22bet aplikacija – Odlično mobilno sučelje koje se sviđa igračima

Poput svih drugih vodećih kladionica u Europi, 22bet posljednjih godina zaista mnogo radi na poboljšanju svog mobilnog sučelja, a napredak je vidljiv. Zadovoljstvo korisnika koji zbog bogate razrade ponude, primamljivih bonusa i obećavajućih kvota sve više cijene ovog priređivača igara na sreću i vide ga kao dobru priliku za unovčenje svog sportskog znanja.

.
22bet aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Preuzimanje
22bet mobilna aplikacija
Ključne značajke Klađenje uživo, Prijenos uživo, Statistika
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Engleskog, hrvatskog i mnogih drugih
Ponuda 100% do 122€
Ocjena 5/5
..

Mobilna web verzija, a posebno Android i iOS aplikacije bez ikakve sumnje predstavljaju ogroman napredak u odnosu na desktop verziju te zaslužuju našu analizu koja će otkriti koliko je zapravo dobar posao obavila ova kladionica…

Za 22bet mobilnu verziju potreban VPN, za aplikacije ne

22bet kladionica ima svoju mobilnu aplikaciju

S obzirom da se tijekom prošle godine ova kladionica našla na listi inozemnih kladionica u Hrvatskoj, potrebno je koristiti besplatni VPN ili alternativni link kako biste mogli uživati u njezinoj ponudi na svojem laptopu, ali na mobitelu je problem još lakše riješiti.

Naime, iako je mobilna web verzija nedostupna bez VPN-a, 22bet aplikacije za Android i iOS operativne sustave nisu. Kad ih jednom skinete i instalirate, možete se bezbrižno posvetiti provođenju vaše dugoročne strategije zarađivanja, bez razmišljanja o bilo kakvim birokratskim ograničenjima na putu do dobitnog listića.

Mobilna web verzija ima oku ugodan dizajn

Prevedena u velikoj mjeri na hrvatski jezik, 22bet mobilna web verzija dizajnirana je sa stilom, jer njezina kombinacija bijele, plave i zelene boje puni je pogodak, a koeficijenti se u takvom okruženju pregledno pokazuju na ekranu i lako ih je uočiti.

Već na početnoj stranici naći ćete utakmice koje su u tijeku, kao i najatraktivnije među onima koje će uskoro početi pa već u nekoliko klikova možete doći do zanimljivih oklada i pretvoriti ih u obećavajući listić.

Što se navigacije tiče, naći ćete linkove na nekoliko mjesta. S desne strane je izbornik koji će vas odvesti do različitih sportova, liga i utakmica, kao i kasina, virtualnih igara te promocija, a tu je i jasno naznačena poveznica na događaje uživo, za one koji žele pokazati znanje predviđajući rasplet već započetih dvoboja.

Krasne 22bet ikone i beskrajan izbor oklada na vašem ekranu

Funkcionalnosti mobilne web verzije ove 22bet

Kad jednom odlučiti potražiti utakmice koje obećavaju dobitak, uočit ćete oku ugodne ikone u gornjem dijelu ekrana iza kojih se skriva ponuda pojedinih sportova, a događaje možete pretraživati i prema tome hoće li započeti unutar jednog, dva, tri, pet, šest, 12, 24 ili 48 sati.

Na samom sportskom događaju osim različitih mogućnosti za klađenje koje vidite na ekranu, uočit ćete i zanimljive informacije o temperaturi i vremenskim uvjetima, kao i lokaciji na kojoj se susret odvija, što poboljšava cjelokupno iskustvo.

Na ekranu će vam se prikazati detaljno razrađena ponuda, s više od tisuću različitih oklada na koje možete uložiti novac, a povlačenjem prstom prema dolje pojavljivat će se samo nove i nove, što i nije najbolje rješenje, jer se igrač u tome svemu katkad izgubi. Također bi 22bet mobilna verzija mogla biti nešto brža i treba je malo unaprijediti po tom pitanju, ali sve u svemu, pregledna je i intuitivna te nije problem pronaći sve što jednom korisniku treba pa može dobiti dobru ocjenu.

