Sportsbet aplikacija – Moderno mobilno klađenje u intuitivnom sučelju

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeOva kladionica još nije prošla testiranje naših stručnjaka i zato trenutno nije verificirana. Kladionice koje preporučujemo možete pronaći na naslovnici. Preporučene kladionice

Današnji igrači sportskog klađenja žele od priređivača igara na sreću dobiti što veće bonuse i kvote, ali i raskošan izbor metoda plaćanja, kao i odlično iskustvo igranja u pokretu, kako bi maksimalno povećali svoje izglede za zaradu.

Kladionica Sportsbet pokušava svojim korisnicima ponuditi upravo to, s posebnim fokusom na mobilno sučelje za iOS i Android operativne sustave, kreirano uz puno pažnje usmjerene prema detaljima, zbog čega definitivno zaslužuje našu detaljnu analizu…

.
Sportsbet.io aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Nedostupan
Sportsbet.io mobilna aplikacija
Ključne značajke Tamna tema sučelja, laka navigacija, klađenje uživo
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Engleski
Ponuda do 0.2 mBTC
Ocjena 5/5
..

Sportsbet mobile – Tamni dizajn sučelja u kojem se lako snaći

Sportsbet nudi mobilnu aplikaciju

Kao što to i priliči jednoj kladionici koja posebni fokus stavlja na moderne trendove i potiče klađenje kriptovalutama, Sportsbet se zaista potrudio ponuditi svojim korisnicima mobilnu web verziju koja djeluje pomalo futuristički i odiše vrijednostima koje promovira ovaj priređivač igrača na sreću.

Ljubitelji sve popularnije tamne teme dizajna doći će na svoje kad otvore stranicu Sportsbeta, koja je dobar primjer uspješnog korištenja tamno sive kao pozadinske boje, uz koju se odličnu ističu različite nijanse zelene, crvene, ljubičaste i bijele boje.

Na naslovnici će vas dočekati pregršt izdvojenih atraktivnih utakmica za klađenje pa zapravo ne morate ići daleko kako biste pronašli priliku za kreiranje obećavajućeg listića. Dominiraju ovdje nogometni dvoboji i NBA košarka, a ako ipak tražite specifične sportove, lige i utakmice, postoje dva načina kako doći do njih.

Prvi je poslužiti se kliznim bočnim menijem, sastavljenim od oku ugodnih ikona koje simboliziraju pojedine sportove, gdje ćete svoj sportski događaj naći sortiran prema vremenu odigravanja ili ligaškom natjecanju čiji je dio.

Tu je naravno i klasični padajući mobilni izbornik s lijeve strane, u kojem ćete moći birati između utakmica uživo i onih koje su u tijeku, a ponuđeni su vam i casino, virtualni sportovi te slotovi, igre koje su također omiljene među vještim mešetarima kripto valutama…

Pregledno izlistana tržišta klađenja i istaknuti BetBuilder

Sportsbet nudi sjajno BetBuilder

Kad jednom otvorite utakmicu koja vam se čini zanimljiva za klađenje, pred vama će se izlistati širok izbor različitih oklada, od kojih je posebno istaknuto 8 najpopularnijih tržišta klađenja, od ishoda utakmice i azijskog zbroja golova do točnog rezultata i hendikepa, s koeficijentima u zelenoj boji.

Posebno mjesto ima BetBuilder, novi hit u svijetu klađenja, koji vam nudi mogućnost igre više različitih prognoza unutar jedne oklade, poput kombinacije broja kornera, strijelaca na utakmici i konačnog ishoda.

Iako nije pretjerani problem pronaći one oklade na koje većina igrača igra, za dublju analizu svakako fali dodatno sortiranje, prema različitim tipovima klađenja. Ponekad vam zbog toga ne preostaje drugo nego spuštanjem ekranom tražiti obećavajuće opcije za zaradu.

Kada jednom izaberete onu okladu za koju vjerujete da donosi profit, ona će se pojaviti u donjem dijelu ekrana, uz ponuđeni izbor između pojedinačne uplate i kombinacije. Klikom otvarate svoj online listić koji se ispisuje preko cijelog ekrana i spremni ste uplatiti pokoju kriptovalutu na svoje favorite.

