Stanleybet mobilno klađenje – Iskustvo koje ima potencijala

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeOva kladionica još nije prošla testiranje naših stručnjaka i zato trenutno nije verificirana. Kladionice koje preporučujemo možete pronaći na naslovnici. Preporučene kladionice

S punih dvadeset godina priređivanja igara na sreću u Hrvatskoj, Stanleybet je dobro poznat domaćim kladiteljima i jedna od tek šest kladionica s licencom poslovati na našem tržištu, po pravilima koje propisuje Zakon o igrama na sreću.

No, u 20 godina puno toga se promijeni, a jedna od stvari koju korisnici zahtijevaju u današnje vrijeme je svakako ugodno iskustvo klađenja u pokretu. Pa što od Stanleybeta mogu očekivati igrači skloni klađenju u Android ili iOS operativnom sustavu na svom mobitelu? Detaljnom analizom odgovorit ćemo na to pitanje!

.
Stanleybet aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Nedostupan
Stanleybet mobilna aplikacija
Ključne značajke Statistika
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Engleski, Hrvatski
Ponuda do Nema
Ocjena 5/5
..

Jedina hrvatska kladionica bez licence za online klađenje

Utemeljen na tradicionalnim engleskim principima, Stanleybet se sporo mijenja po pitanju online iskustva klađenja pa se trenutno nalazi na samom začelju među hrvatskim priređivačima igara na sreću, što je loša vijesti za zaljubljenike u iPhone ili mobilne uređaje pokretane Android sustavom.

Naime, iako nas je početkom 2020. godine njihova korisnička služba uvjeravala da će online klađenje uskoro biti dostupno, od toga još nema ništa, a eventualna registracija i online igra moguća je tek na kasinu Admiral koji se nalazi na istoj platformi, uz objašnjenje da će isti korisnički podaci služiti i za klađenje kad napokon Stanleybet izvadi online licencu, kao posljednji među domaćim kladionicama koji će to napraviti.

Baš zbog toga Stanleybet Mobile iskustvo je nepotpuno, ali mobilno sučelje koje je stvoreno i nije potpuno beskorisno.

Stanleybet mobilna web verzija puno bolja od one za desktop

Stanleybet mobina stranka

Kada otvorite Stanleybet mobilno sučelje, dizajnirano za Android ili iOS operativni sustav, zapravo se ugodno iznenadite, s obzirom na niska očekivanja na temelju pretpostavke da ova kladionica pretjerano ne brine za svoje korisnike na Internetu, već cilja samo one koji dolaze u poslovnice.

Mobilni Stanleybet zaista je značajan iskorak u odnosu na zastarjelu desktop verziju, a čim otvorite ponudu linkom na vrhu ekrana vašeg mobitela, vidite da je krasno sortirana po danima, ali i sportovima, uz privlačne ikone koje ih simboliziraju i mame vas da otvorite aktualne sportske događaje.

Izvrstan izbor boja, krupni i jasno naznačeni koeficijenti, intuitivno sučelje koje i manje vještima olakšava posao pronalaska pojedinih tržišta za klađenje. Vaš listić nalazi se u gornjem desnom kutu i puni se koeficijentima koje ste odabrali te pregledno otvara na ekranu vašeg mobitela.

Baš zbog toga Stanleybet Mobile i na Android i na iOS operativnom sustavu dobiva zadovoljavajuću ocjenu. Prava je šteta što zasad tek služi pri izradi listića za uplatu u poslovnici.

Pregledna statistika kao dodatna vrijednost sučelja

Stanleybet vas časti još jednim odličnim dodatkom, bilo da koristite iPhone ili neki od mobitela pogonjen Android sustavom. Radi se o preglednoj statistici čitavog niza različitih sportova, u kojoj može pronaći prethodne rezultate pojedinih momčadi te njihove omjere pobjeda, remija i poraza, kako na domaćem, tako i na gostujućem terenu.

Pred vama su također međusobni omjeri iz prošlosti protivnika koji toga dana ponovo odmjeravaju snage, uz prosjek golova po utakmici svakog od njih, formu u zadnjih šest dvoboja i zbroj golova, kao i zanimljivi grafikon kretanja kroz sezonu svake od momčadi na ljestvici.

