Unibet aplikacija za mobilno klađenje – Pregledna i solidna

Ponuditi igračima visoke kvote na popularnim sportskim događajima i optimalno sučelje za klađenje u pokretu taktika je mnogih uglednih kladionica u današnje vrijeme, a među njima je svakako i švedski Unibet.

.
Unibet aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Preuzimanje
Unibet mobilna aplikacija
Ključne značajke Klađenje uživo, Statistika, Videoprijenos
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Engleski
Ponuda do 50€
Ocjena 5/5
..

S obzirom da se radi o priređivaču igara na sreću koji se dosad nije našao pod blokadom Porezne uprave, u Hrvatskoj ima značajan broj korisnika, a koliko je dobar posao napravio s optimizacijom svoje stranice za pametne telefone i ostale moderne mobilne uređaje, otkrit će ova naša analiza.

Mobilna Unibet web verzija vrlo je funkcionalna

Unibet mobina aplikacija

Nema sumnje, kreatori Unibet mobilnog sučelja uzeli su u obzir stvari koje su bitne igračima pa već na naslovnici odjeljka za klađenje možete pronaći pregršt zanimljivih kvota koje iznimno brzo možete dohvatiti.

Naime, pojavit će se pred vama na početnoj stranici utakmice koje se trenutno odvijaju uživo, ali i one najpopularnije toga dana, kao i još poneko iznenađenje, poput esporta pa čak i stolnog tenisa, ovisno o aktualnoj ponudi.

Navigacija također može dobiti prolaznu ocjenu, s izbornikom koji započinje ikonom s utakmicama koje samo što nisu započele, live streamingom i najpopularnijim sportovima, predvođenih nogometom i tenisom.

Ako želite do neke širokim masama manje zanimljive utakmice, ni to ne će biti problem jer u gornjem dijelu ekrana na samoj sredini vidjet ćete ikonu “A-Z” iliti “All Sports” koja će vas uz nekoliko dodatnih klikova dovesti do bilo kojeg željenog sportskog događaja.

Lako snalaženje u izuzetno bogatoj ponudi

Poznato je da je Unibet darežljiv s kvotama na ishod utakmice, prije svega na Premiershipu, a na svojem mobilnom uređaju bilo da koristite Android ili iOS operativni sustav lako ćete se snaći u razradi ponude željenog dvoboja.

Kombinacija bijele i zelene boje pozitivno djeluje na korisničko iskustvo pa možemo reći da je dizajn pun pogodak, jer zaista je lako uočiti tržište klađenja koje ciljate i kvotu koja vam se čini obećavajuća.

Za lakše snalaženje služi i bočni izbornik u kojem su izdvojena popularna tržišta, a ostalo sortirano po svojim karakteristikama. Hendikepi, zbrojevi golova, učinak igrača i kombinacijske oklade imaju svaki svoj link.

Sve u svemu, velikih zamjerki na dizajn i funkcionalnost Unibet sučelja za mobilne preglednike nemamo, a ne bi trebali imati niti korisnici koji tek planiraju otvoriti svoj korisnički račun.

Unibet aplikacija za Android uređaje nije revolucija

Unibet aplikacija Android verzija

Ako preferirate aplikacije u odnosu na mobilne web verzije, tu je i Unibet App za Android, dostupan hrvatskim igračima kojeg mogu skinuti na samoj stranici ovog priređivača igara na sreću te zatim brzo i jednostavno instalirati.

Valja odmah reći kako se ne radi o nikakvoj revoluciji u odnosu na ono što dobivate u pregledniku pa će neki vjerojatno zbog toga odlučiti ne trošiti svoj memorijski prostor, no aplikacija nije velika i većina korisnika koja ju je preuzela pretjerano se ne žali.

Problemi s prijavom, ali ostalo na visokom nivou

Ono što je razlikuje od drugih aplikacija pojavljuje se čim je pokrenete, a to je ekran koji odmah zahtijeva prijavu ili registraciju korisnika, što će nekima odgovarati, a nekima ne. Nažalost, često vas sustav ne zadržava unutra pa se morate prijavljivati svaki put kad otvorite Unibet Android App, što zna biti frustrirajuće.

Ostatak korisničkog iskustva je prilično dobar, sa svim vrlinama koje ima mobilna web verzija pa možemo reći da s pravom nisu puno toga mijenjali kreirajući aplikaciju za Android operativni sustav.

