Loto EuroJackpot – Primamljiva igra za kojom luduje Hrvatska

Kada govorimo o ozbiljnim nagradama na loto klađenju populariziranima u našoj zemlji, EuroJackpot se definitivno nalazi nedodirljiv na samom vrhu, spreman u potpunosti promijeniti život onome tko uspješno prognozira ishod izvlačenja sedam kuglica.

Loto EuroJackpot u kojeg se prije pet godina kao jedan od priređivača uključila Hrvatska lutrija u kratkom vremenu stekao je status kraljevske discipline među našim ljubiteljima igara na sreću, a mi ćemo ovdje analizirati sve njegove aspekte i dati savjete kako uz njega pokušati lijepo zaraditi!

Najbolje kladionice za igrati EuroJackpot loto
Rank Kladionica Ocjena Igre Bonus Detalji
1.
Mozzart
5/5 38+ do 400€ Igraj loto
2.
Favbet
4/5 79+ do 130€ Igraj loto
3.
Germania
4/5 39+ do 1000€ Igraj loto

Darežljivi europski loto s primamljivom šansom za dobitak

Kako igrati EuroJackpot?

Osmišljen u ožujku 2012. godine od strane transnacionalne Europske lutrije, loto EuroJackpot svoj je procvat započeo u listopadu 2015. godine, kada su se u njega uključile brojne nacionalne lutrije, uključujući hrvatsku, češku, dansku, estonsku, finsku, njemačku, mađarsku, islandsku, talijansku, latvijsku, litvansku, nizozemsku, norvešku, slovačku, slovensku, španjolsku, švedsku i poljsku.

Ideja je bila dati sudionicima bogatu igru s većim izgledima za jackpot nego u konkurentskom EuroMillions lotu, u kojem imate 1 naprema 135 milijuna šansu osladiti se punim iznosom nagrade. Loto EuroJackpot postavio je slična pravila, ali s dva broja manje među dodatnima i tako povećao šansu na 1 naprema 95 milijuna, što je najveća među izdašnim europskim loto igrama.

Izvlačenje se održava petkom navečer u Helsinkiju, a uplaćeni iznosi od pedesetak milijuna eura po kolu dovoljno govore koliko je popularan. Igrači mogu sudjelovati s ulogom od 15 HRK po kombinaciji, a EuroJackpot kreće od 10 milijuna eura pa raste sve do 90 milijuna, koliko je podijeljeno već u pet navrata, igračima iz Njemačke, Češke i Finske.

Najveći hrvatski dobitak bio je 17 milijuna eura iliti 123 milijuna kuna, dovoljno da sretnik više nikad ne mora brinuti o tome hoće li imati dovoljno novca za kavu!

Kako igrati loto EuroJackpot?

Riječ je o jednostavnoj igri u kojoj se pred vama nalazi 50 glavnih brojeva i 10 dodatnih. U jednoj kombinaciji od vas se očekuje da izaberete pet glavnih brojeva na skali 1 do 50 te još dva dodatna od 1 do 10.

Dobitak ostvarujete već ako pogodite tri broja, u kombinacijama 2+1, 1+2 i 3+0 kojima ćete definitivno vratiti vaš ulog, a možda ga malo i podebljati. Pogođenih 3+1 i 2+2 donijet će vam stotinu kuna ili dvije dobitka, a nešto ozbiljniji novac dijeli se ako pogodite četiri glavna broja, što u kombinaciji s još dva dodatna ide do desetak tisuća kuna zarade.

Sistemsko klađenje na EuroJackpot

Pravi novac dijeli se kada ugrabite peticu i tada možete očekivati povrat u milijunima. Ako pritom promašite oba dodatna broja dobit ćete od pola milijuna do milijun kuna, a 5+1 vam može donijeti i više desetaka milijuna, ovisno o tome morate li dijeliti dobitak s drugima. Naravno, 5+2 je ono što zapravo ganjate, što će vam donijeti od 75 do 700 milijuna kuna i miran san do kraja života!

Gdje igrati loto EuroJackpot u Hrvatskoj?

HR verzija loto EuroJackpot igre nalazi se pod kontrolom Hrvatske lutrije, jednog od organizatora ove igre na sreću. Možete svoje kombinacije uplatiti u nekoj od brojnih poslovnica ovog državnog priređivača, a također i na njezinoj HR Loto službenoj stranici, na kojoj je EuroJackpot jedna od najpopularnijih podstranica, gdje su vam putem mobitela brzo dostupni i rezultati.