Bonus za nove igrače na supersport.hr

Stanleybet Mobile statistika napravljena je s mnogo stila, pregledna je i funkcionalna pa se u toj kategoriji definitivno može mjeriti i s onima najboljima na tržištu.

Stanleybet aplikacija za Android već postoji, ali ne u Hrvatskoj

Wwin aplikacija Android verzija

Dobro je poznato da Stanleybet ima franšize diljem Europe, uključujući Belgiju, Italiju i Rumunjsku. Baš u ovim zemalja dostupna je Stanleybet aplikacija za korisnike mobitela s Android operativnim sustavom koja ostavlja dobar dojam.

Intuitivno sučelje s dobrom navigacijom i ponudom koja se lako pretražuje, upotpunjeno statistikama pa čak i aktualnim sportskim vijestima. Zasad u Hrvatskoj takav Stanleybet App nažalost ne postoji, no ne bi trebao biti problem prilagoditi ga našem tržištu i pustiti u opticaj kad za to bude pravo vrijeme.

iPhone verzija za iOS sustav također djeluje dobro

Wwin aplikacija iPhone verzija

U spomenutim zemljama Stanleybet Mobile App Download moguć je i na App Storeu, korisnicima koji imaju instaliran iOS 8.0 ili neki od novijih operativnih sustava koji pokreću iPhone telefone.

Ova aplikacija kompatibilna je s uređajima iPhone, iPad i iPod touch, a veličina joj je samo 4.8 MB i ne zauzima mnogo memorijskog prostora. Poput Stanleybet Android verzije i ova djeluje intuitivno i funkcionalno, s posebno detaljnim iskustvom praćenja uživo utakmica koja se može mjeriti s bilo kojom specijaliziranom web stranicom za live rezultate.

Niti Stanleybet iOS verzija još uvijek nije dostupna hrvatskim korisnicima, ali kada ova naša kladionica napokon odluči unaprijediti svoju uslugu, ne sumnjamo da će se brzo naći u App Storeu na našim mobilnim uređajima.

Mobilni bonus bio bi prava promotivna Stanleybet akcija

U današnje vrijeme sve više kladionica potiče svoje igrače da koriste mobilno sučelje za klađenje, nudeći privlačne bonuse koji obično idu uz aplikacije.

Na hrvatskom tržištu ta praksa još nije u potpunosti zaživjela, a svakako nije iznenađenje što se Stanleybet u nju zasad ne uključuje ni za Android ni za iPhone tip uređaja. Uostalom, oduvijek je bio škrt na bonusima i promocijama.

Stanleybet BonusNema Brzina isplateDo 3 dana Nedostupan

Međutim, kada krene u modernizaciju i napokon ponudi svojim korisnicama iskustvo igranja u pokretu, baš mobilni Stanleybet bonus bio bi prava promotivna akcija za Mobile sučelje koje je vrlo dobro i zaslužuje da se njegov potencijal bolje iskoristi.

Mobilno plaćanje ne bi trebalo predstavljati problem

Učinkovitost mobilnog plaćanja bitno je pri iskustvu klađenja u pokretu, no s obzirom da Stanleybet još uvijek ne omogućuje online klađenje, niti transakcije putem Interneta nisu dostupne igračima.

Međutim, ako vidimo Admiral platformu na kojoj će biti smještena u budućnosti i online verzija ove kladionice, gdje je moguće plaćati Maestro, Visa i Mastercard karticama, kao i A-bonom, čini se da u budućnosti mobilno plaćanje neće predstavljati problem ni Stanleybet kladiteljima.

Stanleybet aplikacija i online licenca ključan korak naprijed

Iako nam je to bilo jasno i prije, 2020. godina definitivno nam je pokazala koliko je bitno za kladionicu poslovati online, jer u nepredviđenim okolnostima poslovnice ostaju zatvorene, a priređivač igara na sreću gubi novac. Baš zbog toga Stanleybet mora što prije nabaviti licencu za svoju online stranicu i na taj način privući jedan sasvim novi tip korisnika.

Kada to napravi, mobilna web verzija imat će definitivno potencijal ponuditi igračima ugodno korisničko iskustvo, a jedva čekamo i Stanleybet App koji će zasigurno biti atraktivan i funkcionalan, ako bude građen na principima koje je ova kladionica već usvojila pri svojoj aktualnoj verziji stranice prilagođene igračima u pokretu.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024