Betfair aplikacija i mobilna verzija – Dobro bi došla modernizacija

Uloviti dobar i pošten koeficijent ono je što je najvažnije svima koji se klade, zbog čega će Betfair kladionica sa svojim revolucionarnim konceptom igre igrača jednih protiv drugih uvijek imati pregršt obožavatelja.

No, na početku novog desetljeća sve važnije postaje i iskustvo klađenja u pokretu, na mobilnim uređajima pogonjenim iOS i Android operativnim sustavima. Kako se Betfair snašao u tranziciji sa statičnih na pokretna računala? Vrijeme je za detaljnu analizu!

.
Betfair aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Nedostupan
Betfair mobilna aplikacija
Ključne značajke Klađenje uživo, Statistika, Exchange
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Engleski
Ponuda 100% do 100€
Ocjena 5/5
..

Za Betfair potreban VPN ili DNS Changer

Betfair imaju aplikacije za iOS i Android

Nažalost, prvi problem na koji ćete naići prilikom uživanja u Betfair mobilnom iskustvu je blokada koju mu je nametnula Porezna uprava sredinom 2019. godine.

Iako se ova ugledna kladionica nije htjela odreći hrvatskih igrača i korisnička služba će vam potvrditi da su oni dobrodošli igrati, nije kreiran alternativni link koji bi nam olakšao život pa je potrebno korištenjem VPN-a, odnosno aplikacije DnsChanger otvoriti put do Betfair online stranice, bilo da želite skinuti App za svoj iPhone ili Android tip uređaja, bilo da se želite kladiti na mobilnoj web verziji.

Funkcionalnost mobilne web stranice mogla bi biti i bolja

Od Betfair kladionice očekivanja su uvijek iznimno visoka, zbog onog što predstavlja u svijetu priređivača igara na sreću. Možda baš zato smo pomalo razočarani onime što nudi njezina mobilna web verzija.

Naime, definitivno nije među najmodernijima na svijetu, a ni njezina funkcionalnost nije u skladu s najvišim standardima današnjice. Dapače, već kad otvorite početnu stranicu na mobitelu, vidite male ikone i zastarjeli tip linkova, a u popularnom Betfair Exchange odjeljku Home Page ne nudi baš niti jedan koeficijent, od utakmica u tijeku ili koje tek trebaju početi, ponuđen igračima da se na njega oklade, što je konkurencija puno bolje riješila.

Sportsbook i Exchange međusobno nepovezani

U Betfair Sportsbook, odjeljak u kojem igrate protiv bookmakera, uloženo je nešto više truda pa popularne utakmice možete lako pronaći, a i tržišta unutar sportskih događaja su logično sortirana, no vaš listić skriven je u desnom gornjem kutu i ne možete na pravi način pratiti rast koeficijenta dok se vaše kvote množe.

Međutim, Exchange je mjesto koje igrači preferiraju, a Betfair Mobile verzija za njega nije unaprijeđena od tko zna kad. Najmanje tri klika potrebna su da dođete do željene utakmice, dok se nekih manje popularnih liga još teže dokopati. Što je najgore, kad odigrate utakmicu uživo, ponekad je teško brzo pronaći listić među odigranima i dobiti “cash out” opciju, na čemu se praktički bazira igra protiv drugih kladitelja.

Zanimljivo je da za razliku od desktop verzije, Sportsbook i Exchange uopće nisu povezani linkovima i ne možete skakati s jednog na drugi odjeljak, već su dobili svaki svoju mobilnu verziju, kao da se radi o dvije različite kladionice. Dio u kojem igrate protiv bookmakera je moderniji, a ovaj koji se bazira na izuzetno popularnoj burzi koeficijenata neočekivano je zapušten.

Betfair aplikacija za Android nije značajan korak naprijed

Pregršt je primjera među priređivačima igara na sreću da je izradom aplikacije napravljen značajan korak naprijed u odnosu na mobilnu verziju u pregledniku, ali kad su u pitanju Betfair App opcije, to baš i nije slučaj.

