Germania kladionica mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje

Kladionica Germania svakako spada u tri najbolje domaće kladionice, definitivno iza SuperSporta, a u rangu je sa Prvom sportskom kladionicom. Pored zemaljskih mjesta za uplate, Germania nudi u svojoj ponudi i online klađenje i igranje igara na sreću. Trend koji domaće kladionice prate još uvijek zaostaje za onim najvećim kladiteljima u svijetu, no našim se kladionicama ne može zamjeriti da se ne trude te trendove dostići. Mobilna aplikacija samo je jedan od tih trendova, a u ovom našem tekstu bavit ćemo se Android i iPhone aplikacijom koje ima Germania sport. Testirali smo obje i pokušat ćemo objektivno prenijeti dojmove.

.
Germania aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Preuzimanje
Germania mobilna aplikacija
Ključne značajke Klađenje uživo, Praćenje rezultata, Loto klađenje
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Hrvatski, engleski, bosanski, rumunjski, srpski
Ponuda do 1000€
Ocjena 5/5
..

Mobilna verzija sajta ima sve što je potrebno, ali izgleda pomalo staromodno

Germania kladionica mobilna verzija sajta

Germanijina web stranica u startu je nešto konfuznija od onih koje primjerice imaju SuperSport ili PSK, ali tu su sve značajke neophodne za online klađenje. Jednako tako je i sa mobilnom verzijom sajta. Prilikom ulaska na početnom zaslonu bit će vam ponuđeno da se registrirate što vam je naravno neophodno ukoliko želite uplaćivati svoje listiće kod ovog pružatelja usluga klađenja. S jednim klikom možete se registrirati uz unošenje podataka, a Germania vam u startu traži dosta toga kako bi se verificirali u skladu s općim pravilima ove tvrtke.

Ponudi naravno možete pristupiti i bez registracije, no nećete se moći kladiti. U gornjem sučelju nalazi se sportska ponuda, uživo klađenje, a zatim slijede casino, loto, lucky igre te virtuali. Poredeći je s drugim kladionicama u Hrvatskoj, Germanijina mobilna verzija sajta izgleda pomalo staromodno i zastarjelo, ali ukoliko niste pretjerani ljubitelj estetike, ovdje ćete također naći sve ono što vam je neophodno za nesmetano klađenje unutar zakonskih okvira RH.

Koristeći samo mobilnu verziju stranice nećete biti uskraćeni niti za jednu značajku koju imate na desktop inačici Germanijine platforme za online klađenje. Stranicom dominiraju motivi u crnoj i žutoj boji koje su već godinama unatrag prepoznatljiv trademark ove kladionice. Ako nas pitate, najbitnije je da je mobilna verzija sajta funkcionalna te u responzivnom dizajnu, što Germania mobile verzija svakako jeste.

Germania Android app možete pronaći na web stranicama kladionice

Germania kladionica Android app

Germania Android aplikacija lansirana je početkom 2015. godine. Putem nje možete koristiti sve one sadržaje koje ova kladionica nudi, kao što su sportsko klađenje, loto igre, klađenje uživo ili praćenje trenutačnih rezultata, ali i pregled rezultata događaja koji su završili. Ukoliko se kladite u ovoj kladionici aplikacija vam omogućava i gledanje utakmica uživo, te praćenje transakcija i stanje na računu, a možete i primati obavještenja o svojim listićima te saznati jesu li dobitni ili nisu.

Aplikacije nema u Google trgovini, ali je možete skinuti na vaš uređaj sa Germania web stranica putem direktnog linka. Veličine je nekih 15 MB stoga ne biste trebali imati problema s zauzimanjem previše prostora na vašem mobilnom uređaju, a za pokretanje morate imati najmanje 2,3 verziju Androida. Važno je naglasiti da su podržane sve verzije Androida pa ćete aplikaciju moći koristiti i na mobitelima i na tabletima, što je uostalom i tehnički minimum koji danas mora ispunjavati svaka aplikacija.

