Utakmica bez neriješenog – Izdašnija verzija dvoznaka

Zamislite utakmicu u kojoj remi nikome ne donosi baš ništa, dvoboj u kojem ako bude izjednačen rezultat nakon posljednjeg sučevog zvižduka niti jedan od suparnika ne dobiva bodove. Kao da se nije ni igralo. Takav scenarij još nije uveden u profesionalni nogomet, ali na kladionicama definitivno već postoji!

Naime, oklada najpoznatija pod nazivom ishod bez neriješenog (eng. “draw no bet”) igračima daje mogućnost da pogađaju tko će pobijediti utakmicu, a da se pritom eventualni remi ne uzima u obzir. S obzirom da danas više nije rijetkost ni u najuglednijim i najizjednačenijim ligama svijeta da neki klub poveže više od 15 utakmica bez remija, ovakav tip klađenja dobiva na popularnosti, a ovdje ćemo predstaviti sve varijacije, mogućnosti i strategije koje proizlaze iz njega!

Lista Najboljih Kladionica za Klađenje na Utakmica bez neriješenog
Rank Kladionica Ocjena Klađenje uživo Cash Out Sportovi Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 Nema Da 38+ do 122€ Posjetite 22bet recenzija
2.
LegendPlay
5/5 Da Da 35+ do 250€ Posjetite Dolazi uskoro
3.
Mozzart
5/5 Da Da 20+ do 400€ Posjetite Mozzart recenzija
4.
20bet
4/5 Da Da 30+ do 100€ Posjetite 20bet recenzija
5.
bet365
4/5 Da Da 42+ do 50€ Posjetite bet365 recenzija
*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.
6.
Palmslots
4/5 Da Da 50+ do 100€ Posjetite Dolazi uskoro
7.
Rabona
4/5 Da Da 42+ do 100€ Posjetite Rabona recenzija
8.
Unibet
4/5 Da Da 36+ do 50€ Posjetite Unibet recenzija
9.
Zodiac Bet
4/5 Da Da 32+ do 100€ Posjetite Zodiac Bet recenzija
10.
Favbet
4/5 42+ do 130€ Posjetite Favbet recenzija
11.
Germania
4/5 40+ do 1000€ Posjetite Germania recenzija
12.
Mr Play
4/5 Da Da 30+ do 100€ Posjetite Mr Play recenzija
13.
CampoBet
3/5 Da Da 35+ do 100€ Posjetite CampoBet recenzija
14.
Touch Casino
4/5 Da - do 1000€ Posjetite Dolazi uskoro

Različita imena oklade na koje nailaze igrači

Ako vam je ova oklada promakla, valja naglasiti da se među hrvatskim kladionicama pojavljuje pod različitim imenima. Germania Sport zove je “Pobjeda bez neriješenog”, PSK, FavBet, Stanleybet i Supersport “Ishod bez neriješenog”, a Cro Bet Hrvatska lutrija “Utakmica bez neriješenog”, dok se pojavljuje čak i pod imenom “Dvije opcije” na bet-at-home hrvatskom sučelju. Na engleskom je gotovo uvijek u pitanju “Draw No Bet”.

Dakle, za one koji još ne znaju što znači utakmica bez neriješenog, evo jednostavnog objašnjenja. Naime, kad uplatite novac na ovu okladu dobit ćete puni dobitak samo ako vaša momčad pobijedi, dok u slučaju remija kladionica vam vraća ulog, a gubite ga ako suparnik trijumfira.

Osim na nogometu, ovu opciju naći ćete i na hokeju na ledu, dok u košarci postoji varijanta zvana “Konačni ishod”, pri kojoj se kladite tko će pobijediti u dvoboju koji uključuje i produžetak.

Ponuda zbroja golova

.

Ishod bez neriješenog ima prednosti, ali i mane

Prednost klađenja na ishod bez neriješenog svakako je što stavljanjem novca na svog favorita dobivate koeficijent oko 20% viši nego na dvoznaku, a na autsajdera barem 40% veći. Za razliku od čiste jedinice, imate određeni osigurač u slučaju remija te priliku ipak pristojno zaraditi ako sve prođe onako kako ste očekivali.

Mana igranja na ishod bez neriješenog svakako je da na kombinacijskom listiću ne znate točno koliki će vam biti konačna zarada, jer u slučaju remija na ovoj kladi, dobitak se smanjuje za taj odigrani koeficijent koji se pretvara iz recimo 1.80 u 1.0, što zna biti frustrirajuće, jer na kraju morate preračunavati kvote da bi saznali koliko će vam biti isplaćeno.

