Kladionice Bitcoina – Moderni način uživanja u sportskom klađenju

Nema sumnje, kriptovalute su zauzele čvrsto mjesto u današnjem svijetu. Iako su im mnogo puta već prognozirali krah, svejedno su opstale i preživjele brojne pritiske te mnogima donijele značajnu zaradu, na tržištu kojeg bankovni sektor nikako ne uspijeva obuzdati i kontrolirati.

Kriptovalute polako, ali sigurno postaju priznato sredstvo plaćanja. Priznaju ih PayPal, Revolut pa čak i Hrvatska pošta, kao i sve veći broj uglednih web trgovina, a nije iznenađenje da su se u ovu priču uključile i brojne online kladionice, koje već godinama dopuštaju sportsko klađenje kriptovalutama, uz godišnji promet takvog tipa klađenja u milijardama eura.

Najbolje Bitcoin Kladionice u Hrvatskoj u 2024. Godini
Rank Kladionica Ocjena Besplatne vrtnje Kriptovaluta Igre uživo Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 -
yes 100% do 122€ Posjetite
2.
CampoBet kladionica
5/5 -
yes 100% do 100€ Posjetite
3.
20bet
5/5 -
yes 100% do 100€* Posjetite
*New Customers only. Min deposit 5€. Bet Credits available for use upon settlement of bets to value of qualifying deposit. Min odds, bet and payment method exclusions apply. Returns exclude Bet Credits stake. Time limits and T&Cs apply.

Danas postoje online kladionice koje nude Bitcoin kao alternativnu metodu plaćanja, ali i kripto kladionice u kojima se možete kladiti isključivo kriptovalutama. Mi ćemo ovom prilikom detaljno analizirati prednosti i nedostatke kripto klađenja te upoznati igrače u Hrvatskoj sa svim mogućnostima koje im nude kladionice Bitcoina…

Koje su web stranice za klađenje na Bitcoin najpopularnije?

Kladionica 1xBit još prije pet godina prepoznala je vrijednost kriptovaluta i odlučila bazirati svoje poslovanje upravo na njima. Ističe se nezapamćenim bonusom dobrodošlice od čak 7 BTC, što ovih dana iznosi više od milijun kuna! Više od 20 različitih kriptovaluta možete prebaciti na svoj korisnički račun iz različitih kripto novčanika, ali i kupiti valutu u nekoj od brojnih ponuđenih kripto mjenjačnica. Uz sve to, 1xBit nudi prilično visoke kvote, bogato razrađenu ponudu i oku ugodno sučelje.

100% do 7 BTC.

1xBit1xBit recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Među uglednim europskim online kladionicama, 22bet je među prvima uvrstio kriptovalute u svoje metode plaćanja. Riječ je o priređivaču igara na sreću koji nudi jednako ugodno iskustvo uplata i isplata onima koji se klade bankovnim karticama, kao i svima koji koriste kripto novčanike. Svakako treba izdvojiti više od 1000 različitih oklada ponuđenih na najpopularnijim nogometnim utakmicama, dok su kvote često među najvišima koje uopće možete uloviti.

100% do 1000 kn.

Posjetite22bet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Bitcoin, Litecoin, Ripple i Ethereum pronaći ćete među metodama plaćanja CampoBeta, kojem posljednjih godina raste popularnost, kako u Europi, tako i u Hrvatskoj. Ova kladionica jamči brze uplate i isplate kriptovaluta, a u svojoj ponudi ima i raskošni program lojalnosti, koji uključuje čak i osobnog knjigovođu, ako postanete član VIP kluba. Igračima je ponuđena igra na brojne različite sportove, kao i pregledna statistika, a kvote uspješno prate najdarežljivije na tržištu.

100% do €100

PosjetiteCampoBet recenzija

*New Customers only. Min deposit 5€. Bet Credits available for use upon settlement of bets to value of qualifying deposit. Min odds, bet and payment method exclusions apply. Returns exclude Bet Credits stake. Time limits and T&Cs apply.

Još jedna kladionica koja je od svog samog osnutka igračima ponudila kriptovalute kao alternativnu metodu uplata i isplata. Megapari prima Bitcoin, Litecoin, Dash, Ethereum i mnoge druge valute, a u krasno dizajniranom sučelju također nudi primamljive bonuse i promocije, visoke koeficijente na favorite u popularnim utakmicama, kao i zaista raznoliku razradu pojedinih sportskih događaja, na kojima ćete naći gotovo svaku okladu koja vam padne na pamet.

