Bet at home aplikacija – pravo osvježenje na tržištu

Privući korisnike ugodnim iskustvom klađenja u pokretu ono je što u posljednje vrijeme pokušavaju brojni priređivači igara na sreću, a pozitivan primjer svakako je bet at home kladionica koja je zaista napravila iskorak prelaskom s desktopa na mobilno sučelje.

.
Bet at Home aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Nedostupan
Bet at Home mobilna aplikacija
Ključne značajke Klađenje uživo, Prijenos uživo, Statistika
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Engleski, Hrvatski
Ponuda 50% do 200€
Ocjena 5/5
..

Sa svojom mobilnom web verzijom, a posebno aplikacijom ova njemačka kladionica odličan je primjer modernizacije i brige za potrebe današnjih korisnika te njezina prilagodba iOS i Android operativnim sustavima svakako zaslužuje našu analizu.

Mobilni bet at home i aplikacija dostupni i bez VPN-a

Bet at Home kladionica ima svoju mobilnu aplikaciju

Iako se sredinom 2019. godine našao na listi blokiranih inozemnih kladionica od strane Porezne uprave, bet at home dokazao je da mu je izuzetno stalo do hrvatskih igrača, o čemu doduše svjedoče i korisnička služba koja odgovara na našem jeziku, kao i prevedena stranica.

Brzo se pojavio alternativni link koji vas nesmetano vodi do mobilne web verzije gdje možete skinuti i aplikaciju. Za razliku od nekih drugih uglednih kladionica, bet at home App ne zahtijeva upotrebu VPN-a i jednako je dostupan kao i sučelje za preglednike pa našim kladiteljima preostaje uživati u onome što im se nudi i pokušati unovčiti svoje sportsko znanje.

Mobilna web verzija ima mana, ali je ipak korak naprijed

Znamo da je bet at home desktop sučelje funkcionalno, no dizajnerski više i nije u skladu s aktualnim standardima i dobro bi mu došao redizajn. Što se pak verzije za mobilne preglednike tiče, ono je nešto bolje posloženo i predstavlja korak naprijed.

Posebnost su linkovi za pojedine utakmice i natjecanja koji se nalaze u središnjem dijelu ekrana, a ne u padajućem mobilnom izborniku, što i nije loše rješenje. Font bi mogao biti moderniji, ali ikone su napravljene sa stilom, uz laki dolazak do popularnih utakmica uživo, dok pretraživanje ostatka ponude ipak zahtijeva tri ili više klika i moglo bi biti preglednije, no svejedno je iznad nivoa mnogih konkurenata.

Sama razrada utakmica definitivno zadovoljava, što po pitanju preglednosti i veličine koeficijenata, što po pitanju lakoće dolaska da željenih tržišta klađenja. No, bet at home nam je svojim novim kreacijama pokazao da sve to može izgledati i puno modernije i bolje!

bet at home Android aplikacija jedna od najboljih na tržištu

Često se pitamo ima li ikakvog smisla trošiti memoriju mobitela skidanjem aplikacije, kad u verziji za preglednik i tako dobiješ manje-više sve isto. U slučaju bet at home kladionice, Mobile App Download definitivno se isplati Android korisnicima.

Bet at Home aplikacija Android verzija

Riječ je ogromnom unaprjeđenju mobilnog iskustva klađenja u odnosu na web verziju, a bet at home aplikacija zaslužuje pohvale, jer je jedna od najboljih na tržištu.

Ovaj App za klađenje ima baš sve što vam je potrebno, od popularnih utakmica i onih koje se trenutno odvijaju dostupnih za klađenje već na prvom ekranu, do nekoliko navigacijskih puteva koji vode prema sportovima i natjecanjima.

Kombinacija tamno plave, zelene i bijele boje čine dizajn perfektnim i olakšavaju njegovu funkcionalnost, kao i brojna intuitivna rješenja koja vas lako vode do željenih utakmica i tržišta klađenja, pregledno raspoređenih na vašem ekranu i lako uočljivih.

