Kakve bonuse nude kladionice u Hrvatskoj za 2022.

Hrvatske kladionice, kao i one najpopularnije u regiji, trude se pratiti svjetske trendove po pitanju sportskog klađenja. S vremenom su kladionice hvatale korak s najvećim sportskim kladionicama, prije svega po pitanju širenja sportske ponude, a u tom segmentu treba istaknuti SuperSport i Prvu sportsku kladionicu.

No, za online klađenje i aktivne igrače sportskih kladionica, uvijek je dobro imati promocije u obliku bonusa za nove igrače (bonus dobrodošlice), ili za svaku novu uplatu. Iako su u početku kladionice pokušale nadmetati se takvim bonusima, većina domaćih kladionica ima siromašnu ponudu bonusa za sportsko klađenje, uspoređujući ih s konkurencijom u svijetu.

Lista najbolji bonusi u Hrvatskoj
Rank Kladioničar Ocjena Klađenje uživo Cash Out Uvjeti Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 Nema Da
 • Potrebno okrenuti 5x
 • Min. koeficijent 1.5
do 1000 kn. Posjetite 22bet recenzija
2.
Mozzart
5/5 Da Da
 • Potrebno okrenuti 4x
 • Min. koeficijent 1.5
do 400€ Posjetite Mozzart recenzija
3.
Betway
5/5 Nema Da
do 30€ Posjetite Dolazi uskoro
4.
20bet
5/5 Da Da
 • Potrebno okrenuti 6x
 • Min. koeficijent 1.5
do 100€ Posjetite 20bet recenzija
5.
Bet at Home
5/5 Da Da
 • Potrebno okrenuti 4x
 • Min. koeficijent 1.5
do 200€ Posjetite Bet at Home recenzija
6.
bet365
5/5 Da Da
 • Potrebno okrenuti 4x
 • Min. koeficijent 1.5
do 50€ Posjetite bet365 recenzija
SuperSport
Do500 kn.kn.

Kladionica SuperSport može se pohvaliti širokom ponudom, odličnom tehničkom podrškom, fantastičnom ponudom prijenosa uživo, kao i klađenja uživo. Tu su naravno i razni bonusi za igrače sportskog klađenja, ali i drugih igara.

U ovom trenutku kladionica nudi za naše prilike atraktivan bonus dobrodošlice koji udvostručava vaš ulog sve do uplate od 500 kuna, s potrebom odigravanja četiri puta u roku od 30 dana sredstava s kojima ste nagrađeni, uz 1.5 kao minimalni koeficijent na listiću koji ulazi u ovu akciju, a valja naglasiti da se oni sistemski, listići lota i virtualni ne računaju. U svakom slučaju, primamljivo i vrijedno registracije.

Nedostupan
PSK
Do500 kn.kn.

Prva sportska kladionica jedna je od rijetkih kladionica na ovim prostorima koja nudi klasičan bonus dobrodošlice za nove igrače. Kao što je moguće vidjeti na njihovoj stranici, oni imaju aktivnu promociju za sve nove igrače koji mogu ostvariti bonus do 500 kuna, ovisno o iznosu prve ostvarene uplate na račun.

Proces ostvarivanja bonusa je vrlo jednostavan – kliknite ovdje da se registrirate, pričekajte jedan dan da stigne poruka vezana za bonus. Nakon toga izvršite uplatu u iznosu od 500 kuna, te klikom na poveznicu iz e-maila ostvarite bonus. Važno je da uplatu izvršite tek nakon što ste zaprimili e-mail o bonusu, jer u suprotnom nećete moći aktivirati bonus.

Nedostupan
HL
TrenutnoNemabonusa

Hrvatska Lutrija vrlo je specifična kladionica po pitanju bonusa. Oni svoje poslovanje temelje na kontinuiranom uvođenju novih promocija, te je zanimljivo da u ovom trenutku nemaju niti jednu aktivnu promociju za oni koji se klade na sportske događaje.

To zapravo i ne treba čuditi, s obzirom na činjenicu da su oni krenuli kao priređivač lutrijskih igara na sreću (lota), i tek traže svoje mjesto pod suncem. Naravno, treba ih redovito pratiti, jer u svojoj rubrici Bonusi često dodaju nove promocije, te je samo pitanja dana ili trenutka kada će biti moguće preuzeti bonus od ove kladionice.

