Favbet aplikacija – Dočekali smo modernizaciju

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeOva kladionica još nije prošla testiranje naših stručnjaka i zato trenutno nije verificirana. Kladionice koje preporučujemo možete pronaći na naslovnici. Preporučene kladionice

Nakon što je godinama kaskala za ostalim priređivačima igara na sreću, kladionica Favbet u 2020. godini odlučila je napokon uhvatiti korak s konkurencijom i svojim kladiteljima ponuditi online registraciju i igru izvan poslovnica, što je zaista veliki korak naprijed.

.
Favbet aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Preuzimanje
Favbet mobilna aplikacija
Ključne značajke Klađenje uživo, Statistika, Bet Builder
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Hrvatski, engleski, francuski, ruski, slovački
Ponuda 100% do 130€
Ocjena 5/5
..

Kao jedna od samo šest registriranih kladionica u našoj zemlji, Favbet je u zadnje vrijeme također svoju pažnju usmjerio i na klađenje u pokretu te u tu svrhu omogućio igračima igru putem aplikacije i sučelja za preglednike na mobilnim uređajima. Jesu li korisnici iOS i Android operativnih sustava dobili dovoljno da mogu uživati u igri? Vrijeme je za detaljnu analizu!

Sasvim pristojno posložena mobilna web verzija

Favbetova mobilna web verzija

Favbet koji je u ukrajinskom vlasništvu zapravo je godinama imao puno veći potencijal nego što ga je pokazivao na hrvatskom tržištu, a problem je bio nedostatak online licence, nužne u svijetu priređivanja igara na sreću u današnje vrijeme.

To se promijenilo početkom 2020. godine, a oni koji se registriraju na ovoj kladionici zapravo dobivaju sasvim solidno mobilno sučelje za web preglednike, s početnom stranicom osmišljenom sa stilom. Na njoj ćete naći utakmice uživo s mogućnošću brze uplate, a tu su i one koje ubrzo počinju, kao i najvažniji sportski događaji dana.

Takva jednostavnost dolaska do željenih oklada je svakako pohvalna, a kombinacija zelene, plave, sive i bijele boje olakšava snalaženje na stranici, no font bi mogao biti veći i moderniji pa bi određena poboljšanja po tom pitanju ipak dobro došla.

Lijevi izbornik nije savršen, ali funkcionira

Funkcionalnosti mobilne web verzije ove Favbet

Pretraživanje pak sporta prema ligama i državama u lijevom padajućem izborniku moglo bi biti jednostavnije riješeno, jer zahtijeva puno suvišnih klikova da se dokopate željene utakmice, a i sortiranje bi moglo biti efikasnije, a ne da nogometna liga Burundija bude na samom vrhu među ponuđenima.

Međutim, treba reći da je mobilni Favbet ipak intuitivna i dobro posložena priča pa nije problem pronaći susret koji tražite, dok su tržišta klađenja unutar željenog sportskog događaja pregledna i jasna. U svakom slučaju, funkcionalnost mobilne web verzije ove kladionice definitivno zaslužuje zadovoljavajuću ocjenu.

Favbet aplikacija za Android ima svojih vrlina

Favbet aplikacija Android verzija

Kad je Favbet kladionica napokon svojim korisnicima ponudila online klađenje, nismo bili sigurni hoće li se također odlučiti uložiti vrijeme i novac u izradu kvalitetne aplikacije, no nije nas razočarala.

Funkcionalni Favbet App za Android uređaje pojavio se gotovo odmah nakon otvaranja stranice za online korisnike i zadovoljio, a jedina zamjerka je što ga ovaj priređivač igara na sreću nedovoljno ne reklamira pa se morate potruditi kako biste našli link za preuzimanje.

Link za Favbet Mobile App Download mi smo uspjeli pronaći uz pomoć službene Facebook stranice ove kladionice, instalacija je bila brza, uz ne pretjerano mnogo zauzetog memorijskog prostora.

Dobro složeni online listić i pregledno sučelje

U odnosu na mobilnu web verziju, Favbet aplikacija za Android predstavlja određeni korak naprijed, prije svega po pitanju preglednosti glavnih kategorija koje se nalaze u dnu ekrana. Pozitivnu ocjenu svakako zaslužuje vaš online listić postavljen u sredini.

