Mobilno klađenje u Premier kladionici – Za napredak ima mjesta

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeOva kladionica još nije prošla testiranje naših stručnjaka i zato trenutno nije verificirana. Kladionice koje preporučujemo možete pronaći na naslovnici. Preporučene kladionice

Kladiti se u poslovnici ili ipak na nekom od svojih digitalnih uređaja povezanih na Internet? U današnje vrijeme za većinu korisnika druga opcija daleko je prihvatljivija, s obzirom da sve možeš obaviti u udobnosti svog doma pa čak i u pokretu, štedeći vrijeme, uz mnogo više korisnih analitičkih resursa na raspolaganju.

.
Premier aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Nedostupan
Premier mobilna aplikacija
Ključne značajke Klađenje uživo, Praćenje rezultata, Loto klađenje
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Engleski, Hrvatski
Ponuda do Nema
Ocjena 5/5
..

Baš zato se ugledne kladionice sve više orijentiraju na svoju online uslugu, uključujući i regionalne priređivače igara na sreću, a posebnu pažnju pridaju klađenju na mobilnim uređajima kojima popularnost raste iz dana u dan. Kako se u tom mobilnom svijetu snašla Premier kladionica? Vrijeme je za detaljnu analizu!

Mobilna web verzija još uvijek nije responzivna

Premier kladionica mobina verzija

Kao najpopularnija kladionica u Bosni i Hercegovini, u kojoj su poslovnice uvijek krcate ljudima, Premier se prilično sporo prebacuje na priređivanje online klađenja, iako već nudi svojim igračima sve opcije mobilne igre na Internetu, bilo da koriste iOS ili Android operativni sustav.

No, Premier kladionica svoj mobilni web korisnički sustav definitivno treba unaprijediti i pomalo je nevjerojatno da je redizajn koji je započet prije par godina zapeo na početnoj stranici, a ostalo nije prilagođeno na pravi način modernim trendovima dizajna, kao ni funkcionalnosti.

Pa tako Premier sučelje u najvećoj mjeri nije uopće responzivno mobilnim uređajima i umjesto da se mičete samo gore i dolje po ekranu, morate to raditi i lijevo-desno, što ovog priređivača igara na sreću spušta na samo začelje u regiji po pitanju funkcionalnosti igre u pokretu.

Čak tri klika da biste vidjeli ponudu kladionice

Kao i desktop verzija Premier kladionice, i njezina Mobile web verzija su zastarjeli i ne mogu dobiti prolaznu ocjenu. Dovoljno je reći da vam je potrebno čak tri klika da biste ugledali koeficijente i sportske događaje, što većina priređivača sportskog klađenja nudi već na početnom ekranu.

Ovdje ćete pak nakon klika na link “Ponuda” ući u besmisleni prazni prostor na kojem se ne nalazi baš ništa i tek onda novim klikom na neki od dana u tjednu vidjeti utakmice koje imate na raspolaganju za klađenje.

Otvaranje tržišta klađenja unutar jednog sportskog događaja također nije intuitivno napravljeno, a događa se ako kliknete na određenu utakmicu. Iako je i u takvim uvjetima moguće sastaviti listić, sve to u kombinaciji s ekranom koji nije responzivan mobilnom uređaju čini Premier sučelje za uređaje u pokretu lošijim od regionalne konkurencije te daleko ispod standarda onih najboljih u Europi.

Android aplikacijom napravila korak naprijed

Srećom, Premier Mobile web verzija nije jedino što se nudi online igračima. Ova kladionica kreirala je i aplikaciju za Android operativni sustav koja je ipak napravljena prema višim standardima i definitivno je bolja opcija.

Premier kladionica aplikacija iPhone verzija

Zapravo, Premier i njezina aplikacija za Android pojavljuje se u dvije varijante. Prva se zove Premier Teletekst i može se naći u Google trgovini te služi za praćenje aktualnih rezultata, dok za drugu koju zovemo Premier Kladionica Mobile App download iliti preuzimanje vršimo na samoj online stranici ovog priređivača igara na sreću.

