Kako igrati Poljski Multi loto 20/80

Pogađanje loto brojeva ne mora uvijek biti nemoguća misija. Dokazuje to poljski Multi loto koji vam nudi uz vrlo dobar koeficijent poštenu šansu pogoditi nekolicinu prognoziranih brojeva, zbog čega je popularan među hrvatskih kladiteljima već puna dva desetljeća.

Nema sumnje, poljski Multi loto jednostavan je za igrati, pogodan je za brojne različite strategije, a rezultati i arhiva uvijek dostupni. Baš zbog toga vrijeme je za detaljnu analizu ove simpatične 20/80 loto igre, uz koju ako vas krene možete sasvim lijepo zaraditi!

Najbolje kladionice za igrati poljski Multi loto
Rank Kladionica Ocjena Igre Bonus Detalji
1.
Mozzart
5/5 38+ do 400€ Igraj loto
2.
Favbet
4/5 79+ do 130€ Igraj loto
3.
Germania
4/5 39+ do 1000€ Igraj loto

Poljski projekt koji se probio na inozemno tržište

Kako igrati Poljski Multi loto?

S ciljem davanja šanse igračima da redovitije dobivaju, a uz primamljive ponuđene svote, poljska nacionalna lutrija kreirala je loto pod nazivom Multi Multi, u kojem se od ukupno 80 brojeva izvlači njih 20, a zadnji izvučeni prozvan je PLUS broj.

Treba li igrač u originalnoj verziji pogoditi svih 20 brojeva da bi dobio jackpot? Uopće ne! Na njemu je da izabere najviše deset brojeva, a ako svi budu izvučeni uključujući PLUS broj, na račun će mu sjesti oko četiri milijuna kuna, s tim da može odigrati više sličnih kombinacija i dobiti dvostruki ili čak trostruki jackpot.

Poljski Multi loto 20/80 se izvlači svaki dan, u terminima 14:00 ili 21:40, a statistika pokazuje da često bude krasnih dobitaka. Osnovni ulog po PLUS kombinaciji je oko 8 HRK, a igrači mogu igrati i na manje ulove od onog što nudi desetka, uz oko pola milijuna kuna dobitka na devetku PLUS, a oko tisuću već za pet pogođenih brojeva.

Zahvaljujući procvatu sportskih kladionica koje su uvrstile igranje na loto u svoju ponudu, poljski Multi Multi probio se i na inozemno tržište, a posebnu popularnost stekao je upravo u našoj regiji.

Naravno, ako vam je i dalje draže sportsko klađenje, informirajte se kod nas i o tome: pronaći ćete sve o najpouzdanijim online kladionicama današnjice, kroz naše recenzije i analizu najprivlačnijih bonusa!

U hrvatskim kladionicama birate do 15 brojeva

Nema tog domaćeg priređivača igara na sreću koji vam neće ponuditi igru na Poljski Multi loto. Neizostavan je dio ponude već skoro 20 godina, a mnogi igrači iznenadili su se krasnim dobitcima iskušavajući ga te je bio i ostao jedan od najpopularnijih.

Na Poljski Multi loto birate do 15 brojeva

Pravila su nešto drukčija od izvornih poljskih. Naši kladitelji imaju pravo izabrati više brojeva, ukupno 15, ali samo 8 po kombinaciji unutar ponuđenih sistema. U takvoj igri eventualni dobitak na sistemu 8/15 nakon plaćanja poreza za maksimalnu uplatu od 16 HRK iznosi 1.382.004 HRK, ali za tu cifru ćete zapravo morati pogoditi svih 15, dok ćete za recimo jednu osmicu dobiti tek 220 HRK pa to i nije najsjajniji sistem.

Privlačne kvote za više pogođenih brojeva

U svakom slučaju, koeficijent na jedan pogođeni broj je 3.75, za dva ćete uvećati dobitak 14 puta, za tri 65 puta, četiri 275 puta, pet 1.350 puta, šest 6.500 puta, sedam 25.000 puta, a ako odaberete osam brojeva i sve ih pogodite, vaš ulog će se uvećati za točno 125.000 puta pa možemo reći da mogućnosti za zaradu definitivno postoje.

Poljski loto kvote

PSK kladionica nudi još malo više od drugih u slučaju osmice, uvećanje uloga za 130.000 puta. Drugim riječima, za uloženih 5 HRK dobitak od oko pola milijuna kuna nakon odbitka poreza.

Zadnjih godina pojavile su se još dvije varijante poljskog lota kod naših priređivača na sreću. Keno 20/70 nešto je lakši za pogađanje, ali nudi tek 3.25 koeficijent po pogođenom broju, dok je tu i klasični 6/49 s kvotom 7.5 za jedan pogodak. Popularnost svog multi srodnika zasad neuspješno pokušavaju dostići!