100% do €100

MegapariMegapari recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Još jedan priređivač igara na sreću koji se odlučio u potpunosti specijalizirati za igru digitalnim novcem. Sportsbet nudi metode plaćanja koje su pravi raj za vlasnike kripto imovine, a omogućuje i kupovinu Bitcoina te ostalih digitalnih valuta. Minimalna uplata je 0.01 miliBitcoin, koeficijenti su solidni, kao i iskustvo mobilnog klađenja. Bonusi su nešto skromniji, kao i razrada pojedinih sportskih događaja.

100% do 0.2 mBTC

Sportsbet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Specijalne ponude i bonusi idu uz klađenje na Bitcoin

Ako se kladite s Bitcoin, možete dobiti posebne bonuse

Bitcoin klađenje otvara neke nove i vrlo primamljive mogućnosti za igrače. Već smo spomenuli da uz klađenje kriptovalutama ide rekordan bonus dobrodošlice, veći od milijun kuna, kojeg trenutno nudi kladionica 1xBit.

To je tisuću puta više od uobičajenih online bonusa dobrodošlice pa ne iznenađuje da mnogi danas upravo u kripto klađenju vide perfektnu priliku za ozbiljnu zaradu, kombinirajući svoje sportsko znanje i vještinu mešetarenja na kripto tržištu.

Naravno, taj nenadmašan bonus nije jedina specijalna ponuda koju možete naći povezanu s klađenjem na Bitcoin i ostale kriptovalute.

S vremena na vrijeme online kladionice nude bonuse i različite promocije igračima koji koriste upravo ovu metodu plaćanja, a ako se nastavi rast vrijednosti kriptovaluta i postanu globalno priznate, što i dalje nisu u potpunosti, možemo očekivati još veće pogodnosti za sve one koji se klade digitalnim novcem.

Uplate i isplate pri kripto klađenju odvijaju se brzo

Iako se nekome tko se nikad nije kladio s kripto valutama čini kompliciranim koristiti ovu metodu plaćanja, zapravo je prilično jednostavno uplatiti i isplatiti svoj digitalni novac te bezbrižno uživati u sportskom klađenju.

Za uplatu potrebno je tek ući u svoj korisnički račun i izabrati željenu kriptovalutu među ponuđenim metodama plaćanja te zatim odrediti količinu kripto novčića koje želite prebaciti na korisnički račun.

Bit će vam ponuđen aktualni tečaj kojem istječe valjanost kroz 10 minuta pa se morate požuriti s uplatom, no neće je biti problem finalizirati. Postoje dvije opcije kako prebaciti novac: možete skenirati ponuđeni QR kod i iskoristiti ga prilikom izvršavanja transakcije, možete i kopirati BTC odredišnu adresu koja vam je također ispisana i koristiti je pri prebacivanju novca s vašeg Bitcoin novčanika.

Cijela transakcija najčešće traje između 15 minuta i pola sata. Kada prebacite svoje kripto valute na korisnički račun, online kladionice koje nude digitalni novac kao tek dodatne metode plaćanja prebacit će vrijednost vašeg uloga u dolare, eure ili neku treću valutu koju ste izabrali za korištenje na svom računu. Kripto kladionice prebacit će vrijednost uloga u miliBitcoin, tisućiti dio Bitcoina koji je poznat i kao milibit, s kojim ćete se dalje moći kladiti i graditi svoju pobjedničku strategiju.

Što se isplate tiče, ona se odvija na sličan način. Izabrat ćete u kojoj digitalnoj valuti želite povući novac i zatim na sljedećem ekranu upisati identifikacijski broj vašeg Bitcoin novčanika, na koji će vam biti poslana vaša zarada. Izuzetno je važno provjeriti točnost tog ID broja prije potvrde, jer nećete kasnije dobiti priliku ispraviti ga.

Ovisno o kladionici i kripto novčaniku koje koristite, isplata će biti finalizirana u roku od najviše 48 sati, a ponekad i za samo sat vremena, što definitivno čini kripto novčanike među najbržim metodama isplate koji postoje u sportskom klađenju. Naravno, kad vam sjedne vaš digitalni novac na račun, o tome ćete biti obaviješteni.

..

Prednosti i nedostaci u odnosu na bankovne kartice

Što Bitcoin čini boljim od bankovnih kartica?

