1xbet aplikacija i mobilno sučelje – Ugodno iskustvo klađenja u pokretu

Kladionica ne prihvaća igrače iz Hrvatske1xBet trenutno nije dostupan pa preporučujemo u međuvremenu klađenje u kladionici 22Bet: 22bet Registracija

Kao priređivač igara na sreću koji velikim koracima dostiže one najpopularnije u svijetu, 1xbet kladionica dobro zna koliko je današnjim igračima bitno funkcionalno klađenje u pokretu.

.
1xbet aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Nedostupan
1xbet mobilna aplikacija
Ključne značajke Klađenje uživo, Prijenos uživo, Statistika
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Engleskog, hrvatskog i mnogih drugih
Ponuda 100% do 100€
Ocjena 5/5
..

Baš zbog toga više od tisuću mogućnosti za okladu na popularnim nogometnim utakmicama, kao i povremene izdašne kvote na vaše favorite, 1xbet nudi i putem svojih aplikacija za iOS i Android operativne sustave, kao i putem mobilne web verzije, a sve to predstavljamo u ovoj našoj detaljnoj analizi…

1xbet mobilna verzija funkcionalna i pregledna

1xbet kladionica ima svoju mobilnu aplikaciju

Kad korisnicima nudiš pregršt sportova, natjecanja, utakmica, tržišta klađenja te dodatne promocije i bonuse, zapravo i nije najlakša stvar sve to posložiti u mobilno sučelje i učiniti ga preglednim i funkcionalnim.

Ipak, možemo reći da je 1xbet napravio dobar posao oko svoje mobilne web verzije koja je intuitivna i korisnik lako dolazi do željenih liga i utakmica, uz vizualno ugodne ikone i linkove, kao i dobar izbor neutralnih boja koji dodatno uljepšava korisničko iskustvo.

U tri klika do bilo koje željene utakmice

1xbet mobile je pedantno posložen. Već na naslovnoj stranici možete se dokopati utakmica uživo, kao i onih najpopularnijih koje tek trebaju početi taj dan, a tu su i razni dobro posloženi vizualni linkovi na različite lige, promocije ili kasino dodatak ponudi.

Ako tu niste našli što vas zanima, izbornik s desne strane odvest će vas do bilo koje željene utakmice. Ponuda je logično sortirana, prema sportovima pa natjecanjima i onda utakmicama, tako da do željenog sportskog događaja dolazite u tri klika, što je sasvim zadovoljavajuće za klađenje u pokretu.

Tisuće kvalitetno sortiranih oklada unutar jedne utakmice

Kad znamo da 1xbet kladionica nerijetko nudi oko 1400 mogućih oklada na jedan nogometni susret u nekoj od popularnih liga, onda je jasno da na mobitelu prijeti da se u tom bogatstvu izbora izgubite.

Srećom, ruski priređivač igara potrudio se u svojoj mobilnoj web verziji kvalitetno ih sortirati uz jasan link koji izdvaja najpopularnija tržišta, hendikepe, zbrojeve golova i oklade na rezultat, kao i prvo i drugo poluvrijeme. Uz sve to, grafički je privlačno prikazan rezultat, stadion na kojem se igra susret, temperatura i vremenski uvjeti pa korisnik može u potpunosti uživati u takvom mobilnom klađenju.

1xbet App za Android dostupan na stranici kladionice

1xbet aplikacija Android verzija

Za one koji preferiraju aplikacije umjesto mobilnih verzija, 1xbet nudi i svoj App za Android operativne sustave koji na vrlo jednostavan način možete preuzeti na online stranici ove kladionice.

1xbet aplikacija za Android malo je drukčija od mobilne verzije, već po izboru boja na početnoj stranici pa do izbornika koji se ovdje nalazi na lijevoj strani. Funkcionalnost, dizajn, kao i grafički detalji još su na višoj razini, a brzina sasvim zadovoljavajuća. Sve je prevedeno na hrvatski jezik, a Push notifikacije ne dolaze previše često.

Pregledno osmišljena ponuda i krasno sučelje samih utakmica

1xbet mobilna aplikacija

Da je 1xbet App korak naprijed u odnosu na mobilnu verziju za preglednike pokazuje već ulazak u izbornik sportova koji su pregledno sortirani i uljepšani pripadajućom ikonom, uz informaciju koliko je trenutno aktualnih utakmica u ponudi.

