Bet365 Android i iPhone iskustvo – Mobilno sučelje koje svima odgovara

Prošla su vremena kada sam sjedio po cijele dane za kompjutorom, kladeći se uživo na aktualne sportske događaje. Sada klađenje želim imati dostupno u svakom trenutku, čak i kad sam u pokretu i zbog toga mi je iznimno bitno da mi kladionica omogući odlično iskustvo igre u mobilnom sučelju.

.
bet365 aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Preuzimanje
bet365 mobilna aplikacija
Ključne značajke Klađenje uživo, Prijenos uživo, Cash out
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Engleski
Ponuda 100% do 50€
Ocjena 5/5
..

Baš takvo iskustvo korisnici poput mene dobivaju kod bet365 kladionice koja se potrudila omogućiti nam u svojoj App i Mobile verziji sve iste funkcionalnosti kao i na stolnom računalu, a ponekad čak i više od toga, ponajviše po pitanju preglednosti.

bet365 mobilna verzija među najboljima na tržištu

Bet365 mobina verzija sajta

Na svom mobitelu želim jednostavnost i brzo otvaranje stranica koje koristim. bet365 mobile verzija za Android i iOS sustave upravo je napravljena kako bi mi to omogućila.

Kada u dva ili tri klika dođeš do bilo koje željene utakmice, to možemo nazvati odličnom funkcionalnosti mobilnog sučelja. bet365 je sve dobro posložio. Na početnoj stranici nalazim najvažnije utakmice u najjačim nogometnim ligama, s Engleskom na samom vrhu, a ostalim velikim ligama koje ju prate.

Zapravo, vrlo je lako, uz minimalnu potrebnu intuitivnost da dođeš do razrade bilo koje nogometne utakmice na svijetu, uspješno sortiranih prema regijama i kontinentima. Utakmice su čak i jasno podijeljene prema pojedinim tržištima klađenja, poput zbroja golova, oba tima daju gol i azijskih hendikepa, što je dodatni plus u potrazi za optimalnim okladama.

Lako do razrade ponude bilo kojeg sportskog događaja

A ako poželim igrati nešto specifično, nevezano uz nogomet, i do toga ću lako doći, zahvaljujući padajućem izborniku pod nazivom “A-Z” koji me odvodi u dva klika do bilo kojeg od tridesetak ponuđenih sportova.

Bilo da koristim bet365 uz iPhone ili neki od mobitela s Android operacijskim sustavom, uz mobilnu verziju brzo dolazim do razrade svakog sportskog događaja koji je iznimno pregledno prezentiran, u umirujućem zelenom sučelju.

Preda mnom se jasno izlistani pokazuju koeficijenti za svaku moguću okladu, a ako kliknem na neku od kvota, u dnu će se otvoriti moj dobro dizajnirani online listić uz koji mi preostaje tek upisati željeni ulog i odigrati ono u što sam uvjeren da će mi donijeti profit.

bet365 klađenje uživo i “Cash Out” opcija uvijek dostupni

Nema sumnje, ono što mi je važnije od svega drugog svakako je brzo pronaći utakmice na koje sam se već ranije okladio. Smatram da je bet365 Mobile odličan i po tom pitanju, s “My Bets” linkom na vrhu ekrana koji te odvodi do svih oklada koje su u tome trenutku aktualne, vješto sortirane po tome odvijaju li se trenutno uživo ili možda još nisu ni počele.

Klađenje uživo također je uz bet365 mobilno sučelje iznimno ugodno iskustvo. Do utakmica je moguće doći linkom na vrhu ekrana “In-Play” ili kroz “My Bets” ako sam već nešto odigrao. Imaš priliku pratiti virtualni pa čak i video prijenos dostupnih utakmica, uz prezentiranu statistiku i brojne oklade pred sobom.

Ono što me posebno impresionira su “Cash Out” opcije koje imaju svoj zaseban link pod “My Bets” kategorijom i imaš ih dostupne sve na jednom mjestu, kao i pojedinačno ako otvoriš bilo koju od ranije odigranih utakmica.

