Paysafecard klađenje – Jednostavna i brza metoda uplate na online kladionicama

Strastveni igrači sportskog klađenja konstantno traže što komotnije načine kako obavljati transakcije novca sa svojih online računa, a jedna od metoda koja je u posljednje vrijeme sve popularnija svakako je paysafecard, pogotovo kod igrača koji posebnu pažnju pridaju sigurnosti osobnih podataka te ne vole pretjerano često koristiti bankovne kartice dok se klade.

Riječ je o inovativnom projektu izuzetno bogate multinacionalne grupacije Paysafe koja u svom vlasništvu ima još dvije popularne metode plaćanja: Skrill i NETELLER.

Najbolje Paysafecard kladionice
Rank Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Sportovi Detalji
1.
22bet
100% do 122€ Nema Da 5/5 38+ Posjetite22bet recenzija
2.
betfair
100% do 100€ 5/5 30+ Betfair recenzija
3.
bet365
100% do 50€ Da Da 4/5 42+ Posjetitebet365 recenzija
*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.

U svakom slučaju, paysafecard omogućuje internetsko plaćanje bez potrebe za povezivanjem vaše transakcije s vašim bankovnim računom, što osigurava anonimnost i štiti vaše podatke, a ovom prilikom ćemo analizirati dostupnost ove usluge među popularnim sportskim kladionicama, kao i prednosti koje njezino korištenje nudi.

Što je paysafecard i kako koristiti ovu uslugu?

Paysafecard klađenje

Klađenje na bonove nekoć je bilo nezamislivo, ali danas više nije tako rijetka pojava. Iako sebe naziva karticom, paysafecard zapravo predstavlja jednu takvu opciju, s bonovima od 50, 100, 200, 350 i 500 HRK koje možete kupiti na različitim mjestima diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku.

U našoj zemlji paysafecard je dostupan na različitim kioscima poput iNovina i Tiska, kao i na benzinskim crpkama poput INA-e, Tifona i Croduxa, a dostupan je čak i u prodavaonicama franšize Müller pa i u različitim malim dućanima u velikim hrvatskim gradovima.

Kako koristiti paysafecard? Vrlo jednostavno. Kada kupite ovu karticu, na njoj ćete dobiti 16-znamenkasti broj koji prilikom vašeg internetskog plaćanja upisujete u vaš preglednik i tako provodite transakciju bez potrebe za korištenjem bankovne kartice.

Osim za sportsko klađenje i online kasina, ova metoda plaćanja popularna je i pri kupovini na društvenim mrežama, kao i u online prodavaonicama igara, filmova i glazbe.

Kako koristiti ovu paysafecard?

Brza uplata novca, paysafecard registracija nije nužna

Je li potrebna paysafecard registracija? Nije, ali je moguća i provodi se bez upisivanja broja bankovne kartice, već se vaš identitet povezuje s vašom email adresom na kojoj morate verificirati proces registracije.

Moguće je zatim naručiti prepaid Mastercard karticu povezanu s vašim računom na ovoj usluzi kako biste mogli vaš novac isplaćivati na bankomatima, no sve to već imate sa Skrillom koji je u vlasništvu iste grupacije i uvijek je u ponudi kladionica kao metoda isplate novca pa je bolje koristiti ovaj internetski novčanik ako želite obaviti isplatu, dok ova kartica primarno služi za uplate.

Što se pak provizije tiče, nje nema pri kupovini bona, ali pri plaćanju u stranoj valuti konverzija će se odvijati prema tečaju kojeg vam ponudi paysafecard pa se pritom može izgubiti dio vrijednosti vašeg novca. paysafecard porez je također nešto što pri ovakvom tipu transakcija kladitelj ne plaća, što je još jedna od prednosti ove metode plaćanja.

.

U kojim domaćim kladionicama je dostupna paysafecard usluga?

