Uzbudljivi mečevi svaki dan – Kako se kladiti na tenis?

Nema sumnje, u posljednja dva desetljeća tenis se prometnuo u jedini sport u Hrvatskoj koji se po svojoj popularnosti može mjeriti s nogometom, kad je sportsko klađenje u pitanju. Mečevi koji se igraju u svako doba dana, jednako zanimljivi u muškoj i ženskoj konkurenciji jako su privlačni našim igračima, no koliki broj njih zapravo uspješno zarađuje na ovom sportu?

Lista najboljih kladionica za klađenje na Tenis
Rank Kladionica Ocjena Videoprijenos Turniri Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 Nema ATP WTA ITF Davis Cup 100% do 122€ Posjetite 22bet recenzija
2.
LegendPlay
5/5 Da ATP WTA ITF Davis Cup Fedcup 100% do 250€ Posjetite Dolazi uskoro
3.
Mozzart
5/5 Da ATP WTA ITF Davis Cup Fedcup 100% do 400€ Posjetite Mozzart recenzija
4.
20bet
4/5 Da ATP WTA ITF Fedcup 100% do 100€ Posjetite 20bet recenzija
5.
bet365
4/5 Da ATP WTA ITF Davis Cup Fedcup 100% do 50€ Posjetite bet365 recenzija
6.
Palmslots
4/5 Da ATP WTA ITF Davis Cup Fedcup 200% do 100€ Posjetite Dolazi uskoro

Za one koji konstantno gube kladeći se na tenis naravno da još uvijek ništa nije izgubljeno. Tu smo mi da vam pomognemo vrijednim savjetima. Ako želite saznati u kojim se kladionicama kladiti na tenis, koje su najbolje strategije, tržišta klađenja, kao i najpopularnija natjecanja, na pravom ste mjestu!

Kladionice u kojima se klađenje na tenis najviše isplati

Germania Sport definitivno najbogatija ponuda tenisa među domaćim priređivačima igara na sreću. Pred vama je više od stotinu mogućih oklada na jedan teniski meč, s pregršt hendikepa gemova, kao i njihovih zbrojeva, a primamljivo djeluje također i klađenje na točan rezultat u setovima, kao i hoće li u meču biti dva ili tri seta te hoće li biti "tie-breaka" ili ne.

do 1000€

PosjetiteGermania recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

bet365 kad je u pitanju dnevni broj ponuđenih mečeva, ova ugledna kladionica svakako je u samom vrhu. Bilo da se radi o Grand Slam, ATP, WTA, Challenger ili ITF razini, za većinu dvoboja na raspolaganju ćete imati i video prijenose, uz odlična tržišta klađenja koja uključuju čak šest razina zbroja gemova i to već u prvom setu.

do 50€

Posjetitebet365 recenzija

*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.

SuperSport kao i uvijek, ova kladionica je vrlo visoko na hrvatskom tržištu po pitanju ponude igračima, s konkurentnim koeficijentima na zicere, kao i zanimljivom mogućnošću klađenja da favorit neće pobijediti s 2:0 u setovima, što donosi dobitak u slučaju čak tri različita ishoda.

do 100€

NedostupanSuperSport recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Betfair u posljednje vrijeme nudi zaista bogatu ponudu na tenisu, s okladama koje su na Twitteru predložili sami igrači. U Sportsbook odjeljku je gomila različitih opcija za klađenje koja uključuju svaki segment igre, s vrlo kreativnim tržištima koja se mijenjaju iz meča u meč ovisno o željama korisnika, uz vrlo obećavajuće koeficijente.

do 100€

NedostupanBetfair recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

PSK svoju strategiju bazira da davanju primamljivih koeficijenata igračima na ishod nekog meča kao i pristojnoj razradi svakog događaja koja uključuje klađenje na točan rezultat, nekoliko razina hendikepa gemova te zbroja gemova u prvom setu i cijelom meču.

do 100€

NedostupanPSK recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marathonbet izuzetno zanimljiva razrada svakog teniskog meča, s primamljivim kombinacijskim okladama da se nešto neće dogoditi. Možete se recimo kladiti da se neće dogoditi da netko pobijedi, uz recimo manje od 20.5 odigranih gemova, s velikim izgledima za dobitak.

do 30€

NedostupanMarathonbet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kako se kladiti i ostvariti dobitak na tenisu?

S obzirom na sveprisutna iznenađenja na dnevnoj bazi i pomalo neočekivane rasplete, napraviti kombinacijski listić s nizom teniskih zicera nije najbolja strategija, već je potrebno posegnuti za alternativnim rješenjima koja u kombinaciji s pravim informacijama o igračima i dobrim osjećajem za trenutnu formu i motivaciju zaista mogu donijeti lijepu zaradu. Dakle, zaboravite pretjerano male koeficijente i potražite one malo veće, koristeći jednu od strategija koje ćemo ovdje spomenuti.

klađenje na tenis

.