Betfair aplikacija Android verzija

Kod aplikacija također postoje dvije različite i nespojive verzije, Betfair Exchange Betting i Sportsbook Betting. Mobile App Download odvija se za Android uređaje na stranici kladionice te morate imati uključen VPN kako biste je mogli koristiti.

Aplikacija za klađenje protiv drugih igrača gotovo da je identična web verziji i prilično je razočaravajuća te možemo reći da ne vrijedi zauzimanja memorijskog prostora na vašem mobitelu, pogotovo jer na početnoj stranici čak ima linkove koji vas bacanju izvan nje, u preglednik.

Betfair Sportsbook aplikacija za Android nešto je modernija i bolja, ali svejedno kaska za vodećim europskim kladionicama, po pitanju lakšeg dolaska do željenih utakmica, kao i preglednosti onog što ste ranije odigrali. Ipak, valja reći da je mnogo korisnika njome zadovoljno.

Aplikacija za iOS dobiva dobre ocjene

Betfair aplikacija iPhone verzija

Betfair je korisnicima iPhone uređaja ponudio i aplikaciju kreiranu za iOS operativni sustav, a Sportsbook verzija je prilično cijenjena i ima visoke ocjene na App Storeu.

Napravljena za iPhone, iPad i iPod touch uređaje, prevedena na 11 jezika među kojima nema hrvatski, iOS aplikacija nudi brže i preglednije sučelje te 100 tisuća prijenosa godišnje, ovisno o televizijskim pravima u pojedinoj zemlji.

Postoji i Exchange aplikacija koja kaska kao i kod Android uređaja te dobiva slabije ocjene, ali visoke kvote zadržavaju igrače koji je nastavljaju koristiti.

Betfair mobilni bonusi usmjereni na Sportsbook

Privlačiti igrače dodatnim bonusima da bi koristili vašu aplikaciju moderna je promotivna taktika najboljih svjetskih kladionica, a kao što je bilo i za očekivati, Betfair će vas na taj način povremeno nagraditi samo za svoj Sportsbook dio.

Betfair Bonus100€ Brzina isplateDo 3 dana Nedostupan

Trenutno nema takvih ponuđenih akcija, no svakako se radi o promociji od koje niti jedna popularna kladionica neće bježati u budućnosti.

Mobilna plaćanja ne predstavljaju nikakav problem

Možda u nekim stvarima kaska za konkurencijom, ali kad su u pitanju uplate i isplate na račun pomoću vašeg mobilnog uređaja, to nije nikakav problem kod Betfair kladionice.

Iako možda nema ponuđene brojne metode plaćanja pa ni sve popularniji Bitcoin, stvari se odvijaju brzo i jednostavno te ste u dva klika obavili cijeli posao, a novac se obično isplaćuje istim kanalom kojim je uplaćen.

Betfair Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, tenis i još mnogo toga 6€ Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Skrill Neteller Bank transfer

Ako vam pak ponestane novca, odmah nakon prijave će vam iskočiti “Quick deposit” i bez dodatnih komplikacija moći ćete upisati željenu cifru koja će u sekundi s vašeg bankovnog računa biti na raspolaganju za klađenje.

Betfair treba više pažnje posvetiti klađenju u pokretu

Igrači su spremni svašta oprostiti ako im date priliku pošteno zaraditi i takav je slučaj upravo s Betfairom koji očito ima strategiju više raditi na popularnosti svojeg Sportsbook odjeljka, nego legendarne burze kvota koja je i proslavila ovog priređivača igara na sreću.

No, dobri koeficijenti nisu dovoljni za najvišu ocjenu rada neke kladionice pa Betfair svakako treba modernizirati svoje mobilno sučelje, ponajviše u Exchange dijelu, kako bi vjerni kladitelji dobili i aplikaciju i verziju za mobilni preglednik kakvu zaslužuju.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top