Betfair Hrvatska – Dostupne registracije i promocije u 2024

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeOva kladionica još nije prošla testiranje naših stručnjaka i zato trenutno nije verificirana. Kladionice koje preporučujemo možete pronaći na naslovnici. Preporučene kladionice

Nema tog zaljubljenika u klađenje koji ne voli uloviti dobar koeficijent na pobjedu svojih omiljenih momčadi, a Betfair kladionica nudi upravo to još od 2000. godine, zahvaljujući revolucionarnoj mogućnosti da se igrači klade jedni protiv drugih i daju šansu najvještijem među njima da dobro zaradi.

.
Betfair brzi pregled
100€ Bonus za nove igrače
Nedostupan
Pojedinosti o kladionici Betfair
Broj sportova: 30+
Mobilna aplikacija: Android, iOS
Minimalna oklada: 2 EUR
Zaštita igrača: SSL GamCare
Korisnička podrška: Telefon, E-Mail, Chat uživo
Ponuda: 100% do 100€
Licenca:
..

Baš zbog toga Betfair je u Hrvatskoj jedna od glavnih kladionica za klađenje uživo i kladiteljima među najdražim inozemnim partnerima, a nakon što je od 2012. godine omogućeno i kombinacijsko klađenje protiv bookmakera pod nazivom Betfair Sportsbook, ponuda igara je kompletirana i zaslužuje detaljan osvrt i analizu.

Do Betfair klađenja uz kvalitetni VPN

Osnovana u Londonu 2000. godine sa sjedištem na Gibraltaru za inozemne operacije, Betfair kladionica koja se 2016. godine spojila s Paddy Powerom među više od četiri milijuna registriranih igrača imala je u zadnja dva desetljeća i mnogo hrvatskih, no značajno im je otežan put do Betfair Exchange i Betfair Sportsbook ponude kada je Porezna uprava u svibnju 2019. godine blokirala pristup stranici na teritoriju naše zemlje.

Betfair
Dizajn i funkcionalnost
  • Intuitivan mobil dizajn
  • Virtualne utrke konja
  • Exchange i Kladionica
  • “Cash out” opcija

Za razliku od kladionica poput Bet365 koje su “affiliate” stranicama brzo riješile problem te nekih drugih koje svojim korisničkim službama detaljno pomažu našim igračima pronaći način kako se dokopati svog korisničkog računa, Betfair je tu malo konzervativniji.

Iako se pojavila glasina da je zbog blokade hrvatska zajednica igrača izgubila pravo igrati, iz online kladionice poručuju kako Croatia nije među blokiranim zemljama. Ulazak na stranicu sada je moguć uz pomoć VPN-a, ali ne bilo kojeg, već nekog malo boljeg s izborom lokacije koji će vas smjestiti virtualno po mogućnosti u Britaniju kako biste bezbrižno mogli nastaviti koristiti blagodati ovog uglednog priređivača igara na sreću.

S nekim besplatnim VPN aplikacijama stranica je dostupna, no uplata listića nije moguća, a ExpressVPN jedan je od onih koji se preporučuje. Na inozemnom teritoriju nema pak nikakvih ograničenja za naše igrače, a isto vrijedi u Hrvatskoj za korisnike umrežene Intranetom.

Betfair svoju proviziju pokriva izdašnim koeficijentima

Ova kladionica ima licencu za Australiju, Dansku, Gibraltar, Italiju, Maltu, Španjolsku, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD, a Hrvatsku vodi na popisu od 40 zemalja čiji igrači imaju legalno pravo igrati, iako licencu naše države nema.

Betfair 7% našim igračima od svakog dobitka

Drugim riječima, hrvatski kladitelji koji se dokopaju stranice ovog priređivača igara na sreću imaju pravo kladiti se te nesmetano uplaćivati i isplaćivati novac, ali uz nešto veće manipulativne troškove. Naime, Betfair Exchange, optimalna opcija ove kladionice za klađenje uživo uzima 7% našim igračima od svakog dobitka, 2% više nego Britancima. Čini se puno, ali izdašni koeficijenti i izbjegavanje poreza to sve nadoknade. Također valja znati da u slučaju neaktivnosti od 13 uzastopnih mjeseci kladionica će vam uzeti najmanje 5 EUR ili potpuno očistiti preostali novac na računu.