Nedostupan
Germania
Do3500 kn.kn.

Iako Germania kao kladionica u nekim segmentima kaska za konkurencijom na domaćem tržištu, svakako po pitanju bonusa to nije slučaj. Dapače, raznim bonusima pokušavaju privući nove igrače. Tako će vam za iduću uplatu omogućiti 200% bonus na iznos do 3.500 kuna!

Pravila bonusa možete pročitati ovdje. Osim navedenog bonusa ova kladionica ima još neke od aktivnih promocija, od kojih ćemo istaknuti bonus na promašeni listić. Ako na listiću imate minimalno 4 para, koeficijent prelazi 29, a promašili ste jedan par, ovisno o ukupnoj kvoti ostvarujete pravo na povrat uloga, pa sve do iznosa uloga pomnoženog sa 200%!

Nedostupan
Stanleybet
TrenutnoNemabonusa

Kladionica Stanleybet svoje poslovanje uspješno vodi u mnogim državama, te u svakoj od njih organizira razne bonuse za svoje igrače sportskog klađenja. Nažalost, ono što nude u drugim državama, primarno u Italiji, jako se razlikuje od ponude za naše tržište.

Uostalom, niti Internet stranica nije baš u trendu po pitanju razvijenosti, puno je bolja u drugim zemljama, ali vjerujemo kako će se i to u skoroj budućnosti promijeniti. Morati će, ako žele nastaviti rasti. A onda bi s novom stranicom trebao doći i odjeljak vezan za bonus dobrodošlice (za sve novoregistrirane igrače) i slične bonuse koje ćemo vam rado predstaviti.

Nedostupan
Premier
TrenutnoNemabonusa

Sportska kladionica Premier svojim igračima trenutno ne nudi niti jedan način za ostvariti bonus dobrodošlice ili uplatom na račun. To im je svakako velika mana, no kladionica se s druge strane diči svojom promocijom Jackpot. U navedenoj promociji ova kladionica svakodnevno nagrađuje svoje igrače s po 50 KM (oko 200 kuna), a koliko će igrača biti nagrađeno ovisi o visini fonda, koji pak ovisi o broju uplata te večeri. Ako se pitate kako se određuje tko osvaja jackpot, odgovor je – slučajnim odabirom. Rekli bi neki, bolje išta nego ništa, a nadamo se da će svoje bonuse ova kladionica u budućnosti nadograditi.

Nedostupan
Wwin
Do200€EUR

Kladionica Wwin može se pohvaliti činjenicom da konstantno organiziraju razne bonuse za svoje igrače sportskog klađenja. Bonusi se ostvaruju na različite načine, a često isti ovise o načinu na koji izvršite uplatu (uplata se može izvršiti putem X-pay bona, A-Bon-a, kreditne kartice, Skrilla, NETELLER i osobno u poslovnici).

Trenutno Wwin kladionica nudi zanimljiv bonus dobrodošlice koji udvostručuje vaš ulog do 200 eura, ali uz potrebu odigravanja čak pet parova uz poveći koeficijent kako biste ga mogli izvaditi, što nije najpovoljnije što postoji na tržištu, ali iskusni igrači itekako su ga u stanju iskoristiti i pretvoriti u profit.

Nedostupan
bet365
Do50€EUR

Kladionica bet365 konstantno ažurira svoju kolekciju bonusa za nove, ali i za stare igrače. Tako će novi odmah moći ostvari bonus od 100% na prvu uplatu, ali do maksimalnog iznosa od 100 eura. U prijevodu, uplatite 100 eura, a bet365 će vas honorirati s još toliko novca.

Kako ostvariti bonus i kada honorirani novac je moguće isplatiti imate u pravilima korištenja. Osim navedenog bonusa, kladionica nudi i razne bonuse vezane uz sportove na koje se kladite. Tako možete pronaći bonus na klađenje na nogomet, košarku, tenis ili neke od američkih spotova, a sve bonuse možete pronaći ovdje.

Preuzmi bonus
Bet at Home
Do200€EUR

Sportska kladionica Bet-at-home nudi svim svojim novim igračima 50% bonusa, u iznosu do maksimalno 200 eura za prvu uplatu. Uvjet je da nakon registracije izvršite prvu uplatu, a bonus ćete ostvariti nakon što upišete bonus kod prilikom plaćanja. Aktualne bonuse dobrodošlice, kao i slične bonuse, možete pratiti na njihovoj Internet stranici među promocijama (a i mi ćemo vas o istima informirati), dok za stare igrače redovito šalju obavijesti putem maila i društvenih mreža, pa ih je dobro pratiti. Bitno je napomenuti kako ovoj kladionici možete pristupiti samo preko privatne mreže, jer je porezna uprava blokirala pristup stranici stanovnicima Hrvatske.

