Oba tima daju gol – Omiljena oklada u Hrvatskoj

Otkad su se u Hrvatskoj pojavile kladionice početkom novog milenija, naši zaljubljenici u igre na sreću iskušali su brojne oklade i sisteme u želji doći do zasluženog profita zahvaljujući svojem sportskom znanju, a jedno im se tržište klađenja unutar ponuđenih utakmica posebno svidjelo i pronašlo je mjesta zaista na mnogim listićima.

Naravno, radi se o okladi “oba tima daju gol”, odnosno pogađanju hoće li i jedni i drugi suparnici poentirati na utakmici ili se to ipak neće dogoditi. Njena popularnost nije slučajna, jer nudi privlačne opcije zarade, a mi smo ovdje da vam predstavimo sve blagodati koje nudi oba daju gol, kao i tipovi klađenja koji iz ovakvog stila igre proizlaze!

Lista Najboljih Kladionica za Klađenje da Oba Daju Gol
Rank Kladionica Ocjena Klađenje uživo Cash Out Sportovi Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 Nema Da 38+ do 122€ Posjetite 22bet recenzija
2.
20bet
4/5 Da Da 30+ do 100€ Posjetite 20bet recenzija
3.
Palmslots
4/5 Da Da 50+ do 100€ Posjetite Dolazi uskoro
4.
Mozzart
5/5 Da Da 20+ do 400€ Posjetite Mozzart recenzija
5.
bet365
4/5 Da Da 42+ do 50€ Posjetite bet365 recenzija
*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.
6.
Rabona
4/5 Da Da 42+ do 100€ Posjetite Rabona recenzija
7.
Unibet
4/5 Da Da 36+ do 50€ Posjetite Unibet recenzija
8.
Zodiac Bet
4/5 Da Da 32+ do 100€ Posjetite Zodiac Bet recenzija
9.
Favbet
4/5 42+ do 130€ Posjetite Favbet recenzija
10.
Germania
4/5 40+ do 1000€ Posjetite Germania recenzija
11.
Mr Play
4/5 Da Da 30+ do 100€ Posjetite Mr Play recenzija
12.
CampoBet
3/5 Da Da 35+ do 100€ Posjetite CampoBet recenzija
13.
Touch Casino
4/5 Da - do 1000€ Posjetite Dolazi uskoro

Klađenje na oba daju gol dostupno u svakoj kladionici

Oba daju gol dostupno u svakoj kladionici

Da, riječ je o tržištu klađenja koje ćete naći na gotovo svakoj profesionalnoj nogometnoj utakmici u ponudi kladionica, a također i na najatraktivnijim hokejaškim dvobojima, poput NHL-a i KHL-a.

Bilo da se radi o domaćim priređivačima igara na sreću ili inozemnima, koeficijenti na “jedinicu”, odnosno klađenje da će se zatresti obje mreže, kao i na “dvojku”, igranje da će barem jedna momčad u napadu podbaciti, u pravilu su privlačniji od onih na ishod utakmice i moguće je uz njih graditi obećavajući dugoročni sustav. Tu su naravno i atraktivne varijacije koja vam mogu dodatno povećati dobitak.

Kvote oko 2 koje igrači obožavaju

Ako malo pogledamo ponudu oklada oba daju gol (eng. “both teams to score”), ne treba vam dodatno objašnjenje zašto je u Hrvatskoj tako popularna upravo ova vrsta razrade sportskog događaja na listićima. Naime, lako je uloviti koeficijent znatno viši nego na pogađanje tko će pobijediti utakmicu, a koeficijenti se na nogometu u pravilu kreću od 1.6 do 2.3 na obje opcije, s tim da se igrači više vole kladiti da će zaista obje momčadi zatresti mrežu, nego da neće.

Na hokeju je situacija malo drukčija, s manjim kvotama da će i jedni i drugi poentirati, što nije toliko privlačno, ali i znatno većima da će bar jedna ekipa sačuvati mrežu. Tu se može uloviti koeficijent iznad 4, što je optimalno za igrače sklone ganjanju visokih kvota, stavljajući ih na sistemski listić ili u dugoročni sustav.

Ponuda oba tima daju gol

.

Sjajne mogućnosti kako povećati kvotu na okladi oba daju gol

Za one kojima kvote od 1.6 do 2.3 nisu dovoljno visoke kako bi gradili put do profita, klađenje na oba tima daju gol nudi i izdašnije varijante. Naime, domaće kladionice poput SuperSporta, PSK i Germanije, kao i strane kladionice poput 1xBet, bet365 i ostalih nude varijacije na ovu okladu, kombinirajući ih sa zbrojem golova ili pojedinim segmentima igre.

