Stanleybet kladionica – uspavani div koji se počinje buditi

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeOva kladionica još nije prošla testiranje naših stručnjaka i zato trenutno nije verificirana. Kladionice koje preporučujemo možete pronaći na naslovnici. Preporučene kladionice

Svima onima koji u Hrvatskoj sudjeluju u kladiteljskoj groznici od samog početka dobro je poznata kladionica Stanleybet...

Početkom tisućljeća čim je u našoj zemlji stvoren zakonski okvir za legalno sportsko klađenje ovaj priređivač igara na sreću dobio je licencu, otvorio poslovnice i pokušao privući što više igrača.

Prikaži više +
Prikaži manje -
.
Stanleybet brzi pregled
Nema Bonus za nove igrače
Nedostupan
Pojedinosti o kladionici Stanleybet
Broj sportova: 25+
Mobilna aplikacija: Android, iOS
Minimalna oklada: 0.2€
Zaštita igrača: SSL ESSA
Korisnička podrška: Telefon, E-Mail, Chat uživo
Ponuda: do Nema
Licenca:
..

Iako već puna dva desetljeća svojom ponudom konstantno zaostaje za onom glavnih konkurenata u Hrvatskoj, ova kladionica i dalje mirno kod nas posluje s otvorenih osamdesetak poslovnica i još više kladomata, a nudi nekoliko pristojnih aduta koje ozbiljan igrač treba imati na oku te bi prema najavama onih koji ga vode Stanleybet u budućnosti trebao biti još zanimljiviji i za klađenje atraktivniji.

Stanleybet ponuda uvijek dostupna igračima

Stanleybet
Dizajn i funkcionalnost
  • Intuitivan mobil dizajn
  • Virtualne utrke konja
  • Statistika prije utakmice
  • Informacije o nadolazećim događajima

Osnovana u Sjevernoj Irskoj davne 1957. godine od tvrtke Stanley Leisure Plc, kladionica je ogranak u Hrvatskoj pokrenula 2001. godine, odmah nakon PSK, Sport Tipa i Supersporta, s urednom licencom i uplatnim mjestima po cijeloj zemlji. Franšiza je u našoj zemlji mijenjala vlasnike, a trenutno njom upravlja tvrtka Interigre d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu koja vodi i lanac kasina Admiral.

S obzirom da legalno posluje igrači mogu na Stanleybet HR stranici uredno i nesmetano proučavati ponudu, analizirati koeficijente i smišljati svoje listiće.

Licencu ima, a s njom dolazi i porez

Sa svojim podružnicama u Italiji, Austriji, Belgiji, Hrvatskoj, Cipru, Irskoj, Malti, Poljskoj i Rumunjskoj te sjedištem u Liverpoolu, Stanleybet kladionica pokušava biti bitan faktor sportskog klađenja u Europi.

U Hrvatskoj ova kladionica radi uredno i legalno kao jedan od šest priređivača igara na sreću, uz Supersport, PSK, Cro Bet Hrvatske lutrije, Germaniju i Favbet. To znači da naši igrači ne moraju strahovati da će biti zakonski kažnjeni pokušavajući ovdje unovčiti svoje znanje, ali moraju računati i na najmanje 10% poreza državi i 5% manipulativnih troškova, što otežava put do dobitka.

Stanleybet je među prvima u Velikoj Britaniji potpisao Kodeks društvene odgovornosti i dobre prakse u poslovanju te surađuje s udrugom Gamcare koja pomaže ovisnicima o klađenju. Član je također Europskog udruženja za sigurnost u sportu (ESSA), a pomaže i rad Zaklade GREaT koja u Velikoj Britaniji prikuplja sredstva za provođenje istraživanja vezanih uz klađenje. Naravno, mlađima od 18 godina ne nudi svoje usluge.