Iako dizajn nije najmoderniji, predstavlja značajno poboljšanje u odnosu na mobilnu web verziju, jer ekran ne morate micati lijevo-desno, a izbor sporta za klađenje nalazi se već na prvom ekranu.

Ovdje možete u dva klika do željene utakmice, logično postavljenim slijedom, a tržišta klađenja podijeljena su u “Glavne igre” i “Sporedne igre”, bez drugih specifičnih linkova, što možda ipak nije najbolja opcija, dok se listić otvara u donjem desnom kutu nakon što ga napunite odigranim kvotama.

Premier aplikacija postoji i u iPhone verziji

Premier kladionica aplikacija iPhone verzija

Premier kladionica pobrinula se da i korisnici iOS operativnih sustava dobiju svoju aplikaciju. Ona je kompatibilna s iPhone, iPad i iPod touch uređajima i zahtijeva iOS 10.3 ili noviju verziju sustava.

Poznato je da su korisnici iPhone uređaja vrlo strogi, ali aplikacija ima vrlo dobre ocjene na App trgovini gdje je možete preuzeti, što je još jedna potvrda da je App verzija veliki korak naprijed u odnosu na mobilnu web stranicu.

Premier je korisnicima iOS sustava pripremio moderniju verziju svojeg mobilnog sučelja, jednako kao i na mobitelima koji koriste Android, a uz klađenje prije početka utakmice i klađenja uživo, moguće je još igrati loto i e-igre.

Dizajn bi mogao biti bolji, prije svega font koji se koristi, a i u funkcionalnost u smislu bržeg dolaska do željenih utakmica. Ipak, Premier kladionica App sa svojim Android i iOS verzijama može dobiti zadovoljavajuću ocjenu.

Mobilni bonusi još nisu dostupni igračima

Premier kladionica svojim aplikacijama je napokon krenula boljim online putem, ali zasad ih značajno ne promovira dodatnim bonusima igračima u pokretu.

To nije iznenađenje, jer u našoj regiji još uvijek nije praksa na takav način privlačiti korisnike da igraju u mobilnom sučelju, ali u slučaju sljedećeg stupnja modernizacije njegovih aplikacija, Premier ne bi pogriješio uvođenjem ovog tipa promocije.

Premier BonusNema Brzina isplateDo 3 dana Nedostupan

Premier napokon uveo mobilnu isplatu sredstava

Za igrače izvan Bosne i Hercegovine dugo je najveći minus kladionice bio to što je isplata sredstava bila moguća samo u poslovnicama, što je online klađenje činilo gotovo besmislenim.

Ipak, stvari u 2020. godini idu na bolje pa je Premier uveo isplatu na bankovni račun korisnika. Mobilna plaćanja u ovom trenutku na zadovoljavajućem su nivou. Možete uplatiti novac bankovnom karticom ili putem bona, a isplatiti izravnim transferom. Iako neke druge kladionice u regiji to imaju bolje riješeno, s isplatom na Visa ili Mastercard karticu, kad se sjetimo da je donedavno trebalo putovati do najbliže granične poslovnice da biste došli do zasluženog novca, trenutna situacija oko mobilnih plaćanja uopće nije loša.

Premier kladionica treba dodatno poboljšati mobilno sučelje

Vodeći priređivač igara na sreću iz susjedne Bosne i Hercegovine polako shvaća koliko je online klađenje bitno za njegovu budućnost, ali morat će također poraditi na funkcionalnosti svojeg sučelja koje je zastarjelo i zahtijeva redizajn, kako mobilno, tako i ono za desktop.

Premier kladionica i njezin App za Android i iOS korisnike još mogu dobiti prolaznu ocjenu, iako trebaju biti modernizirani, ali mobilna web verzija zaista ne zadovoljava.

Ipak, pomak napravljen pri online isplati pokazuje da Premier ima volju korisnicima dati ono što žele pa u mjesecima koji dolaze možemo očekivati i željeni napredak po pitanju mobilnog sučelja.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024