Uz debitnu karticu klađenje postaje još jednostavnije na online kladionicama

Nema sumnje, prošlo je vrijeme uplate listića gotovinom u svijetu klađenja. Iako ćete u poslovnicama još uvijek naći i pregršt igrača koji vade zgužvane novčanice iz džepa, oni koji zaista teže dugoročnom profitu danas igraju u online kladionicama i u pravilu kao sredstvo uplate i isplate sredstava koriste debitne kartice.

No, nisu sve debitne kartice iste i postoje razne mogućnosti kako njihovo korištenje pri klađenju učiniti još ugodnijim i efikasnijim, a upravo to će biti glavna tema naše analize koju ovom prilikom donosimo…

Najbolje Online kladionice
Rank Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Sportovi Detalji
1.
22bet
100% do 122€ Nema Da 5/5 38+ Posjetite22bet recenzija
2.
mozzart
100% do 400€ Da Da 5/5 20+ PosjetiteMozzart recenzija
3.
unibet
do 50€ Da Da 4/5 36+ PosjetiteUnibet recenzija
4.
bet365
100% do 50€ Da Da 4/5 42+ Posjetitebet365 recenzija
*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.
5.
rabona
100% do 100€ Da Da 4/5 42+ PosjetiteRabona recenzija
6.
20bet
100% do 100€ Da Da 4/5 30+ Posjetite20bet recenzija
7.
campobet
100% do 100€ Da Da 3/5 35+ PosjetiteCampoBet recenzija
8.
zodiacbet
100% do 100€ Da Da 4/5 32+ PosjetiteZodiac Bet recenzija
9.
betfair
100% do 100€ 5/5 30+ Betfair recenzija

Zašto je tako popularno povezati debitnu karticu s računom na kladionici?

Debitne kartice postale su definitivno prvi izbor svih onih koji obavljaju novčane transakcije i kupuju na Internetu, a isto vrijedi i s igračima online kladionica.

Ekesh kartica

U odnosu na virmansko plaćanje, odnosno plaćanje bankovnom doznakom riječ je o puno bržem i spretnijem prebacivanju novca koje se odvija doslovno u sekundi, pogotovo ako je uplata sredstava na korisnički račun u pitanju.

Također, nakon što jednom upišete podatke svoje kartice na korisničkom računu svoje online kladionice, sljedeći put cijeli proces proći će još brže, a valja naglasiti kako se prebacivanje novca odvija pod okriljem moderne SSL enkripcije koja se brine za sigurnost vaših osjetljivih osobnih i bankovnih podataka, kako ne bi završili u rukama treće strane.

Što je najbolje, vaše kartice moguće je povezati s virtualnim novčanicima za još veću diskreciju i anonimnost, a među debitne kartice zapravo ne ulaze samo one izdane od banke, što ovoj metodi plaćanja daje posebnu fleksibilnost…

Koje sve vrste debitnih kartica možemo koristiti pri klađenju?

Mnogo je različitih mogućnosti kako karticama obavljati novčane transakcije, ali ako želite svoje uplate i isplate novca na online kladionicu zaista pojednostavniti do kraja, u tom slučaju uzmite karticu svog tekućeg računa i pošaljite s njega novac na svoj korisnički račun.

U Hrvatskoj su sve kladionice kontrolirane od strane države

Kako to napraviti? Dovoljno je upisati željenu svotu, broj kartice, datum i godinu njezinog isteka te CV2 broj koji se nalazi na njezinoj poleđini. Što je CV2? Sigurnosni broj kojim ćete verificirati cijelu transakciju.

Dakle, polog novca uz pomoć debitne kartice najjednostavniji je uz onu povezanu s tekućim računom, ali tu je i kartica vašeg žiro računa, a tu su i kreditne kartice s odgodom plaćanja poput Dinersa, jednako pogodne za online klađenje, kao i isplate koje se odvijaju u roku od nekoliko radnih dana.

U svakom slučaju, Visa i Mastercard su najpopularnije kartice za klađenje i nema te kladionice koja ih danas neće prihvatiti, a tu je još i Maestro. Banka vam može izdati kunske, ali i devizne kartice uz koje će konverzija pri plaćanju u stranim valutama biti još bezbolnija, što također treba imati na umu ako preferirati inozemne kladionice.

