Bet365 Hrvatska – Pregled sportskog klađenja i mirror linkovi

bet365 Alternativni Link bet365.com blokiran? – mirror

Zelena boja. Neke podsjeća na travu, neke na nogometno igralište, a mene i na jedno i na drugo, ali prije svega na sportsko klađenje i ono što mi nudi bet365 kladionica...

Priređivač igara na sreću u čijem sučelju se sve zeleni i poziva me da u odličnim uvjetima okušam svoje poznavanje sporta i pokušam zaraditi. Sa svojim pristojnim koeficijentima, solidnom ponudom, lako osvojivim bonusima i bezbroj sportskih prijenosa, nije ni čudno što bet365 com ponuda niti mene ne ostavlja ravnodušnim kao ni milijune drugih korisnika diljem svijeta, a sve što se našlo nama igračima na raspolaganju nakon što zaigramo definitivno zaslužuje osvrt i recenziju

Prikaži više +
Prikaži manje -
.
bet365 brzi pregled
50€ Povrat novca
Kladite se sada
Pojedinosti o kladionici bet365
Broj sportova: 42+
Mobilna aplikacija: Android, iOS
Minimalna oklada: 0.2 EUR
Zaštita igrača: SSL GamCare IBAS Thawte
Korisnička podrška: Telefon, E-Mail, Chat uživo
Ponuda: 100% do 50€
Licenca:
..

Kada je Porezna uprava odlučila pomoći domaćim priređivačima igara na sreću, naredivši sredinom 2019. godine zabranu pristupa inozemnim online stranicama na našem teritoriju, pobojao sam se da bi bet 365 i Hrvatska mogli krenuti različitim putevima, ali bilo je baš suprotno.

Bet365 kladionica maksimalno mi je olakšala put do svoje stranice, zahvaljujući brojnim alternativnim linkovima uz koje mi je ponuda i dalje dostupna bez potrebe za upotrebom VPN-a, na tek malo drukčijem linku od onog uobičajenog, kako bi nametnuta blokada bila izbjegnuta.

Takvih alternativnih linkova mi je uvijek dovoljno na raspolaganju pa čak i ako državne službe jedan od njih blokiraju, brzo se pojavi drugi što pokazuje koliko je ovaj priređivač sportskog klađenja odlučan zadržati mene i ostale hrvatske igrače.

Izdane licence mi pokazuju vjerodostojnost

Kada vidim kakvim licencama raspolaže bet365 kladionica, jasno mi je da se radi o ozbiljnom faktoru na svjetskoj sceni koji zasluženo ima korisnike iz cijelog svijeta, uključujući i Hrvatsku.

Bet365
Dizajn i funkcionalnost
  • Intuitivan mobil dizajn
  • Virtualni nogomet
  • “Bet builder” opcija
  • “Cash out” opcija

Bet365 hr ponuda mi je dostupna zahvaljujući licenci Gibraltara za online klađenje na globalnom tržištu, a to što ima i britanske te irske papire potrebne za priređivanje igara na sreću dodatni je plus pri ocjenjivanju vjerodostojnosti ove tvrtke koja ulijeva osjećaj sigurnosti, a ponajviše njezina suradnja s IBIA-om, krovnom svjetskom organizacijom za očuvanje integriteta klađenja.

Nemoguće mi je također ne uočiti koliko me puta ova kladionica upozorila na odgovornost pri klađenju, najčešće putem maila, uz savjete kako se obuzdati koristeći bet365 Deposit Limit ili uzimanjem odmora te isključivanjem iz igre ako izgubim kontrolu. Nudi mi također i pomoć neovisnih organizacija poput Gamblers Annonymous i Gambling Therapy.

Bet365 registracija i verifikacija mi nisu bili problem

Kada sam odlučio da je vrijeme pokazati svoje znanje u tom slavnom zelenom sučelju, prvi je korak bio proći bet365 Register obrazac koji je bio prilično jednostavan i sve sam uspješno odradio u nekoliko minuta, od kojih je neobičan traženi podatak bio tek Four Digit Security Number za komunikaciju s bet365 službom.

bet365 Bonus50€ Brzina isplateDo 3 dana Kladite se sada

Nakon aktivacije svog računa, znajući da sam punoljetan i prihvaćam Uvjete korištenja, sljedeće što sam morao napraviti bila je verifikacija koja je bila jednostavna i profesionalna, što me više veseli nego kad mi kladionica dopusti da igram bez slanja ikakvih dokumenata i onda zadrži pravo tražiti ih kad ona to poželi.

