Tipbet aplikacija – Vrlo ugodno iskustvo mobilnog klađenja

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeOva kladionica još nije prošla testiranje naših stručnjaka i zato trenutno nije verificirana. Kladionice koje preporučujemo možete pronaći na naslovnici. Preporučene kladionice

Današnji trend klađenja u pokretu zahtijeva od online stranica priređivača igara na sreću ugodan dizajn i funkcionalno mobilno sučelje, bez čega se gotovo nemoguće približiti onima najuglednijima u Europi.

Dobro to zna i Tipbet kladionica koja je svojim igračima ponudila verziju za mobilne preglednike kreiranu po najvišim standardima, a također i aplikacije za iOS i Android operativne sustave. Je li odradila perfektan posao ili ipak imamo zamjerki? Otkrit će naša analiza!

.
TipBet aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Nedostupan
TipBet mobilna aplikacija
Ključne značajke Klađenje uživo, Statistika
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Hrvatski, Engleski, Njemački, Grčki, Portugalski
Ponuda 100% do 100€
Ocjena 5/5
..

Mobilna web verzija značajno bolja od one za desktop

Tipbet mobina web verzija

Sa sjedištem na Malti i popularnošću u Njemačkoj, Tipbet u 2020. godini ambiciozno cilja na osvajanje tržišta diljem Europe, a u tome bi mu trebala pomoći optimizacija za mobilne preglednike koja je iznimno uspješno izvedena.

Naime, u odnosu na desktop verziju ove kladionice napravljen je značajan korak naprijed, jer mobilna web verzija ne samo što je dizajnerski napravljena s ukusom, već je i responzivna te puno funkcionalnija od one na stolnom računalu, što iznimno cijene njezini igrači.

Početna stranica kreirana je sa stilom, s krasnim ikonama koje vode na pojedine sportove i jasnim linkovima za odjeljke nevezane uz klasično sportsko klađenje, poput kasina, virtualnih natjecanja i esporta.

Što je najvažnije, čim otvorite stranicu u mobilnom pregledniku na njoj dominiraju izdvojene popularne utakmice na koje odmah možete uplatiti novac, a tu je uvijek i nekoliko kvota za klađenje na susrete koji su trenutno u tijeku.

Dodajmo tome mogućnost prelaska sa svijetle na tamnu temu te bočni lijevi padajući izbornik koji vas brzo vodi do klađenja uživo, kao i dvoboja koji brzo počinju, rezultata te pomno sortiranih svih mogućih sportova. U svakom slučaju, možemo reći da je mobilni “home page” Tipbeta zaista među najboljima trenutno na tržištu.

Razrada ponude mogla bi biti i bolje sortirana

“Do svakog sportskog događaja u najviše tri klika!”. Tim riječima reklamira svoje mobilno sučelje Tipbet i zaista ima pravo, no kad se jednom nađeš unutar određene utakmice, snalaženje unutar razrade ponude postaje kompliciranije.

Naime, sva su tržišta klađenja izlistana na ekranu, što je pomalo kaotično, a umjesto kliznog izbornika u kojem se nalaze grupirana tržišta kao kod mnogih drugih kladionica, ovdje postoji tražilica u kojoj birate koje sve dijelove ponude želite vidjeti, što su dodatni nepotrebni klikovi.

Ipak, igraču se nije problem naviknuti na takav način sortiranja i iskustvo igre u mobilnom pregledniku kod ove kladionice sasvim je ugodno i intuitivno.

Tipbet aplikacija za Android ima svojih prednosti

Tipbet aplikacija Android verzija

Za korisnike koji preferiraju imati omiljenu kladionicu spremljenu u memoriju mobilnog uređaja i uvijek spremnu za korištenje, Tipbet je kreirao aplikaciju za Android operativni sustav koju je moguće preuzeti na stranici ovog priređivača igara na sreću.

Kombinacija crvene, bijele i crne boje čini čuda, pa može reći da Tipbet App izgleda odlično, a iako u odnosu na mobilnu web verziju nema nekih značajnih razlika u dizajnu, radi se o još bržem sučelju napravljenom prema ukusu igrača.

