Kladionica WWin – Osvrt na alternativu iz susjedstva

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeOva kladionica još nije prošla testiranje naših stručnjaka i zato trenutno nije verificirana. Kladionice koje preporučujemo možete pronaći na naslovnici. Preporučene kladionice

U potrazi za dobitkom i unovčenjem svojeg sportskog znanja hrvatski kladitelji neumorno traže alternativu domaćim priređivačima igara na sreću...

U zadnjih par godina kao jedna od opcija se nametnula i regionalna online kladionica WWin koja bez ikakve sumnje zaslužuje osvrt na njezinu ponudu i sve što pruža onima koji svoje vrijeme provode sustavno se kladeći.

Prikaži više +
Prikaži manje -
.
Wwin brzi pregled
200€ Bonus za nove igrače
Nedostupan
Pojedinosti o kladionici Wwin
Broj sportova: 27+
Mobilna aplikacija: Android, iOS
Minimalna oklada: 0.1 €
Zaštita igrača: SSL
Korisnička podrška: Telefon, E-Mail, Chat uživo
Ponuda: 100% do 200€
Licenca:
..

WWin kladionica u Hrvatskoj se možda nije uspjela učvrstiti na jednak način kao u nekim susjednim zemljama, ali našim igračima nudi mogućnost igranja online, prijevod kompletnog sadržaja na hrvatski jezik te zanimljivu ponudu, pogotovo za one koji traže dobitak izvan klasičnih tržišta klađenja na željenoj utakmici.

Kladionica WWin dostupna uz pomoć VPN-a

Nakon što je 2014. počela sa svojim online radom, WWin kladionica bila je dugo vremena u potpunosti dostupna hrvatskim igračima, sve dok Porezna uprava nije 27. svibnja 2019. godine odlučila blokirati pristup inozemnim kladionicama s teritorija Republike Hrvatske, a na listi od 22 blokirane online stranice našla se i kladionica WWin. 

Ipak, hrvatski kladitelji nisu se bili spremni odreći WWin betting iskustva koje uostalom omogućuje i izbjegavanje spornog visokog poreza državi te su pronašli elegantno rješenje kako bi im WWin ponuda i dalje bila u potpunosti dostupna.

Wwin
Dizajn i funkcionalnost
  • Intuitivan dizajn
  • Loto uživo
  • Statistika prije utakmice
  • Virtualne sportove

Za razliku od nekih velikih i bogatih kladionica koje imaju svoje zrcalne, odnosno “affiliate” stranice, kladionica WWin ne nudi slično rješenje, ali instalacija VPN programa koji mijenja vašu online lokaciju i virtualno vas seli izvan Republike Hrvatske uspješno skida zabranu pristupa i  omogućuje vam sve što WWin nudi. Također valja naglasiti da korisnici Intraneta, privatnog oblika Interneta ograničenog obično na povezane kompjutere unutar neke velike kompanije nemaju blokiranu stranicu ove kladionice i mogu joj pristupiti sa svog radnog mjesta.

Kladionica WWin sa svoje strane nije reagirala na pritisak nadležnih iz Hrvatske i nema se namjere odreći naših online igrača kojima nudi drukčiju ponudu od hrvatske konkurencije. Uredno je i dalje hrvatski jezik jedan od šest na koje je stranica prevedena, a naši kladitelji itekako su svjesni da su ovdje dobrodošli te će im WWin ponuda i dalje biti dostupna.

Ima licencu za uplate iz cijelog svijeta

Ambiciozna kladionica WWin u vlasništvu Williams d.o.o. tvrtke osnovana je 2011. godine u Banja Luci, a kao sjedište navodi i maltešku Birkirkaru, što pokazuje da joj je cilj proširiti se po Europi. No, zasad je uredno dobila licencu za svoj rad tek u Republici Srpskoj i Srbiji. Što se Hrvatske tiče, WWin kladionica našim igračima omogućuje igru, ali bez licence ovlaštenih državnih tijela.

No, WWin kladionica odgovara na upit o tom pitanju kako ima licencu za uplate iz cijelog svijeta te na svojoj stranici naglašava da je “pouzdan partner” svojim kladiteljima, što u ovom trenutku i jest. Moli igrače da ne prelaze limite vlastitih financijskih mogućnosti te surađuje s britanskim stranicama GameCare i Gamble Aware kako bi pomogla ovisnicima o kocki.