Novac sjeo u sekundi i bio spreman za klađenje

Nakon što sam odradio sve kako bi bet365 Hrvatska login prolazio bez problema, bilo je vrijeme za uplatu novca koji mi je s moje kartice sjeo u sekundi, a bilo je tu i drugih opcija, no izabrao sam onu najjednostavniju i došao do sredstava s kojima sam mogao provoditi svoju taktiku i planirati kako do profita.

bet365 Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, tenis i još mnogo toga 5 EUR Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Revolut Paypal Bank transfer

Sve je bilo dobro dok nisam poželio povući dio novca u suprotnom smjeru i shvatio da mi je izravna isplata na karticu zabranjena od strane moje banke, nešto na što i drugi hrvatski korisnici možda naiđu, ali bet365 korisnička služba me umirila i objasnila mi kako na najbolji način ipak mogu do isplate svojeg zasluženog profita, a objasnit će i drugima koji naiđu na sličan problem.

Bet365 bonus dobrodošlice s lakoćom sam osvojio

Moram priznati da mi se posebno sviđa bonus bet365 selekcija, dostupna nama starijima od 18 godina koji prihvaćamo Uvjete korištenja, jer mi je bilo lakše doći do besplatnih oklada nego kod drugih priređivača igara na sreću. U manje od tjedan dana odradio sam dovoljno da mi u potpunosti pripadne iznos bonusa dobrodošlice s kojim sam imao dodatna oružja kako unovčiti svoje znanje.

Dojma sam da kladionica bet365 svojim bonusima pokazuje da izuzetno cijeni svoje korisnike, a posebno me veseli kad mi bez ikakvog povoda odjednom podari određenu količinu sredstava za besplatnu okladu, što se događa nekoliko puta godišnje i neočekivani je pozitivan impuls koji igraču itekako dobro dođe.

Bet365 bonus dobrodošlice

Ovaj priređivač sportskog klađenja također pazi na utakmice koje su mi posebno važne, prije svega one vezane uz hrvatske reprezentacije i klubove. Daje mi šansu raznim promocijama na takvim utakmicama pogađanjem zaslužiti dodatna sredstva, što mi je dobrodošao izazov.

Sportovi dostupni u Bet365

.

Bogata razrada ponude u kojoj mogu naći nešto i za sebe

Kako se kladiti na nogomet u Bet365?

Kad vidim više od stotinu različitih mogućih oklada na jednu nogometnu utakmicu, bet365 kladionica odmah me motivira na klađenje, pogotovo jer su mi ponuđeni brojni hendikepi uključujući i azijski, čak nekad i na kornere, a zadovoljavajuća je ponuda po pitanju zbroja pogodaka, uz odličnu kombinacijsku opciju igranja na više ili manje golova od određene razine, uz oba daju ili ne daju gol.

Kako se kladiti na košarku u Bet365?

U košarci kad sam vidio da postoji klađenje na učinak pojedinih igrača čak i po broju ukradenih lopti, a svakako i poena, skokova te asistencija, zaključio sam da je preda mnom jedna od bogatijih NBA ponuda koje sam vidio. Naučio sam i novi pojam “Money line” koji znači klađenje na ishod utakmice bez produžetka koji se pojavljuje i u hokeju na ledu, gdje se kao posebna opcija igre ističe igranje na broj udaraca pojedinog hokejaša na utakmici, što dobri znalci svakako cijene.

Kako se kladiti na tenis u Bet365?

Na bet365 Tennis sučelju sam pak uočio kao zanimljivu priliku klađenje na pojedine rane faze određenog seta, kao i na točan rezultat dvoboja te hoće li igrač koji dobije prvu dionicu doći do pobjede ili će se dogoditi preokret, uz veliki koeficijent kao nagradu. Sve u svemu, smatram da je bet365 ponuda tržišta klađenja bogata i dobro prilagođena potrebama igrača.

