Jurnjava terenom i hrpa golova – Kako se kladiti na rukomet?

Što zbog svoje dinamičnosti, što zbog bogate tradicije u Hrvatskoj, rukomet će uvijek biti izuzetno zanimljiv našim igračima za sportsko klađenje, a mi vam donosimo savjete kako svoje poznavanje ove popularne igre pretvoriti u profit.

Lista najboljih kladionica za klađenje na rukomet
Rank Kladionica Ocjena Klađenje uživo Cash Out Sportovi Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 Nema Da 38+ do 122€ Posjetite 22bet recenzija
2.
LegendPlay
5/5 Da Da 35+ do 250€ Posjetite Dolazi uskoro
3.
Mozzart
5/5 Da Da 20+ do 400€ Posjetite Mozzart recenzija
4.
20bet
4/5 Da Da 30+ do 100€ Posjetite 20bet recenzija
5.
bet365
4/5 Da Da 42+ do 50€ Posjetite bet365 recenzija
*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.
6.
Palmslots
4/5 Da Da 50+ do 100€ Posjetite Dolazi uskoro
7.
Rabona
4/5 Da Da 42+ do 100€ Posjetite Rabona recenzija
8.
Unibet
4/5 Da Da 36+ do 50€ Posjetite Unibet recenzija
9.
Zodiac Bet
4/5 Da Da 32+ do 100€ Posjetite Zodiac Bet recenzija
10.
Favbet
4/5 42+ do 130€ Posjetite Favbet recenzija
11.
Germania
4/5 40+ do 1000€ Posjetite Germania recenzija
12.
Mr Play
4/5 Da Da 30+ do 100€ Posjetite Mr Play recenzija
13.
CampoBet
3/5 Da Da 35+ do 100€ Posjetite CampoBet recenzija
14.
Touch Casino
4/5 Da - do 1000€ Posjetite Dolazi uskoro

Ovdje pročitajte sve što kladitelj koji voli rukomet mora znati. Radi se o informacijama gdje se kladiti na aktualne utakmice, na koji se način kladiti i koje različite vrste rukometnih oklada postoje, kao i koja su natjecanja optimalna za zaradu, a samim time i najpopularnija za okušati svoje znanje i sreću. Spremni za detaljnu analizu? Onda čitajte dalje!

Šest kladionica na kojima se posebno isplati igrati rukomet

SuperSport - Kad su naši domaći priređivači igara na sreću u pitanju, moramo reći da u ovom sportu bez problema prate inozemne i imaju što ponuditi svojim online korisnicima. SuperSport se tako često ističe najvišim koeficijentima na pobjedu favorita, jedino što bi razrada pojedinih segmenata utakmice mogla biti bogatija, ali treba naglasiti da povremeno nudi primamljivu opciju klađenja na učinak igrača.

do 100€

NedostupanSuperSport recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Favbet - Nitko u Hrvatskoj ne nudi više mogućnosti za klađenje na rukometne utakmice od ove kladionice. Čak i na nacionalnim prvenstvima poput danskog u ponudi Favbeta je više od 20 tržišta klađenja na jednom susretu, uključujući brojne hendikepe i granice zbroja golova, kao i nekoliko opcija na učinak pojedinih ekipa.

do 130€

PosjetiteFavbet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prva Sportska Kladionica drži korak s hrvatskom konkurencijom po pitanju rukometa, a u njezinoj razradi ponude ističe se mogućnost pogađanja ishoda oklade poluvrijeme/kraj, kao i broja postignutih golova oba suparnika.

do 100€

NedostupanPSK recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Germania Sport - Više od desetak opcija za klađenje na rukometnu utakmicu, uz nadprosječno visoke koeficijente na neriješeno, često i iznad 10. Dovoljno da kladionica Germania Sport privuče kladitelje koji se vole kladiti na rukomet.

do 1000€

PosjetiteGermania recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

1xbet - Više od stotinu različitih mogućnosti na klađenje na jednu rukometnu utakmicu? Da, baš to nudi kladionica 1xBet, s bezbroj različitih hendikepa, granica postignutih golova i kombiniranja dvije ili tri različite oklade. Ponuda je bogata na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima, a i koeficijenti na ishod utakmice sasvim solidni.

do 100€

Nedostupan1xbet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unibet - od Šveđana se i očekuje da imaju dobru razradu rukometa u svojoj ponudi. Kvote na same utakmice su vrlo dobre, a ponuđenih hendikepa i granica za zbroj golova mnogo.

do 50€

PosjetiteUnibet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kako ostvariti dobitak na rukometu? Perfektnom selekcijom!

Rukomet je sport u kojem su u prošlosti u pravilu pobjeđivali favoriti, posebno na domaćem terenu, zbog čega ga vole na svom listiću imati igrači skloni nizanju ‘zicera’. No, ponuda rukometa nudi također pregršt opcija kako od malih koeficijenata napraviti velike, za onog koji poznaje zakonitosti klađenja i raspolaže informacijama o suparnicima na terenu.

klađenje na rukomet

.