Neke teniske strategije i sistemi više obećavaju od drugih

Lov na bogate kvote – tenis je sjajan sport za hvatanje koeficijenata većih od 3. Ne samo što bookmakeri katkad podcjenjuju određene igrače, već je tu i klađenje na točan rezultat setova koje podebljava kvotu pa su neki znali strelovito brzo doći do izdašnog profita, a nakon toga je samo bitno ne divljati s osnovnim ulogom te sustavnom igrom mirno umnožavati svoju zaradu.

Kombinacijski listić s dvije dobre oklade – za one koji vole kvote oko 2 na svakoj od oklada igranje teniskog ‘doublea’ je najbolja strategija. Koristeći klađenje na ishod meča i dodatnu razradu ponude uvijek je moguće naći dvije obećavajuće oklade, pomnožiti ih i dobiti koeficijent iznad 3 te na tome bazirati svoje sustavno klađenje.

Sistemski listić 3 od 4 – pravi znalci s dobrim osjećajem za trenutnu formu i motivaciju pojedinaca posegnut će i za sistemom u kojem imaju pravo na jedan promašaj. Kvote bi trebale biti barem oko 2, da pomnožene daju zadovoljavajući dobitak i u slučaju jednog promašaja, dok sva četiri pogotka donose ozbiljan profit.

Tri teniska tržišta klađenja koja ne želite propustiti

Točan rezultat setova – ako želite podebljati svoj koeficijent klađenjem na favorita ili ga učiniti zaista velikim igranjem na autsajdera, umjesto klađenja na ishod meča, kladite se na pobjedu 2:0 u setovima. Smiješe vam se kvote iznad 2, a nekad i puno veće, čime ćete značajno povećati izglede biti dugoročno u plusu.

Hendikep gemova – bilo da vjerujete da će vaš favorit pregaziti suparnika ili da će autsajder u najmanju ruku pružiti dostojanstven otpor, hendikep gemova može biti dobra oklada za vas. Naići ćete na različite razine u različitim kladionicama i uzeti ono što vam najviše odgovora, uz koeficijente koji idu nekad i preko 2, a najčešće su oko 1.85.

Zbroj gemova prvog seta – još jedno od omiljenih tržišta zaljubljenika u tenis koje u posljednje vrijeme ima zaista mnogo varijacija pa se možete kladite hoće li biti više ili manje gemova od 6.5 sve do 12.5 gemova, što daje priliku uloviti sigurnu manju kvotu, ali i ganjati veću ako predviđate nečiju uvjerljivu pobjedu.

..

Klađenje uživo na tenis šansa za profit strpljivima

Tenisko klađenje uživo jedno je od najpopularnijih, što zbog nevjerojatnih preokreta koji se redovito događaju, što zbog raskošne razrade ponude pojedinih mečeva koju imamo na svakoj od kladionica.

Pri teniskom live klađenju definitivno se pretjerano ne isplati igrati na takozvane zicere, odnosno male kvote, jer svaka može poći po zlu, a najbolje će proći igrači s istančanim osjećajem za trenutak početka preokreta u meču, prilikom kojeg mogu uloviti zaista ogroman koeficijent te ga kasnije uz “cash out” i isplatiti, bez potrebe čekati krajnji ishod meča.

U bet365 možete gledati teniske prijenosi

Što se live streaminga tiče, dojma smo da nema profesionalnog meča kojeg ne možete gledati uživo na nekoj od najbolja kladionica. bet365 ih je osigurao na svim turnirskim razinama, a u Hrvatskoj u prijenosima prednjače SuperSport i PSK.

Grand Slam, ATP i WTA turniri nude najbolju priliku za zaradu

Tenis je sport za klađenje tijekom cijele godine, a samo će u prosincu ponuda događaja biti nešto skromnija, kada najbolji profesionalci miruju i pripremaju se za novu sezonu. Naravno, postoje turniri koji su popularniji od drugih, a to su oni iz Grand Slam kategorije, kada ćete imati zaista pregršt opcija dobro zaraditi.

Igrači u Hrvatskoj vole se kladiti i na turnire ATP i WTA razine, Davis i FED kup, a nisu im strane niti uplate na Challenger, ITF pa čak ni Futures turnire, no valja posjedovati barem ponešto informacija o suparnicima na terenu kako bi imalo ikakvog smisla na njih se kladiti.

Dobar igrač izbjegava zamke i lovi velikodušne kvote na tenisu

Zaboravi male koeficijente! To je najbolji savjet onome tko želi zaraditi na tenisu, jer na igračima poput Đokovića u slučaju pobjede nećete zaraditi ništa, a neki drugi iz TOP 20 mogli bi vas gorko razočarati kad su izraziti favoriti.

Puno je mudrije uplatama na veće kvote tražiti dugoročni dobitak, kombinirajući klađenja na pobjednika meča s obećavajućim tržištima kao što su točan rezultat setova i hendikep gemova. Ako takvu strategiju upotpunite temeljitim praćenjem relevantnih informacija o igračima i trenutnoj formi te znate razlikovati bitno od nebitnog, smiješe vas se uspjesi na teniskom klađenju.

Najbolje online kladionice

Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 122€ Nema Da 5/5 1€ recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 10 EUR recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024