WWin kladionica nudi nikad lakšu registraciju

1. WWin registracija ne predstavlja problem internetski pismenim igračima i izuzetno je jednostavna. U desnom gornjem kutu ekrana nalazi se “Registriraj se sada!” žuti link koji otvara registracijski formular.

Registracija na Wwin - Prvi korak

2. Sve se nalazi na jednom mjestu. Od vas se traži da ispunite korisničke podatke koji uključuju korisničko ime, lozinku, datum rođenja, odgovor na osobno pitanje i potvrdu da niste robot upisivanjem prikazanog broja. Tu su i osobni podaci koji uključuju ime, prezime, adresu, državu i broj mobitela te na desnoj strani kvačicom valja potvrditi da imate više od 18 godina.

Registracija na Wwin - Drugi korak

3. Kada sve to ispunite, dobit ćete email s linkom za aktivaciju, nakon čega možete reći da ste u samo dva koraka uspjeli aktivirati svoj korisnički račun, bez da vas je kladionica tražila broj bankovne kartice, a niti nikakvu dodatnu verifikaciju.

Registracija na Wwin - Treći korak

WWin isplata i uplata sredstava ima mana

WWin kladionica nudi kao mogućnosti za uplatu A-bon, Mastercard karticu ili Maestro, Skrill, paysafecard, NETELLER, Afility bon pa i izravnu uplatu na njezin bankovni račun, no privremena nedostupnost uplate pomoću debitne ili kreditne kartice tijekom prosinca je nešto što se rijetko doživljava kod konkurencije. Na upit o ovom problemu iz kladionice uvjeravaju da će biti brzo riješen.

Sve to nadoknađuje činjenica da WWin kladionica omogućuje uplatu sa sve popularnije Revolut kartice, iza koje stoji Mastercard, a povezana je s drugim bankovnim karticama njezinog korisnika pa nedostupnost WWin uplate s debitne i kreditne kartice nije nikakav hendikep. Za sigurnost pak kartičnih transakcija brine se zaštita najvišim sigurnosnim standardima, Verified by Visa i Mastercard Secure Code.

Wwin Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, NFL, Formula 1, tenis i još mnogo toga 2.5 € Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Skrill Neteller Abon

Kad je WWin isplata u pitanju, postoji neobičan uvjet kako bi korisnik mogao isplatiti svoj novac. Naime, WWin isplata na karticu također je kroz prosinac “trenutno nedostupna”, a ponuđene alternative su Skrill, NETELLER i isplata izravno na bankovni račun, ali korisnik mora isplatiti najmanje 50 EUR ili više do toga, što se neće svidjeti igračima sklonima manjim ulozima. Također, potrebna je verifikacija osobnog dokumenta da bi WWin isplata mogla biti provedena.

Bonus dobrodošlice i to je sve

WWin bonus je nešto s čim se korisnik upozna već nakon prve uplate sredstava na račun, jer odmah iskače skočni prozor i traži hitni odgovor na pitanje hoćete li prihvatiti WWin bonus dobrodošlice ili ne. Naime, WWin kladionica novim igračima nudi udvostručavanje uplaćenih eura, s maksimalnih 200 udvostručenih eura kao limitom ove akcije.

Zvuči odlično, ali naravno da postoje dodatni uvjeti na koje igrač morao pristati kako bi mogao uživati u tim eurima. Naime, mora igrati čak pet parova na listiću uz relativno visok koeficijent kako bi izvukao novac iz te akcije, što zahtijeva mnogo truda i definitivno nije jedan od najpovoljnijih bonusa dobrodošlice koji možete dobiti na online kladionicama.

Bonus za nove igrače na Wwin

Što se promocija tiče, WWin kladionica je tu prilično siromašna i to je jedna od stvari koje mora unaprijediti. U glavnom izborniku postoji link “Promocije”, ali ne otvara se baš ništa za hrvatske igrače pa WWin bonus dobrodošlice ostaje jedino što korisnik dobiva od ovog poslužitelja, što je u današnje vrijeme ipak premalo.