Betfair kladionica također upozorava da se treba pametno kladiti i znati kada stati uz detaljne savjete na stranici kako se obuzdati. Surađuje s GamCare organizacijom za pomoć ovisnicima o kocki te brani igranje mlađima od 18 godina.

Betfair register – Registracija brza, a verifikacija spora

Betfair klađenje započinje registracijom. Unatoč tome što stranica nema mogućnost prijevoda na hrvatski jezik, naši igrači će se brzo snaći jer već na prvom ekranu upisivanjem osobnih podataka imena, prezimena, adrese i emaila te korisničkog imena, šifre i odgovora na tajno pitanje, uz određivanje valute klađenja dolazite na korak do aktivacije svog računa.

Betfair Bonus100€ Brzina isplateDo 3 dana Nedostupan

Nakon toga potrebno je još napraviti Betfair minimum deposit, odnosno dodati 6 EUR ili više na račun i započeti se kladiti. Da bi profil bio verificiran i spreman za isplatu valja još poslati kopiju osobne iskaznice, putovnice ili vozačke dozvole službi za korisnike, a da bi ga baš potpuno verificirali i više nemali nikakvih briga kladionica traži da pošaljete i račun za struju ili neke druge režije na vaše ime, a može i službena bankovna potvrda, ne starija od šest mjeseci. Sve se to u današnje vrijeme provodi uz pomoć chat službe, ali traži vremena.

Betfair uplata i isplata među jednostavnijima na tržištu

Kad je u pitanju manevriranje s novcem, Betfair kladionica zaista ne komplicira i najjedostavnije je pohraniti uz korisnički račun broj vaše Visa ili Mastercard kartice te zatim brzim depozitom koji je ponuđen korisniku čim mu je prazan račun ubaciti najmanje 6 EUR ili više, za što je potrebno tek upisati iznos i sigurnosni broj kartice, nakon čega novac sjeda u sekundi.

Betfair Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, tenis i još mnogo toga 6€ Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Skrill Neteller Bank transfer

Što se isplate tiče, ona se odvija na isti način, na broj računa koji ste pohranili, no ne baš u sekundi, već novac sjeda za par dana. Zanimljivo, dok druge kladionice traže od vas da okrenete bar jednom novac koji ste uplatili, opravdavajući to strahom od pranja novca, Betfair vam dopušta da odmah pošaljete istu svotu na drugu stranu, ako vam se nije svidjela ponuda, blokirana vam je iz nekog razloga mogućnost klađenja ili ste se predomislili.

Alternativne opcije uplate su virtualni novčanici Skrill i NETELLER uz minimalnih 15 EUR i paysafecard uz minimalnih 10 EUR, a isplata je još moguća na Skrill, kao i bankovnim transferom, ali uz 5 EUR provizije.

Betfair bonus dobrodošlice obećavajući, promocije baš i nisu

Ova kladionica možda nije jedna od jačih kad je u pitanju dijeljenje bonusa, ali ima par solidnih akcija, prije svega za nove korisnike. Naime, tko krene registracijom u Betfair klađenje, imat će pravo uzeti bonus u jednakom iznosu prve uplate bankovne kartice koja mora biti minimalno 10 EUR, a maksimalno se uzima u obzir 100 EUR.

Betfair hrvatska - Igrač može dobiti do 100 EUR bonus

Drugim riječima, igrač može dobiti do 100 EUR bonusa dobrodošlice kojeg mora triput okrenuti na koeficijent 1.5, što i nije tako nepovoljno pa ova akcija svakako dobro dođe za početak vaše Betfair strategije.

Također postoji mogućnost dobivanja besplatne oklade od 20 EUR za nove korisnike, ali kad prođu ti početni darovi, promocije i nisu tako impresivne. Trenutno traje jedna koja nudi besplatnu okladu od 5 EUR ako u jednom tjednu korisnik odigra ukupno 15 EUR na Betfair Sportsbook listić s najmanje tri događaja i ukupnim koeficijentom preko 4, što i nije previše privlačno, iako se može uklopiti u stil igre pojedinaca. Valja naglasiti da za svaku zemlju nudi drukčije promocije.

Betfair sportsbook - Dostupni Sportovi

.

