Klađenje na stolni tenis – Kako igrati i gdje se online kladiti u Hrvatskoj

Gotovo da ne postoji osoba u našoj zemlji, a i šire koja nikad nije iskušala svoju vještinu u stolnom tenisu, jednostavnoj i zabavnoj igri poznatoj i pod nazivom “ping pong”.

Izmišljen u 19. stoljeću, stolni tenis brzo je osvojio sportske zaljubljenike od Dalekog Istoka do Europe, a posebno je popularan u Hrvatskoj, sa Zoranom Primorcem kao rekorderom po broju olimpijskih nastupa pod zastavom naše zemlje.

Što se klađenja tiče, ovaj sport dugo je bio u sjeni nogometa, košarke, tenisa i hokeja na ledu, no u posljednjih godinu i pol dana došlo je do eksplozije oklada na stolni tenis. Razlog je prije svega pandemija koja ga je gurnula u prvi plan dok su drugi sportovi mirovali, ali igrači se klade i zbog dinamičnosti ove igre te raskošne ponude koju nude moderne online kladionice.

U svakom slučaju, stolni tenis je danas neizostavan dio ponude sportskog klađenja i zaslužuje našu detaljnu analizu, kako bi i hrvatski igrači upoznali najpopularnije vrste stolnoteniskih oklada i pronašli pravu dugoročnu strategiju za sebe…

Lista najboljih kladionica za Stolni tenis
Rank Kladionica Ocjena Videoprijenos Turniri Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 Nema ITTF SETKA CUP TT CUP 100% do 122€ Posjetite 22bet recenzija
2.
LegendPlay
5/5 Da ITTF SETKA CUP TT CUP 100% do 250€ Posjetite Dolazi uskoro
3.
Mozzart
5/5 Da ITTF SETKA CUP TT CUP 100% do 400€ Posjetite Mozzart recenzija
4.
20bet
4/5 Da ITTF SETKA CUP TT CUP 100% do 100€ Posjetite 20bet recenzija
5.
bet365
4/5 Da TT CUP 100% do 50€ Posjetite bet365 recenzija
6.
Palmslots
4/5 Da ITTF TT CUP 200% do 100€ Posjetite Dolazi uskoro

Koje su najbolje kladionice za klađenje na stolni tenis?

Ako tražite izuzetno bogatu i dobro razrađenu ponudu, onda je 22bet kladionica svakako jedan od najboljih izbora. Koeficijenti za klađenje na stolni tenis često su među najvišima na tržištu, a u ponudi ćete naći kroz veći dio godine preko 300 aktualnih mečeva. Možete se kladiti na velike turnire, ali i nacionalna natjecanja, s izborom više od 60 različitih oklada na istom dvoboju, što uključuje klađenje na hendikepe setova i poena, zbroj poena i točan rezultat.

do 122€

Posjetite22bet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kad govorimo o klađenju na stolni tenis, kladionice na domaćem tržištu uglavnom nude u "pre-match" ponudi tek oklade na pobjednika dvoboja, no situacija je znatno bolja pri klađenju uživo. Najdalje je u tome otišla Germania Sport koja tijekom meča nudi po četiri različite razine hendikepa i granice zbroja poena, a u ponudi je i klađenje na točan rezultat, što je sasvim dovoljno iskusnom igraču na pronađe put do obećavajućih kombinacija.

do 1000€

PosjetiteGermania recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nema kladionice s više stolnoteniskih prijenosa uživo od bet365! Riječ je o priređivaču igara na sreću koji je poznat po svojem raskošnom video streamingu, od nogometa i tenisa do košarke i hokeja na ledu, a ping pong dvoboji su svakodnevno na programu. Što se pak ponude oklada tiče, ova kladionica nudi mogućnost klađenja tko će dobiti određeni poen, po čemu se razlikuje od konkurencije, a granicu zbroja poena obično postavlja na 18.5 u pojedinom setu.

do 50€

Posjetitebet365 recenzija

*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.

