Kladionica Germania – Pregled, bonus i mogućnosti klađenja

Germania Registracija

U analizi Germania sportske kladionice, koja u svojoj ponudi ima i velik broj drugih igara na sreću (kao što su loto, casino i virtualne igre). Osvrnut ćemo se na sva bitna pitanja, koje svaki kladioničar treba znati, prije nego odabere određenu kladionicu za svoju primarnu kladionicu.

.
Germania brzi pregled
1000€ Bonus za nove igrače
Kladite se sada
Pojedinosti o kladionici Germania
Broj sportova: 40+
Mobilna aplikacija: Android, iOS
Minimalna oklada: 2 kn
Zaštita igrača: SSL
Korisnička podrška: Telefon, E-Mail, Chat uživo
Ponuda: do 1000€
Licenca:
..

Analizirat ćemo kladionicu u potpunosti, sve što smatramo da biste morali znati. Pa ćete tako saznati tko sve može pristupiti ovoj kladionici, kakva joj je sportska ponuda, kao i razrada na istu. Pomoći ćemo vam oko registracije, kao i s uputama za uplatu i isplatu novca s online računa u ovoj kladionici.

Ocijenit ćemo internet stranicu, obraditi sigurnost korištenja iste, kao i informirati vas o svim promocijama koje ova kladionica nudi svojim igračima. Prije završne riječi i konačne ocjene, osvrnut ćemo se na mobilnu aplikaciju Germania kladionice, te korisničkom podrškom koju pruža kladionica svojim igračima.

Licencirani priređivač igara na sreću

Na internetu danas postoji velik broj kladionica koje su regulirane raznim agencijama i državnim tijelima u državama u kojima su registrirane. I dok strane kladionice većinom imaju svoja sjedišta u poreznim oazama, u Hrvatskoj je ovo pitanje regulirano Zakonom o igrama na sreću, te sve kladionice registrirane u Hrvatskoj moraju se pridržavati tog Zakona.

A isti taj Zakon nalaže da svaka kladionica, koja želi poslovati na teritoriju Republike Hrvatske, mora imati kupljenu licencu za pružanje takve usluge. Naravno, Germania Sport kladionica ima zakupljenu licencu, te posluje u potpunosti u skladu sa Zakonom.

Registrirati se mogu samo državljani Republike Hrvatske

Postupak registracije na kladionicu Germanije vrlo je sličan drugim kladionicama. Već u prvom koraku potrebno je upisati velik broj podataka. Odmah u startu potrebno je odabrati korisničko ime i lozinku koju ćete koristiti za prijavu, ali i za uplate u poslovnicama. Naravno, tu je i email adresa.

Nakon toga slijedi niz osobnih podataka koje kladionica koristi u svrhu identifikacije igrača. Svaki igrač ima pravo koristiti samo jedan korisnički račun, popunjen podacima kao što su; ime i prezime, adresa, grad, država, OIB i spol.

Nakon toga potrebno je odabrati način na koji ćete potvrditi svoj identitet, a to su osobna iskaznica ili putovnica. I o odabranom dokumentu potrebno je upisati određene podatke, kao što su broj identifikacijske isprave, kao i podatak tko je izdao navedenu ispravu.

U završnom dijelu registracijske forme potrebno je potvrditi izjavu o tome jeste li politički izložena osoba, kao i prihvatiti uvjete korištenja ove kladionice.

Opcije uplate i isplate u Germaniji

Kladionica Germania, ovisno o načinu uplate, definirat će i minimalan iznos koji možete uplatiti na svoj korisnički račun. I dok je to u poslovnicu svedeno na minimum, odnosno minimalnu uplatu od 5 kuna, putem drugih metoda taj je iznos udeseterostručen (50 kuna).

Osim već spomenute opcije uplate u samoj poslovnici, na račun je moguće uplatiti u putem Internet bankarstva, a sredstva uplaćena bit će vidljiva „čim budu proknjižena na račun kladionice“, odnosno, najkasnije u roku od tri radna dana.