Sve u svemu, Sportsbet verzija za mobilne web preglednike ističe se odličnim grafičkim dizajnom i intuitivnom navigacijom, a iako bi kvote mogle biti krupnije na ekranu, a oklade bolje sortirane, svejedno nudi sasvim dovoljno inteligentnom korisniku da pronađe željene prilike za zaradu i uspješno uplati željenu kombinaciju…

Sportsbet Android aplikacija – Korak naprijed u odnosu na web verziju

Sportsbet aplikacija Android verzija

Osim mobilne web verzije, igračima je ponuđen i Sportsbet App za Android operativne sustave. Radi se o aplikaciji veličine oko 85 MB koja je brza i nudi igračima još bolje iskustvo igre.

Sportsbet Mobile App Download odvija se nakon što skinete datoteku na službenoj stranici ovog priređivača igara na sreću. Kada mobitelu date dopuštenje i instalirate aplikaciju, već na naslovnici upada u oči jedna stvar koja je razlikuje od onog što dobivate u web pregledniku, a to je izuzetno uspješno dočaravanje promjena koeficijenata za vrijeme klađenja uživo.

Naime, kada dođe do padanja ili podizanja kvote, ona će trepnuti u zelenoj ili crvenoj boji, ovisno ide li prema gore ili prema dolje, što live klađenje čini još zabavnijim i uzbudljivijim.

Bijela boja ovdje je osnovna boja koeficijenata, što ostavlja vrlo dobar dojam, a navigacija mora dobiti visoku ocjenu, jer postoji niz različitih načina kako se probiti do sportskog događaja na koji želite uplatiti svoju kriptovalutu, s tim da su oni najpopularniji uvijek izdvojeni na posebnom mjestu i najlakše ih je pronaći.

Kvote unutar samo sportskog događaja ipak bi mogle biti malo veće i fali jedan klizni meni koji bi ih dodatno pedantno sortirao, no najbolje opcije za klađenje uvijek su pri vrhu ekrana i nije ih problem uočiti, kao ni zeleni link na vaš online listić koji će biti spreman za uplatu, kada ga napunite željenim okladama.

Sportsbet iOS aplikacija ono je što se još čeka

Sportsbet aplikacija iPhone verzija

Sportsbet iPhone iskustvo klađenja zasad je ipak limitirano na igru unutar web preglednika. Naime, iako je uobičajeno da priređivači igara na sreću paralelno razvijaju aplikaciju za Android i iOS operativne sustave, to ovdje nije bio slučaj.

No, riječ je o ambicioznom projektu koji se polako razvija i stječe popularnost među igračima pa smo sigurni da će Sportsbet iOS aplikacija u bližoj budućnosti ipak zaživjeti.

Zaključak

Iako ima mjesta za napredak po pitanju korisničkog zadovoljstva pri mobilnom klađenju, možemo reći da je Sportsbet ponudio svojim korisnicima ipak sasvim dovoljno za ugodno iskustvo igre putem pametnih telefona.

Zbog toga svi oni koji žele svoje kriptovalute dodatno umnožiti zahvaljujući vlastitom sportskom znanju, svakako bi trebali iskušati ponudu ove moderne kladionice, kao i njezinu aplikaciju, pa vidjeti odgovara li njihovom stilu igre…

Najčešće postavljana pitanja

🛑 Je li Sportsbet aplikacija blokirana u Hrvatskoj?

O: Ne, kao niti druge aplikacije za sportsko klađenje kriptovalutama, niti Sportsbet u ovom trenutku nije blokiran u Hrvatskoj, a na pitanje postavljeno korisničkoj službi jesu li hrvatski igrači dobrodošli, dobit ćete odgovor da se možete slobodno služiti onime što vam nudi ovaj priređivač igara na sreću, ali morate imati na umu eventualne zakonske posljedice u vlastitoj zemlji..

💸 Moram li uplaćivati listiće isključivo u kriptovalutama?

O: Sportsbet svoje poslovanje bazira upravo na igračima koji su jednako strastveni za mešetarenjem kriptovalutama, kao i za klađenjem. Nudi čak i mogućnost prodaje i kupovine kriptovaluta u svom sučelju, no moguće je na korisnički račun uplatiti i novac sa svog bankovnog računa i igrati u eurima.

📱 Nudi li Sportsbet bolje iskustvo igre na računalu ili na mobitelu?

O: Iako verzija računala izgleda sasvim solidno na ekranu vašeg računala i nije problem pronaći željene oklade u usporedbi s drugim internetskim kladionicama, više je napora uloženo u mobilnu verziju, posebno u aplikaciji koja je brža, funkcionalna i grafički značajna – dobro dizajniran.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top