PSK kladionica – jedna od tri najbolje u Hrvatskoj

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeOva kladionica još nije prošla testiranje naših stručnjaka i zato trenutno nije verificirana. Kladionice koje preporučujemo možete pronaći na naslovnici. Preporučene kladionice

Kroz ovaj članak cilj nam je prezentirati jednu od najboljih kladionica u Hrvatskoj, a riječ je, naravno, o PSK kladionici - punim imenom - Prva sportska kladionica...

Zašto se ova kladionica svrstala među tri najposjećenije kladionice u državi, najbolje će dočarati uvjeti i način poslovanja ove kladionice.

Prikaži više +
Prikaži manje -
.
PSK brzi pregled
100€ Bonus za nove igrače
Nedostupan
Pojedinosti o kladionici PSK
Broj sportova: 38+
Mobilna aplikacija: Android, iOS
Minimalna oklada: 2 kn
Zaštita igrača: SSL
Korisnička podrška: Telefon, E-Mail, Chat uživo
Ponuda: do 100€
Licenca:
..

Kroz ovaj tekst predstavit ćemo vam kakvim licencama raspolaže ova kladionica, tko se sve može kladiti u njoj, na koji način se kladiti, koje sportove imaju u ponudi, nude li klađenje uživo, te kako izvršiti uplatu ili isplatu s online računa. Naravno, predstavit ćemo i sve bonuse koje je moguće ostvariti u ovoj kladionici.

U drugom dijelu teksta osvrnut ćemo se na sami izgled i funkcionalnosti Internet stranice, napisati vam na neke osnovne informacije, zanimljivosti o ovoj kladionici i statističke podatke o istoj. Naravno, opisat ćemo i kakva je sigurnost klađenja, kao i korisnička podrška igračima, te, u konačnici samog teksta, dati ćemo svoju ocjenu ove kladionice, uspoređujući je s drugim kladionicama na tržištu.

PSK ima licencu za poslovanje u Hrvatskoj

Kladionice u Hrvatskoj regulirane su od strane državnih organa, a dio zakona koji se odnosi na poslovanje kladionica zove se Zakon o igrama na sreću. Navedeni zakon zahtjeva od svake kladionice da zakupi licencu za organiziranje klađenja na sportska događanja, a PSK kladionica vlasnik je takve licence.

Do svoje licence PSK je došao među prvima na tržištu, što mu je omogućilo privlačenje velikog broja igrača u samom startu, a koji se i dan danas klade upravo u ovoj kladionici, isključivo iz navike na način na koji kladionica posluje, te kako se razvija. Možemo zaključiti kako kladionica posluje legalno, jer za sve eventualne sporove dužni su odgovarati državi.

Pristup imaju svi, kladiti se mogu samo Hrvati

Činjenica da je PSK vlasnik licence za organiziranje igara na sreću u Hrvatskoj, ne smeta igračima iz drugih država da pristupe Internet stranici ove kladionice. No, izvršiti registraciju, te aktivirati korisnički račun, mogu samo punoljetni državljani Republike Hrvatske.

PSK
Dizajn i funkcionalnost
  • Intuitivan dizajn
  • SMS provjera rezultata
  • Statistika prije utakmice
  • Informacije o nadolazećim događajima

Bez registracije i aktivacije korisničkog računa, nije moguće kladiti se, niti koristiti druge funkcije ove kladionice, kao što su klađenje uživo ili gledanje prijenosa utakmica uživo. Čini se kako PSK ne planira to u budućnosti mijenjati, jer potencijalno bi mogli nastati problemi, s obzirom na to da su oni jedni od glavnih pobunjenika koje tjeraju strane kladionice s našeg tržišta.

Naime, kao što smo već ranije napisali, da bi legalno pružali uslugu klađenja na teritoriju Hrvatske, potrebno je imati licencu. Sve domaće kladionice imaju te licence, te ih prilično skupo plaćaju, zbog čega svojim igračima moraju naplaćivati razne manipulativne troškove.

Kada znamo da vam od dobitka u domaćoj kladionici država uzme još i porez na ostvareni dobitak, stvara se podređeni položaj domaćih kladionica u usporedbi sa stranim kladionicama. Jednostavno, strane kladionice, koje imaju sjedište u poreznim oazama, ponudit će vam znatno bolje uvjete za klađenje, jer nisu terećeni takvim nametima.