Najbolje online kladionice
do 122€5/5Posjetite
do 100€5/5Posjetite
PalmslotsDolazi uskoro
do 100€5/5Posjetite

Također valja naglasiti kako SuperEnalotto nije jedini talijanski loto u ponudi hrvatskih kladionica pa se ne dajte zbuniti. Pojavio se posljednjih godina još zahtjevniji 5/90 loto koji se redovito izvlači u Bariju i Genovi, a tu je i popularni Win for Life koji je potpuna suprotnost tome: od 20 ponuđenih brojeva izvlači se njih 10, s dobitcima oko 3000 EUR za one najuspješnije.

Poljski Multi loto i njegovi najčešći brojevi

Mnogi igrači lota vjeruju u ponavljanje zakonitosti iz prošlosti te prate trendove izvučenih brojeva u određenom vremenskom razdoblju kako bi ih ponavljali. Iako nema nikakvih matematičkih dokaza da takva taktika donosi sigurnu zaradu, vlastitih pravila dobro se držati pri svakoj strategiji i biti im dosljedan pa nije naodmet raspitati se koji su najčešći dosad izvučeni brojevi poljskog Multi lota 20/80.

Polskje multi loto  najčešći brojevi

Brojeve koje se smatra “vrućom robom” u posljednje tri godine predvodi najčešće izvlačeni 53, a tu su još 16, 20, 24, 37, 42, 63, 64, 65 i 67.

Naravno, neki će reći da baš treba igrati brojeve koji su u istom razdoblju izvlačeni najmanje puta, jer baš njihovo vrijeme dolazi. Ako se za to odlučite, broj 26 trebao bi vam biti prvi izbor, a slijede ga 1, 2, 5, 7, 18, 30, 31, 47 i 60.

Kako pogoditi poljski Multi loto? Tri popularne strategije!

Kao i kod svakog lota, priređivač igara na sreću ulazi u igru sa zakonom vjerojatnosti debelo na njegovoj strani, no na svoj sretni dan kladitelj može zaista krasno zaraditi.

Jedan od pristupa koji je mnogima upalio mogao bi se nazvati igra “početničke sreće”. Naime, nerijetko novi kladitelji zaigraju poljski Multi loto tako što odigraju četiri nasumično izabrana broja i pogode ih i to iz prve! Dobitak je pritom za 5 HRK čak 1176 HRK, što je ugodan dodatak vlastitim prihodima od klađenja. Međutim, kada to pokušaju ponoviti, rijetko im uspijeva. Preporučujemo samo onima sa zavidnom dozom sreće i pronicljivosti.

Sistemski listići ipak su bolja varijanta koju ozbiljniji igrači koriste. Na temelju gore spomenutog primjera nastali su sistemi 4 od 5 i 4 od 6 koji omogućuju dobitak 50 do 100 puta veći od uloga, a samim time daju veliku marginu za crne serije. Oni koji žele ozbiljno zaraditi tražit će sreću sistemom 8 od 10 koji za 10 HRK uloga nudi dvadesetak tisuća kuna profita na osmici, oko 190 tisuća na devetki i izdašnih 883 tisuća u slučaju svih 10 pogodaka, što nije potpuno nemoguće, s obzirom da se izvlači 20 brojeva.

Treća strategija je progresija, nešto čemu su skloni i igrači ruleta, kao i oni koji se klade na remije u nogometu ili hokeju. Radi se o igranju samo jednog broja, izabranog na temelju prijašnjih trendova na koeficijent 3.75, a zatim postepeno povećavanje uloga svaki put kad ne bude izvučen. No, iako u teoriji ima 25% šanse biti izvučen i trebalo bi se to dogoditi svaki četvrti put, što zvuči savršeno za postepenu progresiju, u praksi negativne serije znaju biti beskrajne pa treba zaista raspolagati ogromnom bankom da bi se ovakav tip igre dugoročno isplatio.

Poljski Multi loto bogato uvećava ulog, ali treba znati kada stati

Iako se na prvi pogled čini iznimno lako pogoditi nekoliko brojeva od čak 20 koji se izvlače svakog dana, u praksi se dugoročno to pokaže kao ozbiljan problem i ako ćete godinama igrati poljski Multi loto, sigurno nećete završiti s profitom.

Međutim, na kratke staze ova 20/80 igra može vas iznenaditi jednim ili nekolicinom prekrasnih dobitaka pa od nje ne treba bježati, posebno kad osjećate da trebate višednevni odmor od sportskog klađenja i ozbiljne strategije koju s njim provodite. No, kad vas poljski Multi iznenada nagradi pristojnim novcima, tada je najbolji trenutak stati, jer jedini način da bude u sigurnom plusu igrajući loto je povući se dok ste na vrhuncu.

.
..
Back to Top