Brzo klizanje i žestoki obračuni – Kako se kladiti na hokej?

Igra nabijena emocijama, dinamična akcija, pak koji strelovito juri terenom. Nije ni čudno da hokej na ledu ima toliko poklonika u Hrvatskoj, od kojih mnogi prije svega uživaju u klađenju na utakmice najboljih hokejaša svijeta, pokušavajući unovčiti svoje sportsko znanje.

Za one koji žele još malo povećati svoj profit, donosimo vrijedne savjete kako se kladiti na hokej na ledu. Saznat ćete koje su kladionice najbolje za uplate na hokej, koja natjecanja, utakmice i tržišta klađenja treba uzeti u obzir, kao i koje strategije najviše obećavaju. Detaljna analiza samo za vas!

Lista najboljih kladionica za klađenje na hokej
Rank Kladionica Ocjena Videoprijenos Turniri Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 Nema NHL KHL Liiga SHL CHL 100% do 122€ Posjetite 22bet recenzija
2.
20bet
4/5 Da NHL KHL Liiga CHL 100% do 100€ Posjetite 20bet recenzija
3.
Palmslots
4/5 Da NHL KHL SHL CHL 200% do 100€ Posjetite Dolazi uskoro
4.
Mozzart
5/5 Da NHL KHL Liiga CHL 100% do 400€ Posjetite Mozzart recenzija
5.
bet365
4/5 Da NHL KHL Liiga CHL 100% do 50€ Posjetite bet365 recenzija
6.
Rabona
4/5 Da NHL KHL Liiga CHL 100% do 100€ Posjetite Rabona recenzija

Kladionice koje pri klađenju na hokej trenutno najviše nude

SuperSport - iznimno bogata razrada ponude na uglednim hokejaških ligama, uz dobre koeficijente na pobjede favorita. Možete se kladiti na ishod prve trećine ili cijele utakmice u istoj okladi, tu je još i pregršt igrača na koje može igrati hoće li zabiti ili ne, kao i popularna oklada oba daju gol.

do 100€

NedostupanSuperSport recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Cro Bet Hrvatska Lutrija – ističe se s pregršt različitih ponuđenih hendikepa u kojima je uvijek moguće pronaći optimalnu okladu na dobitak, a također je obećavajuća oklada hoće li neka momčad zabiti pogodak u svakoj trećini ili neće, kao i različite granice zbroja golova te mogućnost oklade poluvrijeme/kraj.

Nema

NedostupanHL recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

PSK - kod Prve Sportske Kladionice naići ćete na dobro razrađenu ponudu na golgeterski učinak pojedinih igrača NHL-a i KHL-a, tri razine zbroja golova te zanimljivu okladu hoće li obje momčadi zabiti već u prvoj trećini. Sve to uz sasvim solidne kvote.

do 100€

NedostupanPSK recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

1xbet – s nevjerojatnih tisuću mogućih oklada samo na jednu utakmicu NHL-a ili KHL-a, ova ruska kladionica zaista vam daje priliku pronaći ono što tražite. Teško je nabrojati sve što se nudi, no dovoljno je reći da se možete kladiti da će golman zabiti, trener biti isključen pa čak i hoće li staklo biti razbijeno, uz bezbroj granica golova pojedinih ekipa, azijskih i europskih hendikepa.

do 100€

Nedostupan1xbet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unibet – Šveđani također imaju svoje adute pri klađenju na hokej. Osim solidnih koeficijenata na ishod utakmice, kladiti se možete na broj udaraca po golu pojedinih igrača, kao i poena koje će ubilježiti, što uključuje asistencije. Tu su i oklade na ishod svake od tri trećine.

do 50€

PosjetiteUnibet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

William Hill – stara britanska kladionica ima vrlo dobru razradu ponude na hokeju, s mnogo mogućnosti za klađenje na zbroj golova, hendikep, ali i hoće li pasti pogodak u svakoj od trećina, na što je moguće uloviti prilično visok koeficijent.

do 100€

NedostupanWilliam Hill recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kako ostvariti dobitak na hokeju? Sustavnom igrom!

Klađenje na hokej traži od igrača da bude informiran, dugoročno prati pojedine ekipe te razvije dobar osjećaj za vjerojatnost, ali i za izbor tržišta klađenja na kojem ima najveće izglede biti u plusu. Hokej je neizvjestan sport i obiluje iznenađenjima, a nisu rijetki ni produžeci pa može biti optimalan za one koji love visoke kvote, no na svoje mogu doći i igrači koji preferiraju i srednje visoke koeficijente.

klađenje na hokej

.

Tri obećavajuće strategije koje koriste kladitelji na hokej

Listić s jednom jakom okladom – s obzirom na visoke koeficijente na većini oklada, hokej na ledu odličan je za igrače ‘single’ listića koji pogađanjem kvota oko 2 ili nešto viših grade svoj sustav. Zanimljivi hendikepi, oba daju gol i ishod prve trećine obećavaju pri ovom tipu igre, kao i live klađenje, uz naravno mudro upravljanje vašom “bankom”, odnosno količinom novca raspoloživom za igru.

