnostima klađenja na pojedine faze susreta, uključujući i tko će postići prvih 20, 30, 40 ili 50 pogodaka. Možete se kladiti i na kombinaciju NBA učinka igrača s prognoziranjem pobjedničke ekipe, zanimljive hendikepe i zbrojeve koševa te tko će biti MVP regularne sezone, kao i najbolji novak.

do 100€

NedostupanWilliam Hill recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kako ostvariti dobitak na košarci? Postoji nekoliko rješenja!

Košarka je sport kojeg ne može bilo tko uspješno igrati, a isto vrijedi i za klađenje na nju. Za profit na ovom sportu potrebno je biti dobar poznavatelj pravila, dinamike igre, mogućnosti pojedinih igrača, kao i razlikovati bitne od nebitnih informacija koje kruže oko pojedine utakmice. Naravno, stručan savjet eksperata poput nas također dobro dođe!

klađenje na košarku

.

Najpopularnije strategije dugoročnog klađenja na košarku

Pojedinačni listić s jednom jakom okladom – bogata svakodnevna ponuda košarke nudi pregršt mogućnosti za uloviti jednu ili više dobrih oklada, koeficijenta oko 2 ili više, idealno za single uplatu. Nekad se radi o ishodu susreta, a češće o hendikepu ili učinku igrača, odnosno ekipe. Pravi znalac znat će pronaći pravu opciju te dugoročnim sustavom graditi profit na takvom tipu klađenja.

Sustavno klađenje na iznenađenja – košarka je sport u kojem iznenađenja nisu rijetkost, kao ni produžeci u dvobojima izjednačenih suparnika. Ganjati visoke koeficijente isplati se, prije svega na NBA ligi, ali i u ostalim susretima u koje favoriti ulaze oslabljeni ili nemotivirani. Bilo da igrate sistemski listić na velike kvote ili dugoročni sustav, uz prave informacije imate zaista dobre izglede na duže staze biti u plusu.

Kombinacija pravih favorita – igranje nižih koeficijenata ne mora biti osuđeno na propast, ako izabere prave i koristite razumnu raspodjelu svojih uloga. U košarci gotovo svakog dana ima barem nekoliko ‘zicera’, a onaj tko ih zna prepoznati može lijepo zarađivati na tome.

Tri košarkaška tržišta klađenja treba izdvojiti

    Učinak igrača – s obzirom na raznoliku ponudu margina na broj koševa, skokova, asistencija i ostalih statističkih kategorija, košarka nudi dobru priliku pronaći pokoji krivo postavljen omjer od strane bookmakera pa učinak igrača na NBA ligi, kao i na lokalnim i reprezentativnim natjecanjima može biti idealna oklada za siguran dobitak.

    Hendikep – kao i u ostalim sportovima u ponudi kladionica, hendikep i u košarci donosi zaradu, pogotovo jer postoje opcije na kojima možete uloviti koeficijent iznad 3 te bezbroj različitih ponuđenih razina. Ako prepoznate one optimalne, dobro ćete proći.

    Zbroj koševa – utakmica može otići u različitim smjerovima, ali onaj tko poznaje aktere na parketu može prepoznati pravu priliku zaraditi na igranju iznad ili ispod granice ponuđenog zbroja koševa. Pri igranju uživo ova opcija postaje posebno privlačna i još lakša za pogoditi.

..

Kladiti se uživo znači tražiti greške bookmakera

Košarka je za strpljive i hladnokrvne kladitelje jedan od najboljih sportova za klađenje uživo. Naime, stvari se u ovom sportu u pravilu događaju na mahove, a bookmakeri postavljaju koeficijente na temelju onog što se dogodilo ranije, ne računajući da će oluja koševa utihnuti ili će podređena momčad odjednom proigrati.

Kladjenje na košarku uživo

Potrebno je samo pronaći pravi trenutak za uplatu na određenu krivo postavljenu granicu hendikepa ili zbroja koševa, a ponekad je moguće dobiti i lijepi koeficijent na favorita koji nije ušao na pravi način u utakmicu. Za pogađati uživo košarku potrebno je znanja, iskustva i vježbe, ali definitivno je izvedivo.

Pomaže u tome naravno i live streaming usluga koju nam donose i naše kladionice poput Supersporta, Germanije Sport i PSK, a velik broj košarkaških prijenosa ulovit će te prije svega na bet365, dok 1xbet također nudi solidno video iskustvo.

NBA liga nudi sjajnu ponudu, Euroliga i ABA popularne u Hrvatskoj

NBA liga definitivno je najpopularnije natjecanje za košarkaško klađenje, s detaljnom razradom svih segmenata igre i brojnim mogućnostima za zaradu, ako raspolažete pravim informacijama. Tu je i Euroliga koja se sastoji od sve više klubova i postaje sve zanimljivija.

U Hrvatskoj mnogi vole novac također uplatiti i na ABA ligu, na kojoj je i ponuda solidna na domaćim kladionicama, a ne zaboravimo ni reprezentativna natjecanja, prije svega ona velika poput SP-a, EP-a i olimpijskih igara koja izazivaju veliku pažnju kladitelja i nude atraktivne opcije za klađenje.

Dobar osjećaj za vjerojatnost donosi profit na košarci

Znanje, informiranost i strpljenje. To su tri temeljne vrline igrača koji se kladi na košarkaške utakmice, željnog unovčiti svoje dugogodišnje praćenje ovog uzbudljivog sporta. Osim toga, sreću možete okušati i na ruletu ili u automatima u internetskom kasinu.

Za dolazak do profita važno je u bogatoj ponudi pronaći oklade koje nude najveće izglede da ćete ih pogoditi, kao i pratiti ponudu na svim kladionicama i maksimizirati svoj dobitak, najvećim mogućim ponuđenim koeficijentom.

Bilo da se kladite na favorite, autsajdere ili ganjate remi u regularnom dijelu susreta, sustav koji postavljate mora biti čvrst, osnovni ulog umjeren u odnosu na iznos vaše banke, a pozitivne serije, kao ni niz neuspjeha ne smiju mijenjati ideju koju ste postavili, u lovu na dugoročan profit.

Najbolje online kladionice

Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 122€ Nema Da 5/5 1€ recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 10 EUR recenzija
Back to Top