Marathonbet mobilno iskustvo klađenja – Aplikacija koja zadovoljava

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeOva kladionica još nije prošla testiranje naših stručnjaka i zato trenutno nije verificirana. Kladionice koje preporučujemo možete pronaći na naslovnici. Preporučene kladionice

U današnje vrijeme promet na Internetu bez ikakve se sumnje seli sa stolnih računala i laptopa na mobilne uređaje, a svjesni su toga i vodeći priređivači igara na sreću. Među njima je i Marathonbet kladionica čije se skromno desktop sučelje nije mnogo mijenjalo otkad je osnovana 1997. godine, no na uređajima u pokretu iskustvo klađenja posljednjih godina znatno je poboljšano.

.
Marathonbet aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Nedostupan
Marathonbet mobilna aplikacija
Ključne značajke Klađenje uživo, Statistika
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Hrvatski, Engleski
Ponuda do 30€
Ocjena 5/5
..

Marathonbet nudi svojim korisnicima web verziju prilagođenu mobilnu uređajima, kao i aplikacije izrađene za Android i iOS operativne sustave, a naša analiza jasno će vam otkriti koliko je bila uspješna mobilna preobrazba ove kladionice.

Marathonbet mobilno sučelje preglednije od desktop verzije

Web verzije Marathonbet kladionica

Sa svojom verzijom za mobilne preglednike Marathonbet se napokon malo maknuo od zastarjelog dizajna koji odudara od ostalih vodećih europskih kladionica na našim laptopima i stolnim računalima.

Britanski priređivač igara na sreću koji se u Hrvatskoj dosad nije našao pod blokadom Porezne uprave kroz posljednja dva desetljeća prikupio je mnogo korisnika u našoj zemlji, a oni moraju biti zadovoljni napretkom koji nudi mobilno sučelje i njegova funkcionalnost.

Na početnoj stranici odmah možete pronaći utakmice koje su u tijeku, kao i najzanimljivije sportske događaje iz dnevne ponude, a tu su i sa stilom napravljene ikone pojedinih sportova u kliznom meniju kroz koji možete detaljnije pretraživati ponudu.

Tržišta klađenja zahtijevaju klik previše

Kad odaberete utakmicu koja vam je zanimljiva za klađenje, koeficijenti na ishod utakmice nalaze se na vrhu ekrana, pregledni su i lako uočljivi, a ostatak ponude sortiran je na dva načina.

Tržišta klađenja u Marathonbet Aplikacija

Postoji klizni izbornik uz pomoć kojeg su pojedina tržišta podijeljena na zajedničke kategorije, poput hendikepa, igre na golove, učinka igrača ili klađenja na poluvrijeme. Sve prevedeno na hrvatski jezik, ali uz neke pomalo čudne izraze u odnosu na englesku verziju, poput “Tržišta za statistiku” ili “Igre na zgoditak”.

Također su tržišta izlistana u središnjem dijelu ekrana, ali uz skrivene kvote na pojedine oklade, baš za svaku vrstu oklada osim ishoda utakmice, uključujući i ona najpopularnija. Dakle, jedan klik previše traži se od korisnika da bi ih vidio, što nije dobro i bolje je riješeno na desktop verziji, no sve u svemu mobilna Marathonbet verzija ipak bez ikakvih problema nadmašuje onu optimiziranu za stolno računalo i može dobiti prolaznu ocjenu.

Marathonbet aplikacija za Android ima svojih vrlina

Marathonbet aplikacija Android verzija

Za igrače koji vole imati omiljenu kladionicu spremljenu u memoriji svog mobilnog uređaja i uvijek lako dostupnu, Marathonbet je kreirao aplikaciju koju mogu koristiti svi s novijom verzijom Androida od 5.0, a veličina od 25 MB neće preopteretiti vaš uređaj. Preuzeti je možete na stranici same kladionice.

Osim nešto bolje optimizacije za veličinu ekrana mobilnog uređaja, kao i oku ugodnijih boja, Marathonbet aplikacija za Android ne predstavlja neku revoluciju u odnosu na verziju za mobilni preglednik, no nije niti korak unatrag.

Desni padajući izbornik i listić preko pola ekrana

Ono što odlikuje Marathon App za Android svakako je desni padajući izbornik u kojem su sortirani svi sportovi koji se nalaze u ponudi, s nogometom, tenisom, hokejom na ledu, košarkom, odbojkom i esportovima izdvojenima kao najpopularnijima pa možemo reći da je pretraživanje utakmica prilično jednostavno i dobro riješeno.