Pregršt Bet 365 sportova koji mi nude alternativne puteve

S četrdesetak sportova u ponudi, bet365 kladionica mi nudi bolje opcije za alternativni put do dobitka od mnogih svojih konkurenata, a dovoljno je reći da je u ponudi i klađenje na surfanje koje se rijetko pojavljuje u ponudama priređivača igara na sreću.

Posebno me veseli što je ponuđen velik broj motosportova i zanimljiva tržišta klađenja na Formulu 1 koja se ne svode samo na klađenje na pobjednika utrka, već i na borbu na samom dnu. Od zimskih sportova mogao sam se kladiti na alpsko skijanje, biatlon, skijaške skokove i skijaško trčanje, a tu je i nenadmašna raskoš esporta i prilika za uplatu čak i na gaming natjecanja izvan onih uobičajenih poput Counterstrikea, Dote i League of Legendsa, uključujući Quake i Call of Duty. Mogao sam se kladiti i na MMA, kao i druge borilačke sportove.

Naravno da mi je ponuda na nogomet ipak nudila najviše, a tenis, košarka i hokej na ledu odmah su slijedili, no imao sam dovoljno alternativa i izvan popularnih tržišta, čak i klađenje koji će pjevač pobijediti na talijanskom San Remu ili na švedskom Melodifestivalenu, uz pokoju političku okladu i pogađanje tko će postati BBC-jeva osoba godine.

..

Brza uplata i “cash out” opcija kao dodana vrijednost

Iako se nalazi nešto niže nego na drugim kladionicama, nije mi bilo teško uočiti uplatni bet 365 hr listić koji je smješten najčešće iza virtualnog ili video prijenosa susreta s desne strane. Mogao sam igrati kombinaciju ili pojedinačni događaj, a u drugom slučaju tu je opcija brze uplate koja se odvija u dva klika i idealna je ako mi se žuri iskoristiti koeficijent koji se iznenada pojavio.

Bet365 “cash out” mi nudi zatvaranje oklade prije početka završetka

Još mi se više sviđa bet365 Cash Out mogućnost koja me toliko puta spasila u neizvjesnim sudačkim nadoknadama u kojima sam u pravilu bio osuđen na frustracije u prošlosti. Bet365 kladionica već dugo mi nudi zatvaranje oklada prije njihovog završetka što ozbiljan igrač definitivno mora biti spreman iskoristiti.

Što se pak koeficijenata tiče, odnosno bet365 Odds koje možete proučavati i u decimalnom obliku, oni su zadovoljili moja očekivanja, jer se nalaze blizu onog što najvelikodušniji konkurenti nude.

Dizajn i funkcionalnost na koje nemam zamjerki

Bet 365 com kladionica bez ikakve sumnje pogodila je dizajn svoje online stranice da bude po mom ukusu. Izbor boja je takav da se na zelenoj podlozi jasno vide koeficijenti, poveznice i specifična tržišna klađenja pa je pretraživanje ove kladionice ugodno iskustvo.

Posebno me veseli mogućnost povećanja bet365 live streaming** ekrana, kao i stavljanje u prvi plan poveznica na važne utakmice ili onih koje se upravo događaju uživo pa mogu reći da smatram ovu online stranicu jednom od boljih na tržištu po pitanju funkcionalnosti.

**Primjenjuju se geografske restrikcije. Za pristup potreban račun s novčanim sredstvima ili oklada uplaćena 24 sata prije događaja.

Bet365 In-play i live streaming opcije

Dugo sam sanjao o tome da mogu gledati uživo** svaku utakmicu koja se igra na svijetu i na nju se istovremeno kladiti, a bet365 in-play praktički mi je tu želju u potpunosti ispunila. Zaista se na prste jedne ruke može nabrojati relevantne nogometne lige koje sam morao pratiti u virtualnom obliku, sve ostalo su bili video prijenosi, a slična je situacija i s drugim sportovima, što mi je najdraža strana ovog priređivača igara na sreću.

Na bet365 mobil vas mogu gledati uživo sportove

**Primjenjuju se geografske restrikcije. Za pristup potreban račun s novčanim sredstvima ili oklada uplaćena 24 sata prije događaja.