Također nije dobar osjećaj vidjeti uvjerljivu pobjedu vašeg favorita, a vi ste dobili umanjeni koeficijent na ishod bez neriješenog, no još bi bilo gore da ste uplatili na dvoznak pa vam to može biti utjeha. No, na dvoznaku dobivate punu kvotu ako se dogodi remi, a utakmica bez neriješenog vam istu kvotu skida s listića.

Na kojim natjecanjima utakmica bez neriješenog dolazi u obzir?

Kad govorimo o nogometu, okladu ishod bez neriješenog najbolje je igrati na ligama na kojima nema mnogo remija, a opet se želite osigurati ako stvari krenu u tom smjeru. Australska nogometna liga dobar je primjer takvog natjecanja, no u posljednje vrijeme i engleski Premiership nudi velike serije pojedinih klubova bez ijednog “iksa”, dok su u njemačkoj, danskoj i nizozemskoj ligi takvi nizovi još češći.

Postoje i igrači koji idu suprotnom logikom pa okladu utakmica bez neriješenog koriste tamo gdje su suparnici izjednačeni, kao u većini dvoboja francuske nogometne lige, nezadovoljni onim što dobivaju na dvoznak, u nadi da će njihov favorit ipak pobijediti bar jedan razlike.

..

Još bolji osigurač na hokeju na ledu

Svi znamo da hokej na ledu nije lako u potpunosti predvidjeti pa je dobro imati osiguravajuću opciju ako vaš favorit ne odigra najbolje što zna, ne samo na NHL-u i KHL-u, već i na pojedinim nacionalnim ligama.

Tu se onda javlja utakmica bez neriješenog kao opcija kako održati koeficijent pristojnim, a opet ne izgubiti ulog u slučaju remija. Valja naglasiti da pri ovoj okladi nećete izgubiti novac ako vaš klub ili reprezentacija izgubi u produžetku ili nakon izvođenja penala.

Pri klađenju uživo lakše je pogoditi

Utakmica bez neriješenog

Utakmica bez neriješenog dio je ponude i mnogih kladionica pri live klađenju i valja reći da ju je lakše pogoditi kada vidite što se događa na sportskom terenu.

Igrači je vole igrati radije nego dvoznak jer se kvota na dvoznak dramatično smanjuje nakon određenog broja odigranih minuta, dok se na ishod bez neriješenog još nekako drži. No, svakako nije jedna od najboljih oklada koje možete koristiti prilikom klađenja uživo.

Utakmica bez neriješenog problematična kod dugoročnog sistema

Ako želite graditi dugoročni sustav s kojim ćete ciljati profit u razdoblju od nekoliko tjedana, mjeseci ili godine dana klađenja, ishod bez neriješenog stvara očite probleme, jer teško je postaviti stvari na čvrste noge, ako ne znate hoće li vam listić donijeti puni dobitak ili tek vratiti ulog.

Iako profesionalni igrači i u tome mogu pronaći zakonitosti kojima se mogu voditi, za početnika bazirati svoje klađenje na ovom tipu oklada nije najsretnija opcija, jer će se brzo pogubiti u nekonzistenosti svojih listića. Ako netko odluči ipak krenuti tim putem, ima dvije opcije na raspolaganju: ili tražiti put do zarade ‘single’ listićima ili kombinacijskim s većim brojem pomno odabranih dvoboja.

Oklada stvorena za oprezne igrače

Ishod bez neriješenog nikad neće postati jedno od glavnih oružja igrača u njihovoj viteškoj borbi protiv bookmakera, jer sigurno da ne donosi maksimalni profit na vašim favoritima, a niti “jedinica” ni “dvojka” ne stoje dovoljno dobro po pitanju zakona vjerojatnosti na duge staze.

Ipak, oprezni kladitelji u njoj su našli opciju koja povećava dobitak u odnosu na dvoznak i to ih čini zadovoljnima. Ostali bi je također trebali iskušati i zatim analizirati koliko im toga donosi, a što se pokazuje kao najveći minus. U svakom slučaju, priređivači igara na sreću s njom su nam dali dodatnu zanimljivu opciju klađenja, s kojom se nije loše poigrati pa makar i ne vjerovali da će nas odvesti na pravi put.

Ostale recenzije kladionica
Kladioničar Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 25€* Da Da 5/5 5€ Recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 10€ Recenzija
100% do 100€ Da Da 5/5 1€ Recenzija
Back to Top