Bilo da se turnir igra u Češkoj, Ukrajini, Rusiji ili nekoj drugoj europskoj zemlji, s igračima koji uopće nisu poznati široj javnosti, Marathonbet će vam svejedno dati priliku da iskušate svoje znanje. Ova britanska kladionica jednostavnog korisničkog sučelja prati stolnoteniskom ponudom svoju konkurenciju, a posebno to vrijedi prilikom live klađenja, kada će vam biti ponuđeno tridesetak različitih mogućnosti oklada, čak i na turnirima za koje niste čuli da postoje.

do 30€

NedostupanMarathonbet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Bitcoin klađenje sve je popularnije, a ako želite uvećati svoju kripto imovinu klađenjem na stolni tenis, onda je kladionica 1xBit perfektan izbor. Iznenadit ćete se koliko različitih mečeva ovaj priređivač igara na sreću ima u ponudi u svakom trenutku, s izuzetno detaljnom razradom tržišta klađenja unutar svakog dvoboja. Izdvajamo klađenje na ukupan broj setova, točan rezultat te hendikepe setove i poena, kao najpopularnije opcije koje 1xBit nudi svojim igračima, uz minimalan ulog od 0.01 miliBitcoin.

do 7 BTC

Nedostupan1xBit recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kako se kladiti na stolni tenis?

Ako se nikad niste kladili na stolni tenis, dobra je vijest što vam neće trebati mnogo vremena da naučite osnovne strategije. Zapravo, mnogo je sličnosti s klađenjem na tenis pa zapravo nije nikakav problem prebaciti se na ovaj još brži i dinamičniji sport s reketom.

Naravno, ključno je poznavanje suparnika, forme igrača, stila igre i dodatnih okolnosti koje su prethodile meču. Ako posjedujete te informacije, na vama je tek da izaberete najbolju opciju za igru i pričekate hoće li se vaša prognoza pretvoriti u realnost…

klađenje na hokej

.

Koje vrste oklada na stolni tenis postoje?

Klađenje na pobjednika meča – klasika među okladama. Najviše igrača odlučuje se upravo kladiti tko će na kraju dvoboja uzdignutih ruku napustiti teren. Kladionice će vam ponuditi jedinicu i dvojku, bez remija koji je u stolnom tenisu moguć samo na nekim neobičnim ekshibicijama. Na vama je tek da izaberete svog favorita i pobrinete se da kvota odgovara realnom odnosu snaga među suparnicima.

Klađenje na pobjednika turnira – na najjačim stolnoteniskim natjecanjima, poput svjetskih prvenstava i olimpijskih igara, mnoge online kladionice ponudit će vam i klađenje na ukupnog pobjednika, odnosno sportaša ili sportašicu koji će osvojiti zlato. Što je faza turnira ranija, to će kvote biti veće i puno profitabilnije nego na pojedinačnim dvobojima, ako ih pogodite. Na vama je da na temelju vlastitog znanja i intuicije pokušate predvidjeti tko će otići do kraja, po mogućnosti nakon što kroz barem jedan ili dva meča vidite tko je u kakvoj formi.

Klađenje na specifičan događaj – osim na pobjednika meča ili turnira, možete se kladiti i na određeni segment igre, odnosno na specifičan rasplet sportskog događaja. Drugim riječima, možete pogađati koliko će neki igrač osvojiti setova, hoće li biti ukupan broj poena paran ili neparan, kako će proći pojedini set i hoće li dvoboj biti neizvjestan ili će netko uvjerljivo pobijediti. Ovaj tip klađenja može biti barem jednako profitabilan kao i igra na ishod meča, što ozbiljni igrači itekako dobro znaju i redovito koriste.

Najpopularnija tržišta klađenja među igračima

Hendikep poena – u tenisu ste vjerojatno već navikli igrati na hendikep gemova, a u stolnom tenisu postoji hendikep poena, što može biti odlična opcija, jer kladionice ne postave uvijek kvote kako koje im garantiraju profit. Pa se možete kladiti hoće li favorit pobijediti s tri ili više poena razlike, a možete odigrati i da će autsajder pružiti žestok otpor i u najgorem slučaju minimalno izgubiti.