Izdvajamo odlično osmišljeni online listić koji iskače iz donjeg dijela ekrana, a ako ga minimizirate tražeći dodatne kvote, vidjet ćete još uvijek broj parova koliko ste ih odigrali i njihov umnožak, što je uostalom i najvažnije, a mnogi drugi priređivači igara na sreću nisu to uspjeli tako dobro riješiti.

Kad ga raširite ekranom, odlična kombinacija crne, bijele i žute boje na listiću jasno vam pokazuje sve bitno na njemu: događaje, koeficijente, ulog i gumb za uplatu. Sve prema najvišim standardima koje nalaže moderno doba klađenja u pokretu.

Unibet ima aplikaciju i za ljubitelje iPhone telefona

Kao što to nalaže svakodnevica u izradi aplikacija, Unibet je osim za Android operativni sustav napravio i zasebnu verziju za korisnike iPhonea.

Unibet aplikacija iPhone verzija

Za instalaciju je potrebna verzija 11.0 ili novija iOS operativnog sustava, a izuzetno je štedljiva po pitanju memorije, sa svojom veličinom od samo 29,3 MB, znatno manja od konkurentskih. Prevedena je na brojne jezike među kojima nažalost nema hrvatskog i pogodna za iPhone, iPad i iPod touch uređaje.

Unibet Mobile App Download za iOS sustave odvija se u App Storeu i unatoč tome što je aplikacija napravljena s ukusom i vrlo je pregledna, od zahtjevnih korisnika dobila je prilično osrednje ocjene, no među nezadovoljnima je znatno više igrača kasina i pokera, nego onih koji su je skinuli zbog sportskog klađenja.

Mobilni bonusi zasad više usmjereni prema kasinu

S obzirom na prilično dobar posao obavljen oko mobilnog sučelja, Unibet svakako želi što više svojih korisnika premjestiti na uređaje za klađenje u pokretu.

Unibet100% do 50€Brzina isplate2-3 danaKladite se sada

Međutim, zasad specifični bonusi i promocije sa bili usmjereni prema kladiteljima, više prema igračima kasina i pokera. Ipak, budućnost donosi dodatni angažman kladionica oko promocije mobilnog klađenja pa možemo i od Unibeta očekivati određene nagrade igračima koji se odluče skinuti njihove mobilne aplikacije.

Unibet mobilna plaćanja sigurna i pouzdana

Kao jedna od najuglednijih kladionica u Europi, Unibet se pobrinuo za modernu SSL enkripciju koja štiti vaše osjetljive podatke, kako na desktopu, tako i na mobitelu.

Zbog toga možete biti mirni obavljajući mobilna plaćanja na svom korisničkom računu. Najpopularnije metode uplate svakako su bankovne kartice Visa i Mastercard, a dostupan je i Revolut. Novac na vaš račun sjeda u sekundi, a isplata se odvija istim kanalom u suprotnom smjeru, u roku od nekoliko radnih dana.

Unibet Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, tenis i još mnogo toga 10 EUR Do 2-3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Skrill Neteller Bank transfer

Mobilno Unibet iskustvo odlično, ali neke stvari treba popraviti

Nema sumnje, Unibet kladionica napravila je zaista mnogo kako bi iskustvo mobilnog klađenja korisnicima bilo ugodno, a aplikacije se po dizajnu i funkcionalnosti mogu bez problema mjeriti s onima najboljima.

Ipak, ovaj švedski priređivač igara na sreću nije bez mana, a posebno iritira dvostruka verifikacija da biste uopće mogli igrati i nesmetano pristupiti aplikaciji. Naime, nije dovoljno samo poslati presliku identifikacijskog dokumenta, traže od vas i račun za struju ili bankovni dokument, što rijetke kladionice u današnje vrijeme rade, a novi zakoni o zaštiti identiteta građana Europske unije imali bi o tome što za reći.

Takva praksa stroge verifikacije zna dovesti do blokiranja računa prije nego što ste uopće imali priliku pokazati svoje znanje kod Unibeta i to je nešto što svakako treba popraviti da bi mobilno iskustvo moglo dobiti maksimalnu ocjenu…

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
do 1000€ 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 100€ Da Da 3/5 iOS App Android App recenzija
100% do 122€ Nema Da 5/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top