Germania Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, NFL, Formula 1, tenis i još mnogo toga 20 kn Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Skrill Bank transfer

Trenutno vidljiva uplata moguća je uplatom putem kreditnih kartica (Visa, Mastercard, Maestro), koju je moguće izvršiti direktno na stranici kladionice, ili preko servisa Skrill (Moneybookers). Skrill je najpopularniji servis, tj. najčešće korišten servis od strane kladioničara, stoga je ta opcija vrlo bitna za poslovanje.

Što se isplate novca tiče, i ona ima definirani minimalan iznos za isplatu. On iznosi 20 kuna, a moguće je isplatiti u samoj poslovnici, ali i isplatom na tekući račun u banci. Kada čitate upute na samoj stranici od Germanije, nigdje nije navedeno da je moguće napraviti isplatu i na Skrill račun. No, mi smo provjerili tu informaciju s kladionicom, koja nam je potvrdila da je moguće isplatiti novce i na Skrill račun.

Germanija ima vrlo modernu Internet stranicu

Čim pristupite internet stranici Germaniji shvatite koliko ozbiljno ova kladionica misli kada je u pitanju Internet klađenje. Vrlo je nezahvalno dati nekoj kladionici epitet najbolje web stranice u konkurenciji kladionica, ali da se Germania može svrstati među top tri u Hrvatskoj – to je svakako naše mišljenje.

GarmaniaPCSmartPhoneTablet
  • Bonus do 3500 kn.
  • Virtualne igre
  • Široka ponuda sportova
  • Klađenje uzivo
  • Licencirano od Ministarstvo financija
  • Minimalna uplata: 20 kn.

Web stranica ima sve što treba imati, krasi je moderan dizajn, jednostavna je za korištenje i informatički nepismenim ljudima, što je ključno kod priređivanja ovakvih usluga. Raspored stranice je vrlo sličan drugim kladionicama, stoga ne treba puno govoriti o toj temi, nego sve ovo završiti s – bravo Germania Sport!

Germania nudi super bonuse za igrače

Germania na svojim stranicama ima javno dostupne informacije o aktualnim bonusima, koji se često mijenjaju. To je normalna praksa svih kladionica, pa nema razloga da Germania tu praksu sada mijenja.

Trenutno u svojoj ponudi imaju dvije vrste bonusa za igrače sportskog klađenja. Prvi nosi naziv „Bonus 200% – udvostruči svoju uplatu“, koji puno govori o svojoj namjeni u samom nazivu. Druga promocija se zove „Naplati promašaj“, u kojem je moguće ostvariti dobitak čak i kada ste promašili jedan par.

Jasno je da svaki od navedenih bonusa ima svoje uvjete korištenja, koji su jasno istaknuti na stranici kladionice, stoga ih je vrlo bitno proučiti.

Bonus za nove igrače na Germania Kladionica

Kvalitetna razrada ponude u Germaniji

Baš kao što prati trendove u svijetu online klađenja po pitanju bonusa, kladionica Germanija vrlo dobro prati korak po pitanju razrade ponude na sportsko klađenje. Jasno je da će, s obzirom na najveću potražnju, najbolja razrada biti na nogomet.

Primjera radi, kladionica će vam na najaktualnije nogometne utakmice ponuditi i do 50 različitih tipova oklada. Odlična je to brojka, koje se ne bi posramili niti neke od najvećih stranih kladionica. Jer, teško je i izmisliti veću razradu na samo jednu utakmicu.

Također, oni su tu nogometnu ponudu odlučili i proširiti klađenjem na broj golova koji će se postignuti u određenoj ligi, određeni dan na svim utakmicama. I ne, nisu tu samo najjače lige, već se u takvoj ponudi mogu naći i neke manje popularne lige. Vrlo kreativno, moramo priznati.

Od drugih sportova, dobru razradu još imaju košarka, tenis i hokej, dok su ostali sportovi razrađeni tek toliko da mogu dobiti dovoljan, odnosno, prolaznu ocjenu.

Ponuda sportova na Germania Kladionica

.

Ponuda sportova prati potražnju tržišta

Kao i ostale domaće kladionice, Germania po pitanju broja sportova u ponudi ne kaska za konkurencijom. Dapače, od nekih imaju bolju ponudu, od nekih lošiju, no radi se o zanemarivim razlikama, jer glavni sportovi u svugdje zastupljeni.