Tada su se domaće kladionice udružile, uključujući i Prvu sportsku kladionicu, te su zatražile zabranu poslovanja stranim kladionicama koje nemaju zakupljenu licencu. Uspjeli su u tome, te mnogim Internet stranicama stranih online kladionicama nije moguće pristupiti normalnim „kanalima“, jer ih je blokirala porezna uprava.

Naravno, moguće je pristupiti stranim kladionicama pomoću raznih virtualnih privatnih mreža, poznatijih kao VPN (eng. virtual private network), koja simulira da je vaša trenutna lokacija u nekoj drugoj državi. To se nikada neće moći promijeniti.

Pitanje koje će si netko sada može postaviti jest – može li se takvim „kanalima“ pristupiti i registrirati na Internet stranicu Prve sportske kladionice. Odgovor je, nažalost, negativan. Naime, PSK ne blokira pristup stranici stranima državljanima, već za registraciju i aktivaciju morate biti državljanin Republike Hrvatske.

Konkretnije, iz svakog dijela svijeta možete pristupiti i registrirati se ako ste Hrvat, ili imate hrvatske dokumente (dvojno državljanstvo). Već pri samoj registraciji potrebno je upisati osobni identifikacijski broj (OIB), koji je za svakog državljanina Hrvatske unikatan, te ćete konačno morati i potvrditi svoj identitet.

Tek nakon što potvrdite isti, a moguće ga je potvrditi osobnim dolaskom u poslovnicu ili slanjem preslike nekog važećeg dokumenta (osobna ili putovnica), korisnički račun će vam biti aktiviran, a sve mogućnosti Internet stranice aktivirane.

Proces registracije na PSK kladionicu

Registracija na internet stranicu PSK kladionice je jednostavna, ali po uzoru na ostale domaće kladionice, imaju vrlo velik broj podataka koji je potrebno upisati. Proces započinje klikom na gumb Registracija, nakon čega se otvara standardna forma za registraciju.

U prvi dio kontakt forme upisat ćete osnovne podatke, koje ćete kasnije koristiti za prijavu. To su korisničko ime, šifra, te e-mail adresa. Drugi dio registracijske forme odnosi se na osobne podatke. Riječ je o svim osobnim podacima pomoću kojih će vas kladionica identificirati.

PSK Bonus100€ Brzina isplateDo 3 dana Nedostupan

Osobni podaci koje Prva sportska kladionica traži su; ime i prezime, datum rođenja, spol, država, grad, adresa, poštanski broj, broj telefona, osobni identifikacijski broj (OIB) i državljanstvo. Nakon toga potrebno je odabrati željeni dokument kojim ćete dokazati svoj identitet.

U ponudi su osobna iskaznica i putovnica, kao i podaci o odabranom dokumentu. Potrebno je upisati broj identifikacijske isprave, kao i tko je izdavatelj dokumenta (npr. PU Zagrebačka). Zanimljivo je da kod registracije kladionica od vas traži i da upišete broj tekućeg ili žiro računa (IBAN).

To svakako nije čest slučaj, jer, što u slučaju da se želite kladiti bez korištenja račun u banci za uplatu i isplatu? Svakako, potez koji im nije trebao.

Uplate i isplate na račun – koje metode su moguće

Prva sportska kladionica ponudit će vam širok izbor na koji je moguće uplatiti sredstva na svoj korisnički račun. Tako ćete novac moći uplatiti fizički, u bilo kojoj poslovnici ove kladionice. Što se uplata preko interneta tiče, moguće je plaćanje Mastercard, Maestro ili Visa karticama.

Naravno, tu je i opcija Skrilla, koji je neizostavan dio ponude online kladionica, upravo zbog brzine izvođenja transakcija. Uplatu je moguće izvršiti i putem paysafecard bona, koji je dostupan u jako puno poslovnica diljem svijeta. Mana ove platforme jest činjenica da na nju ne možete izvršiti isplatu, a kod same uplate uzeti će vam proviziju (6%).