Nažalost, za razliku od ostalih sličnih igara, druge sportske kladionice nemaju pravo nuditi EuroJackpot u svojoj ponudi sa specifičnom razradom ponude i kombinacijama sistemske igre uz manji ulog, što značajno smanjuje vaš manevarski prostor pa loto EuroJackpot ostaje igra sanjara, željnih preko noći u potpunosti promijeniti svoj život.

Najbolje online kladionice
do 122€5/5Posjetite
LegendPlayDolazi uskoro
do 250€5/5Posjetite
Mozzart Čitaj više
do 400€5/5Posjetite

Ako niste među njima i vjerujete u postepeni lov na zaradu, ne brinite. Za vas imamo i najbolje savjete za sportsko klađenje, uz recenzije najboljih i najpouzdanijih kladionica dostupnih hrvatskim igračima!

Govore li nam nešto najčešće izvučeni brojevi EuroJackpota?

Uvijek će biti zagovornika “vrućih” i “hladnih” brojeva pri izvlačenju lota, a kada znamo da je EuroJackpot dosad isplatio 7 milijardi eura različitih nagrada, onda je jasno zašto igrači pokušavaju na temelju prošlosti izgraditi svoj put do profita.

Ako vjerujete da će najčešće izvučeni brojevi biti i u budućnosti “vrući”, igrajte na 14, 18, 19, 40 i 49, uz 5 i 8 kao dodatne. Ako smatrate da je napokon došlo vrijeme onih koji su dosad rijetko izvlačeni, u svojoj kombinaciji koristite 2, 27, 36, 48 i 50, uz 9 i 10 kao dodatne.

Valja naglasiti da je malo kreativnosti ipak bolje za vas od prepisivanja ovih brojeva, jer budite sigurni da nećete biti jedini koji će ih igrati. Čak i ako prođu, dobitak će vam biti umanjen i neće biti prvi put. Jednom prilikom EuroJackpot dijelio se na čak pet igrača!

Sistemi i strategije koji nam mogu pomoći

Već smo spomenuli da EuroJackpot ne nudi dodatne opcije sistemskog igranja za manje novce na sportskim kladionicama, što znači da vas čeka skupa igra ako želite povećati svoje izglede za kratkoročni dobitak.

Sistemski listići postoje, no značajno povećavaju vaš ulog. Pa će vas tako 6 uplaćenih brojeva uz 2 dodatna koštati 90 HRK, a sistem 7+2 čak 315 HRK, iako niste pretjerano povećali izglede za dobitak. Koliko su loto EuroJackpot sistemi skupi dovoljno govori cijena najskupljeg među sistemima, 12+2 koja iznosi čak 11.888 HRK, a pritom vam ne jamči baš ništa pa je najbolje igrati obične kombinacije.

Neki koriste taktiku progresivnog povećanja uloga pri loto klađenju, ali ono mora biti zaista krajnje postepeno inače se izlažete velikom riziku. Oni iskusni pak savjetuju igračima da igraju brojeve koji nisu toliko popularni, jer će uz njih dijeliti dobitak s malim brojem ljudi i tako ga maksimizirati.

Ono što se pak pokazuje kao optimalnom taktikom je vezanje brojeva, recimo 16 i 17 ili čak dva takva para, što se rjeđe nalazi u kombinacijama drugih sudionika, a svjedočimo da često bude baš tako izvučeno. Slična taktika je i igranje brojeva poput 8 i 10 ili 33 i 35, razmaknutih jednim brojem, što također povećava šansu maksimizirati eventualni dobitak, a takve nizove često viđamo u rezultatima.

Loto EuroJackpot bio i ostao igra koja daje nadu u bolje sutra

Za razliku od ostalih loto igara u ponudi Hrvatske lutrije u kojima prolaze tjedni i mjeseci prije nego bude izvučen jackpot, EuroJackpot stvara milijunaše u znatno manjim intervalima, uz puno veće isplaćene iznose.

Naravno da je to rezultat puno većeg broja uključenih igrača, ali to nije ni važno. EuroJackpot bio je i ostao loto koji budi nadu u bolje sutra, dokazujući redovito da igre na sreću zaista ljudima mogu promijeniti život. Baš zbog toga svakog će tjedna milijuni kuna hrvatskih sudionika ići u fond dobitaka ovog europskog projekta, a najsretniji među nama ponekad će i zaraditi.

Za one koji su nestrpljivi i ne žele cijeli život čekati svoj trenutak koji možda nikad neće doći, preporučujemo ipak sportsko klađenje, uzbudljivu stazu do dugoročnog profita koja među igrama na sreću definitivno puno više obećava.

..
Back to Top