Hendikep setova – ponekad je još bolja opcija igrati na hendikep setova, odnosno hoće li konačni rezultat biti uvjerljiv u korist favorita ili neće. Nije lako dobiti set, jer treba osvojiti 11 poena protiv boljeg od sebe, no kod izjednačenih protivnika isplati se igrati da će autsajder tijesno izgubiti, koristeći prednost u setovima koju vam daje kladionica. Ako ste pak uvjereni u dominaciju boljeg igrača, onda možete uplatiti da će pobijediti s najmanje 2 ili 3 seta prednosti, ili čak 4:0.

Zbroj poena – vrlo popularna opcija za klađenje. Kladionica vam postavlja granicu, a vi pogađate hoće li biti više ili manje ukupno odigranih poena. Možete se kladiti na ukupan zbroj poena u cijelom meču, ali još je popularnije igrati na pojedine setove. Priređivači igara na sreću granicu obično vide u rezultatu 11:8, a na vama je pogoditi hoće li biti više od 18.5 u setu ili manje. Kod izjednačenih suparnika granica je čak 19.5, no svejedno je suparnici često prebace.

Točan rezultat – ponekad je u stolnom tenisu najbolja odluka gađanje točnog rezultata. Puno je lakše nego pogađati istu stvar u nogometu, jer samo osam različitih mogućnosti ako se igra na četiri dobivena, od kojih s obzirom na odnos snaga među natjecateljima, većina obično otpada u startu. Kvote su prilično izdašne na ovaj tip klađenja, a u praksi se pokazalo da profit donosi uplata na dva različita rezultata, na primjer 4:0 i 4:1 na favorita, čime maksimiziraš svoje izglede da meč završi na povoljan način za tvoj listić.

..

Klađenje uživo na stolni tenis još je uzbudljivije

Bilo da koristite aplikacije za klađenje na stolni tenis ili igrate na svom računalu, uplate u realnom vremenu, dok se akcija odvija na terenu izuzetno su dinamične i zabavne.

Stolni tenis je sport koji svaka online kladionica koja drži do sebe ima u svojoj video streaming ponudi, što omogućuje da pozorno pratite natjecatelje u akciji i na temelju onog što vidite pred svojim očima donosite zaključke što će se događati u nastavku meča.

U Hrvatskoj ćete naći stolnoteniske mečeve uživo u ponudi brojnih kladionica, od Supersporta i Germanije do PSK, a već smo spomenuli kako najviše video prijenosa donosi Bet365.

Klađenje uživo je odlična prilika za dobitak u ovom sportu, jer možete igrača vidjeti u akciji i na temelju njegovog trenutnog raspoloženja donijeti odluku u kojem smjeru ići sa svojom okladom.

Igra na hendikep, zbroj poena i točan rezultat posebno dolazi do izražaja upravo u trenucima dok stolnoteniski meč traje pa mnogi klađenje na stolni tenis prakticiraju isključivo uplatama uživo, kada osjećaju da imaju najbolju kontrolu nad ishodom svojih listića…

Koja su najpopularnija stolnoteniska natjecanja u Hrvatskoj?

Olimpijske igre u stolnom tenisu

Kao i u mnogim drugim sportovima, u našoj zemlji najviše zanimanja izazivaju olimpijska stolnoteniska natjecanja.

Baš tada bude i najviše odigranih listića na online kladionicama na ovaj sport, a većina igrača u pravilu igra na kineske predstavnike koji su na glasu kao daleko najbolji, dok dio njihov voli novac uložiti i na europske velikane, poput Tima Bolla.

Osim olimpijskog turnira, svjetska i europska prvenstva također su u fokusu hrvatskih kladitelja, a i ugledni turniri Svjetskog kupa te Zagreb Open, kao najjače međunarodno natjecanje u našoj zemlji.

