Skrill klađenje – Metoda plaćanja sveprisutna u online kladionicama

Internetski novčanici postali su u posljednjem desetljeću izuzetno popularna metoda plaćanja u digitalnom svijetu, a jedan od njih nastao je upravo kako bi igračima olakšao sportsko klađenje i igranje online kasina. Naravno, radi se o Skrillu, najpoznatijem servisu za uplate i isplate novca na korisničke račune u online kladionicama.

Svatko tko se kladi čuo je za Skrill i vidio njegov logo, čak i ako ga nikad nije koristio. Riječ je zaista o sveprisutnoj platformi koja olakšava novčane transakcije, prije svega igračima sportskih kladionica.

Mi ćemo pak ovom prilikom pokušati odgovoriti na pitanje zašto je multinacionalna tvrtka Paysafe Group, sa sjedištem na otoku Manu s ovim projektom vrijednim više od milijarde dolara zaista postigla puni pogodak.

Najbolje Skrill kladionice
Rank Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Sportovi Detalji
1.
22bet
100% do 122€ Nema Da 5/5 38+ Posjetite22bet recenzija
2.
mozzart
100% do 400€ Da Da 5/5 20+ PosjetiteMozzart recenzija
3.
unibet
do 50€ Da Da 4/5 36+ PosjetiteUnibet recenzija
4.
bet365
100% do 50€ Da Da 4/5 42+ Posjetitebet365 recenzija
*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.
5.
rabona
100% do 100€ Da Da 4/5 42+ PosjetiteRabona recenzija
6.
20bet
100% do 100€ Da Da 4/5 30+ Posjetite20bet recenzija
7.
campobet
100% do 100€ Da Da 3/5 35+ PosjetiteCampoBet recenzija
8.
zodiacbet
100% do 100€ Da Da 4/5 32+ PosjetiteZodiac Bet recenzija
9.
betfair
100% do 100€ 5/5 30+ Betfair recenzija

Što je Skrill i kako ga koristiti?

Skrill je servis koji omogućuje online plaćanje, kao i transakcije novca putem Interneta, a prvi put se pojavio davne 2001. godine, kada je još bio poznat pod imenom Moneybookers.

Što je Skrill?

Projekt je pokrenut upravo sa željom pružiti igračima online kladionica sigurnu i pouzdanu metodu plaćanja s kojom će uvijek moći bezbrižno obavljati uplate i isplate novca sa svojih računa.

U doba kada se pojavio mnoge metode plaćanja nisu još bile ni dostupne, čak ni Visa ni Maestro bankovne kartice pa nije ni čudo da je brzo stekao popularnost među hrvatskim kladiteljima, onima koji su još početkom prošlog tisućljeća shvatili da postoje i inozemne kladionice, u kojima nema manipulativnih troškova, a kvote su bogate i ponuda raznolika. No, nije to bio jedini razlog zašto su ga prigrlili igrači u našoj zemlji, ali i diljem svijeta.

Skrill kladionica – Zašto je toliko popularan među igračima?

Da, Skrill i klađenje idu jedno s drugim gotovo od doba proboja prvih kladionica na hrvatsko tržište i ima dugu tradiciju kao partner igračima koji se žele kladiti online.

Jedna od prednosti ove usluge koju svakako treba naglasiti je jednostavna Skrill registracija, pri kojoj jedino treba paziti na izbor valute za vaš internetski novčanik. Naime, bitno je izabrati euro (EUR) ili američki dolar (USD), a ne kunu, jer ćete u suprotnom nepotrebno gubiti novac pri svakoj transakciji koja nije u domaćoj valuti, zbog višestrukih valutnih konverzija.

Ako tu ne napravite pogrešku i izbjegnete 3.99% nameta pri mijenjanju valuta, Skrill postaje jedna od najpovoljnijih opcija za novčane transakcije. Tvrtka naglašava da pokušava svoju proviziju držati niskom, a ona iznosi 1% na uplate novca u internetski novčanik, dok ćete ipak platiti značajnih 7.5% ako isplaćujete novac na svoju Visa bankovnu karticu.

Skrill klađenje

Međutim, valja reći da ovaj servis nudi i svoju Mastercard karticu kojom možete izvršiti plaćanje u brojnim trgovinama diljem svijeta, a također uz pomoć bankomata možete pretvoriti svotu na vašem Skrill računu u gotovinu u vašem džepu.