Isto vrijedi i za pojedina natjecanja, a najviše privlačnih detalja dobit ćete u sučelju same utakmice, u kojem vam uz nogometne klubove stoje i njihovi pedantno obojeni dresovi, kao i informacija o kojem dijelu natjecanja se radi i kada se dvoboj igra, a odmah ispod i rezultati oba protivnika u prethodnih pet dvoboja.

Međutim, iako je 1xbet i na aplikaciji tisuće ponuđenih tržišta klađenja pokušao intuitivno sortirati, nema podjele na najpopularnija, niti izdvojenih linkova za hendikepe i zbrojeve golova pa je stanje kaotičnije u odnosu na mobilnu verziju i to je nešto što buduće verzije trebaju unaprijediti.

1xbet aplikacija za iPhone čeka vas u App Storeu

1xbet plikacija iPhone verzija

1xbet kladionica brine se i za korisnike koji preferiraju iOS pa svima koji imaju 9.3 ili noviju verziju ovog operativnog sustava nudi svoju aplikaciju za iPhone, iPad i iPod touch uređaje.

Nju ćete naći još lakše od Android verzije, u popularnom App Storeu gdje se odvija 1xbet mobile App download i neće biti nikakav problem preuzeti je.

Korisnici iPhone uređaja su potpuno podijeljeni oko nje pa je dosad dobila najviše ocjena 5 i 1, a jedna od mana svakako joj je veličina od čak 199 MB, no funkcionalnost i vizualna privlačnost na nivou su Android verzije pa definitivno zaslužuje prolaznu ocjenu objektivnih igrača.

Mobilni 1xbet bonusi bi vas mogli iznenaditi

1xbet kladionica jedna je od onih koja itekako zna promovirati svoj proizvod, a u posljednje vrijeme među priređivačima igara na sreću sve su popularniji bonusi, kojima se potiče igrače na skidanje i korištenje aplikacija.

1xbet Bonus100€ Brzina isplateDo 3 dana Nedostupan

Iako trenutno 1xbet ne nudi takvu akciju, zasigurno će u budućnosti posegnuti i za ovim oblikom promocije svojeg proizvoda pa se ne iznenadite ako vas novčano nagradi zbog korištenja njezine Android ili iOS aplikacije.

Mobilna plaćanja moguća i pomoću Bitcoina

Uplata i isplata novca na račun putem mobitela važna je za iskustvo igre u pokretu, jer ponekad ostanete bez sredstava baš kad je pred vama ‘zicer’ na klađenju uživo i valja brzo reagirati. O tome koliko je bitno nesmetano isplaćivati svoj zasluženi profit ne treba ni govoriti.

1xbet Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, tenis i još mnogo toga 1€ Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Skrill Neteller Bank transfer

1xbet pritom ne stvara probleme te preporučuje Perfect Money platformu za uplatu novca koja omogućuje transfer sredstava iz brojnih različitih izvora. Možete mobilnu uplatu i isplatu vršiti i bankovnim karticama Visa i Mastercard, također uz Skrill, paysafecard ili NETELLER, a tu je i Bitcoin račun kojeg neki povezuju sa svojim korisničkim profilom, čime ova kladionica postavlja nove standarde mobilnog plaćanja među najpopularnijim priređivačima igara na sreću.

1xbet mobilno sučelje zadovoljava današnje standarde

Trendovi se u proizvodnji aplikacija i mobilnih web verzija mijenjaju, kao i traženi nivo njihove funkcionalnosti, no možemo reći da u 2020. godini 1xbet kladionica može dobiti vrlo dobru ocjenu za ono što daje igračima koji uživaju kladiti se u pokretu.

Bilo da koristite mobitel, tablet ili neki od novih modernih gadgeta spojenih s Internetom, 1xbet aplikacija omogućit će vam intuitivno sučelje i potrebnu funkcionalnost da biste se mogli nesmetano kladiti i graditi svoju pobjedničku strategiju, bez da se brinete zbog eventualnih tehnoloških zapreka koje se kod nekih priređivača igara na sreću znaju pojaviti pri mobilnom klađenju.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024