Dinamični brzopotezni spektakl – Kako se kladiti na odbojku?

Dinamična, uzbudljiva, atraktivna. Odbojka ne samo što je sport kojeg je veliki užitak igrati, već i jedan od onih koji se redovito nalaze u ponudi svake kladionice, što daje znalcima odličnu priliku solidno zaraditi i potvrditi da je upravo ovaj sport pravi izbor za klađenje.

Ako niste zadovoljni svojom zaradom od odbojkaških oklada, na pravom ste mjestu za dobiti stručnu pomoć. Donosimo vam ovdje informacije o tome kako se kladiti na odbojku, koje su najbolje vrste oklada, a koja primamljiva tržišta klađenja te naravno u kojim kladionicama ponuda najviše obećava. Vrijeme je za analizu!

Lista najboljih kladionica za klađenje na odbojku
Rank Kladionica Ocjena Klađenje uživo Cash Out Sportovi Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 Nema Da 38+ do 122€ Posjetite 22bet recenzija
2.
LegendPlay
5/5 Da Da 35+ do 250€ Posjetite Dolazi uskoro
3.
Mozzart
5/5 Da Da 20+ do 400€ Posjetite Mozzart recenzija
4.
20bet
4/5 Da Da 30+ do 100€ Posjetite 20bet recenzija
5.
bet365
4/5 Da Da 42+ do 50€ Posjetite bet365 recenzija
*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.
6.
Palmslots
4/5 Da Da 50+ do 100€ Posjetite Dolazi uskoro
7.
Rabona
4/5 Da Da 42+ do 100€ Posjetite Rabona recenzija
8.
Unibet
4/5 Da Da 36+ do 50€ Posjetite Unibet recenzija
9.
Zodiac Bet
4/5 Da Da 32+ do 100€ Posjetite Zodiac Bet recenzija
10.
Favbet
4/5 42+ do 130€ Posjetite Favbet recenzija
11.
Germania
4/5 40+ do 1000€ Posjetite Germania recenzija
12.
Mr Play
4/5 Da Da 30+ do 100€ Posjetite Mr Play recenzija
13.
CampoBet
3/5 Da Da 35+ do 100€ Posjetite CampoBet recenzija
14.
Touch Casino
4/5 Da - do 1000€ Posjetite Dolazi uskoro

Kladionice na kojima ćete dobiti najviše kladeći se na odbojku

Germania Sport – pristojni koeficijenti i najbolja razrada odbojkaške ponude na domaćem tržištu, čak i na egzotičnim ligama poput brazilske. Možete se kladiti ne samo na hendikep poena, već i hendikep setova, točan broj setova i ukupan zbroj poena, što mora biti zanimljivo zaljubljeniku u klađenje na odbojku.

do 1000€

PosjetiteGermania recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Favbet – vrlo dobre kvote na ishod utakmice te sasvim solidna tržišta klađenja unutar svakog dvoboja. Izdvajamo klađenje na točan rezultat setova, broj odigranih setova i hendikep poena, kao i uvijek obećavajuće klađenje na ishod prvog seta.

do 130€

PosjetiteFavbet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

SuperSport – nudi zaista širok broj odbojkaških nacionalnih prvenstava, ali je škrt na razradi ponude pojedinih utakmica. Koeficijenti nisu tako visoki i velikodušno postavljeni kao na nekim drugim sportovima. No, kad se igraju velika odbojkaška natjecanja, ponuda SuperSporta značajno se poboljšava, a time i izgledi za dobitak.

do 100€

NedostupanSuperSport recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

bet365 – dobar za klađenje uživo na odbojku, ali i prije početka susreta. Osim što ovu kladionicu odlikuje pregršt video prijenosa odbojkaških utakmica, tu je i vrlo dobra razrada ponude pa se možete kladiti čak i na broj poena u prvom setu i hoće li pobjednik sve riješiti do 25 poena ili će se igrati na razliku.

do 50€

Posjetitebet365 recenzija

*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.

1xbet – ako želite pregršt različitih opcija za klađenje na odbojku, ovo je pravo mjesto. Oko stotinu mogućih oklada na raspolaganju vam je za mnoge utakmice, a osim brojnih hendikepa te pogađanja točnog rezultata i zbroja poena, tu su i razne kombinacijske oklade pa čak i hoće li neka ekipa dobiti dva seta u nizu tijekom meča ili ne, kao i hoće li netko uspjeti nadoknaditi zaostatak 0-2.

do 100€

Nedostupan1xbet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

WWin – iako ne obiluje ponudom različitih nacionalnih liga, na utakmicama na koje se možete kladiti postoje brojna zanimljiva tržišta klađenja, uključujući hendikep poena u prvom setu, pogađanje pobjednika svakog od setova te koliko će ih otići u doigravanje, tj. igrati se na razliku.

do 200€

NedostupanWwin recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kako ostvariti dobitak na odbojci? Znanjem i dobrim sustavom!

Odbojka je sport koji može ponuditi neizvjesnost, ali i laku prognozu konačnog pobjednika, kao i brojne druge opcije kako se dokopati željenog koeficijenta. Postoji mnogo različitih načina za dugoročni profit, a ovdje ćemo navesti neke od mogućnosti.

klađenje na bejzbol

.