Tako će svi koji se redovito klade na nogomet, košarku, tenis, hokej, baseball ili rukomet, to će isto moći raditi i u Germaniji, po vrlo sličnim koeficijentima koje nudi lokalna konkurencija. Naravno, tu njihova ponuda nije završila, jer i kod njih je moguće kladiti se i na manje popularne sportove.

Od manje popularnih sportova, barem po pitanju sportskog klađenja u Hrvatskoj, u ponudi su Američki nogomet, borilački sportovi (MMA, boks, i sl.), pikado, ragbi i mnogi drugi sportovi. I konačno, i Germanija je u svoju ponudu uvrstila klađenje na eSport, vrsta natjecanja u videoigrama.

..

Kako se kladiti u Germaniji

Otvaranjem opcije sportskog klađenja, kao i klađenja uživo, u lijevoj koloni naći će se sportovi koji su u ponudi. U sredini stranice nalazit će se prikaz odabranog sporta, dok će se po kliku na željeni tip u desnoj koloni pokrenuti stvaranje listića.

Kako se kladiti u Germania?

Ovakav raspored je vrlo uobičajena praksa među kladionicama, te svatko tko se susretao s internet klađenjem neće imati problema s prilagodbom na web stranicu Germanije. Dakle, nakon što završite s kreiranjem listića, u desnoj koloni moguće je upisati željeni iznos za uplatu.

Odmah će vam biti prikazan potencijalni dobitak, a po kliku na uplati otvorit će se novi prozor u kojem je moguće odabrati dvije opcije – „brza uplata u poslovnici“ ili „uplata“ (putem internet računa). Ova prva opcija vrlo je popularna među kladioničarima koji se klade u poslovnicama, ali listić vole složiti u miru svoga doma.

Takva praksa je popularna iz dva razloga – brzina kojom je moguće uplatiti listić je nemjerljivo veća, nego kada teta za šalterom mora prepisivati sve kodove i tipove koje ste ispisali na papiru. Također, mogućnost greške prilikom tipkanja tu ne postoji.

Kladi se uživo u Germaniji

Svaka kladionica koja drži do sebe ima opciju klađenja uživo. Mi smatramo da kladionica Germania Sport drži do sebe i svojih igrača, stoga je ponuda klađenja uživo nešto što se podrazumijeva. I da, Germanija je svoju opciju klađenja uživo maksimalno aktualizirala, po svjetskim trendovima.

Ono što svakako treba pohvaliti kod kladionice Germania jest činjenica da nude velik broj utakmica koje je moguće gledati uz prijenos uživo. Osim nogometa, moguće je gledati tenis i košarku, a od popularnih liga svakako je dobro da imaju pravo na Francusku i Talijansku ligu, ali to je samo dio ponude.

Dosta utakmica koje nemaju u prijenosu uživo, potrudili su se da barem osiguraju statističke podatke s utakmice, koje nekada mogu dati puno bolju sliku stanja na terenu. Naravno, statistika nije nešto na čemu treba bazirati ozbiljne oklade, ali svakako može pomoći kod odluke.

iOS i Android Germania aplikacija

Germania mobina aplikacija

Prateći moderne trendove u svijetu tehnologije, kladionica Germania na tržište je plasirala aplikacije za mobilne uređaje. Radi se o dvije aplikacije s istim funkcijama, jedna je namijenjena za uređaje pogonjene iOS operativnim sustavom, dok je druga za Android uređaje.

Germania Aplikacija

Aplikaciju krase mnoge funkcije, između ostalog to su Klađenje iz bilo kojeg mjesta (sportsko klađenje, klađenje uživo, loto klađenje), gledanje prijenosa utakmica uživo, praćenje rezultata, te prikaz statusa listića i slanje obavijesti o stanju listića pomoću notifikacija.

Naravno, putem aplikacije moguće je raditi uplate na račun, kao i pokretanje postupka isplate s računa, tako da je aplikacija u potpunosti opremljena za klađenje.

Dodajmo još za kraj da je za instalaciju na Android uređaj potrebno napraviti neke izmjene u postavkama uređaja, s obzirom ad je aplikaciju moguće skinuti isključivo sa stranice kladionice, ne i u Google trgovini. To nije slučaj samo s ovom kladionicom, sve imaju isti „problem“.