Sportovi dostupni u Wwin

.

Utakmice izuzetno bogate tržištima klađenja

Najjači adut WWin kladionice definitivno je razrada ponude na svakoj utakmici, što se posebno osjeća na nogometu. Dok hrvatske kladionice imaju manje od 30 tržišta klađenja na pojedine utakmice Premiershipa ili HNL-a, WWin nudi nekad i preko 100 različitih tržišta, među kojima ima i vrlo zanimljivih.

Azijski hendikep redovito je tržište klađenja na nogometnim utakmicama, a korisnik se može kladiti na različite razine zbroja golova: manje ili više od 0.5, 1.5, 2.5, 3.5, 4.5 ili 5.5 golova.

WWin kladionica nudi i bogatu ponudu hendikepa, tržišta u kojima daje početnu prednost momčadima jedan ili dva razlike. Zanimljivo je i klađenje na kombinacije zbroja golova i konačnog ishoda, dvostruke šanse i zbroja golova, a nudi se čak i neobična kombinacija klađenja na poluvrijeme/kraj i zbroj golova u prvom poluvremenu, do te mjere je razrađena WWin ponuda i po tom pitanju je definitivno ova kladionica jedna od najboljih na tržištu.

Oskudan broj ponuđenih sportova

Koliko je god WWin ponuda bogata tržištima klađenja za pojedine utakmice, toliko je siromašna po pitanju ponuđenih sportova.

WWin kladionica drži se uglavnom najpopularnijih sportova u našoj regiji, poput nogometa, košarke, rukometa, vaterpola, tenisa, hokeja na ledu i odbojke, dok se od “manjih” sportova mogu uočiti tek pikado i futsal. Esportovi koji su već postali dio ponude većine kladionica nisu u ponudi, nema ni MMA, što kladitelje koji preferiraju borilačke sportove sigurno ne čini sretnima.

..

Ugodno iskustvo klađenja po dobrim koeficijentima

Kad je online uplata listića u pitanju, WWin kladionica nudi ugodno iskustvo, s minimalnim ulogom od 0,10 EUR po listiću. Uplatni listić nalazi se kao i kod većine drugih s desne strane ekrana, uz mogućnost igranja pojedinačnih parova, kombinacije kao i sistemskog listića.

Kako se kladiti u Wwin?

Igrači po dolasku na početnu stranicu odmah mogu vidjeti najpopularnije parove dana, dok se s lijeve strane lako mogu dokopati najpopularnijih natjecanja. Kladionica WWin također nudi nekoliko utakmica u zanimljivoj kategoriji Favorit Super Tip Plus, uz povećani koeficijent na favoriziranu momčad pod uvjetom igranja minimalno četiri para na listiću koji dodatno raste ako na listić stavite 8 ili 12 parova. Postoji i u našoj regiji već tradicionalni Super Tip par, s povećanim koeficijentima na sva tri ishoda kojih ova kladionica nudi nekoliko istog dana.

Koeficijenti su općenito prilično solidni u odnosu na druge kladionice u hrvatskoj, a dobitak bolji nego na našima, s obzirom da igrač ne plaća i sporni porez koji kod nas iznosi najmanje 10%, ovisno o dobitku. Jedino što fali je “cashout” opcija, no ona ionako sporo dolazi u regiju i zasad uglavnom krasi one najjače europske kladionice.

WWin uživo bez video prijenosa utakmica

Kad WWin kladionica uživo postane tema rasprave, valja reći da je hrvatskim igračima ponuđeno mnogo tržišta klađenja na pojedinim utakmicama, ali ipak znatno manje nego prije prvog sučevog zvižduka, suprotno nego na hrvatskim kladionicama.

Osim ishoda utakmice, moguće je klađenje na ostatak odigravanja susreta, azijski i europski hendikepi, a da bi WWin live iskustvo bilo potpuno, možda u nogometu ipak fali više opcija broja postignutih golova, jer ovisno o rezultatu i minuti, nudi se samo jedna.

Igrač se može kladiti na točan rezultat, broj kornera i strijelca pogotka što je zadovoljavajuće, ali mali nedostatak je što su video prijenosi dopušteni samo ako ste na teritoriju Bosne i Hercegovine, što znači da ćete ih morati potražiti na nekoj drugoj kladionici kako ne biste WWin klađenje uživo odrađivali na slijepo.

