Rabona aplikacija – Funkcionalno mobilno sučelje po ukusu hrvatskih igrača

Biti u mogućnosti kladiti se baš u svakom trenutku velika je stvar koju nam je omogućilo mobilno klađenje, a Rabona kladionica koja je zahvaljujući svojem izuzetno raskošnom programu bonusa i promocija sve privlačnija i hrvatskim igračima, po tom pitanju odradila je dobar posao.

.
Rabona aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Preuzimanje
Rabona mobilna aplikacija
Ključne značajke Klađenje uživo, Statistika
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Engleski
Ponuda 100% do 100€
Ocjena 5/5
..

Funkcionalnost mobilne verzije ovog priređivača igara na sreću, kao i kvaliteta dizajna, navigacije te samog iskustva klađenja ono je čime ćemo se baviti u ovoj našoj recenziji, kako bi domaći kladitelji dobili prave informacije o Rabona Mobile iskustvu. Neka analiza počne!

Odlična mobilna optimizacija Rabone za iOS i Android uređaje

Rabona je ponudila mobilnu verziju

Prelazak s desktop na mobilnu web verziju Rabone za hrvatske igrače definitivno će biti ugodno iskustvo, jer ova kladionica odradila je sasvim dobar posao, kako bi i na malom ekranu pametnog telefona kladitelji dobili baš sve što im je potrebno za pretvaranje vlastitog sportskog znanja u zasluženi profit.

Dapače, oduševljava odličan izbor boja, jedan od najboljih na tržištu, jer na mobitelu izgledaju oku još ugodnije nego na laptopu i stolnom računalu. Crvena, žuta i bijela boja, na sivoj i crnoj podlozi prava su formula za istaknuti sve bitno u sučelju za klađenje i to je nešto na što nitko kod Rabone nema zamjerki.

Nakon što se prijavite na svoj račun, već na naslovnoj stranici bit će vam jasna osnovna filozofija koja stoji iza Rabone, s raskošnim linkovima koji vode prema najprivlačnijim bonusima te izborom najatraktivnijih utakmica na koje odmah možete uplatiti svoj novac.

Na naslovnici nema utakmica uživo, što neki konkurenti ističu čim se pojavite u njihovom mobilnom sučelju, ali u vrhu ekrana ćete pronaći link prema live klađenju, kao i prema sportskoj ponudi te virtualnim događajima koji također privlače pojedine igrače. Što je najvažnije, odmah možete otvoriti i chat uživo te dobiti korisničku podršku ako vam nešto nije jasno.

Sve u svemu, sasvim dobra odskočna daska za mobilnog kladitelja u potrazi za velikodušnim kvotama i potencijalnim “zicerima”…

Pregledna bočna navigacija vodi do svake utakmice u ponudi

Rabona je ponudila mobilnu verziju

Bez dobre navigacije nema dobrog mobilnog sučelja, a Rabona kladionica tu dobro stoji, jer njezin bočni izbornik vas intuitivno vodi u svaki kutak sportskog klađenja u ponudi ovog priređivača igara na sreću.

Osnovni izbor je između sporta i casina, a ispod toga birate zanimaju li vas utakmice uživo ili “pre-match” klađenje. Pred vama će se u oba slučaja otvoriti lijepo dizajnirane ikone koje će vas voditi prema različitim sportovima. Možete uvijek birati između aktualnih susreta ili pretraživanja različitih liga i sportskih natjecanja, a što je izuzetno praktično, u svakom trenutku u tražilicu možete upisati ime kluba na koji se želite kladiti i preskočiti korake na putu prema željenom sportskom događaju.

Uz to, kada se jednom nađete unutar određene utakmice, različiti linkovi u gornjem dijelu ekrana olakšat će vam put do drugih dvoboja koje također želite dodati na svoj kombinacijski listić. Dakle, kretanje stranicom je funkcionalno i intuitivno i nije problem pronaći baš ono što tražite.

Pregledno ispisana tržišta klađenja i listić koji je lako uočiti

Rabona Android i iOS iskustvo u mobilnom web sučelju dobiva visoku ocjenu i zato što se na vašem ekranu ispisuju veliki koeficijenti kad se jednom dokopate željenog sportskog okršaja, a unatoč brojnim različitim tržištima klađenja unutar svake utakmice, nije problem u njima se snaći niti na značajno manjem ekranu.

Dapače, sve je lijepo posloženo, a odlična je odluka bila u potpunosti prikazati glavne tipove oklada, dok ostale, manje popularne valja klikom otvoriti pa zauzimaju manje prostora, no svejedno ih je lako uočiti.

