Kladionica Premier – do dobitka bez VPN-a i poreza

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeOva kladionica još nije prošla testiranje naših stručnjaka i zato trenutno nije verificirana. Kladionice koje preporučujemo možete pronaći na naslovnici. Preporučene kladionice

Kada govorimo o uspješnim priređivačima igara na sreću u našoj regiji, nemoguće je ne spomenuti najjačeg bosansko-hercegovačkog aduta...

Premier kladionica osnovana je davne 1997. godine i iza nje stoji jedna od najuspješnijih tvrtki u BiH, s više od pet tisuća zaposlenih i višemilijunskom dobiti svake godine

Prikaži više +
Prikaži manje -
.
Premier brzi pregled
Nema Bonus za nove igrače
Nedostupan
Pojedinosti o kladionici Premier
Broj sportova: 9+
Mobilna aplikacija: Android, iOS
Minimalna oklada: 0.4€
Zaštita igrača: SSL GamCare
Korisnička podrška: Telefon, E-Mail, Chat uživo
Ponuda: do Nema
Licenca:
..

Riječ je o kladionici koja zna kako dati igračima ono što žele, uključujući i neke vrlo zanimljive opcije sportskog klađenja zbog kojih je i hrvatskim igračima posljednjih godina sve atraktivnija i privlačnija te zaslužuje detaljnu analizu onog što nudi.

Premier u Hrvatskoj bez ikakvih ograničenja

Nakon što je Porezna uprava 27. svibnja 2019. godine odlučila blokirati pristup stranim kladionicama s teritorija Republike Hrvatske, na crnoj listi našle su se 22 inozemne stranice za online klađenje.

Sporska kladionica Premier

No, kladionica Premier nije na tom popisu i nastavlja ugošćavati hrvatske kladitelje bez ikakvih ograničenja pristupa, za razliku od recimo lokalnog rivala Wwin kladionice, što joj daje odličnu priliku privući naše klijente, s obzirom da ona ako se provede optimalna registracija računa nudi i izbjegavanje spornog visokog poreza na dobitak, od kojeg pod svaku cijenu bježe svi igrači koji žele dobro zaraditi od svog sportskog znanja.

Licenca za BiH, ali dobrodošli i naši igrači

Sa svojim sjedištima u Čitluku i Istočnom Novom Sarajevu, sportska kladionica Premier koja je u vlasništvu tvrtke “Premier World Sport” ima licencu za priređivanje igara na sreću na području Federacije BiH i Republike Srpske, ali i pravo primati uplate iz susjednih zemalja, uključujući i Hrvatsku.

Zbog toga naši igrači mogu biti mirni i uživati u onome što Premier kladionica i njezina ponuda nude, ali i poslušati priređivača igara koji naglašava kako je sportsko klađenje zabavna aktivnost bez negativnih posljedica ako se u njoj sudjeluje u razumnoj mjeri, a onima koji pređu granicu i trebaju pomoć nudi adresu partnerske udruge KLOK (Klub ovisnika o kockanju Zagreb) i udruge Anonimni kockari Split, kao i broj telefona britanske organizacije GamCare.

Premier registracija nudi mogućnost igre bez poreza

Premier kladionica i njezina registracija korisnika možda nisu među najjednostavnijima na tržištu, ali na kraju priče omogućuje hrvatskim igračima sudjelovanje u sportskom klađenju i to je najvažnije.

S obzirom na različita zakonodavstva u različitim entitetima BiH, kladitelj na početku bira organizaciju pod kojom želi igrati od čak tri ponuđene. Dvije su pod legislativom Federacije BiH i nude klađenje uz naknadu 5% te porez od 10% za dobitke iznad 380 HRK, odnosno 100 lokalnih konvertibilnih maraka (KM), dok treća Premier Sport d.o.o., Istočno Novo Sarajevo radi pod zakonima Republike Srpske i ne uzima niti naknadu niti porez od dobitaka.

Registracija na Premier kladionice - Prvi korak

Hrvatski igrači će naravno izabrati klađenje pod zakonima Republike Srpske bez poreza i kasnije rezervirati matičnu poslovnicu oko Banja Luke ili u blizini naše granice, radi elegantnije isplate. Prije toga morate ispuniti osobne podatke za koje kladionica Premier naglašava da je nužno da budu točni kako bi korisnik uopće dobio priliku kladiti se.