Tri najbolje strategije za klađenje na rukomet

Kombinacijski listić s pobjedama favorita – u rukometu nije rijetkost da pet ili šest najvećih favorita istog vikenda zabilježi uvjerljive pobjede, a ako ste ih sve stavili na svoj listić, solidno ćete zaraditi. Baš takav stil klađenja mnogi igrači prakticiraju, no morate biti informirani o igračkom kadru i motivu pojedinih momčadi, da ne naletite na iznenađenje.

Pojedinačni listić sa solidnom kvotom – za one koji vole igrati na koeficijent oko 2 pa povećavati ulog u slučaju promašaja, na rukometu se nađe svakog dana barem jedan solidan par, bilo na ishod utakmice ili na nekom od tržišta klađenja unutar razrade ponude. Zbog toga je ova opcija jako dobar izbor rukometne strategije.

Gađanje neriješenog – s obzirom na visoku kvotu od najmanje 8 ili 9 na izjednačenim suparnicima, neki love remi upravo na rukometu, postepeno povećavajući ulog u slučaju promašaja, s velikom marginom za pogreške. Za to je potrebno strpljenja i hladnokrvnosti, ali remi se u rukometu događa, pogotovo na važnim međunarodnim natjecanjima.

Neka tržišta klađenja na rukometu mnogo obećavaju

Hendikep – ako si uvjeren da neka momčad mora pregaziti svog suparnika, hendikep je idealna opcija kako povećati svoj koeficijent, kao i u suprotnom slučaju, ako vjeruješ da će autsajder pružiti dostojan otpor, no možda ne i konkretno iznenaditi.

Broj golova pojedine momčadi – možda je malo teže pogoditi zbroj golova na utakmici, ali moguće se kladiti i koliko će pojedina ekipa utrpati pogodaka, a ako si uvjeren u njezinu kvalitetu ili vjeruješ čvrstoći protivničke obrane, baš u ovoj opciji pronaći ćeš visok i privlačan koeficijent.

Ishod prvog poluvremena – tko je sklon gađanju iznenađenja, prvo rukometno poluvrijeme je oklada za njega. Čak i najbolje momčadi znaju se opustiti u prvih 30 minuta pa tek nakon odmora proigrati, nudeći izdašan koeficijent na autsajdera, a da pritom ne ugroze svoju konačnu pobjedu.

Klađenje na učinak igrača – za važne rukometne utakmice kao i velika natjecanja u ponudi je naših kladionica redovito i klađenje na golgeterski učinak brojnih igrača. Za nekog tko posjeduje prave informacije ili ima dobar osjećaj kada će netko proigrati, idealna šansa za lijepi dobitak.

..

Osjećaj za pravi trenutak ključan za rukometno klađenje uživo

Kao i kod drugih sportova, live klađenje na rukometu zahtijeva strpljenje i uplatu novca u trenutku kada igrač ima osjećaj da se susret lomi u određenom smjeru ili dolazi do preokreta na parketu.

U tom trenutku oklade na hendikep ili zbroj golova postaju idealne za dolazak do dobitka, a i klađenje na riješeno bude lakše za pogoditi, ako se susret pokazao neizvjesnim.

rukometno klađenje uživo

Popularnost rukometa u Hrvatskoj je takva da su vodeće kladionice poput Supersporta i PSK osigurale određeni broj uživo prijenosa za lakše klađenje, a naći ćete velika rukometna natjecanja i na bet365, kladionici s najvećim brojem live streaminga na svijetu.

Reprezentativna natjecanja i Liga prvaka nude najbolju priliku za profit

Nema sumnje, kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu, reprezentativne utakmice su najpopularnije za rukometno klađenje. Europska i svjetska prvenstva, kao i olimpijske igre nude bogatu razradu rukometne ponude i brojne prilike za dolazak do dobitka te više informacija o stanju pojedinih momčadi.

Od klupskih, valja izdvojiti mušku i žensku Ligu prvaka koje dominiraju vikend ponudom, a od nacionalnih liga daleko je najpopularnija njemačka, dok se naši igrači vole kladiti i na dansku, švedsku, španjolsku te posebno na SEHA ligu.

Informiran igrač uvijek može zarađivati na rukometu

Igrač koji ulaže novac na rukomet prije svega mora biti informiran, o stanju pojedinih momčadi, njihovom motivu, kao i situaciji na ljestvici te trenutnoj formi.

Igranje većeg broja pažljivo izabranih vikend favorita može donijeti profit, ali opcija izdvajanja nekoliko obećavajućih parova s koeficijentima oko 2, bilo da se radi o ishodu utakmice, hendikepu ili učinku momčadi, jamči veći povrat novca. Za lovce na velike kvote, tu su prva poluvremena i gađanje remija.

Rukomet je sport u kojem će vas vaše momčadi rijetko razočarati i zato je tako popularan, no zbog niskih kvoti na favorite treba ili tražiti izdašniju opciju unutar razrade ponude ili strpljivo graditi svoj profit kroz duže razdoblje i ne dolaziti u napast pretjerano povećati osnovni ulog nakon nekoliko neuspjeha.

Najbolje kladionice za klađenje na rukomet
CampobetČitaj više
do 100€5/5Posjetite
Bet-at-HomeČitaj više
do €2005/5Posjetite
do 100€5/5Posjetite
Back to Top
UEFA Euro 2024