PSK Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, NFL, Formula 1, tenis i još mnogo toga 10 kn Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Skrill Neteller

Uplate putem kartica, Skrilla, paysafecard bona ili osobna uplata u poslovnici vidljive su odmah na vašem korisničkom računu. Tu je još i uplata općom uplatnicom u banci ili pošti, no ista će biti vidljiva na korisničkom računu tek nakon što kladionica obradi transakciju. Prema tvrdnjama PSK, na njihovoj internet stranici, to može biti najkasnije unutar dva radna dana.

Što se isplate tiče, nju je moguće izvršiti u odabranoj poslovnici, uplatom na vaš tekući ili žiro račun, ali i na Skrill. Namjerno dodatno ističemo Skrill, jer na internet stranici ta opcija nije navedena kao opcija isplate, no, iz iskustva možemo potvrditi da jest.

Internet stranica prati svjetske trendove

Odmah po pristupu internet stranici lako se može zaključiti koliko je napora i novaca PSK uložio u svoju web „infrastrukturu“. Vrlo pregledna, brza i jednostavna za korištenje, čije funkcije bi vrlo brzo pohvatao i običan korisnik interneta.

PSKPCSmartPhoneTablet
  • Bonus do 500 kn.
  • SMS provjera listića
  • Široka ponuda sportova
  • Klađenje uzivo
  • Licencirano od Ministarstvo financija
  • Minimalna uplata: 10 kn.

Na stranici je moguće gledati utakmice uživo i istovremeno se kladiti na iste. Kreiranje listića je vrlo jednostavno, dok autorizacija prolazi jako brzo, barem za naše prilike. Odabir najbolje kladionice po kvaliteti Internet stranice je vrlo nezahvalno, jer to je ipak stvar svakog korisnika ponaosob, no mi bi svakako istaknuli da je po našem ukusu stranica PSK kladionice, uz onu SuperSporta, vodeća na domaćem tržištu.

parove možete pronaći preko 30 različitih vrsta oklada! U najpopularnijim ligama taj broj penje se i preko 50 tipova oklada, što dovoljno govori o širini razrade.

Drugi sportovi, kao što su tenis ili rukomet, izuzev najjačih natjecanja, nisu baš toliko razrađeni. Tu svakako postoji prostor za napredak PSK kladionice. No, nećemo im puno zamjerati, s obzirom na to da imaju dosta široku ponudu prijenosa baš tih manje popularnih liga i sportova.

Kao i gotovo svaka ozbiljnija kladionica, i PSK se može pohvaliti dodatnim razradama za velika natjecanja, kao što su Svjetska prvenstva ili Olimpijske igre, pa se tako na razne sportove možete kladiti na razne dugoročne oklade, što dodatno proširuje ponudu.

Nudi li PSK bonus za sportsko klađenje

PSK kladionica trudi se konstantno privlačiti nove igrače kroz razne bonuse. Trenutno je aktivan jedan od najpopularnijih bonusa, bonus za nove igrače na prvu uplatu, a kojim vam Prva sportska kladionica poklanja 100% uplaćenog iznosa, do maksimalnih 500 kuna.

U prijevodu, ako se odlučite postati član PSK kladionice, registrirajte se putem ovog linka i pričekajte da vam dođe e-mail vezan za bonus dobrodošlice. Tek nakon što ste primili navedeni mail, izvršite prvu uplatu u iznosu od 500 kuna, zatim kliknite na poveznicu iz primljenog maila, te će vam PSK honorirati račun s dodatnih 500 kuna.

Bonus za nove igrače na PSK kladionica

Bitno je napomenuti da ne vršite uplatu prije nego dobijete taj mail, jer naknadno nećete moći ostvariti navedeni bonus. Također, pratite redovito email poruke koje šalje kladionica, jer često imaju razne promocije za svoje aktivne igrače, u obliku besplatnih igara, kredita i slično.

Razrada nogometa PSK kladionice je nevjerojatna

Kladionica PSK stalno se trudi proširivati svoju ponudu na sportsko klađenje, kao i na razradu na sve sportove. Kao primjer navesti ćemo nogomet, te odabrati primjerice Škotsku 4. ligu, gdje na sve parove možete pronaći preko 30 različitih vrsta oklada! U najpopularnijim ligama taj broj penje se i preko 50 tipova oklada, što dovoljno govori o širini razrade.