Hrvatski priređivači igara na sreću već godinama omogućuju uplate novca na korisničke račune pomoću bonova pa nije iznenađenje da je i paysafecard kod onih najpopularnijih jedna od ponuđenih opcija.

Ovu uslugu naći ćete kod SuperSporta, najuglednijeg imena u Hrvatskoj u svijetu sportskog klađenja, dok su se za njegovim primjerom poveli i drugi, poput Prve Sportske Kladionice, Favbeta i Germania. Hrvatska lutrija nudi pak vlastite bonove za klađenje, a Stanleybet još uvijek nije uveo online klađenje, već se i dalje drži svojih poslovnica.

Treba naglasiti kako spomenute domaće kladionice nude paysafecard kao opciju za uplatu novca, ali ne i za isplatu. No, ponuđen je Skrill koji je tijesno povezan s uslugom koju osigurava ova kartica pa nema nikakvih problema nastaviti s transakcijama istim kanalima, ako već ne želite koristiti bankovne kartice pri vašem online klađenju.

Popularna metoda plaćanja među europskim online kladionicama

Paysafecard je bez ikakve sumnje postao iznimno priznata metoda uplate novca među najpoznatijim europskim online kladionicama, kao i na njihovim kasino odjeljcima.

Prava je rijetkost da upisivanje 16-znamenkastog bona s vaše kartice ne bude dostupno kao opcija brzog ubacivanja novca na vaš online račun.

Ugledna imena poput Betfaira, bet-at-homea, William Hilla, 22beta, MELbeta, Unibeta i Marathonbeta nude vam paysafecard klađenje i uplatu uz pomoć ove usluge, a za razliku od domaćih kladionica gdje se uglavnom ovakva metoda plaćanja nudi tek za uplatu, u Europi nije rijetkost mogućnost isplate novca na paysafecard, što recimo nudi čak i popularni bet365.

Takvu transakciju bet365 nudi hrvatskim igračima bez provizije, a novac bi trebao biti isplaćen unutar 24 sata, pod uvjetom da minimalna isplata bude 5 EUR, a maksimalna do 2.500 EUR. Naravno, ta je opcija dostupna samo onim igračima koji su se registrirali i napravili my paysafecard korisnički račun.

Najbolje online kladionice
do 122€5/5Posjetite
LegendPlayDolazi uskoro
do 250€5/5Posjetite
Mozzart Čitaj više
do 400€5/5Posjetite

Opcija plaćanja koju treba uzeti u obzir

Kada znamo da Paysafe grupacija godišnje radi promet sa svojim metodama plaćanja u milijardama dolara, jasno je da će njezini bonovi, kao i ono što predstavljaju Skrill i NETELLER u svijetu online transakcija biti prisutni na tržištu još dugo.

S obzirom na brojne restrikcije s kojima se moraju suočiti naši igrači u potrazi za najpovoljnijim kvotama, najbogatijom ponudom i najvelikodušnijim bonusima, želeći nešto zaraditi kladeći se, paysafecard kao metodu plaćanja svakako da treba uzeti u obzir.

Ako smo godinama mogli plaćati uslugu korištenja mobitela isključivo putem bonova, onda ne bi trebao biti problem to raditi ni s klađenjem. Kad znamo da se uz paysafecard cijeli proces od nabavke bona do uplate na vaš online korisnički račun u kladionici odvija anonimno, onda ova usluga mora postati primamljiva svakome tko posjeduje veliko sportsko znanje i spreman ga je pretvoriti u značajan novac svojim uspješnim klađenjem.

U svakom slučaju, čak i ako ste rekreativni kladitelj, uvijek je dobro uz bankovne kartice imati više različitih mogućnosti uplate i isplate novca na online kladionicama, jer nikad ne znate kada će vam dobro doći, u trenucima kada morate reagirati u sekundi, kako biste ulovili obećavajući koeficijent koji se pojavio. Paysafecard svakako predstavlja dodatnu zanimljivu opciju za provesti jednu takvu uplatu.

.
..
Back to Top
UEFA Euro 2024