Američka sportska poslastica – Kako se kladiti na bejzbol?

Sa svojih više od 2500 profesionalnih utakmica koje se svakodnevno odigravaju u SAD-u u razdoblju od ožujka do rujna, bejzbol je postao izuzetno popularan sport za klađenje u Hrvatskoj, iako nema bogatu tradiciju u našoj zemlji, niti smo dali mnogo zapaženih igrača ovom sportu.

No, visoki koeficijenti na svakog od favorita u neizvjesnim bejzbolskim utakmicama ono su što privlači naše kladitelje, a mi smo tu da im s par savjeta dodatno olakšamo put do profita. Ovdje ćemo predstaviti najbolje kladionice za klađenje na bejzbol, strategije i detalje na koje treba pripaziti, kao i tržišta klađenja koja najviše obećavaju. Vrijeme je za analizu!

Lista najboljih kladionica za klađenje na Bejzbol
Rank Kladionica Ocjena Videoprijenos Turniri Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 Nema MLB LMB NPB KBO ABL 100% do 122€ Posjetite 22bet recenzija
2.
LegendPlay
5/5 Da MLB LMB NPB KBO ABL 100% do 250€ Posjetite Dolazi uskoro
3.
Mozzart
5/5 Da MLB LMB NPB KBO ABL 100% do 400€ Posjetite Mozzart recenzija
4.
20bet
4/5 Da MLB LMB NPB KBO ABL 100% do 100€ Posjetite 20bet recenzija
5.
bet365
4/5 Da MLB LMB NPB KBO ABL 100% do 50€ Posjetite bet365 recenzija
6.
Palmslots
4/5 Da MLB LMB NPB KBO ABL 200% do 100€ Posjetite Dolazi uskoro

Kladionice na kojima ćete dobiti najviše kladeći se na bejzbol


bet365 - kao i u mnogim drugim sportovima, ova kladionica nudi iznimno bogatu ponudu i koeficijente na ishod utakmice koji će vam se svidjeti, uz redovite video prijenose uživo. Možete se kladiti na hendikep, zbroj poena, ali i na ishod prvih 5 inninga, odnosno prvih pola segmenata igre u koje je podijeljena bejzbolska utakmica.

do 50€

Posjetitebet365 recenzija

*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.

bet-at-home.com - ova njemačka kladionica možda nudi malo konzervativnije koeficijente na klađenje tko će pobijediti, ali ističe se s čak tri hendikepa na istom susretu, od kojih postoji i onaj od -4.5, uz koji je moguće ugrabiti čak i kvotu iznad 4, ako osjetite pravi trenutak za prognozirati nečiju uvjerljivu pobjedu.

do 200€

NedostupanBet at Home recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Betfair - kladionica koja primarno igrače privlači nogometom, ali u svom "Sportsbook" dijelu ima i sasvim solidnu ponudu za bejzbol, s tržištima klađenja drukčijima od drugih. Možete se kladiti da će bilo tko na utakmici pobijediti s manje od 2 razlike, a tu su i kombinacijske oklade hendikepa i zbroja poena.

do 100€

NedostupanBetfair recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

WWin - ističe se solidnim kvotama na ishod utakmice, a također jednom od najboljih razrada ponude, s po tri hendikepa, kao i tri razine konačnog zbroja poena. Moguće je uloviti koeficijent oko 3 u slučaju nečije uvjerljive pobjede, ali i manji siguran koeficijent u obrnutom slučaju.

do 200€

NedostupanWwin recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

SuperSport – najpopularnija hrvatska kladionica ističe se vrlo dobrim koeficijentima na favorite u dvobojima MLB-a, no fali malo bolja razrada ponude prije početka susreta. Ipak, to nadoknađuje brojnim mogućnostima pri klađenju uživo, kada se možete kladiti praktički na svaki segment igre.

do 100€

NedostupanSuperSport recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

PSK - kao i Super Sport, nećete kod Prve Sportske Kladionice dobiti pregršt zanimljivih tržišta klađenja prije početka bejzbol utakmice, osim pogađanja tko će pobijediti, no situacija je sasvim drukčija kad dvoboj počne. Na live klađenju nude se po tri razine hendikepa, tri granice zbroja golova, igranje na pojedine inninge i tko će prvi do 3, 5 ili 7 poena. Sasvim dovoljno za pronaći optimalnu okladu.

do 100€

NedostupanPSK recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kako ostvariti dobitak na bejzbolu? Samo pametnom igrom!

Ljubitelji bejzbola često rade pogrešku da se izgube u bezbroj statističkih podataka, kakvima obiluju svi američki sportovi pa i ovaj. S obzirom na ogroman broj utakmica u MLB sezoni, najvažnije je informirati se o formi i motiviranosti momčadi, kao i tko je startni bacač (eng. pitcher) pojedinih ekipa, jer upravo je on najvažniji pojedinac na terenu. Kada te stvari saznate, vrijeme je za izbor tipa oklade!

klađenje na bejzbol

.