Stanleybet BonusNema Brzina isplateDo 3 dana Nedostupan

Stanleybet registracija moguća, online klađenje treba pričekati

Vjerovali ili ne, na otvaranju 2020. godine kladionica Stanleybet i njezina ponuda ne mogu se koristiti u svrhu online klađenja, već samo pripremanja listića za uplatu u poslovnici! Kada znamo da drugi hrvatski konkurenti već godinama više od 50% uplata primaju preko Interneta, potpuno je nejasno zašto se još nije modernizirala, izvadila online licencu i prihvatila što je nužnost u današnje vrijeme.

Međutim, na upit o ovom pitanju kladionica Stanleybet odgovara da će online klađenje biti dostupno uskoro, u prvom dijelu 2020. godine, a igrači se već mogu registrirati na Admiral.hr, koji se nalazi na istoj online platformi na kojoj će u budućnosti biti i ponuda sportskih igara na sreću.

1. Stanleybet registracija kod Admirala započinje određivanjem korisničkog imena, lozinke i prihvaćanjem pravila igre.

Registracija na Stanleybet - Prvi korak

2. Nakon toga na mail dolazi kod za registraciju, a zatim se traži verifikacija i preko telefona. Kad prođete i jedno i drugo, slijedi upisivanje osobnih podataka.

Registracija na Stanleybet - Drugi korak

3. Slijedi davanje broja bankovnog računa, a još za kraj se traži detaljni podaci o osobnoj iskaznici, pod objašnjenjem straha od pranja novca ili financiranja terorizma.

Registracija na Stanleybet - Treći korak

Nakon toga je napokon uspješno kreiran online račun, ali zasad tek za igranje ruleta i sličnih e-igara, a ne i sportskog klađenja. Zanimljivo, od svih Stanleybet filijala zasad se samo na rumunjskoj stranici igrač može registrirati i igrati online. No, na upit jesu li naši igrači tamo dobrodošli, Rumunji odgovaraju da su za registraciju potrebni rumunjski dokumenti pa nema druge nego biti strpljiv i pričekati našu podružnicu da se napokon modernizira.

Uplata Visa i Mastercard bankovnom karticom

S obzirom da će se kladionica Stanleybet i Admiral nalaziti na istoj platformi, već sad je moguće uplatiti novac na izrađeni račun te se možda zabaviti e-igrama čekajući na online sportsko klađenje.

Minimalna uplata je 50 HRK, a to je moguće Maestrom, Visom, Mastercardom i A-bonom pa čak i fizički u Admiralovom kasinu. Što se isplate tiče, Stanleybet registracija tražila je od vas i broj računa koji ste priložili i na koji vam kasnije stiže novac, nakon što ste ga uložili na igre na sreću kod priređivača. Iako ova kladionica tek treba online stati na noge pa se ne zna hoće li biti još nekih dodatnih uvjeta za isplatu, kod hrvatskih konkurenata je stvar jednostavna i novac možete isplatiti ako ga jednom u cijelom iznosu uložiš na listićima pa ne bi trebalo ni ovdje biti drukčije.

Stanleybet Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, tenis i još mnogo toga 10€ Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Revolut Paypal Bank transfer

Hoće li napokon biti i Stanleybet bonusa?

Stanleybet kladionica u svoja dva desetljeća rada u Hrvatskoj nije se proslavila s mnogo dobrih nagradnih akcija. Ostaje u sjećanju prije desetak godina akcija “Milijunaš” i mamljenje igrača potencijalnim uvećanim dobitkom koji se mogao popeti na 5.000.000 HRK, ali za to je bilo potrebno pogoditi 20 zadanih parova i nije bilo realno doći do tog dobitka.

No, kladionica Stanleybet i njezina ponuda sada ulaze u novo doba, s online klađenjem kao opcijom koja bi trebala proraditi u 2020. godini pa ne bi bilo iznenađenje da igrače pokuša privući zanimljivim bonusom dobrodošlice i drugim pogodnostima, što joj dosad nije bila praksa, ako ne računamo Stanleybet loto na kojem nudi igru bez manipulativnih troškova.