Ograničena razrada ponude, ali uz nekoliko odličnih tržišta

Osim na Premiershipu gdje nudi bezbroj tržišta klađenja kombinirajući strijelce, ishode utakmice, zbroj golova i kornera, Betfair kladionica na ostalim nogometnim ligama i sportovima nije sklona pretjerano temeljitoj razradi ponude, no ima nekoliko zanimljivih aduta.

Naime, nudi klađenje na manje ili više postignutih pogodaka na nogometu sve do 8.5 golova, s koeficijentom čak 50 ako pogodite kada će se dogoditi golijada. Takav raspon glavni konkurenti definitivno nemaju.

Dio ponude u kojem igrate kombinacije događaja pod nazivom Sportsbook oko ostalih tržišta klađenja ostaje konzervativan, no kad je u pitanju igra protiv drugih igrača zvana Betfair Exchange, ponuda je raznolika i dobra te uključuje azijski hendikep, više opcija za klađenje vezano uz kartone, isključenja, kornere i sve što bi se moglo dogoditi u prvom poluvremenu pa čak i pogađanje hoće li na utakmici pasti hat-trick.

Kod košarke i tenisa ponuda je značajno skromnija, no zato su tržišta klađenja bogata na britanskim omiljenim sportovima kao što su pikado, utrke konja i kriket.

Široka ponuda Betfair sportova, ali isplati se prije svega nogomet

U ponudi ove kladionice ima tridesetak sportova, uključujući i neke manje popularne u Hrvatskoj, kao što su utrke pasa i konja, australski nogomet, galske igre i jedrenje. Ima i nekoliko ponuđenih britanskih političkih oklada i klađenja na industriju zabave, a tu su naravno i svi u našoj zemlji najpopularniji sportovi, uključujući rukomet, košarku, hokej i tenis.

No, definitivno se najviše isplati igrati nogomet oko kojeg se vrti zarada i to po mogućnosti na najpopularnije lige. Naime, tu Betfair Exchange platforma nudi zaista nenadmašne koeficijente prije i za vrijeme utakmica koje igrači nude jedni drugima i učinili su ovu kladionicu tako privlačnim mjestom za ulaganje novca, znanja i vremena.

..

Igrač može biti kladitelj, ali i kladionica

Prije pripremanja Betfair strategije valja proučiti kako izraditi uplatni listić, da ne bi došlo do pogreške i nespretnog gubitka novca. Naime, Betfair Exchange nudi privlačan scenarij u kojem igrač može biti kladitelj, ali i kladionica.

Betfair Exchange nudi privlačan scenarij u kojem igrač može biti kladitelj

Postoje uz svaki događaj koeficijenti označeni plavom i ružičastom bojom. Ako odigrate plavi, kladite se da će se upravo to dogoditi što se označili, a ako ste odigrali ružičasti poznat pod nazivom “lay”, uplatili ste da se neće dogoditi, odnosno ponudili taj koeficijent nekom drugom da ga uzme i izgubi.

Kad uđete u razradu ponude neke utakmice uplatni listić pojavit će se u gornjem desnom kutu i točno vam reći koliko možete izgubiti kad nešto odigrate, a koliko dobiti, ovisno jeste li odlučili biti kladitelj ili kladionica. Po principu burze možete se igrati i pokušavati mamiti druge da uzmu veliki koeficijent na nešto što se neće dogoditi ili premali na nešto što bi moglo krenuti nizbrdo, čekajući također sami priliku uzeti novac na ono što nude drugi.

Zabavna je to igra, uz izuzetno velike koeficijente na popularnim susretima jer kladionica ne radi sebi marginu za siguran dobitak, već je tu tek Betfair provizija od dobitaka, dok novac prelazi s igrača na igrača.

Dodatni začin nadmudrivanju je “cash out” opcija koja kladitelju omogućuje da dođe do sigurnog dobitka i prije kraja utakmice ili razrješenja nekog tržišta klađenja. Jedini minus je što je potrebno što više uključenih igrača da bi razmjena koeficijenata bila bogata pa na manje popularnim nogometnim ligama nije tako lako profitirati, kao ni na drugim sportovima osim nogometa.