Kao šlag na tortu, tu su još brojni online novčanici i aplikacije koje možete povezati sa svojom bankovnom karticom, a nude također korištenje vlastitih Mastercard kartica, što može biti vrlo korisno pri online klađenju…

Skrill, PayPal i NETELLER mogu biti posrednici između vas i kladionice

U doba kada se u Hrvatskoj mogu javiti određeni problemi pri igri u inozemnim kladionicama koje nemaju izdanu licencu na našem teritoriju, najuspješniji igrači pokušavaju pronaći najdiskretnije moguće rješenje pri isplati svojeg zasluženog velikog profita.

Baš zbog toga izbjegavaju već spomenuto jednostavno rješenje transakcija izravno s korisničkog računa na svoj tekući ili žiro bankovni račun te koriste dostupne online novčanike, od kojih su najpopularniji Skrill i NETELLER, dok neke kladionice nude i PayPal pa čak i Revolut kao metodu plaćanja.

Skrill je definitivno prvo ime među online novčanicima u svijetu klađenja pa mnogi profesionalni kladitelji koriste upravo njega, a Mastercard kartica koju dobivaju kao dio ove platforme, s kojom možete vaditi novac na bankomatima, svakako dobro dođe pri isplati zarade.

Skrill, PayPal i NETELLER također možete povezati s vašim bankovnim karticama i isplaćivati na njih određene umjerene svote, uz naknadu kod Skrilla od samo 1.80 EUR, bez tragova da je novac zarađen u inozemnoj online kladionici.

.

Koje debitne kartice su dostupne u domaćim i inozemnim kladionicama?

Hrvatski priređivači igara na sreću već godinama nude uplatu novca na online korisničke račune uz pomoć debitnih kartica. Visa, Mastercard i Maestro u ponudi su svih domaćih kladionica, a Super Sport nudi i Diners, dok Prva Sportska Kladionica nudi čak i uplate uz pomoć Revolut aplikacije koja izdaje svoju Mastercard karticu.

Za one igrače koji ne žele izravno povezivati svoj bankovni račun s korisničkim računom za klađenje, sve najjače hrvatske kladionice nude i spomenutu opciju uplate uz pomoć Skrilla, osim Hrvatske lutrije.

Kad su u pitanju pak vodeći priređivači sportskog klađenja u Europi, tamo ćete također uvijek naći u ponudi mogućnost uplata i isplata sredstava uz pomoć Visa i Mastercard kartica, i to na samom vrhu popisa metoda plaćanja.

Bogati popis dodatnih mogućnosti povezivanja alternativnih debitnih kartica predvode Skrill, NETELLER i u nekim online kladionicama poput Williama Hilla i PayPal, što je sasvim dovoljno različitih opcija da pronađete idealnu za vaš stil klađenja i količinu profita koju mjesečno namjeravate isplaćivati.

Treba još reći da porez na debitnu karticu nije faktor koji se pojavljuje u sportskom klađenju, ali može doći do uzimanja određene provizije prilikom isplate novca, prije svega zbog prebacivanja novca iz strane valute u kune, pri čemu se u pravilu gubi na Internetu dio vrijednosti novčanih sredstava.

Najbolje online kladionice
do 122€5/5Posjetite
LegendPlayDolazi uskoro
do 250€5/5Posjetite
Mozzart Čitaj više
do 400€5/5Posjetite

Debitne kartice imaju čvrsto mjesto u budućnosti sportskog klađenja

U njih svakako spadaju i debitne kartice kao glavna metoda pri uplatama i isplatama novca na vaše korisničke račune u online kladionicama.

Iako se plaćanje kriptovalutama polako pojavljuje kao vrijedna alternativa, kartične transakcije zadržat će još dugo čelno mjesto pri online transakcijama, dok ne izmisle još bržu i napredniju metodu.

U svakom slučaju, pri igri u domaćim licenciranim online kladionicama preporučujemo korištenje debitnih kartica zbog jednostavnosti i komocije, dok u inozemnima također kartice predstavljaju optimalnu opciju pri uplatama i isplatama, osim ako niste izuzetno uspješan igrač koji na mjesečnoj bazi isplaćuje velike količine novca, za kakvog bi korištenje Skrilla ipak bila bolja varijanta…

..
Back to Top
UEFA Euro 2024