Kombinacijski ‘double’ listić – igranje dvije oklade na zajedničkom listiću nije loša opcija, ali moraju biti izabrane na temelju informiranosti i dobrog osjećaja za vjerojatnost. Bilo da igrate ishod susreta ili nešto od razrade ponude, s ukupnom kvotom između 3 i 4 te dobrim raspoređivanjem baznih uloga imate šansu konstantno zarađivati.

Sustavno ganjanje produžetka ili iznenađenja – s koeficijentima iznad 4 na remi u regularnom dijelu te relativno povoljnim kvotama na autsajdere, hokej na ledu zanimljiv je lovcima na iznenađenja. Dobro postavljen sustav na takav tip klađenja daje vam dugoročnu marginu na promašaje, uz koju je u neizvjesnom sportu poput hokeja itekako moguće biti u značajnom plusu.

Tržišta klađenja koja u hokeju na ledu donose profit

Prva trećina ili kraj – ova oklada nudi vam dvostruku šansu za dobitak uz vrlo dobre kvote i zanimljiva je ne samo onima koji se klade na favorite, već i za pogađanje neriješenog i pobjede autsajdera. Bilo da nakon prve trećine ili na kraju rezultat odgovara vašoj prognozi, dobivate novac.

Oba daju gol – jedna od omiljenih oklada hrvatskih igrača kad je u pitanju nogomet sve popularnija je i na hokeju na ledu. Veći su izgledi da će i jedni i drugi zabiti nego nogometne ekipe, ali i manje kvote pa igrači koji se sustavno klade obično igraju da se to neće dogoditi, uz koeficijent nekad i oko 5. Moguća je ova oklada i na prvu trećinu, gdje su kvote značajno veće da će oba zaista zabiti.

Učinak igrača – bilo da se kladite hoće li hokejaš zabiti pogodak, asistirati ili uputiti određeni broj udaraca, uz dobru informiranost igranje na učinak uvijek je obećavajuća oklada. Pogotovo jer u hokeju postoji i mogućnost klađenja da se sve to neće dogoditi.

..

Klađenje uživo samo za hladnokrvne i strpljive

Kao i kod drugih neizvjesnih i dinamičnih sportova, klađenje uživo na hokej zahtijeva strpljivost, smirenost i dobar osjećaj za trenutak kada utakmica kreće u drugom smjeru ili možda kada se dogodio raspad sustava neke momčadi.

Klađenja na hendikep, broj golova pojedine ekipe, kao i ukupno postignutih neke su od omiljenih oklada uživo na hokej na ledu, a možete igrati i na ishod pojedinih trećina, s većim izgledom za dobitak kada vidite što se događa na terenu.

Live klađenje dobro ide uz video prijenose koje možete pronaći na brojnim inozemnim kladionicama poput bet365 i 1xbet, dok ćete određeni broj uloviti i kod naših, SuperSporta, PSK i Germanije Sport.

NHL i KHL raj su za klađenje, primamljive i druge nacionalne lige

uživo klađenje na hokej

Hrvatski igrači poznati su po tome da se klade na gotovo svako ozbiljnije europsko ili američko hokejaško natjecanje, ali u posljednjem desetljeću dvije lige su se izdvojile te prednjače po broju uplaćenih listića.

Naravno, radi se o američkom NHL-u, kao i ruskom KHL-u, na čijim utakmicama se igra i najkvalitetniji hokej. Tu su još finska, švedska, češka, slovačka, švicarska i francuska liga na kojima možete dobro zaraditi ako posjedujete prave informacije i pažljivo ih pratite, a pažnju kladitelja privlače i reprezentativna natjecanja, od kojih najviše uzbudljivi olimpijski turnir svake četiri godine.

Samo stabilan dugoročni sustav u hokeju jamči siguran profit

Za profit od klađenja na hokej na ledu potrebno je postaviti stabilan dugoročni sustav koji će vam dati priliku prebroditi crne serije i na kraju mjeseca ili godine završiti u plusu. Strpljenje, hladnokrvnost i racionalnost su nužne vrline uspješnog kladitelja na ovaj sport, kao i informiranost o momčadima te pomno praćenje trendova u pojedinim ligama.

Klonite se igranja najmanjih koeficijenata koje vidite u ponudi, jer u njima se često skriva zamka. Iskušajte odgovaraju li vam više dugoročni sustavi s racionalnim raspoređivanjem visine uloga ili dnevni sistemski listić te radite na svom znanju, naučite razlikovati bitno od nebitnog u statistici i ne posustajte.

Najbolje online kladionice

Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 122€ Nema Da 5/5 1€ recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 5 EUR recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024