Možete se kladiti da će obje nogometne momčadi dati gol u utakmici uz zbroj od najmanje tri postignuta pogotka na susretu, gdje se kvote značajno povećavaju i dolaze bliže koeficijentu 3, a 1xBet nudi i odličnu mogućnost klađenja da će obje ekipe zabiti najmanje 2 gola, s koeficijentima iznad 7.

Na različitim kladionicama naići ćete na različite kombinirane oklade koje uključuju oba daju gol opciju, a mnoge nude tu okladu i za prvo nogometno poluvrijeme, s izdašnim kvotama oko 5. Isto vrijedi i za hokej za prvu trećinu, gdje su koeficijenti ujednačeniji nego na cijelom susretu pa neki igrači baš u prvom segmentu hokejaških dvoboja traže svoj put do profita.

U kojim ligama se isplati kladiti da oba daju gol?

Najpopularnije nogometne lige igrače najviše privlače kad je u pitanje klađenje da oba daju gol. Pokazalo se da u njemačkom, nizozemskom, švicarskom, austrijskom i danskom prvenstvu najčešće poentiraju obje momčadi, ali dobri poznavatelji pronaći se izjednačene suparnike sklone zabijanju i u Engleskoj, Italiji, Španjolskoj pa i u hrvatskoj nogometnoj ligi.

Kad je u pitanju klađenje da neće i jedni i drugi zatresti mrežu, posljednjih godina takva oklada nudi sve veće kvote, a idealna je za reprezentativne utakmice, posebno one na važnim natjecanjima gdje se igra taktički tvrdo i više se pazi na vlastitu mrežu, nego što se pokušava poentirati. Postoje naravno i tradicionalno škrta prvenstva po pitanju golova, poput ruske, francuske, rumunjske prve te talijanske i španjolske druge lige na kojima se isplati uložiti novac da će barem jedan golman savršeno obaviti posao.

..

Dobra za klađenje uživo samo u ranoj fazi utakmice

Mnoga su tržišta klađenja iznimno zahvalna pri live klađenju, ali oba daju gol zapravo i nije među njima. Naime, nakon što jedan suparnik zabije, koeficijenti se u pravilu drastično smanjuju pa je potrebno igrati dok se rezultat na semaforu još nije promijenio.

Kladiti da oba daju gol

Doduše, kvote se nakon određenog broja odigranih minuta mogu povećati, a dobili ste uvid u situaciju na terenu pa od ove oklade ni uživo ne treba bježati, iako je igrači više vole koristiti prije prvog početnog zvižduka.

Tri strategije kako profitirati na ovoj okladi

Iskusni igrači okladu oba daju gol najviše vole pretvoriti u kombinacijski ‘double’, odnosno odigrati dva događaja kladeći se na svakom baš na ovo tržište. Tako dolaze blizu koeficijentu 3 ili ga čak prebacuju i daju si šansu razviti dugoročni sustav uz koji mogu računati na profit.

Za dobro informirane igranje pojedinačnih listića s koeficijentima oko 2 te pametnim raspoređivanjem uloga također može biti optimalno, a nije rijetkost vidjeti oklade oba tima daju gol i na sistemskim listićima 3 od 4, što zna biti sjajna strategija ako birate poveće koeficijente ili kombinacijske oklade koje uključuju i zbroj više od 2 postignuta pogotka na susretu.

Informiranost i osjećaj za vjerojatnost ključni da oba daju gol

Bilo da igrate da će obje momčadi zabiti pogodak ili da se to neće dogoditi, ovakva vrsta klađenja itekako može biti profitabilna, ali samo uz pravilnu selekciju odigranih susreta, baziranih na korisnim informacijama, aktualnim trendovima, kao i osjećaju za vjerojatnost.

Privlačni koeficijenti, kao i mogućnost kombiniranja sa zbrojem golova te igranje na prvo poluvrijeme uvijek će okladu oba tima daju gol činiti omiljenom hrvatskim igračima, a uz zavidnu razinu sportskog znanja, strpljenje i dobro posloženi sustav može se na njoj sasvim lijepo zaraditi!

Ostale recenzije kladionica
Kladioničar Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 25€* Da Da 5/5 5€ Recenzija
100% do 100€ Da Da 5/5 6€ Recenzija
50% do 200€ Da Da 5/5 10€ Recenzija
Back to Top