Klizni izbornik koji se nalazi ispod imena sportskih suparnika nudi vam izbor između glavnih oklada, klađenja na prvo i drugo poluvrijeme, kombinacijskih i brzih oklada, što dodatno olakšava pretraživanje.

Rabona Bonus100€ Brzina isplateDo 3 dana Kladite se sada

Nakon što odaberete željenu kvotu, u donjem dijelu ekrana pojavit će se vaš online listić (eng. “Betslip”) koji možete otvoriti preko cijelog ekrana i provjeriti jesu li svi željeni događaji na njemu. S gornje desne strane tu ćete naići i na link “My Bets”, gdje se nalazi pregled svih vaših aktualnih listića.

Upravo to je jedino mjesto gdje možete pratiti svoje listiće i iskoristiti “Cash Out” opciju, što nije najbolje rješenje i Rabona bi trebala razmisliti o izdvajanju ovog važnog linka na istaknutije mjesto, kako bi korisničko iskustvo igrača bilo još bolje.

Rabona Android aplikacija trebala bi donijeti još bolje iskustvo

Rabona aplikacija Android verzija

Uobičajeno je da uz mobilnu web verziju kladionica igračima nudi i klađenje putem aplikacije. Zasad ćemo na Rabona Android app iskustvo ipak morati pričekati, jer još je uvijek u izradi.

Kad jednom bude gotova, Rabona mobile app download za korisnike Android sustava odvijat će se na uobičajenom mjestu, na samoj stranici priređivača igara na sreću. Vjeruje se da će Rabona aplikacija dodatno unaprijediti već ionako funkcionalno mobilno sučelje, nadajmo se i s boljim pozicioniranjem pregleda odigranih listića.

Rabona iOS app nešto je što s nestrpljenjem čekamo

Rabona aplikacija iPhone verzija

Rabona iPhone korisnici možda su zadovoljni sučeljem u mobilnom pregledniku, ali svakako bi voljeli dobiti i svoju aplikaciju, za još jednostavnije iskustvo klađenja.

Nažalost, ona još nije ponuđena igračima, a od korisničke službe nismo uspjeli saznati kada će biti dovršena. U svakom slučaju, kad jednom bude gotova moći ćete je skinuti u App Storeu i vjerujemo da će biti brza i funkcionalna, kako to obično bude u iOS operativnom sustavu.

Teško je reći kada će biti sljedeća takva akcija pri kojoj će vam bez truda sjesti pokoji euro na korisnički račun, ali vjerujemo da će je biti u bližoj budućnosti.

Rabona mobilno iskustvo zaslužuje odličnu ocjenu

Rabona kladionica možda je prisutna na tržištu tek nekoliko godina, no zaista radi prave korake kako bi zauzela važno mjesto na europskom tržištu.

Mobilno sučelje ponuđeno igračima jedno je od uspješnih rješenja ovog priređivača igara na sreću, jer je odlično dizajnirano te nudi intuitivno iskustvo klađenja u sasvim funkcionalnom okruženju.

Sljedeća nadogradnja svakako će biti Rabona aplikacija koja je zasigurno u planu u bližoj budućnosti pa s uzbuđenjem čekamo rješenja koja će nam ponuditi, kako bi sportsko klađenje kod Rabone postalo još zabavnije…

Najčešće postavljana pitanja

🥇 Je li pristup Rabona kladionici blokiran na mobitelu?

O: U ovom trenutku igračima je potreban VPN kako bi se nesmetano mogli kladiti u Raboni, na teritoriju Republike Hrvatske. Vjerujemo da će na aplikacijama ove kladionice to u budućnosti biti moguće bez ikakvih ograničenja.

💸 Kako uzeti Rabona bonus dobrodošlice u mobilnom sučelju?

O: Ako želite doći do velikodušnog bonusa do čak 100 EUR kojeg ova kladionica nudi novim igračima, morate odigrati cjelokupni iznos svog depozita na listiće s ukupnom kvotom iznad 1.50, nakon čega će vas korisnička podrška putem live chata dalje voditi do zasluženih dodatnih financija koje u sljedećih 30 dana imate priliku trajno osvojiti.

✅ Kakvo je iskustvo Rabona klađenja uživo na mobitelu?

O: Pri live klađenju čeka vas kod Rabone dinamično sučelje u kojem događanja možete pratiti u virtualnom prijenosu, a određeni broj utakmica i putem live streaminga. Kvote su krupne i lako je uočiti njihovo povećanje ili smanjenje, a brza uplata listića u ključnom trenutku utakmice nije problem. U svakom slučaju, sasvim solidno iskustvo klađenja uživo.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
do 1000€ 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 100€ Da Da 3/5 iOS App Android App recenzija
100% do 122€ Nema Da 5/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024