Betfair idealan za klađenje uživo

Iako nema live streaming vrijedan spomena, a virtualni prijenos nije najtočniji, Betfair kladionica sjajno je mjesto za klađenje uživo, s koeficijentima na nogometu o kojima drugdje samo možete sanjati. Naime, Betfair Exchange u igri igrača jednih protiv drugih nudi puno više kvote nego drugdje koje se mijenjaju iz minute u minutu i samo treba dočekati priliku uloviti dobar profit.

Osim na ishod utakmice, kladitelji posebno vole igrati manje ili više golova do kraja susreta ili poluvremena, čekajući pravi koeficijent za svoju viziju nastavka utakmice, a tu je i azijski hendikep. Mogućnost preuzimanja uloge kladionice također čini live iskustvo klađenja atraktivnim, uz Betfair strategije igranja da netko tko vodi neće izdržati ili da precijenjeni favorit to neće opravdati.

Betfair je dobro mjesto za klađenje uživo

Sve to prati “cash out” opcija koju uvijek možete aktivirati kako biste se osigurali od neugodnosti u sudačkoj nadoknadi i završili s profitom pa uvjeti za dobitak tijekom klađenja uživo zaista ne mogu biti bolji.

Funkcionalnost nije sjajna na desktop verziji

Pomalo je nevjerojatno da kladionica koja je samu igru dovela na tako visoki nivo nije u stanju igračima omogućiti funkcionalno sučelje. Desktop verzija stranice je jedna od najlošijih na tržištu i u doba kad se igra mnogo utakmica prava je muka pronaći i izdvojiti njih par za uživo klađenje.

Nije se lako snaći ni među tržištima unutar nekog događaja, a dojam je da stranica nije modernizirana već gotovo dva desetljeća.

Mobilna Betfair verzija ima potencijala, ali mogla bi biti i bolja

Betfair imaju aplikacije za iOS i Android

Betfair Sportsbook i Betfair Exchange imaju aplikacije za iOS i Android, a iako je mobilna verzija ipak malo manje kaotična, svejedno nije na najvišem nivou.

Doduše, znatno je lakše pronaći željeni susret, jer među utakmicama uživo na samom vrhu su one najvažnije iz najjačih liga, a nisu pomiješane s omladinskim nogometom i prijateljskim utakmicama kao na desktopu. Tržišta klađenja ljepše su sortirana unutar događaja, ali svejedno je potrebno proći previše ekrana da bi se došlo do željene uplatama.

Korisnička služba ne oduševljava, no Betfair je pošten i pouzdan

Teško je dati pozitivnu ocjenu korisničkoj službi koja je poznata po šturim i pomalo arogantnim odgovorima. Betfair chat je zapravo jedini način kako s nekim razgovarati o problemima, dok od vas doslovno skrivaju email, nema kontakt obrasca i katkad je prava muka doći do pravih odgovora.

Ipak, Betfair kladionica je pouzdan partner s modernom SSL enkripicijom koja štiti vaše osobne i bankovne podatke, a kada dođe do određenih problema s pristupom vašem računu ili njegovim korištenjem, znala je u prošlosti korisnicima u znak isprike čak i pokloniti nekoliko eura.

Podaci o tvrtki
Ime: Betfair Pty Limited
Sjedište: Waterfront, Hammersmith Embankment, Chancellors Road W6 9HP, London, Engleska
Direktor: Peter Jackson
Osnovana: 2000
Licence: MGA/CRP/131/2006
Telefon: 0344 871 0000
Email: Nije dostupan
Chat uživo: Ima
Facebook: facebook.com/Betfair
Twitter: twitter.com/Betfair
Instagram: instagram.com/betfair/

Za ljubitelje nogometa Betfair ostaje najbolji izbor

Betfair klađenje i nakon dva desetljeća postojanja ove kladionice ostaje jedno od najboljih na tržištu, bez obzira na lošu funkcionalnost stranice i neadekvatnu podršku korisnicima.

Iako ljubitelji košarke, hokeja i tenisa nisu toliko impresionirani, za klađenje na najpopularnije nogometne lige Betfair ostaje apsolutno nenadmašan, sa sjajnom mogućnosti da preuzmete ulogu kladionice, uz “cash out” opciju u svakom trenutku i silno velike koeficijente kao produkt međusobnog nadmudrivanja samih igrača, što naši kladitelji dobro znaju i ostaju mu vjerni.

Ostale recenzije kladionica
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 100€ Da Da 4/5 5 EUR recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 10 EUR recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024