Preuzmi bonus
Betfair
Do100€EUR

Kladionica Betfair, po uzoru na druge popularne online kladionice, nudi svojim igračima razne bonuse. Situacija nije drugačija niti za igrače iz Hrvatske. Od aktivnih bonusa, svakako treba istaknuti bonus za nove igrače (dobrodošlice), kojima ostvarujete dodatne novce u iznosu prve uplate, 100% iznosa do maksimalnih 100 eura. Bonus možete ostvariti isključivo klikom na gumb preuzmi bonus ispod ovog teksta. Osim navedenog bonusa, kladionica nudi i bonus za besplatnu okladu u iznosu od 20 eura, a bonus vrijedi 30 dana od datuma registracije. Stoga, nakon što se registrirate, potrudite se da iskoristite svoje bonuse.

Preuzmi bonus

Kako je moguće ostvariti bonus u online kladionici

Razne bonuse ponudit će vam većina online kladionice u hrvatskoj, no kako ostvariti pravo na bonus potrebno je detaljno proučiti. Neke bonuse moguće je ostvariti isključivo ako web stranicu kladionice posjetite koristeći prilagođeni link, kakve imate na našim stranicama. Neki bonusi se aktiviraju automatski, a za neke je potrebno obratiti pažnju na upute.

Dobar primjer je aktualna promocija PSK kladionice, gdje je potrebno pričati idući dan i primitak maila kako bi se ostvario bonus. Također, kladionice često svoje promocije šalju putem newslettera, kao i putem društvenih mreža, pa budite aktivni po tom pitanju.

Za kraj je uvijek dobro napomenuti kako korištenje bonusa nije obavezno. Na svaku od navedenih kladionica možete se registrirati normalno, izvršiti uplate i isplate bez korištenja prava na bonus. No, kada je već dostupan, zašto ga ne iskoristiti?

Što su to bonusi dobrodošlice?

Najčešća vrsta promocije koje nude online kladionice jest bonus dobrodošlice. Nakon što se registrirate, u većini slučajeva kladionica će iznos koji prvi puta uplatite – poduplati. Nekada će vam to učiniti i na par prvih uplata, no svaka od navedenih promocija ima i maksimalan iznos koji je moguće ostvariti kroz bonuse. Naravno, sve je u takvim slučajevima transparentno, stoga je vrlo bitno pročitati uvjete korištenja tih bonusa.

Bonus dobrodošlice na supersport.hr

Uvjeti korištenja bonusa u kladionici

Nije rijetka pojava da mnogi na prvu krivo shvate ovakve promocije, pa pomisle kako ovakvu promociju mogu zlorabiti. Naime, čitajući ove tekstove moguće je steći dojam da je moguće registrirati se na kladionicu, izvršiti uplatu, te nakon primitka bonusa kompletan iznos isplatiti s kladionice.

najbolje klađenje uživo

To naravno nije moguće. Novac koji vam je honoriran na račun je virtualni novac dok ne zadovoljite neke od kriterija, da bi isti novac mogli isplatiti. Tako će vam kladionica uvjetovati da sponzoriranim novcem morate odigrati određen broj utakmica na listiću, s prognozama koje moraju zadovoljiti neke minimalne kvote, te da navedeni novac morate „obrnuti“ višestruko puta.

Broj „obrtaja“ novca varira od kladionice do kladionice, te od promocije do promocije. Ako vam u uvjetima stoji da morate obrnuti novac 3 puta, to znači da zbroj uplata mora biti 3 puta veći od ostvarenog bonusa.

Primjerice, ako ste ostvarili bonus od 100 kuna, morate taj novac uložiti u minimalnom iznosu od 300 kuna, da bi taj novac mogli isplatiti. Naravno, pri tome morate paziti da ti listići (ili jedan listić) zadovoljava i ostale uvjete, prije svega o broju parova i minimalnoj kvoti.