Vjerojatno glavni razlog zašto kladitelji vole Skrill je mogućnost nesmetanih uplata i isplata na online kladionicama, kako domaćim, tako i inozemnim. Porez na ovu uslugu? Još jedno od onih neriješenih pitanja u našoj državi, tako da vas Porezna uprava sigurno neće potražiti ako si isplaćujete s ove platforme neku skromniju količinu novca na bankovni račun.

Ako ste pak vrsni igrač kladionice, uz pomoć spomenute Mastercard moći ćete zapravo trošiti svoju vješto stečenu zaradu kako god želite, bez straha da bi vam netko to mogao pokušati oduzeti ili vas čak sudski kazniti.

.

Koje hrvatske kladionice koriste Skrill kao metodu plaćanja?

Iako je našim igračima u prethodnom desetljeću Skrill više služio kako bi lakše prebacivali novac na inozemne priređivači igara, kada su se hrvatski kladionice na sreću modernizirali i postali online prisutni, i oni su ga prigrlili.

Pa tako danas Skrillov poznati logo možete vidjeti na naslovnici SuperSport kladionice kao potvrdu da se radi o jednoj o dozvoljenih metoda klađenja. Prva Sportska Kladionica također podržava uplate i isplate uz pomoć ovog internetskog novčanika, a Germania Sport je treća opcija ako ga želite koristiti na domaćem terenu. Od najzvučnijih, jedina koja ga nije ponudila svojim igračima je Hrvatska lutrija, jer je u državnom vlasništvu i ima neke svoje principe na kojima posluje.

Može li kladitelj prebaciti novac zarađen u inozemnoj kladionici sa Skrilla na neku od domaćih kladionica te ga zatim odmah proslijediti na bankovni račun? Neko vrijeme čak se i moglo, ali sada se od vas traži da odigrate uplaćenu količinu novca barem jednom, prije nego ga imate pravo slati na svoju bankovnu karticu.

Je li Skrill dostupan u svakoj poznatoj europskoj kladionici?

Za razliku od PayPala koji je možda opcija u određenom broju pouzdanih europskih kladionica, ali većina ga ipak ne nudi kao metodu plaćanja, Skrill je zaista sveprisutan.

bet365, Betfair, bet-at-home, William Hill, 22Bet, MELbet, Unibet i Marathonbet samo su neka od zvučnih imena u svijetu igara na sreću koja nude Skrill kao nezaobilaznu opciju za uplatu i isplatu novca s korisničkih računa, a mnogi kladitelji upravo ovaj internetski novčanik preferiraju pred bankovnim karticama koje su također uvijek u ponudi.

U svakom slučaju, došlo je do toga da svaka online kladionica koja drži do sebe jednostavno mora imati Skrill među ponuđenim metodama plaćanja, a to dovoljno govori o tome koliko je dobar posao u posljednja dva desetljeća u promicanju svog brenda napravila tvrtka koja stoji iza ove, za klađenje izuzetno popularne usluge.

..
Najbolje online kladionice
do 122€5/5Posjetite
LegendPlayDolazi uskoro
do 250€5/5Posjetite
Mozzart Čitaj više
do 400€5/5Posjetite

Skrill ostaje i dalje važan faktor u svijetu klađenja

Skrill i online klađenje gotovo od samog početka bili su i ostali nerazdvojni. Za razliku od PayPala i Revoluta te drugih internetskih novčanika i mobilnih aplikacija specijaliziranih za transakcije novca i lakšu valutnu konverziju, ova platforma čvrsto stoji iza kladionica i zabave koju one nude svojim igračima te će zasigurno nastaviti podržavati igre na sreću i u budućnosti.

Bez skrivenih provizija i s transparentnim cijenama svojih usluga Skrill polako nastavlja svoju modernizaciju, a nedavno uvedena mogućnost prodaje i kupovine kriptovaluta uz pomoć upravo ovog internetskog novčanika dodatno će mu povećati popularnost među svima koji žele unovčiti svoje znanje, vještinu i intuiciju, uključujući svakako i strastvene igrače sportskog klađenja.

Zbog svega navedenog očekujemo da će u godinama koje dolaze Skrill imati još i više registriranih hrvatskih igrača.

.
..
Back to Top
UEFA Euro 2024