Posebno izdvajamo online listić koji se nalazi u donjem desnom kutu i kad ga otvorite, iznimno je pregledan te vam se sigurno neće dogoditi da greškom uplatite utakmicu koju uopće niste imali namjere igrati.

Pretraživanje aplikacije je logično i intuitivno, a dolazak do željene utakmice moguć je u najkraćem mogućem vremenu pa moramo pohvaliti Tipbet i reći da je napravio dobar posao.

Kreirana i Tipbet aplikacija za korisnike iPhonea

Tipbet aplikacija iOS verzija

Kako to već današnji standardi nalažu, Tipbet je posebnu aplikaciju napravio za korisnike koji su skloni iPhone mobitelima te ostalim prijenosnim uređajima napravljenima od strane uglednog Applea, što uključuje iPad i iPod touch.

Da biste aplikaciju mogli instalirati na svoj mobitel, potrebna vam je verzija 10.0 iOS operativnog sustava ili novija te morate biti locirani u jednoj od zemalja u kojima ova kladionica legalno posluje.

Tipbet Mobile App Download odvija se na App Storeu, a link ćete naći i na online stranici ovog priređivača igara na sreću, nakon čega slijedi jednostavna instalacija.

Nema mnogo razlike u odnosu na aplikaciju za Android te korisnici kojima je dostupna svakako dobivaju sasvim dobro mobilno sučelje u kojem mogu uživati u klađenju.

Mobilni bonusi katkad su dio promotivnih akcija

Tipbet kladionica jedna je od onih koje su prepoznale važnost osiguravanja igračima mogućnosti ugodnog iskustva klađenja u pokretu pa ih pokušava privući da preuzmu aplikacije i koriste mobilno sučelje, povremenim primamljivim akcijama.

Iako bonus dobrodošlice ostaje glavni adut za privlačenje kladitelja, Tipbet povremeno nudi i određene pogodnosti te mobilne bonuse korisnicima aplikacija, što je trend koji bi u budućnosti mogao postati standard među uglednim priređivačima igara na sreću.

Oko mobilnih plaćanja Tipbet ne komplicira

Za ugodno iskustvo klađenja posebno je bitno igračima omogućiti jednostavnu i sigurnu uplatu i isplatu sredstava koje se danas sve češće odvijaju upravo putem mobitela.

Kad govorimo o Tipbet kladionici, mobilna plaćanja su sigurna jer vas štiti moderna SSL enkripcija koja se brine da vaši osjetljivi podaci, poput onih bankovnih ili osobnih, budu apsolutno nedostupni trećoj strani.

TipBet Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, tenis i još mnogo toga 10 EUR Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Skrill Neteller Bank transfer

Uplata sredstava na vaš korisnički račun moguća je uz pomoć bankovnih kartica Vise, Mastercarda i Maestra, a tu su još Skrill, paysafecard i NETELLER kao vrijedne alternative. Odlično je što je novac moguće uplatiti u samo par sekundi te ga zatim bez gubljenja vremena preusmjeriti na obećavajući koeficijent koji se pred vama ukazao.

Što se isplate tiče, kao i kod većine drugih kladionica najbolja je opcija obaviti je istim kanalom kojim su sredstva ranije uplaćena, u suprotnom smjeru. Par dana kasnije novac će sjesti na vaš bankovni račun.

Tipbet mobilno sučelje trenutno nije dostupno hrvatskim igračima

Tipbet kladionica potrudila se dati svojim korisnicima kvalitetne aplikacije i vješto kreiranu verziju za mobilni preglednik te po tom pitanju u stopu prati one najbolje na europskom tržištu, no nažalost trenutno u tim blagodatima ne mogu uživati hrvatski igrači.

Naime, iako je cijela stranica prevedena na hrvatski jezik, zbog aktualne regulative Tipbet se odlučio privremeno zabraniti otvaranje korisničkih računa našim kladiteljima, što je velika šteta. Ipak, nije nemoguće da će se to u bližoj budućnosti promijeniti pa valja i dalje imati na oku ovu ambicioznu kladionicu…

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024