William Hill mobilno iskustvo – Sasvim ugodno klađenje u pokretu

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeOva kladionica još nije prošla testiranje naših stručnjaka i zato trenutno nije verificirana. Kladionice koje preporučujemo možete pronaći na naslovnici. Preporučene kladionice

Kad vodiš jednu od najstarijih i najuglednijih kladionica na svijetu, veliku pažnju moraš posvetiti praćenju trendova, jer ako dopustiš da te pregazi vrijeme, gotovo cijelo stoljeće napornog rada pada u vodu.

.
William Hill aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Nedostupan
William Hill mobilna aplikacija
Ključne značajke Klađenje uživo, Statistika
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Engleski
Ponuda 100% do 100€
Ocjena 5/5
..

Znaju to dobro u slavnom britanskom William Hillu i zbog toga pokušavaju igračima omogućiti što ugodnije iskustvo klađenja u pokretu, putem mobilne web verzije, kao i aplikacija, a trud uložen u sučelje za odmjeravanje snaga igrača i bookmakera na iOS i Android operativnim sustavima svakako zaslužuje našu ozbiljnu analizu!

Do William Hill ponude samo uz pomoć VPN-a

S obzirom da se Ministarstvo financija Republike Hrvatske odlučilo sredinom 2019. godine pokušati onemogućiti pristup našim igračima inozemnim kladionicama, nije iznenađenje da se među blokiranim online adresama našao i William Hill.

Mobina web verzija William Hill kladionica

Mnogi priređivači igara na sreću taj su problem nadmudrili kreiranjem alternativnog linka za hrvatske kladitelje, a iako će vam korisnička podrška potvrditi kako ste i dalje itekako dobrodošli kladiti se u ovoj britanskoj kladionici, neće vam dodatno olakšati put do ponude i morat ćete koristiti VPN, odnosno DnsChanger, kako biste sa svojih mobilnih uređaja otvorili put od William Hill aplikacije ili web verzije prilagođene mobitelima.

Mobilna web verzija pregledna i funkcionalna

William Hill kladionica igračima je kreirala mobilnu verziju optimiziranu za svaku veličinu ekrana, napravljenu prema najvišim standardima struke. Početna stranica nudi istaknuta tržišta klađenja na samom vrhu, ali i najzanimljivije utakmice te one u tijeku kojih se možete dokopati već prvim klikom.

Posebnu pažnju ovaj priređivač igara na sreću pridaje okladama s uvećanim kvotama (eng. “enhanced odds”), kao i tržištima koje su kreirali sami igrači, odobrenima na službenom Twitter profilu kladionice. Takve oklade su na svakoj poveznici u prvom planu.

Nije problem pronaći željenu okladu

Što se pretrage pojedinih sportova tiče, zanimljivo je da ćete vidjeti ikonu konjskih utrka ispred nogometne, ali to je vrlo popularan sport u Britaniji i uz njega je William Hill zapravo i stekao svoj ugled. Ipak, nije problem pronaći niti sportove koje cijene hrvatski kladitelji te dobro razmotriti preglednu razradu ponude pojedinih utakmica.

William Hill mobilno sučelje nudi dva načina za dolazak do pojedinih tržišta klađenja unutar sportskog događaja: izbornik iznad ispisanih kvota kojim se navigira povlačenjem lijevo i desno, a moguće je željenu okladu lako pronaći i na preglednom popisu na glavnom dijelu ekrana. Ideja da je potrebno klikom otvoriti određeno tržište da možete vidjeti kvote posebnost je Williama Hilla među velikim kladionicama i dobro funkcionira, jer ubrzava pretragu ponude.

Vaš listić se nalazi u donjem dijelu ekrana i puni se koeficijentima čiji umnožak vidite tek kad ga otvorite, što je određena mana, ali sve u svemu, verzija za mobilni preglednik ove kladionice definitivno može dobiti zadovoljavajuću ocjenu.

William Hill aplikacija za Android sasvim je solidna

Brza i personalizirana. Tako kladionica William Hill reklamira svoju App verziju za Android operativni sustav koju hrvatski igrači mogu skinuti na samoj stranici britanskog priređivača igara na sreću, koristeći pritom VPN.