Sve u svemu, komplikacija vrlo malo, što mi je iznimno važno dok se kladim u pokretu. Uz sve to, kad se odlučim odmoriti od klađenja, dostupan mi je i kasino uživo, sa streamingom koji ni po čemu ne zaostaje za desktop verzijom.

bet365 aplikacija za Android dobiva mnogo pohvala

Bet365 aplikacija za Android

Za one koji umjesto mobilne web verzije preferiraju igru putem mobilnih aplikacija, bet365 nudi i svoje App iskustvo. bet365 App Download za Android operativne sustave odvija se na samoj stranici priređivača igara na sreću, a zatim slijedi brza instalacija.

S obzirom na mogućnost praćenja live streaminga na vlastitom mobitelu, preglednosti tržišta, intuitivnoj navigaciji kao i primamljivim koeficijentima u velikoj većini sportova, nije ni čudo da bet365 aplikacija dobiva mnogo pohvala.

Nažalost, trenutno bet365 Android aplikacija nije dostupna meni i ostalim hrvatskim igračima, ali u mobilnoj web verziji ima sasvim dostojnu zamjenu.

bet365 iPhone verzija ima svojih vrlina

Bet365 aplikacija iPhone verzija

Kao što se i očekuje od jedne od najvećih sportskih kladionica na svijetu, za igrače je kreirana i bet365 aplikacija optimizirana za iOS operativne sustave, kako bi i ljubitelji iPhone telefona došli na svoje.

Dovoljno je vidjeti ocjene na App Store-u, gdje je dostupna bet365 aplikacija da vidimo koliko su korisnici zadovoljni onime što im ovaj priređivač igara na sreću nudi. Funkcionalno, jednostavno, brzo i iOS sustavu prilagođeno sučelje baš je ono što strastveni kladitelji traže.

Međutim, poput Android verzije bet365 App za iOS sustave također mi trenutno nije dostupan ovdje u Hrvatskoj, no nadajmo se da je to nešto što će se promijeniti u mjesecima koji dolaze.

Na specifične mobilne bet365 bonuse zasad još čekamo

Iako sve više kladionica promovira igru putem aplikacija i mobitela raznim specifičnim bonusima za kladitelje u pokretu, bet365 me zasad nije nagradio na taj način i čini se da to nije promotivna strategija kojom se vodi.

No, smatram da je 25 EUR mogućeg bonusa pri registraciji te česte besplatne oklade od 5 ili više eura koje bet365 nudi, bilo da koristim mobilno klađenje ili igram na laptopu sasvim dovoljno da i po pitanju bonusa postanem vrlo zadovoljan korisnik.

bet365 Bonus50€ Brzina isplateDo 3 dana Kladite se sada

bet365 mobilna plaćanja jednostavna i učinkovita

Naravno da mi je pri klađenju na mobitelu također važno uspješno provoditi plaćanja. bet365 mobilna web verzija zaista po tom pitanju ne komplicira i to mi je jako drago.

Za uplatu sredstava dovoljno mi je upisati cifru, sigurnosni broj bankovne kartice te mjesec i godinu isteka, da bi u sekundi imao novac dostupan za klađenje. Isplatu meni i ostalim hrvatskim igračima doduše omogućuje tek putem “wire transfer” opcije, ali uz pomoć ljubaznog osoblja korisničke podrške i jednostavnog sučelja nije mi bio problem time ovladati i lako prebacivati svoj zasluženi profit na bankovni račun.

Mobilno iskustvo koje bez sumnje zaslužuje visoku ocjenu

Iako mi bet365 Android i iOS App nisu dostupni u Hrvatskoj, svejedno smatram da mobilno iskustvo igranja kod ove ugledne kladionice zaslužuje samo pohvale. Uostalom, od bet365 web mobilne verzije napraviš prečac na ekran svog telefona i dobiješ korisničko sučelje koje dostojno zamjenjuje aplikaciju.

Imam li uopće ikakvih zamjerki na bet365 Mobile iskustvo? Pa, mišljenja sam da jedini problem predstavlja pretraživanje arhiviranih oklada koje nije dobro riješeno, što otežava analizu vlastite igre, ali sve drugo odiše iznimnom funkcionalnosti, zahvaljujući jednostavnim i intuitivnim rješenjima pa bet365 bez ikakve sumnje zaslužuje visoku ocjenu za ono što nudi meni i ostalim igračima u pokretu.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 130€ 4/5 iOS App Android App recenzija
do 1000€ 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024