22bet Android aplikacija ponudila još bolja rješenja

Kako smo već spomenuli, 22bet aplikacije omogućuju igru bez potrebe za VPN-om, ali nije to jedina prednost u odnosu na mobilnu web verziju.

22bet aplikacija Android verzija

Naime, kada jednom obavite 22bet Mobile App Download na stranici ove kladionice i preuzmete Android aplikaciju, iznenadit ćete se koliko je brža i kako je pregledno osmišljena.

Ne samo što je navigacija krupnija, već i koeficijenti koji se pojavljuju na vašem ekranu. Na početnoj stranici uočit ćete uz ponuđene utakmice uživo mnogo detalja koji poboljšavaju iskustvo klađenja, poput grbova klubova, zastava reprezentacija ili lica individualnih sportaša, a kad jednom uđete u razradu ponude sportskog događaja, tu su i dodatne informacije o lokaciji i uvjetima u kojima se akcija odvija.

Što je najbolje, Android aplikacija riješila je i najveći problem mobilne web verzije, jer vam se ne izlistava bezbroj tržišta klađenja na ekranu na sportskom događaju dok prstom pomičete ekran prema dolje, već su samo ona najvažnija prikazana, dok ostala čekaju zatvorena da ih klikom otvorite ako ste zainteresirani kladiti se na njih. U svakom slučaju, po pitanju korisničkog iskustva, možemo reći da je aplikacija odlična.

22bet ima i solidnu aplikaciju za iPhone

22bet plikacija iPhone verzija

Osim za Android, 22bet kladionica kreirala je i aplikaciju za iOS operativni sustav, dostupnu korisnicima iPhone, iPad i iPod touch uređaja. Veličine 161.9 MB, zahtijeva verziju iOS-a 8.0 ili noviju.

Kreiran po istom principu kao i ona za Android, 22bet iOS App je pregledan te također nudi igračima više od obične mobilne web verzije, kad je u pitanju klađenje u pokretu.

Jedina zamjerka je listić koji se skriva duboko u lijevom izborniku, umjesto da uvijek bude na oku korisniku, a također su zakomplicirali s dodatnim skočnim ekranom nakon što pritisnete kvotu koji vas pita hoćete li dodati taj događaj u već postojeću kombinaciju ili odmah odigrati individualno.

Na mobilne bonuse treba računati u budućnosti

S obzirom koliko je 22bet kladionica energije i resursa uložila da bi svojim igračima omogućila ugodno iskustvo klađenja putem aplikacija, jasno je da joj jedan od prioriteta mora biti dovođenje korisnika u svoje mobilno sučelje.

22bet Bonus122€ Brzina isplateDo 3 dana Kladite se sada

Ovaj priređivač igara na sreću poznat je po primamljivom bonusu dobrodošlice i povremenim zanimljivim promocijama, a iako trenutno ne nudi ništa namijenjeno stimuliranju igre u pokretu, sve popularniji mobilni bonusi koji nagrađuju igru putem aplikacija zasigurno će već u bližoj budućnosti postati realnost.

22bet mobilna plaćanja moguća i kriptovalutama

Kao jedna od kladionica koje pomiču granice kad su u pitanju metode plaćanja, 22bet svojim mobilnim igračima nudi bogat izbor načina kako uplatiti i isplatiti svoj novac.

22bet Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, tenis i još mnogo toga 1€ Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Skrill Neteller Bank transfer

Bankovne kartice Visa i Mastercard najpopularnija su sredstva prijenosa novca, tu su još Skrill i NETELLER, a posebno se ističu brojne kriptovalute uključujući Bitcoin, s kojima možete financirati svoju igru. Valja naglasiti da se uplate putem mobitela munjevito odvijaju, a isplate u roku od nekoliko radnih dana.

Mobilno 22bet klađenje definitivno nije razočaralo

Iako se na tržištu pojavila tek 2017. godine, 22bet kladionica velikim koracima grabi prema europskom vrhu, a puno pomaže uspješno provedena optimizacija stranice za mobilno klađenje.

U odnosu na desktop sučelje koje ima svojih slabosti, mobilna web verzija i aplikacije nude izuzetno pregledno i ugodno korisničko iskustvo koje u kombinaciji sa zanimljivom ponudom i atraktivnim bonusima definitivno nije razočaralo i isplati ga se iskušati.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024