Javlja se svaki put kad dodate novu kvotu i pokazuje koliki vam se umnoženi dobitak smiješi, što mnoge kladionice nisu uspjele tako dobro riješiti. Lako se otvara i uplaćuje na njega novac, a pregledno je istaknuta i mogućnost igranja sistemske oklade.

Tržišta klađenja lijepo istaknuta, lige treba bolje posložiti

Favbet izbornik za prijavu ili registraciju nalazi se u desnom donjem kutu što nije baš intuitivno, ali čim napravite login, stvari postaju logičnije. Ponuđene su brojne ikone koje vas brzo sele prema željenim utakmicama, bilo da se želite kladiti uživo ili na dvoboje koji još nisu počeli.

Pretraživanje pojedinih sportova i utakmica izgleda na prvi pogled pregledno, no sortiranje nogometnih liga moglo bi biti i bolje riješeno, s ukrajinskom na vrhu koja unatoč vlasničkoj strukturi kladionice tamo ne zaslužuje biti. Poljska i bjeloruska također su na previše visokom mjestu, dok je hrvatska znatno niže nego na mobilnoj verziji za preglednike, no s vremenom će se to zasigurno popraviti.

Što je najvažnije, unutar samih utakmica tržišta klađenja i ponuđene kvote lako je uočiti i u njima se snaći, uz dodatnu bočnu navigaciju u vrhu ekrana. Font je nešto bolji nego na web verziji, a uz par preinaka i malo ljepše sučelje pri utakmicama uživo, Favbet Android aplikacija mogla bi u budućnosti zadovoljiti baš svakog korisnika.

Favbet iPhone (iOS) aplikacija još nije jako popularna

Favbet aplikacija iOS verzija

Favbet sportska kladionica nudi aplikaciju i korisnicima iPhone mobilnih uređaja. Traži se iOS 9.0 ili noviji da bi funkcionirala, ponuđena je na čak deset različitih jezika, a veličina joj je 93,5 MB.

Korisnici iPhone, iPad i iPod touch uređaja zasad je nisu mnogo koristili i ima tek nekoliko ocjena na App Storeu, no one su uglavnom pozitivne.

Favbet iOS verzija ne razlikuje se mnogo od onog što su dobili korisnici Android operativnog sustava, ali to je svakako dovoljno za jednog igrača umjerenih zahtjeva koji želi uživati u klađenju u pokretu.

Smiješe li se mobilni bonusi igračima Favbeta?

S otvaranjem online klađenja svojim korisnicima, Favbet kladionica počela je nuditi i bonuse kako bi potaknula igru. Među njima su “risk free bet” do 200 HRK i bonus dobrodošlice u obliku besplatnih vrtnji.

S obzirom da ovaj priređivač igara na sreću tek probija hrvatsko online tržište, može se od njega očekivati u budućnosti i više, uključujući i sve popularnije mobilne bonuse kojima je zadatak potaknuti kladitelje na instalaciju aplikacija i klađenje na mobilnim uređajima.

Ograničen broj metoda mobilnog plaćanja

Favbet je svojim online klađenjem napravio iskorak, ali po pitanju mobilnih plaćanja još uvijek nije na samom vrhu među kladionicama.

Naime, za uplatu su ponuđene samo dvije metode, CorvusPay i A-Bon. Uz ovu prvu moguće je uplaćivati novac putem bankovnih kartica Visa, Maestro, Mastercard i Diners Club International, ali ne i putem virtualnih novčanika, a kamoli kriptovaluta. Isplata se odvija istim kanalom, u suprotnom smjeru od uplate.

Favbet Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, NFL, Formula 1, tenis i još mnogo toga 7.5 kn Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Skrill Neteller Bank transfer

Favbet ide u pravom smjeru, ali još ima mjesta za napredak

Nema sumnje, 2020. godina ostat će zapamćena kao ona u kojoj je Favbet kladionica napravila ključne korake kako bi bila atraktivnija većem broju hrvatskih korisnika, prije svega onima koji vole online klađenje.

U tu svrhu ponuđeno je korisnicima i solidno mobilno sučelje za klađenje u pokretu, uz aplikacije za iOS i Android sustave koje imaju svoje vrline. Ipak, unatoč poboljšanjima mjesta za napredak za Favbet još uvijek ima, posebno po pitanju mobilnih plaćanja, bonusa, ali i boljeg sortiranja ponuđenih sportskih natjecanja. No, svakako možemo reći da je pobjegao sa samog dna među lokalnim priređivačima igara na sreću i ima potencijal u budućnosti se približiti najboljima.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024