Mobilni WWin uz Android i iOS aplikaciju

Wwin kladionice mobina stranka

Za razliku od nekih uglednih europskih kladionica koje svojim igračima nisu ponudile adekvatnu aplikaciju za lakše igranje na mobitelu, WWin kladionica potrudila se izraditi svoju Android i iOS verziju. Dok iOS verziju možete preuzeti u svom App Storeu, ona za Android se skida izvan Google Play Storea, na samoj stranici kladionice.

Aplikacija možda nije pretjerano detaljno prilagođena mobitelima, ali vjerno prenosi opcije koje igrač ima u desktop verziji i omogućuje igru izvan laptopa ili stolnog računala. Moguće je koristiti isti račun na više svojih računala i mobitela, a nekih posebnih bonusa i promocija za mobilne igrače nema.

Funkcionalnost izvrsna, dizajn bi mogao biti i bolji

WWin kladionica naglašava kako njezina licenca omogućuje primanje uplata iz cijelog svijeta bez posebnih ograničenja, ali i upozorava s druge strane da igrači moraju biti upoznati sa svojim lokalnim zakonodavstvom koje regulira sudjelovanje u igrama na sreću.

Za hrvatske igrače to zasad znači da uz VPN program mogu bez brige nastaviti proučavati WWin ponudu i igrati, dok zakonodavstvo ne postroži uvjete sudjelovanja u igrama na sreću, što se u bližoj budućnosti neće dogoditi.

S obzirom da kladionica WWin ima suvremenu enkripciju i posebno vodi računa o sigurnosti podataka svojih članova, kao i o eventualnim pokušajima prevara igrača od treće strane, naši kladitelji mogu biti mirni i posvetiti se svojoj misiji kako nadmudriti bookmakere.

Služba za korisnike brzo odgovara, ali samo emailom

Korisnička podrška važan je dio iskustva online klađenja i valja reći da WWin kladionica nudi tek formular na svojoj stranici kojima možete kontaktirati nadležne, a odgovor će vam stići na vaš email. Opcija chata ili telefonskog razgovora nešto je o čemu ovaj priređivač igara na sreću čini se zasad ne razmišlja.

No, odgovor čak i na kompleksna pitanja o sigurnosti i ograničenjima hrvatskih igrača stižu vrlo brzo, već u jutarnjim satima sljedećeg radnog dana ako ste upit poslali navečer pa moramo WWin službi za korisnike ipak dati prolaznu ocjenu.

Podaci o tvrtki
Ime: WILLIAMS d.o.o. Banja Luka
Sjedište: Svetozara Markovića 5e, Banja Luka, BiH / NO.12, Tigne Place, Office 2/1 Tigne Street Sliema SLM 3173, Birkirkara, Malta
Direktor: Igor Radukić
Osnovana: 2011
Licence: 4402125230003
Telefon: + 387 51 215 744 / + 387 51 215 833
Email: [email protected]
Chat uživo: Ne
Kontakt obrazac: Ima
Bankovni račun: 290-248620-02 UniCredit Bank A.D. Banja Luka

WWin zaslužuje priliku

WWin kladionica u posljednjih pet godina nesumnjivo je pronašla svoje online mjesto u regiji, a WWin ponuda zaslužuje da joj hrvatski kladitelji daju priliku, jer nudi pregršt izuzetno zanimljivih tržišta klađenja za svaku utakmicu, posebno za one nogometne, što je idealno za igrače koji traže dobitak izvan klasičnog pogađanja ishoda nekog sportskog dvoboja.

Možda bi ponuda sportova mogla biti bogatija, isplata sredstava jednostavnija, a mobilna aplikacija i desktop sučelje suvremeniji, no kladionica WWin svejedno svojim dobrim koeficijentima i raznolikošću predstavlja ozbiljnu konkurenciju hrvatskim priređivačima igara na sreću i vrijednu alternativu iz susjedstva koju valja iskušati.

Ostale recenzije kladionica
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 100€ Da Da 4/5 5 EUR recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 10 EUR recenzija
Back to Top