Zamjerke ipak idu online listiću koji se nakon prvog odigranog koeficijenta agresivno prikazuje preko pola ekrana i smeta, a kad ga minimalizirate više ne vidite umnožak pri dodavanju svake sljedeće kvote što su neke druge kladionice znatno bolje riješile.

Što se iskustva klađenja uživo tiče, na raspolaganju vam je ponešto video prijenosa na mobitelu čija dostupnost ovisi o televizijskim pravima, a tu je i virtualni prijenos onog što se događa na terenu, kao i pedantna statistika. Svaka od tih opcija nalazi se iza vrlo male ikonice i potrebno je ponešto vremena da se učita, no to ne predstavlja problem.

Bogata ponuda od nekoliko stotina tržišta klađenja na svakom susretu sortirana je na isti način kao i na mobilnoj web verziji i zahtijeva koji klik previše, ali sve je napravljeno intuitivno pa možemo reći da je funkcionalnost ove aplikacije sasvim dobra.

Marathonbet iOS aplikacija nešto je veća

Marathonbet aplikacija iOS verzija

Ova britanska kladionica sa sjedištem na karipskom otoku Curaçao napravila je i aplikaciju za popularne iPhone mobilne uređaje. Da biste napravili Marathonbet Mobile App Download, morate imati instaliranu verziju iOS operativnog sustava 10.0 ili noviju, a sa svojih 40 MB nešto je veća od verzije za Android.

Aplikacija je kompatibilna s uređajima iPhone, iPad i iPod touch, a na App Storeu ne dobiva najviše ocjene, ali kod tradicionalno zahtjevnih korisnika Appleovih proizvoda zapravo sasvim solidno prolazi.

Kao i Android App, iOS verzija nešto je bolje optimizirana za uređaje u pokretu od verzije za mobilne preglednike, a u odnosu na desktop verziju predstavlja veliki korak u pravom smjeru.

Zasad škrt po pitanju mobilnih bonusa

Jedna od najvećih zamjerki Marathonbet kladionici škrtost je prilikom dodjeljivanja bonusa svojim igračima, posebno prema korisnicima iz Hrvatske koji ne mogu dobiti niti pošten bonus dobrodošlice.

Po pitanju sve popularnijih mobilnih promocija kojima vodeći priređivači igara na sreću danas pokušavaju privući korisnike željne igre u pokretu, Marathonbet također zasad ne nudi baš ništa i pitanje je hoće li se to promijeniti u bližoj budućnosti.

Mobilna plaćanja koja uključuju čak i Bitcoin

Kladionica Marathonbet možda ima neka zastarjela rješenja u svom poslovanju i ne pruža uvijek najmodernije stvari korisnicima na svojim stranicama, ali to definitivno nije slučaj po pitanju mobilnih plaćanja.

Naime, igračima su dostupne brojne metode uplate, uključujući bankovne kartice Visa i Mastercard, kao i virtualne alternative u koje spadaju NETELLER, Skrill i paysafecard. Također je moguće povezati Bitcoin novčanik sa svojim korisničkim profilom, što još uvijek mnoge vodeće kladionice nemaju na raspolaganju. Uplatom uz pomoć najpopularnijih metoda plaćanja novac ćete prebaciti na vaš račun u sekundi, dok se isplata odvija istim kanalom u suprotnom smjeru, u roku od nekoliko dana.

Marathonbet Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, tenis i još mnogo toga 1€ Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Skrill Neteller Bitcoin

Mobilni Marathonbet dokaz je želje za modernizacijom

Iako Marathonbet kladionica još uvijek kaska za ostalim uglednim priređivačima igara na sreću po pitanju praćenja trendova i modernizacije onog što nudi igračima, aplikacije i sučelje za mobilni preglednik pokazuju da Britanci ipak imaju želju ići u pravom smjeru i popraviti iskustvo klađenja svojih korisnika.

Mobilno Marathonbet klađenje možda ne spada u sam vrh u Europi i još uvijek ima stvari koje treba popraviti, no barem je bolje od onog što nudi desktop verzija ove kladionice te će u budućnosti zasigurno biti još bolje optimizirano željama i potrebama kladitelja.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024