Drugi sportovi, kao što su tenis ili rukomet, izuzev najjačih natjecanja, nisu baš toliko razrađeni. Tu svakako postoji prostor za napredak PSK kladionice. No, nećemo im puno zamjerati, s obzirom na to da imaju dosta široku ponudu prijenosa baš tih manje popularnih liga i sportova.

Kao i gotovo svaka ozbiljnija kladionica, i PSK se može pohvaliti dodatnim razradama za velika natjecanja, kao što su Svjetska prvenstva ili Olimpijske igre, pa se tako na razne sportove možete kladiti na razne dugoročne oklade, što dodatno proširuje ponudu.

prva sportska kladionica sport ponuda

.

Kladi se na svaki sport koji možeš zamisliti

Koliko točno neka kladionica ima sportova u ponudi vrlo je teško procijeniti, no teško je pronaći sport na koji se danas nije moguće kladiti. Domaće kladionice trude se konstantno širiti ponudu sportova, a među najjačim u tom segmentu, na domaćem terenu, je Prva sportska kladionica.

U svako doba dana ili noći u njihovoj ponudi naći ćete između 10-15 različitih sportova. Koliko su daleko dogurali, da osim bilijara, odbojke na pijesku, futsala, pikada ili australskog nogometa, danas u ponudi imate i eSports, natjecanja u igranju video igrica.

Naravno, u Hrvatskoj su i dalje po pitanju popularnosti najaktualniji nogomet, košarka, tenis, rukomet i hokej. Ali, dobra je stvar da kladionica širi svoju ponudu, jer činjenica je da se kroz klađenje na manje popularne sportove zapravo ti sportovi populariziraju među stanovništvom Hrvatske.

..

Klađenje u Prvoj sportskoj kladionici

Klađenje putem interneta na stranici PSK kladionice vrlo je jednostavno. S lijeve strane preglednika moguće je vidjeti sve aktualne sportove, u sredini se nalazi ponuda odabranog sporta, a na desnoj strani nalazi se listić koji se automatski počinje kreirati klikom na određenu okladu.

Kako se kladiti u PSK?

Kreiranjem listića u desnoj strani moguće je odabrati visinu oklade, kao i tip oklade (standardna oklada ili sistem). Na dnu listića odmah je moguće vidjeti potencijalni dobitak, što uvelike olakšava. Po završetku kreiranja listića, isti je moguće uplatiti jednim klikom, gdje je potrebno odabrati opciju uplate – uplata preko korisničkog računa ili u poslovnici kladionice.

Odabirom Pregled listića moguće je gledati povijest svojih oklada, kao i pratiti listiće koji su aktualni. Sve je vrlo pregledno i jednostavno za korištenje, te se nakon prvog korištenja već  i obični korisnici mogu priviknuti na rad Internet stranice.

Ono što je također bitno istaknuti jest da se prilikom otvaranja sportskog klađenja na stranici PSK kladionice, odmah na sredini mogu pronaći najtipovaniji događaji (susreti na koji se ljudi najviše klade). Također, tu su  Bonus tipovi i Top oklade koji će dodatno podići koeficijent na odabrane susrete. Takve stvari se uvijek moraju pratiti, zar ne?

PSK klađenje uživo – uzbuđenju nema kraja

Užitak klađenja uživo teško je moguće nekome dočarati tko se nikada nije kladio. Uz kladionicu PSK, taj užitak postaje i veći, kada znamo da navedena kladionica ima vrlo široku ponudu klađenja uživo, a vrlo često popraćenu i prijenosom uživo (live streaming).

Klađenje uživo pokreće se u glavnom izborniku, klikom na „Uživo“.  U standardnom prikazu moguće je odabrati određeni meč koji želite pratiti, i na koji se želite kladiti. No da stvar bude dodatno začinjena, PSK u lijevoj izborničkoj traci nudi opciju „MultiView“, u kojem je moguće odabrati više susreta na koje se želite kladiti uživo u isto vrijeme. Bomba!

No, pridajmo još malo pažnje prijenosima, jer PSK je osigurao velik broj utakmica, raznih sportova, koje možete gledati preko njihove platforme. Za to je dovoljno biti registriran i prijavljen, a čak nije nužno imati sredstva na računu, što neke druge kladionice traže. Nadajmo se da će to tako i ostati.