Sigurnost korištenja web stranice

Iako mnogi od vas neće razumjeti u potpunosti iduće podatke, potrudit ćemo se obrazložiti ih. Web stranica Germania kladionice koristi sigurnosne protokole SSL i TLS, kojim omogućuju siguran prijenos podataka na internetu.

Radi se o kriptografskim protokolima, kojima komunicirate vi i banka prilikom vršenja uplate, te je svaka uplata izvršena putem ove stranice označena sigurnom. U prijevodu – kratko i jasno – razmjena privatnih podataka i podataka o kreditnim karticama sigurna je na web stranicama ove kladionice. Naravno, postoje oni koji će reći da ništa nije 100 posto sigurno, ali takvi se ionako ne koriste Internet u potpunosti. Ili se samo prave pametni.

Podaci o tvrtki
Ime: Germania Sport d.o.o.
Sjedište: Zagreb, Radnička cesta 34/A
Osnovana: 2000
Licence: MNF
Telefon: +385 1 6065 451
Email: [email protected]
Chat uživo: Ne
Kontakt obrazac: Da

Korisnička podrška na visokoj razini

Mnoge domaće kladionice malo su pažnje usmjerile na mogućnost pružanja korisničke podrške svojim igračima „instantno“. Odnosno, rijetko koja kladionica ima mogućnost razgovora putem chata uživo, kao i poziv na broj telefona.

Germania nije jedna od njih, jer na svojim stranicama imaju mogućnost dopisivanja s tehničkom podrškom ove kladionice. Osim toga, na svojoj web stranici imaju jasno naznačen broj telefona na koji ih je moguće kontaktirati, kao i email za slanje upita, koji je moguće poslati i koristeći kontakt formu.

Ono što je potencijalna manjkavost kladionice jest činjenica da podrška nije dostupna svakog dana, od 0 do 24, nego ima svoje radno vrijeme (08-23). Ali, vrlo su ljubazni pa im to možemo oprostiti.

Ronaldinho je zaštitno lice Germania kladionice

Ronaldinho donese sreću kod iduće uplate u Germaniji

Teško da danas postoji osoba koja nije čula za Ronaldinha, nogometnog čarobnjaka koji nas je sve očarao u nekoliko fantastičnih sezona u Barceloni. Iako njegova karijera nije bila dugotrajna i dosegla vrhunce koje je mogla, mnogima je taj virtuoz ostao u najljepšem sjećanju, te ga neki smatraju najboljim ikada.

Upravo on je zaštitno lice kladionice Germania Sport, te bi upravo zbog njega neki mogli prijeći u ovu kladionicu. Teško je ostati ravnodušan kada ga vidite čim otvorite stranicu Germanije, kao i na svim promo materijalima koje ova kladionica posjeduje. Tko zna, možda vam upravo Ronaldinho donese sreću kod iduće uplate u Germaniji.

Germania ima svoje igrače i s razlogom ih ima

Svakako je činjenica da ozbiljan dio tržišta pripada Germaniji. Iako nisu rasprostranjeni kao dvije najveće kladionice u Hrvatskoj, te iako je na naše tržište došla među zadnjima, oni su s razlogom pokupili mnoštvo igrača, koji kada iskusi klađenje u Germaniji, teško da traži drugu kladionicu.

Jer, ima nešto u njoj posebno. Nešto drugačije, što druge kladionice nemaju. I ako tražite kladionicu u kojoj želite isključivo najbolje koeficijente, nećete doći u Germaniju (iako na neke događaje imaju najbolje koeficijente). I teško je riječima objasniti što ova kladionica ima a druge nemaju, jednostavno morate iskusiti da bi shvatili.

Veliki plus kladionice je odlična podrška igračima putem chata (i društvenih mreža), kao i vrlo moderna web stranica koja nudi sve što vam treba, od klađenja uživo, do prijenosa utakmica. Konačno, bonusi koje ova kladionica daje teško da ćete naći u drugim kladionicama u Hrvatskoj.

Ostale recenzije kladionica
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 100€ Da Da 4/5 10 EUR recenzija
100% do 100€ Da Da 3/5 1 € recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024