Pogađati točan rezultat – Kraljevska disciplina klađenja

Na muci se poznaju junaci! U razradi ponude nekog sportskog događaja uvijek je pregršt mogućnosti za klađenje, no koja oklada se čini najteža za pogoditi? Nema sumnje, odgovor većine nas bio bi isti. Igranje na točan rezultat utakmice nešto je što se čini najmanje vjerojatnim za uspješnu prognozu, pogotovo ako uplaćujete novac prije prvog sučevog zvižduka.

Baš zbog toga točan rezultat (eng. “correct score”) možemo nazvati kraljevskom disciplinom klađenja, vještinom koja zahtijeva istinsku izvrsnost. No, iako se na prvi pogled čini beznadnim, postoje strategije koje onima najboljima zaista donose dugoročni uspjeh pa je vrijeme za detaljnu analizu svega vezanog uz ovu okladu!

Lista Najboljih Kladionica za Klađenje na Točan Rezultat
Rank Kladionica Ocjena Klađenje uživo Cash Out Sportovi Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 Nema Da 38+ do 122€ Posjetite 22bet recenzija
2.
20bet
4/5 Da Da 30+ do 100€ Posjetite 20bet recenzija
3.
Palmslots
4/5 Da Da 50+ do 100€ Posjetite Dolazi uskoro
4.
Mozzart
5/5 Da Da 20+ do 400€ Posjetite Mozzart recenzija
5.
bet365
4/5 Da Da 42+ do 50€ Posjetite bet365 recenzija
*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.
6.
Rabona
4/5 Da Da 42+ do 100€ Posjetite Rabona recenzija
7.
Unibet
4/5 Da Da 36+ do 50€ Posjetite Unibet recenzija
8.
Zodiac Bet
4/5 Da Da 32+ do 100€ Posjetite Zodiac Bet recenzija
9.
Favbet
4/5 42+ do 130€ Posjetite Favbet recenzija
10.
Germania
4/5 40+ do 1000€ Posjetite Germania recenzija
11.
Mr Play
4/5 Da Da 30+ do 100€ Posjetite Mr Play recenzija
12.
CampoBet
3/5 Da Da 35+ do 100€ Posjetite CampoBet recenzija
13.
Touch Casino
4/5 Da - do 1000€ Posjetite Dolazi uskoro

Različita ponuda točnih rezultata na različitim kladionicama

Kad je u pitanju klađenje na točan rezultat u nogometu, priređivači diljem svijeta nude vam različiti spektar mogućnosti. Među domaćim kladionicama SuperSport, Cro Bet Hrvatska Lutrija i Prva Sportska Kladionica vam nude ograničeni broj opcija koje uključuju najviše po dva pogotka svake od momčadi te okladu “ostali rezultati” niskog koeficijenta, dok Germania Sport i FavBet imaju širu lepezu ponuđenih rezultata.

Sportovi za klađenje na točan rezultat

Kod inozemnih kladionica definitivno je najdalje otišao 1xBet kod kojeg imate pred sobom nevjerojatnih stotinjak ponuđenih nogometnih točnih rezultata, sve do bizarnih 10:9, za koji dobivate neostvarivi koeficijent 500, dok se ostali poput bet365 zaustavljaju oko 5:3, a bet-at-home nudi izdašni koeficijent 10 na “ostale rezultate” koji uključuju i neke ostvarive, poput 3:4, 4:3, 5:2 i 6:1.

Osim u nogometu, točan rezultat možete pogađati i u hokeju na ledu, što ćete bez dojave još teže pogoditi, ali neki i to vole igrati. Ponudom na ovaj tip oklade također prednjači 1xBet koji čak i na nižim ruskim hokejaškim ligama nudi čitav niz različitih točnih rezultata i mami vas da uložite svoj novac.

Moguće klađenje i da se neki rezultat neće dogoditi

Ako vam se čini da je previše komplicirano pokušavati pogađati točan rezultat utakmice, možete se kladiti da se neki – neće ostvariti. To je nešto što vam nudi Betfair kladionica u svom Exchange odjeljku, a funkcionira poput svake druge prodaje kvote.

Naime, vaš je cilj nekom drugom igraču dati priliku da igra na točan rezultat, a ako pogodi trošak ide na vašu štetu. U suprotnom slučaju strpat ćete u džep njegov ulog, za što su naravno puno veći izgledi da će se dogoditi. Okladu ćete izvesti klikom na crveno označenu okladu kraj rezultata (eng. “lay”), pokušavajući pronaći onog tko će pristati uzeti od vas što je niže moguće postavljeni koeficijent.

