Corvus Pay klađenje – Popularan među hrvatskim kladionicama pri online plaćanju

Kada se kladimo, sigurna uplata i isplata novca definitivno su najvažnija stvar, nešto zbog čega smo spremni zauvijek prekrižiti priređivača igara na sreću ako nešto zaškripi. Da sve prođe bez briga, na hrvatskoj sceni igara na sreću brine se CorvusPay, najpoznatiji domaći Payment Gateway, odnosno platforma za sigurno provođenje online plaćanja.

Najbolje CorvusPay kladionice
Rank Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Sportovi Detalji
1.
favbet
100% do 130€ 4/5 42+ PosjetiteFavbet recenzija

Riječ je o usluzi kreiranoj primarno kako bi kupcima u web i mobilnim trgovinama bila omogućena obrada kartičnog plaćanja, a u Hrvatskoj je više od 650 tvrtki prepoznalo ovu platformu za online transakcije te je koristi u svakodnevnom poslovanju.

Mi ovom prilikom prije svega analiziramo CorvusPay uslugu i klađenje, njegovu implementaciju na online kladionicama te zašto je bitan kako bismo se bezbrižno mogli posvetiti pretvaranju vlastitog sportskog znanja u zaradu.

Kako funkcionira Payment Gateway i zašto je bitan pri klađenju?

Corvus Pay klađenje

U svijetu igara na sreću Payment Gateway je poveznica između igrača i kladionica, mjesto na kojem se odvija najosjetljiviji dio odnosa između onih koji pokušavaju zaraditi i onih koji priređuju igre poput sportskog klađenja. Naravno, govorimo o transakcijama novca.

Dakle, radi se o platformi putem koje igrači provode kartična plaćanja pa sigurnost podataka vezanih uz bankovne kartice mora biti maksimalna. Tu u igru ulazi CorvusPay koji vas štiti od prevare dok uplaćujete svoj novac, skupom pravila i sigurnosnih standarda koje je obvezan slijediti svatko tko ima pristup informacijama o karticama.

Transakcija se vrši preko HTTPS protokola, a CorvusPay usluga osigurana je visokim stupnjem SSL enkripcije (256-bitna enkripcija) zbog čega nema straha za osobne podatke uključenih u plaćanje.

Ova hrvatska tvrtka dobila je certifikat PCI DSS Level 1 koji predstavlja najvišu razinu usklađenosti sa standardima sigurnosti pri provođenju online plaćanja pa nije iznenađenje da su je prepoznali neki od najvećih hrvatskih priređivača igara na sreću.

Zašto baš CorvusPay usluga?
.

Koje hrvatske kladionice koriste Corvus Pay platformu?

CorvusPay surađuje s mnogo uglednih trgovina i aplikacija koje koriste njegove usluge, a jedan od najvećih klijenata definitivno je SuperSport.

Riječ je o najpopularnijoj hrvatskoj online kladionici koja na svojoj stranici otkriva kako kod uplata kreditnim i debitnim karticama igrači koriste upravo CorvusPay, napredan sustav za siguran prihvat platnih kartica putem Interneta.

S druge strane, CorvusPay nam otkriva kako štiti igrače koji se klade u SuperSportu. Glavne metode su održavanje stroge kontrole pristupa podacima, redovito praćenje sigurnosti, kao i dubinske provjere za sprječavanje ranjivosti mreže te plansko provođenje odredbi o informacijskoj sigurnosti.

Dobro poznati znak ove platforme za online kartično plaćanje ugledat ćete već na naslovnoj stranici najbogatije hrvatske kladionice, što je svakako veliki plus za ugled CorvusPaya i njegove buduće planove poslovnog širenja.

Osim SuperSporta, istu uslugu koristi i Favbet. Već na naslovnoj stranici uočit ćete prilično veliki znak na kojem piše “CorvusPay – Internet Payment Getaway”, gdje počinje vaša avantura klađenja u kladionici koja je tek u 2020. godini dobila sve potrebne papire kako bi i online nudila svoje usluge klađenja u Hrvatskoj, a ne samoj u poslovnici te tako napravila važan korak prema sustizanju vodećih domaćih priređivača igara na sreću.

