HL mobilna aplikacija zaostaje za liderima na tržištu

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeOva kladionica još nije prošla testiranje naših stručnjaka i zato trenutno nije verificirana. Kladionice koje preporučujemo možete pronaći na naslovnici. Preporučene kladionice

Hrvatska lutrija je najstariji službeni prirerđivač igara na sreću u Hrvatskoj, međutim, kao i u svakom državnom poduzeću u nas, dugo joj je vremena trebalo kako bi uhvatila korak s tržištem i pokrenula suvremene metode igranja na sreću. Iako je kladionica HL-a osnovana prije punih 15 godina, ona gotovo u svim segmentima i danas zaostaje za liderima na hrvatskom tržištu kao što su SuperSport, PSK i Germania. Ipak, mnogi je igrači biraju zbog tradicije i pouzdanosti, a udio Hrvatske lutrije na tržištu po broju uplatnih mjesta i kladomata je nekih 15 % stoga se nikako ne smije zaobići u razmatranju prilikom odabira mjesta za klađenje.

.
.
HL aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Nedostupan
HL mobilna aplikacija
Ključne značajke Prijenos uživo, Skeniranje listića
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Engleski, Hrvatski
Ponuda do Nema
Ocjena 5/5
..

Dobri koeficijenti i bonusi, ali loša mobilna verzija stranice

Mobilna verzija sajta HK kladionica

Kladionica Hrvatske lutrije ima se sa čim pohvaliti kada su u pitanju koeficijenti ili uvođenje u poslovanje novih i inovativnih bonusa za svoje igrače. Web stranica svakako nije među tim segmentima poslovanja s kojima se mogu pohvaliti te je to nešto na čemu HL mora u budućnosti raditi ukoliko žele privući nove korisnike. Trendovi online i mobilnog klađenja su otišli daleko ispred onoga što HL sa svojim slabo responzivnim i zastarjelim web rješenjima trenutačno nudi.

Mobilna verzija prati svoju desktop inačicu, iako ne treba biti niti skroz kritičan, jer su one osnovne potrebe ipak zadovoljene. Ukoliko svom računu u HL pristupate putem mobilnog uređaja imat ćete sve ono neophodno za nesmetano klađenje. Tu je link za brzu prijavu, a automatski vam se otvaraju najigraniji događaji iz sportske ponude. Osnovni izbornik nudi vam prečace za prelazak na sportsku ponudu, ponudu uživo ili loto klađenje. Opći je dojam da HL mobile ima još dosta prostora za napredak, ali će zadovoljiti one osnovne potrebe za klađenjem.

HL Android apps – dvije različite aplikacije za sportsko i loto klađenje

HL je razvio svoju aplikaciju za loto igre putem mobitela s Android operativnim sustavima. Putem nje možete provjeravati i jesu li vaši listići uplaćeni u Hrvatskoj lutriji dobitni, aplikacija pruža mogućnost i za uvid u rezultate izvlačenja lutrijskih igara, a možete postaviti i podsjetnik za uplatu ili primati obavijesti o rezultatim i dobitcima odnosno „score alarm“.

Hrvatska lutrija Android app

Ova aplikacija odnosi se samo na lutrijske igre i možete je preuzeti direktno sa desktop ili mobilne verzije stranice ovog priređivača igara na sreću. Aplikacija se nalazi i na Google-ovoj trgovini aplikacija od 2013. godine, veličine je 9,81 MB, a do konca 2019. godine preuzeta je više od 100 tisuća puta. Na trgovini trenutačno postoje gotovo dvije tisuće recenzija za ovu aplikaciju, a prosječna ocjena od 2,2 dovoljno će reći o tome koliko su krajni korisnici zadovoljni aplikacijom. Riječ je o segmentu na kojem će uposlenici Hrvatske lutrije morati raditi u budućnosti ukoliko žele konkurirati na tržištu i sustići druge kladionice.

I baš negdje u vrijeme kad je ova recenzija nastala, Hrvatska lutrija odlučila je da svoje kladionice preimenuje u naziv Cro Bet, a s njom je došla i nova aplikacija za Andorid i iOS uređaje. Ona pokriva segment sportskog klađenja, a možete je besplatno preuzeti na stranicama Lutrije za Androide odnosno na APP Store-u za iOS uređaje. Ova aplikacija još uvijek nije testirana, a vrijeme će pokazati je li HL napravio iskorak u odnosu na lutrijsku aplikaciju koja je prilično loša. Već sada na početku da se primjetiti da će biti neophodna poboljšanja.

HL aplikacija za iOS također na udaru kritike

Hrvatska lutrija iOS app

Uporedo s aplikacijom za Android uređaje, HL nudi i aplikaciju za iOS uređaje što je za svaku pohvalu ako znamo da broj koriniska iPhone i iPad uređaja raste iz godine u godinu. iOS aplikacija može se skinuti na App Store-u, a direktan link možete pronaći i na stranici HL-a u kategoriji pod nazivom „Mobile“. Ova aplikacija je veličine 26,6 MB, a kako biste je pokrenuli morate imati najmanje iOS 8,0 verziju.

Aplikacija je potpuno besplatna za skidanje, ali poput svojeg Android rođaka, također ima loše recenzije na App Store-u. Od ukupno 20 ocjenjivanja, ova aplikacija bilježi prosječnu ocjenu 1,1 što znači da se i ovdje javljaju korisnici koji su imali problema s upotrebom app-a. Naravno, ovdje govorimo o aplikaciji za lutrijske igre, dok se CroBet aplikacija još stigne dokazati u narednom periodu.

Hrvatska lutrija razvila je još jednu aplikaciju, a to je Score Alarm HL. On je u ocjeni korisnika prošao tek nešto malo bolje s prosjekom od 2,0.

Nema mobilnih bonusa u kladionici HL

Hl ima poneki bonus za klađenje na internetu što je opet za neku vrstu pohvale. Trenutačno je tu bonus za postignuća u igri Banana Odyssey kao i za online klađenje na Loto 6/45. Posebni bonusi za mobilno klađenje, odnosno igranje putem aplikacije trenutačno nisu osigurani.

Nedostaje i plaćanje putem aplikacije

Svaki registrirani korisnik ima „Moj Hl račun“ kod ove kladionice. Sredstva možete uplaćivati kartičnim uplatama, aktivacijom HL bona, bankovnim transferima, na prodajnim mjestima Hrvatske lutrije te putem Aircash aplikacije na INA prodajnim mjestima. Za sada se plaćanja ne mogu izvršiti samo putem aplikacije i vaše kartice ili nekog elektroničkog servisa za plaćanja.

HL aplikacija se mora nužno popraviti

Ukoliko ste korisnik usluga kladionice Hrvatske lutrije svakako će vam CroBet aplikacija olakšati proces uplate listića u slučajevima kad vam nije dostupna desktop verzija. Za bilo što više od toga, kao i za sve one druge potrebe koje ima suvremeni kladitelj, ova aplikacija ne zadovoljava svoju funkciju. Ovaj segment rada u HL-u moraju nužno popraviti ukoliko ne žele još više gubiti na tržištu od privatnih kladionica. Naravno, HL je pouzdano mjesto za klađenje koje vam neće pokrasti novce, ali bi vam mogao pokrasti dosta živaca ukoliko odlučite koristiti njihovu aplikaciju. Tako je u ovom trenutku, a bit ćemo prvi koji će aplikaciju pohvaliti u trenutku kada i ako ode u kompletni redizajn.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024