Što se pak ponude uživo klađenja tiče, preda mnom je bila dinamična akcija s pregršt zanimljivih opcija za uplatu novca, u kojoj izdvajam azijske hendikepe na nogometu, klađenja na dolazak košarkaške ekipe prve do određenog broja poena te silne opcije vezane uz točan rezultat gemova i setova na tenisu, uz hendikepe i zbrojeve golova kao dominantna tržišta na većini relevantnih sportova. Sasvim dovoljno da netko poput mene tko razumije sport dočeka svoj trenutak za djelovanje i uplati novac prognozirajući kako će se dalje razvijati utakmica, uz “cash out” kao spas ako se stvari na terenu počnu mijenjati.

Bet365 mobilno sučelje nudi mi još bolje iskustvo

Ova kladionica također mi je ponudila mogućnost korištenja mobilne aplikacije za Android i iOS operacijske sustave koje nije problem pronaći i skinuti, a ako želim uštedjeti memorijski prostor, tu je i obična mobilna verzija koja također može poslužiti svrsi.

Funkcionalnost mobilnog sučelja je odlična, s izuzetno lakim dolaskom do bitnih utakmica, a posebno mi se sviđa naglašena poveznica na oklade koje sam već odigrao, gdje mogu pratiti razvoj događaja zajedno s ponuđenim “cash out” opcijama.

Vrhunska sigurnost i moje pravo da zaradim ozbiljan novac

Bet365 kladionica posebno brine za sigurnost podataka svojih korisnika te ih štiti modernom SSL enkripcijom pa po tom pitanju mogu biti miran.

Ono što mi je još važnije je to da mi ovaj priređivač igara na sreću nudi priliku zaraditi značajan novac, bez blokada i komplikacija ako uđem u seriju ozbiljnih dobitaka i to je zapravo ono zbog čega velik broj profesionalnih igrača bira bet365 i ono što njezina ponuda predstavlja.

Podaci o tvrtki
Ime: Hillside (Gibraltar) Ltd
Sjedište: Waterport Place, 2 Europort Avenue, Gibraltar
Direktor: Denise Coates
Osnovana: 2000
Licence: UKGC
Telefon: 00800 115 4406
Email: [email protected]
Chat uživo: Ima
Kontakt obrazac: Ima
Facebook: facebook.com/Bet365
Twitter: twitter.com/bet365
Instagram: instagram.com/bet365/

Bet 365 korisnička služba ima strpljenja za mene

Iako bih možda volio vidjeti opciju chata uživo ponuđenu na svakoj stranici dok pretražujem bet365, a ne da je moram tražiti, moram reći da sam zadovoljan korisničkom podrškom i ponuđenim opcijama kako doći do pomoći kad nastanu problemi.

Može mi se dogoditi da na pomoć bet365 Contact službe moram pričekati, jer je riječ o kladionici s milijunima korisnika, ali kad dođem na red, posvete mi se u potpunosti i detaljno rješavaju probleme i nude mi iskrene odgovore, bilo da ih kontaktiram chatom, mailom ili telefonom.

Bet365 ostaje jedan od mojih najvažnijih partnera u igri

Iako moram reći da ponekad mogu pronaći bolje koeficijente na pojedinim utakmicama od onog što nudi bet365 kladionica, odlični bonusi i promocije, temeljita razrada ponude, privlačan dizajn i funkcionalnost, sjajan live streaming** i mogućnost zarade ozbiljnog novca ono je što će me i dalje ovdje vraćati.

Bet365 ostaje jedan od mojih najvažnijih partnera u želji za unovčenjem vlastitog sportskog znanja, a vjerujem da slično razmišljaju i drugi hrvatski kladitelji koji u slučaju svoje punoljetnosti i prihvaćanja Uvjeta korištenja imaju pravo pokazati se na ovoj kladionici.

**Primjenjuju se geografske restrikcije. Za pristup potreban račun s novčanim sredstvima ili oklada uplaćena 24 sata prije događaja.

Ostale recenzije kladionica
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 100€ Da Da 4/5 1 EUR recenzija
do 50€ Da Da 4/5 10 EUR recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024