PSK Bet Builder za lakše mobilno klađenje

Prva sportska kladionica mobina aplikacija

Prva sportska kladionica plasirala je na tržište svoju mobilnu aplikaciju prikladnog imena, PSK Mobile. Radi se o aplikaciji koja je dostupna za sve vrste uređaja, bilo da se radi o uređajima pogonjenim Androidom, bilo da se radi o iOS korisnicima (iPhone, iPad, i sl.).

Aplikacija nudi sve što jedna aplikacija za sportsko klađenje treba ponuditi – mogućnost klađenja, klađenja uživo, gledanje prijenosa utakmica, slanje notifikacija vezanih za parove koji se nalaze na vašem listiću, te nešto sasvim novo – Bet Builder.

PSK Bet Builder je posebna mogućnost koja će vam na temelju raznih statističkih parametara pronaći par koji vam fali da završite svoj listić. Odabir oklada vrši se na temelju formi timova, koliko koji tim postiže ili prima golova, kakav je međusobni omjer i slično. Vrlo zanimljiva opcija, koja, naravno, ne mora nužno biti isplativa, ali je vrijedi testirati. Uostalom, konačna odluka je vaša.

PSK – Sigurnost i povjerenje

Koliko god tvrtka koja stoji iza internet stranice bila ozbiljna, uvijek se kod upisivanja privatnih podataka zapitate – mogu li im vjerovati i koliko je sigurno takve podatke dijeliti. Posebno smo oprezni u slučajevima kada je riječ o bankovnim karticama, jer često se može pročitati u vijestima o krađama.

Prva sportska kladionica se potrudila da do takvih problema nikada ne dođe, jer sve podatke koje dijelite sa svojom kladionicom su dijeljeni pomoću sigurnih protokola, poznatih kao Secure Socket Layer (SSL). Bitno je napomenuti i da se svi podaci o bankovnim karticama razmjenjuju direktno s bankom, a koja je također osigurala sigurnosne protokole.

Kladionica s najboljom korisničkom podrškom?!

Ako tražite kladionica koja svojim korisnicima pruža najbolju podršku, kada naiđete na bilo koji od problema, definitivno jedan od najboljih odabira mogao bi biti PSK. Svaka čast drugim kladionicama na domaćem tržištu, ali mogućnost kontaktiranja korisničke podrške kod PSK je najbolja.

Odmah na stranici dostupan vam je live chat pomoću kojeg u nekoliko minuta možete doći do bilo kojeg odgovora koji vas zanima. Testirali smo više puta i odgovor smo uvijek dobili. Tu je i slanje upita putem maila, a nisu imuni niti na odgovaranje putem društvenih mreža. Svakako, veliki plus za PSK.

Podaci o tvrtki
Ime: Hattrick-PSK d.o.o.
Sjedište: Dugopolje, Sv. Leopolda Mandića 14
Osnovana: 2000
Licence: MNF
Telefon: 01 / 2399-2004
Email: [email protected]
Chat uživo: Ne
Kontakt obrazac: Ne

Tko bira PSK, nije u krivu

Odlična Internet stranica, mobilna aplikacija, fantastična korisnička podrška, klađenje uživo, prijenos utakmica, bonusi na sportsko klađenje…  To sve ima PSK! Što više dodati? Ova kladionica je nešto najbolje što se na tržištu domaćih kladionica može odabrati.

Realno, samo je jedna kladionica jača od Prve sportske kladionice u Hrvatskoj, i to samo po pitanju godišnjeg prometa, a to dovoljno govori o jačini ovog brenda. Ali, nije sve ni u tome tko bolje posluje financijski, nego čiji igrači imaju bolju ponudu i veće benefite, a PSK je minimalno u rangu s najjačima, a u nekim segmentima i puno bolji.

Svakako, vaš je konačan odabir koga ćete odabrati, a na nama je da vam prenesemo sve prednosti i mane. A mana ove kladionice je što su trenutno zatvoreni za vanjsko tržište, jer mnogo je igrača iz okolnih država, a koji nemaju mogućnost registracije.

Ostale recenzije kladionica
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 100€ Da Da 4/5 5 EUR recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 10 EUR recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024