Pravila o privatnosti

Ova pravila i uvjeti pružanja usluge primjenjuju se između vas, korisnika ove web stranice i SportArena.hr, vlasnika i davatelja ove web stranice. SportArena.hr vrlo ozbiljno shvaća privatnost vaših podataka. Ovo se pravilo odnosi na našu upotrebu svih podataka koje smo prikupili ili koji su prikupljeni od vas u vezi s vašim korištenjem web stranice. Molimo pažljivo pročitajte ovu politiku o privatnosti.

Opseg Pravila o privatnosti

Ova se Pravila o privatnosti odnose samo na postupke SportArena.hr i korisnika u vezi s ovom web stranicom. Ne prostire se na bilo koju web stranicu kojoj se može pristupiti s ove web stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na, bilo kakve linkove koje možemo pružiti na web stranicama društvenih mreža.

Prikupljeni podaci

Prikupljamo različite podatke od naših korisnika:

Dobrovoljne informacije: također prikupljamo podatke koje ste nam dobrovoljno dali. Na primjer, kada odgovarate na našu komunikaciju, komunicirate s nama putem e-pošte ili dijelite dodatne informacije o sebi

Informacije o uređaju: prikupljamo određene vrste detalja veze i podatke o vašem uređaju, softveru ili hardveru koji vas mogu identificirati, poput jedinstvenih identifikatora uređaja (npr. UDID, IMEI, MAC adresa), otiska prsta u pregledniku, IP adrese i podataka o geo-lokaciji.

Naša upotreba podataka

Vaše osobne podatke koristimo u svrhe navedene u nastavku:

Komunicirati s vama i obavještavati vas

U svrhu provođenja analiza, statistika I istraživanja, radi poboljšanja i prilagođavanja podataka vašim potrebama i interesima

Otkriti i spriječiti lažne i nezakonite aktivnosti

Web stranice i usluge trećih strana

SportArena.hr može povremeno unajmiti usluge drugih strana za bavljenje određenim procesima potrebnim za rad web stranice. Pružatelji takvih usluga nemaju pristup određenim osobnim podacima koje pružaju korisnici ove web stranice.

Linkovi na druge web stranice

Ova web stranica povremeno može pružiti linkove na druge web stranice. Mi nemamo kontrolu nad takvim web mjestima i nismo odgovorni za sadržaj tih web stranica. Ova se Pravila o privatnosti ne proširuju na vaše korištenje tih web stranica. Savjetujemo vam da pročitate pravila o privatnosti ili izjavu drugih web lokacija prije nego što ih upotrebljavate.

Funkcionalnost web stranice

Za upotrebu svih značajki i funkcija dostupnih na web mjestu možda će se tražiti od vas da pošaljete određene podatke.

Možete ograničiti upotrebu kolačića za upotrebu internetskog preglednika. Za više informacija pogledajte dolje navedenu klauzulu (Kolačići).

Kolačići

Ova web stranica može postaviti i pristupiti određenim Kolačićima na vašem računalu.

SportArena.hr koristi Kolačiće kako bi poboljšali vaše iskustvo korištenja web stranice.

SportArena.hr pažljivo odabire ove Kolačiće i poduzima korake kako bi osigurao da vaša privatnost uvijek bude zaštićena i poštovana.

Svi Kolačići koje koristi ova web stranica koriste se u skladu s važećim EU Zakonom o Kolačićima.

Prije nego što web stranica postavi Kolačiće na vaše računalo, prikazat će vam se traka s porukom koja zahtijeva vaš pristanak za postavljanje tih Kolačića. Davanjem pristanka na postavljanje Kolačića omogućavate SportArena.hr da vam pruži bolje iskustvo i uslugu. Ako želite, možete odbiti pristanak na postavljanje Kolačića; Međutim, neke značajke web stranice možda neće funkcionirati u potpunosti ili kako su namjeravale.

Možete odabrati ili onemogućiti Kolačiće u svom internetskom pregledniku. Većina web preglednika prema zadanim postavkama prihvaća Kolačiće, ali to se može promijeniti. Za više detalja, molimo vas pogledajte u vašem internetskom pregledniku u Izborniku Pomoći.

Možete odlučiti izbrisati Kolačiće u bilo kojem trenutku; međutim, možete izgubiti sve podatke koji vam omogućuju brži i učinkovitiji pristup web mjestu, uključujući, ali ne ograničavajući se na, postavke personalizacije.

Maloljetnici

SportArena.hr nije namijenjen osobama mlađim od 18 godina i djeci mlađoj od 13 godina, a osobne podatke nećemo svjesno prikupljati od maloljetnika. Ako postanemo svjesni da je korisnik mlađi od 18 godina, uklonit ćemo njegove/njezine podatke iz naših datoteka. Pridržavamo si pravo zatražiti dokaz o starosti u bilo kom trenutku.

Back to Top
UEFA Euro 2024