Bogata razrada ponude i talijanski 1X2

Ono što već sa sigurnošću znamo je da ova kladionica svojim igračima nudi bogatija tržišta klađenja od ostalih hrvatskih kladionica. Dok drugi priređivači igara na sreću na najpopularnijim nogometnim ligama poput Premiershipa staju na oko tridesetak tržišta, Stanleybet ponuda sastoji se od više od 50 opcija za jednu utakmicu.

Izdvajamo hendikep od čak tri gola prednosti za autsajdera u pojedinim utakmicama, što može rezultirati ogromnim pogođenim koeficijentom preko 10 ako favorit zaista uvjerljivo pobijedi. Zanimljiva je i mogućnost igranja na pobjedu bez primljenog gola na obje momčadi u nogometu, kao i razrada broja pogodaka na utakmici, s opcijama manje i više sve do 4.5 gola.

Njezina ponuda također se razlikuje od drugih po tržištu klađenja na košarci pod imenom “talijanski 1X2”, na koje ćete rijetko gdje naići. Pritom tip 1 znači pobjeda domaćina sa 6 ili više razlike, tip 2 ista takva pobjeda gosta, a X znači pobjeda neke od ekipa s 5 ili manje razlike, što je dobra opcija ako vjerujete da će susret biti neizvjestan, no treba upozoriti da se gleda konačan rezultat nakon produžetka pa listić može krenuti nizbrdo čak i ako utakmica završi neriješenim u regularnom dijelu.

Sportovi dostupni u Stanleybet.hr

.

Stanleybet dobar za klađenje na autsajdere

U svojoj ponudi naglasak stavlja na popularne sportove u Hrvatskoj i prije svega nogomet, na kojem ima daleko najviše ponuđenih tržišta klađenja. Stanleybet HR nikad nije bio poznat po dobrim koeficijentima na favorite, ali zato je itekako zahvalan za uplate na autsajdere u nogometu, pogotovo ako se radi o podcijenjenoj momčadi na koju je drugdje koeficijent iznad 5, jer Stanleybet kladionica u pravilu će ponuditi znatno više.

Također u oči upadaju koeficijenti na remi ishod nogometa koji su nadprosječno veliki, a samim time i svakako zanimljivi igračima sklonima traženju profita na takav tip klađenja.

Od ostalog, valja naglasiti kako kladionica Stanleybet i njezina ponuda nude i zimske sportove poput skijanja, američki nogomet i ragbi, ali zato još uvijek zaobilazi esport, pikado i snooker koji su sve popularniji za klađenje posljednjih godina.

Stanleybet naglasak stavlja na “utakmice dana” kojih vikendom ima pregršt s uvećanim koeficijentima i ne ograničava njihov broj upotrijebljenih na listiću, a tu je i opcija Stanley Superbet, igranje jednog događaja s poboljšanim kvotama od osam ponuđenih, uz minimalno 6 parova na listiću.

..

Jednostavan uplatni listić

Kad govorimo o uplatnom listiću, Stanleybet kladionica na svojoj trenutnoj online stranici ga prikazuje u desnom gornjem kutu, s odigranim događajima ispisanih relativno malim fontom te mogućnošću igranja sistema koji se aktivira klikom na kućicu ispred jasno napisane riječi “Sistem”.

Tada se javljaju dodatne kućice kojima određujete tip sistema, kao i koji će događaji biti fiksni, a koji varijabilni. Minimalna uplata je 2 HRK, a cijeli proces slaganja listića zasad tek služi za ispis kako bi se lakše uplata provela u poslovnici, što bi se u prvoj polovici 2020. godine trebalo promijeniti.

Tko zna, možda nas u budućnosti modernizirani Stanleybet HR uz svoje planirano online iskustvo klađenja iznenadi i “cashout” opcijom koja je na našim prostorima i dalje rijetkost među priređivačima igara na sreću.

Stanleybet uživo klađenje čekamo, ali moglo bi biti zanimljivo

Naravno, Stanleybet live iskustvo klađenja u Hrvatskoj zasad ne postoji, što bi se uskoro moglo promijeniti, a kako bi to trebalo izgledati možemo vidjeti na rumunjskoj filijali ovog priređivača igara na sreću, jedinoj koja je zasad uvela Stanleybet uživo.