Pohvale zaslužuje i online listić koji izlazi iz donjeg dijela ekrana te nudi četiri razine uloga koje možete selektirati, uz naravno mogućnost manualnog upisa svote. Ako igrate kombinacijsku okladu u svakom trenutku vidite koeficijent koji se umnožio, što kod mnogih mobilnih kladionica možete samo sanjati. Sve u svemu, bet at home Android aplikacija po našem objektivnom mišljenju zaslužuje najvišu ocjenu.

I korisnici iPhonea dobili fantastični bet at home App

Bet at Home plikacija iPhone verzija

Kao i za Android operativni sustav, ova njemačka kladionica nudi svojim korisnicima dvije aplikacije i za iOS: jednu za klađenje, drugu za kasino.

Kompatibilna je s iOS 10.0 i novijim operativnim sustavima, napravljena za iPhone, iPad i iPod touch te prevedena na deset jezika, od kojih je jedan i hrvatski.

Iako ima i nezadovoljnih korisnika, bet at home iPhone aplikacija dobila je ocjenu 5 najviše puta u App Storeu, što nije iznenađenje, jer svojom funkcionalnosti i dizajnom mora zadovoljiti nekog kome je stalo do ugodnog korisničkog iskustva prilikom klađenja u pokretu.

Mobilni bonus povremeni dio promocija

S obzirom koliko je truda uloženo u bet at home mobilno sučelje, nije iznenađenje da ova kladionica povremeno promovira svoje aplikacije mobilnim bonusima, što je moderna praksa među današnjim priređivačima igara na sreću.

Bet at Home Bonus200€ Brzina isplateDo 2-3 dana Nedostupan

Teško je reći kada će biti sljedeća takva akcija pri kojoj će vam bez truda sjesti pokoji euro na korisnički račun, ali vjerujemo da će je biti u bližoj budućnosti.

Efikasna mobilna plaćanja olakšavaju klađenje

Uplata i isplata sredstava na vašem bet at home korisničkom računu također ne predstavlja nikakav problem i u skladu je s modernim standardima, a vaše podatke u svakom trenutku štiti moderna SSL enkripcija, kako biste mogli biti mirni i u potpunosti se posvetiti kovanju planova kako dugoročno zarađivati novac.

Među metodama plaćanja dominiraju popularne Visa i Mastercard bankovne kartice, tu je i PayPal prilikom uplate, a svakako i NETELLER, paysafecard, kao i Skrill. Iako još nema ponuđenih transakcija pomoću Bitcoina i drugih kriptovaluta, sasvim je dovoljno mogućnosti pred korisnicima koji u sekundi mogu prebaciti novac na svoj profil, a isplatiti istim putem u suprotnom smjeru, pri čemu novac sjeda na račun u roku od nekoliko dana.

Mobilni bet at home odličan, samo još treba popraviti kvote

Nema sumnje, kladionica bet at home napravila je jako puno kako bi iskustvo klađenja u pokretu njezinim igračima bilo ugodno. Aplikacije su na zaista odličnom nivou i napravljene s ukusom, a mobilna web verzija zadovoljava, iako joj ne bi škodilo još malo modernizacije.

No, ono najvažnije igračima su svakako kvote koje im priređivač igara na sreću nudi, a tu ova njemačka kladionica ipak pomalo zaostaje za najvelikodušnijim i najpopularnijim konkurentima te ćete u rijetkim slučajevima dobiti najveći koeficijent na neku okladu baš kod nje.

Međutim, moramo reći da bet at home dobro radi i stalno se unaprjeđuje te zbog svojih aduta kao što su funkcionalno sučelje, zanimljivi bonusi te kreativna tržišta klađenja svakako zaslužuje dobiti priliku i kod hrvatskih zaljubljenika u klađenje.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024