Registracija na Premier kladionice - Drugi korak

Premier kladionica da bi se provela aktivacija računa zatim traži provjeru identiteta putem slanja prednje i stražnje strane osobne iskaznice ili putovnice.

Slijedi upisivanje kontakt podataka, važna faza za hrvatske igrače koji moraju izabrati opciju “Ostale države” kako bi se mogli kladiti pod svojim identitetom, a upisati i svoj točan mail uz pomoć kojeg se provodi aktivacija računa.

Registracija na Premier kladionice - Treći korak

Na kraju Premier kladionica da bi završila registracija traži izbor matične poslovnice koja bi trebala biti blizu naše granice, a u Republici Srpskoj radi lakše isplate i izbjegavanja poreza. Traži se i bankovni broj računa te odgovor na sigurno pitanje, kao i suglasnost s pravilima igara na sreću, prikupljanjem osobnih podataka, a igrač bira i svoje korisničko ime te klikom na “Registriraj me” završava prvu fazu nakon kojeg kladionica Premier šalje mail i slijedi aktivacija računa, uz dobiveni kod i postavljanje lozinke.

Registracija na Premier kladionice - Četvrti korak

Napokon se poslije aktivacije nađete uz svoje korisničko Premier sučelje, a nakon što centrala provjeri podatke, što se vrlo brzo dogodi, imate pravo početi se i kladiti.

Uplata s kartice, isplata u poslovnici

Nakon izvršene registracije Premier kladionica nudi nekoliko jednostavnih načina uplate sredstava na račun. Za hrvatske kladitelje opcije poput Kliker bona i xBona dostupnih u BiH nisu optimalne, ali zato je tu komotna mogućnost uplate s bankovne kartice, Maestra ili Mastercarda. Minimalna uplata je 10 KM iliti 38 HRK.

Premier Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, tenis i još mnogo toga 3€ Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Revolut Paypal Bank transfer

Isplata je sasvim drugačija priča. Naime, moguća je isključivo u nekoj od poslovnica unutar Bosne i Hercegovine, što će možda odbiti neke hrvatske igrače, a neke sklone izletima i privući. Valja naglasiti da je u BiH klađenje unutar poslovnica i dalje popularnije od online igara. Kladionica Premier očito zbog toga još nije napravila korak naprijed kao drugi online priređivači igara na sreću te omogućila isplatu sredstava na bankovni račun, no u budućnosti bi se to prije ili kasnije moralo dogoditi i treba biti strpljiv.

Ništa od Premier bonusa

Premier kladionica svojim odnosom prema bonusima igračima također pokazuje da joj je još uvijek prioritet igra u poslovnicama, a ne online. Naime, ne postoji bonus dobrodošlice koji u današnje vrijeme nude brojni priređivači igara na sreću na Internetu.

Postoji doduše podstranica “vaši Premier pokloni”, no kad je otvorite, piše da niste osvojili ništa i nema ni dodatnog objašnjenja kako to promijeniti pa je jasno da sportska kladionica Premier još uvijek ne vidi bonuse kao važan strateški dio svog razvoja, što joj je ipak određeni minus.

Sportovi dostupni u Premier Kladionice

.

Minimalistička razrada tržišta, ali uz zanimljive opcije

Unatoč kompliciranoj isplati i manjku bonusa, sportska kladionica Premier i njezina tjedna ponuda još uvijek imaju svojih snažnih aduta. Naime, iako tržište klađenja za pojedine nogometne i ostale utakmice nije bogato kao kod nekih drugih inozemnih online stranica, svejedno ima zanimljivih opcija za klađenje.

To je svakako igra na manje ili više pogodaka u rasponu od 0.5, 1.5, 2.5, 3.5, 4.5 i 5.5 golova bez čega Premier kladionica i njezina ponuda u subotu na najjače nogometne lige nisu zamislivi, za razliku od naših najpoznatijih kladionica koje strahuju od većih koeficijenata koje bi igrači pritom mogli pogoditi.