Znamo da je Stanleybet ostao posljednji u našoj zemlji koji nudi klađenje isključivo u poslovnicama, ali ako se napokon modernizira, dio toga mogao bi biti i CorvusPay. Naime, casino Admiral koji je u istom vlasništvu koristi upravo ovu platformu za kartično plaćanje pa bi bilo za očekivati da ga preuzme i kladionica britanskih korijena koja kod nas još nije ispunila svoj puni potencijal.

Najbolje online kladionice
do 122€5/5Posjetite
LegendPlayDolazi uskoro
do 250€5/5Posjetite
Mozzart Čitaj više
do 400€5/5Posjetite

Hoće li CorvusWallet postati važan faktor i u klađenju?

CorvusWallet

Dakle, privlačenjem čak tri velika priređivača igara na sreću u Hrvatskoj, CorvusPay može reći da je čvrsto ušao u svijet klađenja, no zasad se još nije uspio proširiti među vodeće inozemne kladionice i postati bitan faktor u Europi.

No, može li mu u tome pomoći njegova nova CorvusWallet usluga? Naime, riječ je o digitalnom novčaniku u koji će igrači moći pohraniti kreditne i debitne kartice, nešto poput PayPala koji je uspio postati na taj način jedna od metoda plaćanja u nekim zvučnim kladionicama, poput bet-at-homea.

Za korištenje klasične CorvusPay usluge nije potrebna ni registracija ni login, a porez ovisi o onome što je kupljeno, no korištenje CorvusWallet ipak traži sve te stvari te uzima određenu manju naknadu od transakcija.

Zna se da PayPal svoju uslugu nudi samo igračima pri igranju u online kladionicama koje su u potpunosti licencirane u njihovoj zemlji. Bit će zanimljivo vidjeti kakav će stav CorvusPay zauzeti, ako se probije u Europi sa svojom novom uslugom.

U svakom slučaju, za očekivati je da bi CorvusWallet kao metoda plaćanja prvo mogao zaživjeti na domaćim kladionicama koje već imaju suradnju s tvrtkom koja ga je osmislila. Ipak, cijeli projekt još je na svojim počecima. Zbog toga zasad niti SuperSport ni Favbet ne nude CorvusWallet kao jednu od mogućnosti kako obaviti transakciju novca.

Corvus Pay zbog svog ulaska u svijet klađenja nije požalio

Kad se baviš implementacijom naprednih tehnologija u digitalnom svijetu, gdje vlada žestoka konkurencija u bilo kojem kutku svijeta, uloviti velike i ugledne klijente ključno je za izgradnju i širenje vlastitog brenda.

U Hrvatskoj su neke od najvećih tvrtki upravo kladionice i zato je za CorvusPay bio puni pogodak ući u svijet klađenja i pokazati se u njemu. Naime, milijunski iznosi uplaćuju se i isplaćuju svakodnevno u našoj zemlji baš pri online sportskom klađenju, a ako postoji netko tko može osigurati igračima maksimalnu sigurnost osjetljivih podataka pri kartičnom plaćanju, ugled mu mora porasti do neba.

Zato je CorvusPay profitirao suradnjom prije svega s moćnom SuperSport kladionicom, ali i drugim priređivačima igara na sreću. S druge strane, kladionice su također dobile platformu uz koju ne moraju brinuti o novčanim transakcijama i mogu se u potpunosti posvetiti nuđenju igračima što boljeg iskustva sportskog klađenja.

Kad se sve uzme u obzir, možemo reći da je CorvusPay učvrstio svoje mjesto u hrvatskom online klađenju, a ima li snage pojačan CorvusWallet uslugom krenuti u pohod na Europu, to tek treba vidjeti.

Valja naglasiti kako vodeće hrvatske razvojne tvrtke već sada mnogim stranim priređivačima igara na sreću uspješno prodaju svoju uslugu razvoja softvera i vođenja online stranica te aplikacija pa ne bi bilo iznenađenje kad bi i jedna ovakva platforma pronašla svoje mjesto na europskom ili čak svjetskom tržištu u svijetu klađenja.

.
..
Back to Top