Preko aplikacije se ne možete registrirati, već da bi je koristili morate biti registrirani korisnik ili to učiniti netom prije instalacije na web ili mobilnoj verziji stranice. Instalacija same Android aplikacije prilično je jednostavna, s tim što moramo napomenuti da na vašem uređaju morate u postavkama uključiti opciju „nepoznati izvori“ odnosno „unknown sources“ ako vaš uređaj koristite na engleskom jeziku. Jednom kad instalirate aplikaciju, vidjet ćete da su vam na raspolaganju gotovo sve one značajke za klađenje koje imate i kada se kladite putem računala ili laptopa.

Germania ima i svoju aplikaciju za iOS

Germania iOS app

Pored Android inačice, tu je i ona za iOS uređaje. Za pronalazak ove verzije pod imenom GermaniaSport morate otići na svome iPhone ili iPad uređaju na App Store i pronaći ju. Nakon toga kliknite na „Nabavi“ ili „Get“ i instalacijski paket će vrlo brzo biti na vašem uređaju.

Veličine je 76 MB, a najnovija inačica (2,4) zahtjeva operativni sustav iOS 11,0 ili noviji. U ovom trenutku na App store-u je ova aplikacija recenzirana 123 puta, a prosječna ocjena ove aplikacije je 4,4, dakle vrlo dobra, skoro pa odlična.

Programeri u Germaniji se silno trude poboljšavati ovu aplikaciju pa su vremenom rađene brojne ispravke među kojim su dodavani novi kanali uplate i isplate novca, pregledi utakmica, ali i poboljšane same performanse aplikacije. Nema sumnje da će tako biti i u budućnosti jer je klađenje putem mobilnih aplikacija odavno postalo stvar sadašnjosti i potreba krajnjih korisnika mora biti prioritet svakom pružatelju usluga online klađenja.

Dok čitamo Germanijak, još uvijek čekamo na mobilne bonuse

Germania kladionica ima brojne osobenosti među kojima svakako izdvajamo časopis i portal Germanijak koji je obvezno štivo kako nas tako i brojnih drugih igrača u Hrvatskoj. Kada su u pitanju bonusi, tada ova kladionica dosta kaska za svijetom što je uobičajeno za domaće pružatelje usluga igara na sreću, no ne može se reći da se Germania ne trudi jer primjerice ima bonus na prvu uplatu. Ipak, što se konkretnih mobilnih bonusa tiče, možemo reći da taj aspekt u ovoj kladionici trenutačno ne postoji.

Germania Bonus1000€ Brzina isplateDo 3 dana Kladite se sada

Veliki broj mogućnosti mobilnih uplata

U Germaniji možete uplatiti novce putem platne kartice, Germania bonom kojeg možete kupiti na Tisku, Croduxu ili Tifonu, SMS nadoplatom, Skrillom te općom uplatnicom ili e-bankarstvom. Pozitivno je što i putem aplikacije možete uplaćivati i isplaćivati novce Visa, Maestro ili Mastercard karticama te sve popularnijim Skrillom. „Vrijeme skrati, karticom plati“ kaže jedan od slogana Germania sport kladionice, a mi se sa tim možemo samo složiti.

Pristojno i pouzdano mjesto za klađenje

Germania svakako nije idealna kladionica, ali je u Hrvatskoj definitivno u Top 3 stoga je ne možemo ignorirati niti zaobići. Za potrebe domaćeg tržišta možemo reći da je to jedno pristojno i pouzdano mjesto za klađenje. Njena aplikacija ispunjava svoju osnovnu ulogu i funkciju, kako ona za Android tako i ona za iOS uređaje. Ukoliko ste korisnik ove kladionice naš je savjet da si instalirate i aplikaciju, a ukoliko to tek planirate postati, nadamo se da će vam ova recenzija u tome pomoći.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top