Kripto klađenje sa sobom donosi sasvim drukčiju dimenziju igre. Naime, ako se kladite u kripto kladionici s miliBitcoinom kao valutom igre, stanje na vašem korisničkom računu ne ovisi isključivo o vašem pogađanju sportskih događaja, već i o turbulentnim promjenama na tržištu digitalnog novca, jer kriptovaluta iz minute u minutu mijenja svoju vrijednost.

Baš zbog toga kripto kladionica može vam čak i poslužiti kao mjesto za pohranu kripto valuta, na kojem će vrijednost vašeg digitalnog novca možda porasti i bez potrebe za mnogo igre. Naravno, uz pokoju dobru okladu moguće je značajno umnožiti kripto imovinu, što je ipak pravi razlog zašto kladitelji koriste svoje kriptovalute pri uplati listića.

Također, web mjesta za klađenje koja prihvaćaju Bitcoin daju vam priliku za anonimnost, što je vjerojatno i najveća prednost u odnosu na plaćanje bankovnim karticama.

U današnje vrijeme, kada smo pod pritiskom da nam netko konstantno nadzire i kontrolira svaku uplatu i isplatu novca, kriptovalute i kripto klađenje odlična su alternativa koja nam omogućuje da se barem nakratko maknemo od toga i damo si priliku u miru zarađivati.

Uz sve to, isplata vaše zarade odvija se na online kladionicama u pravilu brže uz pomoć kriptovaluta, nego bankovnih kartica.

Dok bankama treba dan, dva ili čak više da novac sjedne na vaš bankovni račun, kripto zarada sjesti će u vaš kripto novčanik u pravilu istog dana, što vam olakšava vaše poslovanje i provođenje dugoročnog plana igre u praksi, pogotovo ako koristite više priređivača igara na sreću u isto vrijeme, uvijek tražeći najveći mogući koeficijent.

Što se nedostataka tiče, naravno da može doći i do povremenog pada vrijednosti Bitcoina što će umanjiti ili anulirati vaš dobitak od sportskog klađenja, ako je miliBitcoin mjerna jedinica vaše igre. Tu su i nešto kompleksnije lozinke Bitcoin novčanika te veći broj različitih transakcija kako biste valutu pretvorili u papirnate novčanice i mogli svakodnevno koristiti, no i te procedure postaju sve jednostavnije posljednjih godina i sve manji problem vlasnicima kripto imovine…

Bitcoin sportsko klađenje – Jednostavno i zabavno

Uz bitcoin možete se kladiti na bilo koji sport

Prelazak na kriptovalute za igrače koji cijeli život igraju u kunama, eurima ili dolarima čini se kao divovski korak u budućnost, ali u praksi je prilično jednostavan.

Naime, morate tek naučiti kako uplatiti i isplatiti novac uz pomoć vašeg Bitcoin novčanika ili eventualno kako kupiti digitalni novac u mjenjačnici, ako ga trenutno ne posjedujete.

Već smo objasnili da je plaćanje kriptovalutama zapravo jednostavna procedura, a nakon što to nekoliko puta prođete i time ovladate, dalje se sve svodi na vaše sportsko znanje i uobičajeni stil traženja dobitnih oklada, uz kvote koje se ni po čemu ne razlikuju od onih koje dobivate pri tradicionalnom tipu klađenja.

Jedino što za početnika u kripto klađenju može biti zbunjujuće, svakako je miliBitcoin kao mjerna jedinica uspjeha i neuspjeha vaših listića. Da, riječ je o valuti koja je u ovom trenutku puno jača i od dolara i od eura, a pogotovo od kune, pa brojka koja stoji uz stanje na vašem računu u početku djeluje skromno, dok se na nju ne naviknete.

No, dobar igrač bit će uspješan u kojoj god valuti da se kladi, a s Bitcoin klađenjem dobiva prijeko potrebni mir kako bi svoju strategiju pretvorio u dobitak…

Sigurnost Bitcoin klađenja kriptovalutama

Bitcoin je jedna od najsigurnijih valuta

Naučiti brinuti za sigurnost vlastite kripto imovine najvažnija je stvar ako se želite baviti kupovinom ili rudarenjem digitalnog novca, jer radi se o svijetu u kojem se pogreške skupo plaćaju.