Morate pritom biti svjesni da ćete morati nadmudriti i po desetak puta u nizu drugog kladitelja kako biste bili u čvrstom plusu igrajući ovu okladu prije početka utakmice, uz nešto manju potrebu za besprijekornosti pri klađenju uživo. Uglavnom, izgledi da ćete proizaći kao pobjednik iz ovog dvoboja su veliki, ali krive procjene jako se skupo plaćaju.

Osnovni ponuda točan rezultat

.

Koeficijenti iznimno visoki na svaki točan rezultat

Ako gledamo prosjek ponuđenih kvota, klađenje na točan rezultat u pravilu vam nudi više od svih ostalih tržišta klađenja, ako ne uzimamo u obzir neka potpuno egzotična i malo vjerojatna.

Uz pobjede domaćina 1:0 i 2:0, kao i rezultat 1:1 obično idu najmanji koeficijenti, ali ne manji od 6, što vam daje veliku marginu za eventualne promašaje. Na 0:0 su današnjih dana kvote oko 10, a tu je još nekoliko zanimljivih rezultata poput pobjede gosta 0:2 na kojoj možete uvećati svoj ulog i 20 puta. U svakom slučaju, raj za lovce na visoke kvote.

Lakša oklada pri klađenju uživo uz “cash out” opciju

Kada se kladite uoči početka nogometne utakmice (eng. “pre-match betting”), pogađanje točnih rezultata izuzetno je izazovna misija, dok pri klađenju uživo i ne mora biti. Naime, što se više minuta odigralo na terenu, dobit ćete više korisnih informacija i imati bolji osjećaj u kojem smjeru kreće dvoboj.

To i dalje ne znači da će biti sasvim lako pogoditi točan rezultat, no imate još jedno dodatno oružje na raspolaganju. Naime, tu je “cash out” opcija koja vam nudi priliku isplatiti određenu količinu novca, u slučaju da je u završnih pola sata susreta aktualan upravo rezultat koji ste vi prognozirali. Tako je moguće dokopati se profita čak i ako dvoboj ne završi točnim rezultatom kojeg ste odigrali, ako ste na vrijeme unovčili svoju okladu.

..

Dvije strategije koje preferiraju igrači na točan rezultat

Klađenje na točan rezultat

Kad govorimo o onima koji su se potpuno posvetili pokušaju dugoročne zarade od pogađanja točnog rezultata, dominiraju dvije potpuno različite taktike. Prva je igranje ‘double’ kombinacijskog listića, s dva točna rezultata na njemu i ukupnim koeficijentom koji započinje od 40 i nekad se penje čak i preko 100. Takav stil vam nudi priliku za streloviti profit ako vas krene, daje vam veliku marginu za promašaje, ali i zahtijeva mnogo strpljenja i proučavanja trendova.

Alternativna strategija bazira se na izboru kluba ili više njih kod kojih se stalno ponavljaju slični rezultati. Igrate na njih uvijek iste tri oklade, od kojih dva rezultata na koeficijent oko 7, a jedan malo veći (npr. 1:0, 1:1 i 0:2). Dovoljno će biti pogađati svaki drugi put da budete u značajnom plusu, a sličan princip možete iskušati i na kompletna kola pojedinih liga u kojima se igra predvidiv nogomet.

Klađenje na točan rezultat samo na čvrste momčadi

Jedna stvar mora biti jasna, klađenje na točan rezultat u utakmicama u kojima igraju momčadi lepršavih i učinkovitih napada nema smisla, ako niste vidoviti. Previše je različitih mogućih ishoda.

Obavezno morate izabrati čvrste i dobro organizirane ekipe, sklone minimalnim pobjedama i eventualno remijima. Trebaju vam oni u čijim utakmicama je rijetkost i izuzetak da netko zabije tri ili više pogotka, kod kojih se uvijek očekuju rezultati 1:0 i 1:1, igrali s jačima ili slabijima od sebe.

Bilo da igrate ‘double’ ili razrađujete tri rezultata, zahvaljujući detaljnoj analizi svih faktora važnih za samu utakmicu, uključujući i aktualne trendove, uz čvrste momčadi moguće je postaviti dugoročan obećavajući sustav i profitirati.

Oni koji su to napravili, sada lijepo zarađuju. Alternativa tome je klađenje uživo i prodaja kvota drugima, no prvo se sami okušajte u pogađanju točnih rezultata, jer ako postavite sve kako treba, mogli biste se iznenaditi svojom uspješnošću!

Ostale recenzije kladionica
Kladioničar Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 50€ Da Da 5/5 10 € Recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 10€ Recenzija
100% do 100€ Da Da 5/5 1€ Recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024