Moguće je takvu okladu kombinirati i s ishodom utakmice za još veće koeficijente, tu su i hendikepi od dva razlike, a dobra razrada hendikepa postoji i na košarci, kao i broja koševa. Sve u svemu, iako bude po manje od 20 različitih tržišta klađenja za pojedini nogometni susret, a za ostale sportove još manje, moguće je naći dobrih opcija koje na domaćem tržištu nemamo pa Premier kladionica i njezina ponuda u ovom segmentu zaslužuju dobru ocjenu.

Premier nudi isplativo klađenje na autsajdere

Kad govorimo o izboru sportova za klađenje, tu Premier kladionica igra na sigurno i ne ide puno dalje od najpopularnijih opcija poput nogometa, košarke, tenisa, hokeja i rukometa, no moguće su uplate i na američki nogomet pa i sve popularnije borilačke sportove te po pitanju raznolikosti ne zaostaje mnogo za drugim regionalnim liderima. Također, Premier kladionica nudi i loto, tu je i bingo te utrke virtualnih pasa, kao i e-igre poput ruleta, pokera i slotova.

U svakom slučaju, ono što upada u oči su iznadprosječno dobri koeficijenti na autsajdere, posebno u nogometu, gdje nema škrtarenja i strahovanja od visoke isplate igraču koji nanjuši sportsku senzaciju, a Premier kladionica uz svoje online klađenje još bolje ide na ruku kladiteljima koji ganjaju remije u nogometu i onda ako ne prođe umnožavaju ulog, pogotovo u susretima s izrazitim favoritima na kojima su koeficijenti pri remiju zaista vrlo izdašni, što ozbiljni i sustavni igrači itekako cijene.

..

Nešto drukčija izrada listića i neobična Premier “cash out” opcija

Kladionica Premier kao i većina drugih na svojoj online stranici prikazuje uplatni listić u gornjem desnom kutu, uz minimalni ulog od 1 KM ili 3.8 HRK, na kojem se jasno vidi vrijeme odigravanja utakmice, tip i koeficijent, ali ako želite odigrati sistemski, nešto je drukčiji princip nego na što ste navikli.

Naime, ne postoji prelazak na sistemski prikaz, već je potrebno kliknuti na kućice kod svakog para kojeg ne želite da bude fiksni, nakon čega se javlja mogućnost izbora koji sistem igrati (npr. 3 od 4 ili 2 od 4) uz željeni ulog.

neobična cashout opcija u Premier Kladionica

Postoji mogućnost online odigravanja listića, ali i ispisa za lakšu uplatu u poslovnici, a Premier kladionica nudi korisnicima i teletekst praćenje parova, od kojih je txt 661 najpopularnije mjesto za provjeravanje rezultata.

Zanimljivo, u ponudi je i neobična “cashout” opcija koja doduše u drugim regionalnim kladionicama još nije stigla. Premier u slučaju pogođenih pet ili više parova korisniku nudi da pošalje poruku na broj +38791211003 sa svojim brojem listića i slovom “S” prije toga, kako bi mu bila ponuđena cifra koju može dobiti prije odigravanja preostalih parova. Novim SMS-om može zatim potvrditi isplatu, ali u cijelom procesu izgubit će 3.8 HRK + PDV kao cijenu tih poruka, a ponuda “cashouta” nije tako izdašna pa je pitanje koliko se to sve isplati.

Klađenje uživo uz zanimljive hendikepe

Premier kladionica za online klađenje također nudi opciju i uplate na događaje koji su u tijeku. U posljednje vrijeme ovaj priređivač igara na sreću ulaže u uživo klađenje pa su stigli i live streamovi pojedinih natjecanja uz već postojeće virtualne vizuale, u kojima korisnik može uživati ako ima uplaćen novac na svom računu i nešto je odigrao u zadnjih 24 sata, ali mora se i nalaziti na teritoriju Bosne i Hercegovine.

Na klađenju uživo ova kladionica nudi bogatija tržišta klađenja nego prije početka susreta, uz zanimljive trostruke manje/više opcije na zbroj golova u nogometu, a kao neobičnu opciju nudi i hendikep na broj kornera, na što se rijetko nailazi. U košarci i tenisu su hendikepi i zbrojevi poena, odnosno gemova također dobro razrađeni pa bez sumnje sportska kladionica Premier ima aduta kako privući igrače koji vole novac uložiti tek kad vide što se događa na terenu.