A najmanji problem za sigurnost vašeg novca predstavlja Bitcoin sportsko klađenje, jer nema baš nikakve razlike u odnosu na korištenje drugih metoda plaćanja.

Ako se kladite kod vjerodostojnih priređivača igara na sreću, transakcije se odvijaju u okruženju zaštićenom enkripcijom i nemate nikakvog razloga za brigu, jer kladionice zapravo uopće nemaju pristup vašim osjetljivim podacima.

Provizije pri uplatama i isplatama kriptovaluta

Jedna od velikih prednosti Bitcoina i ostalih kripto valuta upravo su niski transakcijski troškovi. I dok vam se na bankovnom računu može dogoditi da morate platiti ogromnu proviziju za primljeni novac u stranoj valuti, pri plaćanju digitalnim novcem nema ničeg sličnog, jer financijski sektor ne kontrolira kripto tržište i ne nameće nerealne namete.

To vrijedi i za Bitcoin sportsko klađenje. Vjerodostojni priređivači igara na sreću neće vam naplatiti nikakvu dodatnu proviziju ako se odlučite podebljati svoj korisnički račun prebacivanjem vlastitog digitalnog novca, iz vašeg kripto novčanika.

Naravno, ako se radi o kladionici u kojoj se kladite u eurima, dolarima ili kunama, a uplaćujete na korisnički račun kripto valute, tada će doći do konverzije iz jedne u drugu valutu koja će se odvijati po nižoj stopi tečaja, što znači da ćete izgubiti između 1% i 3% vrijednosti uplaćene kripto imovine, što je opet manje od provizija čak i najpovoljnijih e-novčanika.

Kripto kladionice će vam također ponuditi mogućnost da kupite Bitcoin kako biste se mogli kladiti u nekoj od mjenjačnica, pri čemu ćete platiti proviziju, no ona je obično oko 0.1%, što neće mnogo umanjiti vrijednost uloženog. Svakako preporučujemo da sami kupujete valute u mjenjačnici po vlastitom izboru, jer tako dobivate maksimalnu vrijednost svog novca.

Sve u svemu, provizije u svijetu kripto klađenja nisu nešto što može imati značajan utjecaj na vašu dugoročnu strategiju i kad se sve uzme u obzir, moramo zaključiti da se svakako isplati uplate i isplate na online kladionicama vršiti digitalnim novcem…

Najčešće postavljana pitanja

₿ Zašto se sve više igrača u Hrvatskoj odlučuje za Bitcoin sportsko klađenje?

O: U vrijeme kada se kladiteljima nameću dodatni porezi na baš svaki dobitak i pokušava ih se spriječiti da potraže onu kladionicu u kojoj će imati najbolje uvjete za igru, klađenje uz pomoć kripto novčanika očekivano je doživjelo eksploziju. Anonimnost, niski transakcijski troškovi i lako prebacivanje sredstava ono je što čini digitalni novac pogodnim za online klađenje i u budućnosti bi ovakav tip igre mogao postati još popularniji.

💰 Što je sve potrebno napraviti ako se želiš kladiti kripto valutama?

O: Prvi korak prema kripto klađenju svakako je otvaranje Bitcoin novčanika. Radi se o virtualnom računu s kojeg ćete slati digitalni novac i primati ga. Bitcoin možete zaraditi rudarenjem ili kupovinom, a kada se dokopate kripto imovine i smjestite je u svoj kripto novčanik, potrebno je tek pronaći online kladionicu koja prima ove valute budućnosti, otvoriti korisnički profil, prebaciti novac i nesmetano uživati u sportskom klađenju, koje se osim po metodi plaćanja ne razlikuje baš po ničemu drugom od tradicionalnog.

⚠️ Na što posebno paziti pri igri u Bitcoin kladionicama?

O: Sportsko klađenje kriptovalutama sigurno je i jednostavno te ne treba mnogo vremena da se naviknete na ovu metodu transakcija. Kod pouzdanih i vjerodostojnih kladionica uplate i isplate odvijaju se u enkripcijom zaštićenom okruženju pa s te strane nema razloga za brigu. Na vama je samo da uvijek čuvate osjetljive podatke vezane uz vaše Bitcoin novčanike i nikad ne izgubite lozinke te da prilikom isplate dobitka s računa za online klađenje obavezno provjerite ID broj vašeg kripto novčanika prije slanja novca, kako ga slučajno ne biste poslali na krivu adresu…

Back to Top
UEFA Euro 2024