Kladioničarski bonusi bez uplate na račun

Da, postoje i bonusi koje možete ostvariti samom registracijom na neku od kladionica. Takvi bonusi često su vrlo niskog iznos (do maksimalno 10 eura), a često sadrže prilično zahtjevne uvjete korištenja, te isplata takvih bonusa gotovo da je nemoguća ili vrlo rijetka. To nije slučaj u internetskim kockarnicama i većina ih novim igračima nudi neku vrstu no deposit bonus casino.

Kladionice nude i besplatne oklade

Osim novčanih bonusa bez uplate, postoje i bonusi dobrodošlice bez uplate u obliku besplatnih igara. Primjerice, kladionica vam može dati određen broj listića. Naravno, ako kojim slučajem ostvarite bilo kakav dobitak od tih listića, koji također moraju biti odigrani pod određenim uvjetima (minimalno parova i minimalan koeficijent), opet ćete morati određen broj puta obrnuti taj novac da bi ga mogli isplatiti.

Ostale vrste kladioničarskih bonusa

Za svaku kladionicu ćemo vam detaljno objasniti kako se registrirati na kladionicu, te koja sve prava možete ostvariti u svakoj od tih kladionica. Sami proces registracije, vršenja uplate, oklade, te u konačnici isplate baziran je u 6 faza:

 • Specijalni bonusi
  Kladionica može prirediti određene bonuse samo za neko veliko natjecanje ili utakmicu.
 • Osiguranje oklade
  Kladionica vam može ponuditi osiguranje oklade u obliku povrata novca, ili čak isplatu dijela novca, ako na vašem listiću s puno parova promašite samo jedan par.
 • Povrat novca
  Dobar primjer prakse bonusa povrata novca je kada kladionica promovira određenu utakmicu, a u kojoj će vratiti novac u slučaju da ista završi bez golova.
 • Bonus na druge igre
  Kladionica vas može motivirati bonusom da isprobate neke kasino igre, ili čak virtualne utrke pasa i konja. Najčešće su to besplatne igre.
 • Bonus na novu uplat
  Nakon što ste već iskoristili pravo na bonus dobrodošlice, kladionica vam može ponuditi bonus na novu uplatu, za što je ponekad dovoljno kontaktirati korisničku podršku.
 • Bonus na klađenje uživo
  Ovaj bonus kladionice često koriste na velikim utakmicama, kako bi vas privukle na klađenje uživo.
 • Bonus preporuke
  Ovo je klasični bonus s kojim ste se susretali i u drugim stvarima, kao što je preporuka u Uberu ili kod teleoperatera. Dovedeš novog korisnika i oboje ostvarujete bonus.
 • Jamačno najbolji koeficijent
  Neke kladionice žele vas privući promocijom u kojem jamče da će na određenu utakmicu ponuditi najveće koeficijente.

VIP program i programi lojalnosti u klađenju

Kladionica cijeni svoje vjerne igrače, stoga se s vremena na vrijeme, na razne načine, želi odužiti igračima koji kod njih redovito igraju. Program lojalnosti često pokriva poklone u obliku besplatnih igara, nije rijedak slučaj da kladionica daje i pravi novac na račun igrača, a nekada se vjernost nagrađuje i raznim sponzorskim poklonima, kao što su ulaznice za utakmice i slično.

Određene kladionice imaju i VIP programe u svojem poslovanju koje omogućuju igračima određene benefite, kao što su niže provizije i viši iznosi maksimalnog uloga na određenu utakmicu. Jedna od takvih kladionica je i Betfair.

Svaki bonus je dobrodošao, probajte ga unovčiti

Iako bonusi na prvu mogu djelovati zbunjujuće, a ponekad i uzaludni, jer često je moguće pomisliti da taj novac nije moguće isplatiti, to zapravo i ne mora nužno biti tako. Istina, vrlo je teško taj bonus unovčiti, ali ništa nas ne košta da probate, zar ne?

Dodatan novac nikada ne treba odbiti, jer što više novaca imamo, veća je šansa da ćemo nešto novaca i zaraditi. Svakako, svaki igrač mora odlučiti koji bonus je za njega najisplativiji, te prije svega pročitati uvjete korištenja bonusa, kako kasnije ne bi bilo prekasno.

Recenzije Najboljih Domaćih Kladionica

Kladioničar Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 1000 kn. Nema Da 5/5 7.5 kn. recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 10 EUR recenzija
Back to Top