Oklade i strategije kojima se služe odbojkaški kladitelji

Listić s dvije jake oklade – u bogatoj svakodnevnoj ponudi odbojke znalci su definitivno u stanju izdvojiti dva koeficijenta koji najviše obećavaju i zatim ih pomnožiti na svom listiću. U pravilu bi se trebalo raditi od kvotama iznad 1.8 koji zajedno najmanje utrostručavaju dobitak. U tu svrhu treba pratiti obećavajuće hendikepe setova i poena, gađati točan rezultat setova i to kombinirati s ishodom utakmica.

Sustavno klađenje na iznenađenja – uz prave informacije o snagi pojedinih momčadi, trenutnoj formi, kao i motivu s kojim ulaze u pojedini dvoboj, igranje na autsajdera u odbojci se itekako isplati. Koeficijenti znaju biti izdašni i obećavajući te postoji mogućnost igranja sistemskih listića, ali i dugoročnog gađanja iznenađenja, s eventualnim postepenim povećanjem uloga.

Kombinacijski listić s favoritima – iako su na odbojci ponekad koeficijenti na favorizirane ekipe prilično mali, dobar igrač znat će ocijeniti na kojima dobiva najveću vrijednost i njihovim kombiniranjem doći do pristojnog dobitka, u dnevnoj ponudi inozemnih i hrvatskih kladionica u kojoj uvijek ima dovoljno odbojkaških susreta da pronađeš barem nekoliko zicera.

Tri odbojkaška tržišta klađenja koja zaista obećavaju

Hendikep – ako ste uvjereni da neka momčad dolazi do lake pobjede ili možda da će autsajder pružiti žestoki otpor, hendikep je idealna oklada. Možete se kladiti na hendikep setova ili ukupnog broja poena, uzimajući u obzir sve faktore koji utječu na ovaj dvoboj, a koeficijenti znaju biti oko 2, što dugoročno obećava profit.

Pobjednik prvog seta – ako tražite iznenađenje na odbojci, ono bi se lako moglo dogoditi na početku utakmice, u prvom setu, dok još favorit nije pronašao recept kako slomiti autsajdera. Prvi set zbog toga obećava kad su u pitanju lovci na veće kvote i ponekad je bolja varijanta od klađenja na iznenađenja na ishod utakmice.

Točan rezultat setova – idealna oklada ako ste uvjereni u dominaciju neke ekipe i želite povećati koeficijent koji je na njezinu konačnu pobjedu nizak, tako da uplatite da će pobijediti rezultatom 3:0. Takvih susreta neravnopravnih protivnika ima pregršt pa valja iskoristiti ovu opciju.

..

Klađenje uživo zahtijeva brzinu i dobar instinkt

Live klađenje na odbojku iznimno je dinamično iskustvo, jer poeni kratko traju i situacija na terenu mijenja se iz sekunde u sekundu.

Klađenje uživo na odbojku

Prednost u odnosu na klađenje prije početka utakmice je ta da vidite kako se stvari razvijaju i imate bolji osjećaj za trenutni omjer snaga na terenu. U tim uvjetima omiljene uplate su klađenje na ishod utakmice, kao i hendikep te zbroj poena koji je lakše pogoditi uživo, dok neki vole i igrati oklade na pojedine segmente setova, npr. tko će osvojiti prvih 10 poena, smatrajući da je lakše prognozirati kratkoročni dio igre.

Naravno, bez live streaminga klađenje uživo na odbojku nije isto, a najviše takvih video prijenosa definitivno ćete pronaći na bet365 kladionici, dok među hrvatskim kladionicama u tom su segmentu vodeće SuperSport i PSK, s ponešto odbojkaških prijenosa na tjednoj bazi.

Reprezentativne utakmice nude najbolje opcije za dobitak

Kad su u pitanju informacije koje kolaju o snazi suparnika, kao i bogatstvo razrade ponude na kladionicama, olimpijske igre definitivno su najplodnije natjecanje za klađenje na odbojku, a popularna su i svjetska te europska prvenstva, kako odbojkaša, tako i odbojkašica. Ne zaboravimo ni Svjetsku ligu tijekom ljeta.

Europska odbojkaška Liga prvaka, kao i Liga prvakinja također izazivaju zanimanje bookmakera, kao i kladitelja te daju priliku doći do solidnog profita, ali posebno se isplati postati ekspert za pojedinu nacionalnu ligu te zahvaljujući poznavanju tematike i prikupljenim informacijama dugoročno graditi svoju zaradu na tom natjecanju. Njemačka, poljska, ruska, turska i talijanska liga uvijek će vam biti na raspolaganju za klađenje.

Bez pravih informacija i praćenja trendova u odbojci nema profita

Informiranost, pametno raspoređivanje uloga i dobar osjećaj kada se i na što kladiti. Tu su glavne odlike dobrog igrača kad je u pitanju sportsko klađenje na odbojku.

Bilo da je vaša strategija ganjanje iznenađenja, korištenje hendikepa, nizanje zicera ili klađenje uživo, morate biti dobro upućeni u utakmice na koje se kladite, pogledati ih što više putem live streama pa će uz strpljenje i hladnokrvnost dugoročno stići i profit, ako ste vaš sustav postavili od samog početka na prave noge.

Najbolje online kladionice

Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 122€ Nema Da 5/5 1€ recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 10 EUR recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024