William Hill aplikacija Android verzija

Nema sumnje, riječ je o aplikaciji koja je napravljena s ukusom, uz kombinaciju plave, bijele i žute boje koja ističe sve ono bitno za jednog igrača pa možemo samo pohvaliti dizajn, kao i funkcionalnost cijelog sučelja.

U gornjem dijelu ekrana vidjet ćete iznos na vašem računu i dobiti mogućnost podebljati ga eventualnom uplatom, a s lijeve strane nalazi se padajući izbornik koji olakšava put do utakmica uživo, a također i do Betting TV odjeljka, gdje možete besplatno gledati utrke konja i pasa.

Inovacija nema, ali ni velikih zamjerki

Uz utrke sa životinjama u glavnoj ulozi, na svom App sučelju William Hill omogućuje gledanje i drugih sportskih događaja, ovisno o televizijskim pravima u pojedinoj zemlji, a također i bogatu ponudu oklada koja je vješto posložena unutar aplikacije i brzo dostupna.

Ako tome dodamo jasno naznačenu “Cash Out” opciju i lako dostupan pregled odigranih listića, dobivate sasvim solidno iskustvo klađenja u pokretu. William Hill Android App neke velike inovacije u odnosu na mobilnu web verziju ne donosi, ali oni koji vole imati korisnički račun omiljene kladionice memoriran unutar svog mobitela, morali bi biti zadovoljni ponuđenim.

William Hill iPhone aplikacija ima vrlo visoku ocjenu

William Hill aplikacija iOS verzija

Kako to današnji standardi nalažu, ova britanska kladionica napravila je posebnu aplikaciju i za korisnike iOS operativnih sustava. William Hill Mobile App Download odvija se unutar App Storea, a već kad vidite koliko joj visoku ocjenu daju korisnici, jasno je da se radi o kvalitetnom proizvodu.

Dostupan korisnicima iPhone, iPod, iPad i AppleWatch uređaja, William Hill iOS App traži 10.0 verziju operativnog sustava ili noviju, kao i watchOS 2.0 verziju. Prevedena je na pet jezika među kojima nema hrvatskog, besplatna je i 82 MB velika, a oni koji je koriste najčešće su zadovoljni te joj daju ocjenu 5.

Klađenje uz više od tisuću prijenosa uživo, svakodnevne uvećane kvote i hashtag #YourOdds koji omogućuje igračima da sami predlažu oklade nešto je na čemu William Hill reklamira svoju aplikaciju i uglavnom nailazi na pozitivne reakcije.

Mobilni bonusi uobičajeni dio promocije

Koliko je William Hill kladionici bitno preseliti svoje igrače na iOS i Android operativne sustave pokazuju aktivne promocije usmjerene prema igračima u pokretu.

Zaraditi mobilni bonus nije rijetkost kod ovog priređivača igara na sreću, što je još jedan od razloga zašto njegovo App iskustvo dobiva tako visoke ocjene korisnika.

William Hill mobilna plaćanja pouzdana i brza

Kad govorimo o uplatama i isplatama na vaš korisnički račun, valja naglasiti da transakcije štiti moderna SSL enkripcija pa možete biti mirni po pitanju sigurnosti vaših osjetljivih bankovnih podataka.

William Hill ne komplicira oko metoda plaćanja i nudi vam samo one najpopularnije, kao što su bankovne kartice Visa i Mastercard te NETTELER, Skrill i paysafecard kao alternativne mogućnosti. Uplata se odvija u sekundi, isplata u roku od nekoliko dana.

William Hill Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, tenis i još mnogo toga 12 EUR Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Skrill Neteller Bank transfer

Mobilno klađenje u skladu s ugledom slavne kladionice

Iako ima priređivača igara na sreću koji su uspjeli obaviti još bolji posao po pitanju izrade aplikacije i mobilnog sučelja, William Hill definitivno nas nije razočarao i može dobiti visoku ocjenu za ponuđeno iskustvo klađenja u pokretu.

Kao i kod drugih faktora pri ocjeni rada jedne kladionice, ugledni Britanci ponudili su vjerodostojno, pouzdano i funkcionalno klađenje na mobilnim uređajima koje nije daleko od onih najboljih pa se igrači ne žale i bez suzdržavanja možemo preporučiti svakom u Hrvatskoj da iskuša William Hill klađenje, prilagođeno iPhone i Android tipovima mobitela.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top