Međutim, u posljednjih godinu dana raste zanimanje hrvatskih igrača čak i za manje turnire, poput nacionalnih prvenstava Rusije, Ukrajine i Češke, pod uvjetom da postoji streaming mečeva koji otkriva odnos snaga na terenu, među igračima koji možda i nisu toliko poznati široj javnosti…

Koje su najbolje strategije klađenja na stolni tenis?

Nekoliko je načina kako zaraditi novac na stolnom tenisu. Prvi je besprijekorno poznavanje kvalitete pojedinih natjecatelja, forme i okolnosti u kojima se odvija meč, na temelju čega možete uplaćivati listiće i prije početka samog dvoboja. Drugi način je klađenje uživo, na temelju onog što vidite da se događa na terenu.

I u jednom i u drugom slučaju važno je imati dobar osjećaj za vrijednost koeficijenta kojeg uzimate, na temelju informacija s kojima raspolažete. U neizvjesnim sportovima u kojima se puno toga munjevito odvija u samo nekoliko sekundi, ne isplati se igrati na male kvote, jer dugoročno sigurno nećete završiti u plusu.

Baš zbog toga se isplati igrati uživo na favorita u trenucima dok gubi, a svima je jasno da je bolji stolnotenisač, dok se na autsajdere obično isplati igrati prije meča, dok još kladionice ne otkriju njegovu pravu kvalitetu.

Na stolni tenis ne bi trebalo igrati kvote ispod 1.70, kao ni sistemske listiće, jer puno toga može krenuti po zlu, ako vjerujete favoritima ili uplatite puno sportskih događaja zajedno.

Najbolja strategija svakako je igrati pojedinačne listiće ili kombinacijske s dvije oklade, na temelju vlastitog znanja i uočavanja prilika koje se pojavljuju dok se meč odigrava…

Najčešće postavljana pitanja

🥇 Može li se pobijediti kladionicu klađenjem na stolni tenis?

O: Stolni tenis je jedan od sportova koji definitivno nisu u fokusu bookmakera, što nam daje priliku zaraditi, pod uvjetom da raspolažemo besprijekornim znanjem i dobrim osjećajem za vjerojatnost. Naravno, do toga se dolazi nakon mjeseci ili čak godina praćenja stolnoteniskih mečeva, no svakako vrijedi uložiti svoje vrijeme u proučavanje ovog uzbudljivog sporta, jer zaista se povremeno javljaju izuzetno obećavajuće oklade na kojima ozbiljni igrači mogu lijepo zaraditi.

🏓 Je li stolni tenis dio ponude svake online kladionice?

O: Zahvaljujući eksploziji zanimanja za ovaj sport tijekom 2020. godine, stolni tenis danas je u ponudi svake online kladionice koja drži do sebe. Ne samo što se možete kladiti na pobjednika meča, već i na pregršt dodatnih oklada vezanih uz točan rezultat i zbroj poena, a tu je i klađenje uživo, koje je među hrvatskim priređivačima igara na sreću jako dobro razrađeno, kao i među vodećim europskim kladionicama. Dakle, tko želi kladiti se na stolni tenis, danas to može raditi svakodnevno.

🏆 Na kojem natjecanju je najlakše zaraditi kladeći se na stolni tenis?

O: Izgledi za zaradu ovise isključivo o znanju samog igrača, kao i njegovoj sposobnosti da u pravom trenutku povuče pravi potez. Na velikim natjecanjima, olimpijskim, svjetskim i europskim prvenstvima igraju najpoznatiji igrači, o kojima je najlakše pronaći relevantne informacije i sastaviti obećavajući listić. No, s druge strane dobro su upućeni i bookmakeri. Ako pak dobro poznajete igrače na manjim turnirima, izgledi za dobitak su vam još veći pa nije loše uputiti se u nacionalna prvenstva i pokušati iskoristiti neočekivano izdašne kvote, koje će vam povremeno ponuditi online kladionice…

Najbolje online kladionice

Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 122€ Nema Da 5/5 1€ recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 10 EUR recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024