Postoji mobilna verzija, a na Premier dizajnu treba raditi

mobilne aplikacije za kladenje u Premier

Sportska kladionica Premier svojim igračima nudi i mobilne aplikacije. Za Android ne postoji unutar Google Playa, ali može se skinuti na stranici ovog priređivača igara na sreću uz upute za instalaciju, a slična je situacija i s iOS verzijom.

Što se dizajna tiče, on je više nego skroman. Redizajn stranice započeo je još 2018. godine, ali još uvijek nije dovršen pa su neki dijelovi modernizirani, a neki ostali potpuno zastarjeli. Isto vrijedi i za desktop i za mobilnu verziju, a što se funkcionalnosti tiče, ima ponešto nelogičnosti i svakako moramo zaključiti kako kladionica Premier vapi za modernizacijom svojeg sučelja.

Našim igračima sigurnost, moguća pomoć prijatelja

S obzirom da je Premier kladionica ostala u milosti Porezne uprave Republike Hrvatske i nije blokirana, naši igrači trebali bi osjećati veću sigurnost kladeći se kod nje, ako mogu prebroditi trenutne komplikacije prilikom isplate.

Ipak, ovaj priređivač igara na sreću također upozorava kako kladitelji moraju paziti na zaštitu svojih podataka te nikada nikome ne otkrivati svoju lozinku te se moraju odjavljivati sa stranice svaki put kad odlaze od računala, pogotovo ako se ono dijeli s drugim ljudima, kako im treća strana ne bi ukrala identitet i pokušala otuđiti novčana sredstva.

Također nudi mogućnost prebacivanja sredstava na račun drugih igrača što može biti korisno onima koji imaju prijatelje od povjerenja u BiH koji umjesto njih mogu obaviti isplatu, ali to je nešto oko čega zaista treba paziti, jer oko novca prijateljstva brzo pucaju.

Premier korisnička podrška na nivou

Kad je u pitanju pomoć igračima pri rješavanju problema, kladionica Premier nudi nekoliko solidnih opcija. Tu je email adresa [email protected], ali moguće je dobiti informacije i putem Vibera ili Facebooka, kao i izravno telefonskim pozivom.

Pomoć stiže relativno brzo mailom i Viberom pa možemo reći da po ovom pitanju zadovoljava potrebne standarde današnje korisničke podrške igrača sportskog klađenja.

Podaci o tvrtki
Ime: Premier World Sport
Sjedište: Kralja Tomislava 45, Čitluk / Istočno Novo Sarajevo, Sime Milutinovića Sarajlije 4, BiH
Direktor: Krešo Vukoja
Osnovana: 1997
Licence: 06/4-463-2987/14
Telefon: +387 63 994 356
Email: [email protected]
Chat uživo: Nema
Kontakt obrazac: Nema
Facebook: facebook.com/premier.sportskakladionica/

Premier je jaka kladionica kojoj treba dati vremena

Kladionica Premier bez ikakve sumnje predstavlja zanimljivu alternativu hrvatskim priređivačima sportskog klađenja jer ne škrtari koeficijentima na remije i pobjede autsajdera te nudi iskoristivu razradu ponude uoči utakmica, ali i za vrijeme klađenja uživo.

Ako tome pridodamo mogućnost klađenja bez poreza i manipulativnih troškova, jasno je da hrvatskim kladiteljima ova kladionica mora biti na popisu potencijalnih partnera u igri na sreću. No, treba joj također dati vremena.

Isplata koja se zasad vrši samo u poslovnicama unutar BiH neće u budućnosti biti jedina opcija, pogotovo zbog zakona u susjednoj državi koji su nedavno nametnuli poreze igračima u Federaciji BiH pa će se Premier morati prije ili kasnije okrenuti novim klijentima koji će doći i iz susjednih država poput Hrvatske. Zato prognoziramo bolju budućnost za vaš novac unutar ove kladionice koju trebati držati na oku i već polako početi iskorištavati blagodati koje nudi.

Ostale recenzije kladionica
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 400€ Da Da 5/5 10 EUR recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 5 EUR recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024