Tri opcije bejzbolskih oklada koje najviše obećavaju

Listić s jednim jakim adutom – profesionalni igrači upravo na bejzbolu vole igrati ‘single’ listiće, s jednom pomno izabranom okladom u koju najviše vjeruju, s koeficijentom oko 2 ili većim. Bilo da se radi o hendikepu, zbroju poena ili ishodu susreta, moguće je pojedinačno odigrati jedan takav događaj dnevno ili više njih, ovisno o dostupnim informacijama te graditi dugoročni sustav.

‘Double’ bejzbolska kombinacija – jednako obećavajuća opcija povezati je dvije oklade i dobiti koeficijent iznad 3 na dnevnoj fazi. Dobar poznavatelj bejzbola moći će u dnevnoj ponudi složiti jedan ili dva takva jaka listića te mudrim raspoređivanjem baznih uloga zarađivati na duge staze.

Sistem 3 od 4 – bejzbol je sport u kojem nije loše dati samom sebi marginu za promašaje pa sistemski listići definitivno dolaze u obzir. Za nekog tko je znalac, optimalni sistem je 3 od 4, uz koeficijente oko 2 ili iznad, jer se ukupni dobitak ne raspršuje kao u drugim sistemskim varijantama, a nije takav problem redovito pogađati 3 ili više prognozirana događaja.

Bejzbol nudi nekoliko zanimljivih tržišta klađenja

Hendikep – u sportu u kojem su ionako visoki koeficijenti na favorite, hendikep može dodatno podebljati vaš dobitak ili biti sigurnosni osigurač ako se kladite na autsajdera. Kvote nekad idu i preko 4 na pojedinim kladionicama u slučaju uvjerljivog trijumfa pa uz prave informacije baš ovaj tip oklade može donijeti prave plodove na klađenju na bejzbol.

Zbroj poena – hoće li na susretu biti zabilježeno više od 8.5, 10.5 ili 12.5 poena obično su granice koje imate u ponudi, a netko tko prati formu i postave momčadi razvit će dobar osjećaj kako bi se stvari mogle razvijati pa će ovo tržište klađenja uvijek imati svoje poklonike.

Ishod nakon 5. inninga – riječ je praktički o klađenju na poluvrijeme, odnosno prvi dio bejzbolske utakmice. Neki smatraju da se upravo treba igrati prvih pet inninga, jer se nakon njih znaju događati nepredviđene stvari na terenu te favorizirane momčadi, s boljim startnim bacačem imaju bolju šansu biti superiorne u ovom segmentu igre, nego u kompletnom susretu.

..

Klađenje uživo na bejzbol izuzetno je uzbudljivo

Bejzbol je jedan od sportova koji nude više zanimljivih opcija pri klađenju uživo, nego prije same utakmice. Naime, ponude kladionica prilično su konzervativne prije nego što krene akcija, ali nakon što započnete prvi inning, pred vama se stvore brojna tržišta klađenja.

Klađenje uživo na bejzbol

Kao i u drugim sportovima, pri live uplatama za igrača je izuzetno bitan osjećaj za dinamiku utakmice i prijelomni trenutak u kojem se stvari počinju mijenjati, kada određeni koeficijent dobiven od bookmakera postaje velikodušan. Izdvajamo klađenje na hendikepe i zbroj poena kojih će vam nekoliko biti ponuđeno u svakom trenutku, a i igranje na pojedini inning te tko postiže prvi poen na susretu.

Sve je lakše uz dobru live streaming uslugu u kojoj apsolutno prednjači bet365, dok su na našim kladionicama prijenosi rjeđi, a najviše su ih osigurale Super Sport i PSK.

MLB obiluje sjajnim okladama, ostale lige samo za informirane

Nema sumnje, američki profesionalni bejzbol daleko je najpopularniji za klađenje. MLB liga započinje potkraj ožujka i završava u rujnu, a svaka momčad u sezoni odigra više od 160 utakmica, s čim se nijedan drugi sport ne može mjeriti.

Hrvatski igrači većinom baziraju svoje klađenje na bejzbol upravo na MLB-u, no postoje još neke ugledne lige u kojima ako posjedujete znanje i vrijedne informacije, možete zaista profitirati. Radi se prije svega o japanskoj, meksičkoj i korejskoj ligi, dok ćete u ponudi kladionica naići i na australsko prvenstvo te brojna europska natjecanja.

Paziti tko igra i u kakvoj je ekipa formi ključno kod bejzbola

Razlikovati bitno od nebitnog, pomno pratiti trendove i znati reagirati u pravom trenutku. Tako dobar igrač zarađuje na bejzbolu, sportu koji nudi visoke koeficijente kod gotovo svake oklade.

S obzirom da se MLB sastoji od čak 30 ekipa i pregršt se utakmica igra svakog dana, što je previše za detaljnu analizu, najbolje je dugoročno pratiti tek manji broj momčadi te na temelju trendova i poznatih informacija odlučivati na što se kladiti. Uzeti u obzir treba i da iste ekipe u regularnom dijelu po tri puta zaredom igraju međusobno. Uz prave informacije o startnim bacačima, kao i o stanju u momčadi po pitanju motivacije, definitivno se može lijepo zarađivati od bejzbola.

Najbolje online kladionice

Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 122€ Nema Da 5/5 1€ recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 10 EUR recenzija
Back to Top