Kako se kladiti uživo u Stanleybet?

Dojam je više nego pozitivan kad je u pitanju uživo klađenje na nogomet, s čak četiri opcije u datom trenutku na manje ili više golova pa sve do tri istovremene mogućnosti klađenja na hendikep, ovisno o kretanju rezultata, s tri ili dva moguća ishoda (npr. hendikep 1:0 i hendikep 1.5:0).

Dakle, Stanleybet i njegova ponuda live klađenja imaju potencijal te je već prokušana u Rumunjskoj, a samo se čeka da bude implementirana i u drugim podružnicama, uključujući i Hrvatsku.

Mobilne aplikacije još nema, dizajn ide na bolje

Stanleybet mobina stranka

Stanleybet kladionica još uvijek nema svoju mobilnu aplikaciju, što je u ovim okolnostima razumljivo, ali u budućnosti se očekuje ipak i dodavanje te opcije igračima koju već imaju korisnici ove franšize u Italiji i Rumunjskoj.

Što se verzije za mobilne uređaje tiče, ona je znatno modernija od desktop verzije kojoj pod hitno treba redizajn, osvježavanje fontova i ostalih elemenata stranice koji posebno zastarjeli izgledaju pri izradi uplatnog listića.

Također, Stanleybet teletext koji je na HRT-u postojao u prošlosti sada nije u funkciji, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li ga s ostalim novostima u 2020. godini ova kladionica vratiti na scenu ili se okrenuti drugim oblicima reklamiranja.

Igračima sigurnost, Stanleybet korisnička podrška dostupna

Kad govorimo o opasnosti od krađe računa od treće strane, Stanleybet kladionica s tim još uvijek nema problema. Naravno, zato što vaši online listići još uvijek ne postoje, već samo papirnati iz poslovnica, a nadajmo se da neće biti briga ni nakon što Stanleybet registracija bude uskoro omogućena, uz modernu SSL enkripciju koju koristi konkurencija.

Stanleybet kontakt služba je posebna priča. Zasad na svojoj stranici nudi bizarni kontakt obrazac koji kad ga ispunite uporno odgovara “Vaš e-mail nije mogao biti poslan u ovom trenutku. Molimo, pokušajte ponovo.” Još jedna stvar koju treba popraviti. Srećom, naveden je sa strane izravni email kontakt te broj telefona pa korisnik u manje od 24 sata može do pomoći, a također i do službenog odgovora na najvažnije pitanje, kada će napokon online klađenje biti u funkciji.

Podaci o tvrtki
Ime: Interigre d.o.o.
Sjedište: Karlovačka cesta 36B, Zagreb
Direktor: Samed Hadžiaganović
Osnovana: 2001
Licence: 57930981912
Telefon: 0800 30 33 30
Email: [email protected]
Chat uživo: Ima
Kontakt obrazac: Ima
Facebook: facebook.com/Stanleybet.hr
Twitter: twitter.com/bet365
Instagram: instagram.com/stanleybet_hrvatska/

Kladionica Stanleybet na prekretnici

Iako ima zanimljivu razradu ponude te ponešto potencijalnih oklada koje su nedostupne kod drugih hrvatskih priređivača igara na sreću, kao i vrlo izdašne koeficijente na remije i autsajdere u nogometu te privlačnu kategoriju “utakmica dana”, Stanleybet kladionica i dalje zaostaje za konkurencijom na našem tržištu, a to se nije promijenilo već gotovo 20 godina.

Jedna od stvari koja bi je svakako vratila u igru bila bi Stanleybet registracija i online klađenje, a s njom bi trebali doći i određeni bonusi te mobilna aplikacija. To je nešto što manje-više i planiraju za 2020. godinu ljudi koji vode ovu kladionicu pa bi se Stanleybet čini se na početku novog desetljeća napokon mogao probuditi i postati ozbiljan partner zaljubljenicima u klađenje.

Ostale recenzije kladionica
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 100€ Da Da 4/5 5 EUR recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 10 EUR recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024